Results 16 to 30 of 41
Thread: diet HCG ?
-
27-02-2011, 23:22 #16
INDIANS1 τα αρχικα HCG τι σημαινουν;
- 28-02-2011, 06:17 #17
Human chorionic gonadotropin or human chorionic gonadotrophin (hCG) =η ορμόνη που αυξάνεται στις εγκυους (εντοπίζεται στα ούρα κ το αίμα των εγκυων)
28-02-2011, 10:34 #18
Nαι αλλα το ξερει η INDIANS1?INDIANS1 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΓΙΑΤΡΟς σου να ειναι ομοιοπαθητικος κ να σου δινει τετοιο σκευασμα γιατι αυτο ειναι αντιθετο στην θεωρια της ομοιοπαθητικης. Αυτες τις ενεσεις τις εκανε χρονια πριν μια ''διαιτολογος''στο Χαλανδρι κ οταν μαθευτηκε της πηραν την αδεια γιατι ειναι επικινδυνες.
Το οτι το διαλυμμα ειναι δυναμοποιημενο δεν λεει τιποτα γιατι ακριβως αυτη ειναι η δραση των ομοιοπαθητικων φαρμακων.Θα μπορουσες να ρωτησεις το γιατρο σου πανω σε αυτα που σου λεμε;Επισης λες οτι εισαι στην 3 μερα της διαιτας.Ειναι κατω των 1000 θερμιδων οντως η διαιτα σου;Αν θες πες μας γιατι εδω εχει πεσει ανησυχια οπως βλεπεις.
28-02-2011, 19:47 #19
δεν είναι ενέσεις, είναι σταγόνες και γράφουν 6x,12x,30x,klp όπως τα ομοιοπαθητικά
μου το σύστησε μια φίλη μου απο το μαιάμι, όπου αυτή έκανε ενέσεις αλλά με την επίβλεψη του γιατρού της
μου είπε ότι μπορεί να είναι ψευδοφάρμακο, αλλά το βέβαιο είναι πως δεν βλάπτει
εκείνη έχασε πολλά κιλά χωρίς καμία παρενέργεια
τι να σας πω?
ψάχνω στο fda και δε βρίσκω κάτι απαγορευτικό ενώ για άλλα χάπια βρήκα πολλά στοιχεία
όχι η δίαιτά μου είναι γύρω στις 1200 θερμίδες
αν και δε προλαβαίνω να φάω τόσες
θα πρέπει να κουβαλάω ταπερακι στη δουλειά όπως έκανα σήμερα
μην ανησυχείτε ψυχούλες μου
φύλλο φτερό τόκανα το google
απλά αναρωτιέμαι αν θα πάρει μπρος ο μεταβολισμός μου... που κοιμάται όρθιος
28-02-2011, 19:53 #20
absolute ............. ψυχούλα, πόσο λεπτούλα θέλεις να γίνεις????
σνιφ, click, τι υπέροχο ticker , πως στο καλό μπορώ να βάλω και εγώ ένα ?
01-03-2011, 04:08 #21
indians μπορώ να ρωτήσω την ηλικία σου και αν έχεις γεννήσει?
Η β -χοριακή (έτσι λέγετε η ορμόνη) είναι πολύ σωστά όπως αναφέρθηκε ορμόνη που εμφανίζεται στις εγγύους και τα επίπεδά της στο αίμα δείχνουν την εβδομάδα κυήσεως. Αυτό που μάλλον δεν γνωρίζεις είναι ότι, η β -χοριακή αποτελεί άτυπο δείκτη διαφόρων νεοπλασιών!
Αν υπάρχουν έσω και pgr μέσα στις σταγόνες που πέρνεις πρέπει να τις σταματήσεις! Θέτεις σε κίνδυνο την υγεία σου και αν είσαι μικρή σε ηλικία και τον γενετικό κώδικα που θα έχουν τα παιδιά σου.
Ρώτα έναν γιατρό γιατί απ' ότι μπορώ να καταλάβω, ο ομοιοπαθητικός που σε παρακολουθεί δεν ξέρει τι του γίνεται!
01-03-2011, 08:17 #22
Indians το ξέρεις ότι πέθανε άνθρωπος με το να κάνει τη δίαιτα της λαχανόσουπας; Επειδή έτρωγε όλο τα ίδια και τα ίδια; Κρίτσι μου ο μεταβολισμός σου χρειάζεται 1500 θερμίδες για να κάψει, αν το παρακάνεις ίσως πεθάνεις το καταλαβαίνεις αυτό;;;
01-03-2011, 14:24 #23
Originally posted by indians1
δεν είναι ενέσεις, είναι σταγόνες και γράφουν 6x,12x,30x,klp όπως τα ομοιοπαθητικά
μου το σύστησε μια φίλη μου απο το μαιάμι, όπου αυτή έκανε ενέσεις αλλά με την επίβλεψη του γιατρού της
01-03-2011, 19:30 #24
λοιπόν μου τη σύστησε ο ομοιοπαθητικός μου, γιατί αυτή η κοπέλα που έχασε τα πολλά κιλά είναι κοινή μας φίλη
με διαβεβαίωσε πως δε θα με βλάψουν οι σταγόνες γιατί πιστεύει απόλυτα πως πρόκειται για "ψευδοφάρμακο" όσον αφορά την hcg
επειδή εδώ δεν υπάρχει τα παρήγγειλαμε και μας τις έστειλε μια φίλη μας απο το μαιάμι
βέβαια εκείνη έκανε τις ενέσεις με παρακολούθηση του γιατρού της και όχι τις σταγόνες που μου έστειλε οι οποίες μου τόνισε ότι είναι ακίνδυνες
στο μπουκαλάκι από έξω γράφει, homeopathic weight loss formula, Mediral, INGREDIENS, Arginine 3x 12x 30x, L Carnitine 3x 12x 30x, ornithine 3x 12x 30x, HCG 6x 12x 30x 60x
NDC 65223-398-01
και η φίλη μου, μου είπε πως αυτό ειδικά το σκεύασμα δεν βλάπτει
μην ανησυχείτε, σε λίγο μπαίνω στην κλιμακτήριο και δεν πρόκειται να γεννήσω
ο ομοιοπαθητικός μου , μου τόνισε πως πρόκειται για ψευδοφάρμακο γιατί δεν υπάρχει η hcg σε μορφή ομοιοπαθητικού φαρμάκου
το βέβαιο είναι πως εγώ πρέπει να κατεβάσω το λίπος του σώματός μου και αποφάσισα να μιμηθώ τη φίλη μου, έστω και χωρίς ενέσεις
ελπίζω να σας διαφώτισα
και φυσικά πιστεύω πως τα πάντα ενέχουν κινδύνους , εκτός φυσικά απο την υγιεινή διατροφή
ελπίζω να χάσω τα κιλά , όπως τα έχασε η φίλη μου που έχασε πολλά κιλά
εάν δεν τα καταφέρω, θα επιστρέψω στη δίαιτα που έκανα τόσα χρόνια
στη δίαιτα του σκαρνταίηλ
απλά μου είναι δύσκολα να κόψω αυτή τη στιγμή εντελώς οποιαδήποτε γλυκαντική ουσία, για αυτόν τον λόγο προσπαθώ να κάνω αυτήν
είχα δύο διατροφολογους με τους οποίους δυστυχώς δεν έχασα τα κιλά που επιθυμούσα
είναι δύσκολο να μένεις μόνη, να δουλεύεις και να χρειάζεται να μαγειρεύεις χίλια πράγματα
έκλεισα ραντεβου με ένα φίλο μου που εχει γυμναστήριο και είναι και αυτός διατροφολόγος να δω τι θα μου πει, αυτός ισχυρίζεται ότι η διατροφή των 3 ωρών είναι η καλύτερη
να τρώς δηλαδή κάθε 3 ώρες για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός με ορισμένη αναλογία πρωτεινών-υδατανθράκων κλπ
τέλος πάντων
θα δω που θα με βγάλει
χίλια ευχαριστώ
01-03-2011, 19:42 #25
indians1 καλησπερα και καλη προσπαθεια ....Να ρωτησω τι εννοεις οταν λες "ψευδοφαρμακο"? Απλα εχεις την ψευδεσθηση ? γιατι εγω αυτο καταλαβαινω ....
Αν δεν εχει hcg που κατα τα λεγομενα σου μειωνει το λιπος πως θα μειωθει ? Μηπως ταλαιπωρησε άδικα , (με ολο το θαρρος )..........
Να σου πω οτι πριν 6 χρονια πηρα ομοιπαθητικα (οχι για να χασω βαρος )και εκοψα αγωγη που επαιρνα και το αποτελεσμα ηταν να βαλω 20 κιλα..........
Παντως η τριωρη διαιτα με αναλογια πρωτεινων - υδατανθρακων υπαρχει στο forum απο ατομο που την ακολουθει με αξιοζηλευτα αποτελεσματα ...........
01-03-2011, 19:47 #26
λοιπόν μου τη σύστησε ο ομοιοπαθητικός μου, γιατί αυτή η κοπέλα που έχασε τα πολλά κιλά είναι κοινή μας φίλη
με διαβεβαίωσε πως δε θα με βλάψουν οι σταγόνες γιατί πιστεύει απόλυτα πως πρόκειται για "ψευδοφάρμακο" όσον αφορά την hcg
...
ο ομοιοπαθητικός μου , μου τόνισε πως πρόκειται για ψευδοφάρμακο γιατί δεν υπάρχει η hcg σε μορφή ομοιοπαθητικού φαρμάκου
ειπε ο ομοιοπαθητικος τη φραση "παρτο, προκειται για ψευδοφαρμακο" ???
:shocked2:
πραγματικα αυτο το τοπικ ειναι απιστευτο απο την αρχη μεχρι το τελος.
αν θελεις να παιρνεις κατι που να μην κανει απολυτως τιποτα και να χανεις λογω διατροφης, μπορεις να παιρνεις σταγονες νερου.
τι να πω... πραγματικα αυτο το τοπικ μου κανει τρομερη εντυπωση. αναφερεις ξανα και ξανα οτι ειναι placebo. και οτι ειπε και ο ομοιοπαθητικος οτι ειναι placebo. τοτε γιατι τα παιρνεις?:shocked2:
επαναλαμβανομαι, συγνωμη
01-03-2011, 19:54 #27
absolute ............. ψυχούλα, πόσο λεπτούλα θέλεις να γίνεις????
ιντιανς τωρα πραγματικα λογικευσου,με παρα παρα παρα πολυ καλη προθεση σου μιλαω!κοιτα τον εαυτο σου και ασε τις διαιτες-πατεντες!
τι υψος εχεις και τι βαρος?
01-03-2011, 20:12 #28
Originally posted by click
...
ειπε ο ομοιοπαθητικος τη φραση "παρτο, προκειται για ψευδοφαρμακο" ???
:shocked2:
πραγματικα αυτο το τοπικ ειναι απιστευτο απο την αρχη μεχρι το τελος.
αν θελεις να παιρνεις κατι που να μην κανει απολυτως τιποτα και να χανεις λογω διατροφης, μπορεις να παιρνεις σταγονες νερου.
τι να πω... πραγματικα αυτο το τοπικ μου κανει τρομερη εντυπωση. αναφερεις ξανα και ξανα οτι ειναι placebo. και οτι ειπε και ο ομοιοπαθητικος οτι ειναι placebo. τοτε γιατι τα παιρνεις?:shocked2:
επαναλαμβανομαι, συγνωμη
placebo σημαίνει παίρνω κάτι με τη πεποίθηση/πίστη/ελπίδα έστω οτι θα με βοηθήσει και παρότι αυτό στην πραγματικότητα δε βοηθά(χάπια με αλεύρι π.χ.) ο οργανισμός να έχει λόγω αυθυποβολής(ή δε ξέρω πως αλλιώς μπορεί να ονομάζεται) θετική αντίδραση. Το λεγόμενο placebo effect δλδ.
Πως γίνεται να προκαλέσεις το placebo effect όταν ΞΕΡΕΙΣ oτι παίρνεις placebo? Αδιανόητο μου φαίνεται...
02-03-2011, 02:58 #29
Τα συστατικά που αναφέρεις είναι 3 αμινοξέα ΚΑΙ η β -χοριακή. Από την στιγμή που αναφέρετε υπάρχει στην δομή των σταγόνων, αν δεν υπήρχε τότε μιλάμε για παραπλάνηση του κοινού και αρκετά άλλα ποινικά αδικίματα τα οποία δεν είμαι δικηγόρος να σου αναφέρω! Το placebo είναι ψευδοφάρμακο, του οποίου η χρήση γίνεται για αρρωστίες οι οποίες δεν υπάρχουν και καθαρά για ψυχολογικούς λόγους. Γνώμη μου είναι να το σταματήσεις και να απευθυνθείς σε έναν γιατρό. Κάτι άλλο δεν μπορώ να πω και να το ψάξεις πολύ, ασχέτως τι σου λέει ο ομοιοπαθητικός σου.
02-03-2011, 22:34 #30
Νομιζω οτι αυτο που γραφει η COBET, τα λεει ολα....
Αφθα στο πίσω μέρος του φαρυγγα
21-05-2025, 13:50 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή