Results 1 to 15 of 16
Thread: Ερωτηση για Λιποαναρροφηση
-
27-02-2011, 10:57 #1
Ερωτηση για Λιποαναρροφηση
Καλημερα, εδω και πολλα χρονια ελεγα πως οταν καταφερω να χασω καποια κιλα θα ψαξω να κανω και μια λιποαναρροφηση. Γιατι εμενα το προβλημα μου ειναι τοπικο, περιφερεια, γλουτοι. Η κοιλια μου ειναι πλακα και το επανω μερος του σωματος μου ειναι αδυνατο.
Ηθελα να σας ρωτησω... εχει καποιος κανει λιποαναρροφηση? Η καποιος γνωστος σας? Και αν ναι, μπορειτε να μου πειτε λεπτομερειες?
Γιατι δεν σας το κρυβω... θελω αλλα φοβαμαι κιολας...
- 27-02-2011, 14:45 #2
θελει να κανει μια φιλη μου κ ειχα παει μαζι της στο ραντεβου.της ειπε οτι πρεπει να ναι στο τελος της διαιτας, δλδ στο σημειο που εχεις χασει τα κιλά που θες κ εχεις κολλησει στο "τοπικο" παχος.κοστος για κοιλια κ λιγο ποδια (εκει που ειναι η κυτταριτιδα και μεσα στα μπουτια) ηταν 3.000 χιλιαδες.με τοπική αναισθησια κ μαλιστα της ειπε οτι θα σηκωνεται για να βλεπει καλυτερα ο γιατρος απο που να βγαλει!!!!
θα χει ουλες αλλα πολύ μικρές..αυτα!αν μου ρθει τπτ αλλο θα σου πω!
27-02-2011, 14:59 #3
Αα και έλεγα κι εγώ να κάνω αφού δεν θα κάνω κάποια επέμβαση παχυσαρκίας τελικά, αλλά δεν το ξερα ότι πρέπει να σαι στο τελευταίο στάδιο της δίαιτας! Να έλυνα τουλάχιστον το αισθητικό κομμάτι! Αλλά εγώ έχω μόνο τοπικό πάχος, μόνο κοιλιά και στήθος, κατα τ'άλλα τα άκρα μου είναι αδύνατα και το πρόσωπο! Δεν γίνεται σε μένα; Και το κόστος είναι ανάλογο πόσα λίτρα θα σου πάρουν!
27-02-2011, 15:06 #4
επειδη πηγαμε σε 3 γιατρους οι δυο ειπαν οτι το σωστο ειναι να παιρνουν 2 λιτρα γιατι αν παρουν περισσοτερα μετα θα πρεπει να κανεις οπωσδηποτε κ κοιλιοπλαστικη κλπ κ ειναι μεγαλο το κοστος κ η ψυχικη ταλαιπωρία. ο ενας ειπε οτι μπορει να της κανει κ λιποαναρ.στα ποδια κ στη κοιλια κ μετα κοιλιοπλαστικη αλλα με 10000!!!!!ενω οι αλλοι δυο ειπαν οτι ειναι λαθος αυτο.ειπαν οτι στα ποδια αν παρεις πολύ λιπος εχεις μεγαλο κινδυνο να κανεις "λακουβιτσες" κ δεν το ρισκαρουν για να βγαλουν λεφτα.
27-02-2011, 15:39 #5
Έκανε η αδελφή μου πρίν 3-4 χρόνια (πριν μείνει έγκυος), έκανε πόδια (γλουτούς, μέσα -έξω) και κοιλιά. Κόστος περί τα 2500 ευρώ συμπεριλαμβάνοντας το ιδιωτικό νοσοκομείο για 2 μέρες.
Αποτέλεσμα καλό, δεν έχει ξαναπάρει βάρος εκεί ακόμα και στα χοντρά της τα πόδια της πάχυναν ομοιόμορφα, σημάδια ελάχιστα ίσα με το κέφαλι μιας καρφίτσας
ΑΛΛΑ
1. έχει πόνο, πιο πολύ πόνεσε στην λιποαναρρόφηση παρά στην καισαρική
2. Αν δεν σκοπεύεις να γυμναστείς τα πόδια των ονείρων σου δεν θα στα προσφέρει η λιπο, η χαλαρότητα ΔΕΝ φεύγει με την λίπο.
Εγώ έχω τοπικό πάχος, τα λεγόμενα ψωμάκια, λίπο δεν θα πάω να κάνω γιατί πραγματικά τα πόδια που ονειρεύομαι δεν είναι αυτά που σου προσφέρει η λίπο, θα το παλέψω με γυμναστική να χαθεί η χαλαρότητα εντελώς και ίσως τότε να το σκεφτώ αν δεν είμαι ευχαριστημένη. Αλλά από την άλλη έχετε δεί καμία που να κάνει γυμναστική και να έχει ψωμάκια αντιαισθητικά? Εγώ πάντως όχι.
27-02-2011, 16:06 #6
brazil καλημερα , οταν έκανα κιλιοπλαστικη μου εκανε και λιποαναροφηση στην πισω πλευρα ,στα πλαγια στο υψος του στηθους ......Ημουν κοιμισμενη οταν το εκανα ........Λοιπονη κιλιοπλαστικη δεν με πονεσε καθολου , αντιθετα η λιποαναροφηση σε εκεινο το σημειο με πονουσε παρα πολυ για μερες .........
Αυτο απο προσωπικη εμπειρεια .....τωρα για τα ποδια μια φιλη που εκανε φορουσε για μερες και ειδικες καλτσες ......... Δεν ξερω αν ισχυει παντα αυτο .........
27-02-2011, 16:11 #7
Originally posted by granita
θελει να κανει μια φιλη μου κ ειχα παει μαζι της στο ραντεβου.της ειπε οτι πρεπει να ναι στο τελος της διαιτας, δλδ στο σημειο που εχεις χασει τα κιλά που θες κ εχεις κολλησει στο "τοπικο" παχος.κοστος για κοιλια κ λιγο ποδια (εκει που ειναι η κυτταριτιδα και μεσα στα μπουτια) ηταν 3.000 χιλιαδες.με τοπική αναισθησια κ μαλιστα της ειπε οτι θα σηκωνεται για να βλεπει καλυτερα ο γιατρος απο που να βγαλει!!!!
θα χει ουλες αλλα πολύ μικρές..αυτα!αν μου ρθει τπτ αλλο θα σου πω!
27-02-2011, 16:12 #8
Originally posted by Alma libre
brazil καλημερα , οταν έκανα κιλιοπλαστικη μου εκανε και λιποαναροφηση στην πισω πλευρα ,στα πλαγια στο υψος του στηθους ......Ημουν κοιμισμενη οταν το εκανα ........Λοιπονη κιλιοπλαστικη δεν με πονεσε καθολου , αντιθετα η λιποαναροφηση σε εκεινο το σημειο με πονουσε παρα πολυ για μερες .........
Αυτο απο προσωπικη εμπειρεια .....τωρα για τα ποδια μια φιλη που εκανε φορουσε για μερες και ειδικες καλτσες ......... Δεν ξερω αν ισχυει παντα αυτο .........
27-02-2011, 16:18 #9
asximi36 , πρωτα απ όλα ζητα απο το συντονιστη του forum να σου αλλαξει το ονομα ....Οσο για την κιλιοπλαστικη , ειναι πλαστικη στην κοιλια ........
27-02-2011, 16:31 #10
αυτο το καταλαβα απο το ονομα της λεξης..
Απλα εχω ενα μικρο προβλημα και ισως να ειναι αυτο που μπορει να με βοηθησει.Εχει κρεμασει η κοιλια μου απο την γεννα και οσο χανω κιλα γινεται ολο και πιο χαλια.
27-02-2011, 16:36 #11
Ομορφουλα36 , μολις χάσεις ολα τα κιλα αυτο διορθώνεται........χαμογελά....
27-02-2011, 21:44 #12
η κοιλιοπλαστικη μαζευει το δερμα, πως να στο εξηγησω ακριβως δε ξερω.
ναι της ειπε οτι θα ποναει αλλα λιγο.τωρα τι να σου πω ισως εχει προχωρησει η επιστημη πλεον κ δεν πονανε πολύ.εδω της ειπε οτι θα την σηκωνει την ωρα της λιποαναρ.για να βλεπει που ακριβως εχει το προβλημα!
27-02-2011, 22:22 #13
μία που θα την σηκώσει μία που θα λιποθυμήσει μόλις δει τι της κάνουν...
:bigsmile::bigsmile:
Επαναλαμβάνω ότι η λιποαναρρόφηση πονάει αρκετά τις πρώτες μέρες, μέχρι να ξανακολλήσει το δέρμα πάνω σου πονάς, φοράς και ένα κορσέ για κανα 2 εβδομάδες.
Στην αδερφή μου είπαν ότι ακόμα και την ίδια μέρα θα μπορεί να βγεί, @@ μέντολες έχω να πω εγώ εκτός ότι δεν μπορείς να πας πουθενά 2-3 μέρες γιατί οι τρυπίτσες βγάζουν ορό με αίμα και λερώνεις τα πάντα, δεν μπορείς καλά καλά να περπατήσεις γιατί τα πόδια πονάνε σαν να στα έχουν δείρει 10 κόναν οι βάρβαροι με ρόπαλα. Στην βδομάδα πάντως συνέρχεσαι, όλο το θέμα είναι να αντέξεις τις πρώτες μέρες, αλλά για αυτό βέβαια υπάρχουν και τα παυσίπονα (δεν εννοώ depon... :bigsmile: σου δίνουν κάτι στο νοσοκομείο ΤΟΥΜΠΑΝΑ).
27-02-2011, 22:48 #14
Καλα,χαλαρα εκανα μια λιπο κ εγω..Αυτη η κοιλια μου,δεν θα μικρυνει ποτε,εχω πειστει πια..
28-02-2011, 09:30 #15
Κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες!
Εγω χρειαζομαι στα ψωμακια στην περιφερεια δηλαδη, στα μπουτια και ισως και στο μεσα μερος.
Granita, η φιλη σου θα το κανει??? Και αν οχι, τι την φοβισε?? Αυτο που εγραψες για τις λακουβιτσες ισχυει?? Γιατι αν ειναι να γινουμε χειροτερα απο οτι ειμαστε... αστο καλυτερα!
Τα χάνω ;
30-04-2025, 00:19 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή