Results 16 to 30 of 55
Thread: συστηνετε το φορουμ?
-
27-02-2011, 23:20 #16
click προσωπικά πιστευω οτι αν καποιος δεν εχει φτάσει στα ορια του ,αδικα θα του μιλησω...... Αν εχει φτάσει το πιο πιθανο οπως βρηκα εγω το forum ψαχνοντας να το βρει και αυτος .....
Θα πω κατι προσωπικο: ειμαι σχεδον ενα μηνα στο forum και αρκετες ωρες.........Με εχει βοηθησει οσο δεν λεγετε (το εχω πει εξαλλου)......... Ολη η οικογενεια μου το γνωριζει οτι ειμαι στο forum.......... Ο αντρας παρολο που καποια στιγμη ( ενω μιλουσα για το forum , ) μου εξομολογηθηκε οτι θελει να κανει sleeve ...........παρολα αυτα ουτε για μια στιγμη δεν με ρωτησε τι ειναι αυτο το forum ? δωσε μου την διευθυνση να μπω ............ Αρα ακομα δεν ειναι ετοιμος για τιποτα και φυσικα δεν του το προτεινω ..........
- 27-02-2011, 23:21 #17
Δε καταλαβαίνω τους λόγους αλλά προφανώς δεν είναι τυχαίο... δεν υπάρχει άνθρωπος παχύσαρκος με τον οποίο να λέω κάτι παραπάνω από τα τυπικά όταν συναντιόμαστε σε κοινή παρέα. Όλοι μου οι φίλοι, γνωστοί, παρέες είναι από κοκκαλιάρηδες έως λίγο υπέρβαροι. Και η πλάκα είναι οτι μόλις το συνειδητοποίησα...
Not normal...
27-02-2011, 23:23 #18
οντως ειναι περιεργο μιας και ειδικα στην ελλαδα ο αριθμος παχυσαρκων ειναι παρα πολυ μεγαλος
27-02-2011, 23:26 #19
εγω δεν το εχω προτεινει για 2 λογους:
1.θα βλεπουν τι γραφω και θα αρχισουν να μου λενε πραγματα του στυλ"ελεος,ακομα θες να χασεις?","καλα εσυ γιατι ασχολεισαι?"κλπκλπ και βαριεμαι να μπω στη διαδικασια να τους εξηγησω οτι το με βοηθαει σε πολλα αλλα πραγματα(βλεπε διαταραχη και οχι διαιτα)
2.πιστευω ηδη οτι εχω γνωστους-φιλους που γραφουν εδω μεσα και δεν το παραδεχονται ουτε αυτοι:crazy:
27-02-2011, 23:28 #20
δε χρειαζεται να λεμε το username μας αμα θελουμε να συστησουμε το φορουμ γιατι μετα δε θα νιωθουμε το ιδιο ανετα
27-02-2011, 23:30 #21
εγω μονη μου βρηκα το φορουμ, οπως υποθετω οι περισσοτερες/ροι.
γιατι δε με εχει βηθησει ομως καθολου?
το μονο για το οποιο σιγουρευτηκα μεσω του φορουμ ειναι οτι υπαρχουν κι αλλοι με διατροφικες διαταραχες κ ξερουν πως ειναι σε αντιθεση με ολους τους γνωστους μου που οσο και να προσπαθησουν δεν θα καταφερουν ποτε να μαθουν πως ειναι επειδη απλως ποτε δεν εχουν βιωσει οι ιδιοι μια .
αλλα απο εκει και περα, γιατι δε βοηθηθηκα ουδεποτε?
και το εχω εντοπισει 2 χρονια τωρα, το φορουμ. μην κοιτατε που ειμαι σχετικα νεο μελος.
αν δε εχεις ο ιδιος τη δυναμη να αλλαξεις, δε μπορει να σε βοηθησει κανεις και κανενα φορουμ, νομιζω.
27-02-2011, 23:31 #22
Originally posted by click
δε χρειαζεται να λεμε το username μας αμα θελουμε να συστησουμε το φορουμ γιατι μετα δε θα νιωθουμε το ιδιο ανετα
27-02-2011, 23:32 #23
ναι αλλα αν καποιος σε ξερει,και ξερει οτι γραφεις εδω θα το καταλαβει πιστευω...
δεν ειναι και δυσκολο,τακτικο μελος,δηλωμενο βαρος και υψος και ηλικια,μαζι τα πινατε χτες(3 κρασια,τυχαιο δε νομιζω...χαχαχα)
τεσπα,οποιος εχει τη μυγα που λεμε..
27-02-2011, 23:35 #24
ρε παιδια.......
δεν ειναι κοινο σεναριο παχυσαρκα ατομα να εχουν στο οικειο περιβαλλον τους ατομα που τους κοιταζουν με οικτο αλλα δε λενε τιποτα "για να μην τους πληγωσουν" με αποτελεσμα η κατασταση να διαιωνιζεται ακομα περισσοτερο?
σε ενα τετοιο ατομο που δεν ακουει την αληθεια απο πουθενα παρα μονο χαιδεολογηματα για τον δηθεν φοβερο ανωτερο χαρακτηρα του και τον κακο ρατσισμο, δε θα βοηθησει ενας ξενος να πει κατι?
ενα ταρακουνημα! κατι!!!
συμφωνω οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι, δεν ειναι ολοι δεκτικοι. αλλα καποιοι ειναι, γιατι να καιγονται τα χλωρα μαζι με τα ξερα?uzzled:
27-02-2011, 23:38 #25
Originally posted by click
ρε παιδια.......
δεν ειναι κοινο σεναριο παχυσαρκα ατομα να εχουν στο οικειο περιβαλλον τους ατομα που τους κοιταζουν με οικτο αλλα δε λενε τιποτα "για να μην τους πληγωσουν" με αποτελεσμα η κατασταση να διαιωνιζεται ακομα περισσοτερο?
σε ενα τετοιο ατομο που δεν ακουει την αληθεια απο πουθενα παρα μονο χαιδεολογηματα για τον δηθεν φοβερο ανωτερο χαρακτηρα του και τον κακο ρατσισμο, δε θα βοηθησει ενας ξενος να πει κατι?
ενα ταρακουνημα! κατι!!!
συμφωνω οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι, δεν ειναι ολοι δεκτικοι. αλλα καποιοι ειναι, γιατι να καιγονται τα χλωρα μαζι με τα ξερα?uzzled:
27-02-2011, 23:41 #26
μα κλικλικω, ο καθενας λεει την αποψη του, δεν ισχυριζομαστε οτι εχουμε κ δικιο
ισως οντως να εχεις δικιο η ισως να το πεις σε 100 ατομα, οι 99 να σε βρισουν κ ο ενας να βοηθηθει
κ παλι αξιζει τον κοπο.. εσυ εχεις τις αντοχες κ το κουραγιο να σε ξεχεσει καποιος επειδη προσπαθησες να τον βοηθησεις?
αν ναι, μπορεις να το δοκιμασεις..
εγω προσωπικα δεν εχω ουτε τις αντοχες, ουτε το κουραγιο κ κυριως ουτε την πιστη πια .... αυτο ειναι το θεμα μου
27-02-2011, 23:43 #27
παντως δεν πιστευω οτι ειναι τοσο δυσκολο να ανακαλυψει μονος του το φορουμ καποιος,ολοι καπως ετσι το βρηκαμε με μια απλη αναζητηση στο google τυπου "διατροφη","λιπος","γυμναστι� �η" κλπκλπ
και τετοιου τυπου αναζητηση πιστευω εχει κανει οποιοσδηποτε εχει εστω και ενα μικρο θεματακι με τα κιλα του...
αλλωστε σημερα ιντερνετ εχει και η κουτση Μαρια...
27-02-2011, 23:45 #28
εγω αυτη την αναζητηση δεν την εκανα ποτε παντως...................
edit: και να φανταστεις οτι χρησιμοποιω ιντερνετ απο τεταρτη δημοτικου!
και εχω περασει απειρες ωρες κανοντας δουλεια στο διαδικτυο με ΑΦΘΟΝΟ searching.
και ομως, εκεινη την αναζητηση δεν την ειχα κανει ποτε. επεσα στο φορουμ σε αναζητηση πληροφοριων για καποιο αντικαταθλιπτικο
27-02-2011, 23:46 #29
δλδ με ποιο τροπο βρηκες το φορουμ?
27-02-2011, 23:46 #30
Originally posted by absolute
δλδ με ποιο τροπο βρηκες το φορουμ?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση