Results 31 to 45 of 55
Thread: συστηνετε το φορουμ?
-
27-02-2011, 23:47 #31
εμ φαντασου να αναζητουσες τη διαιτα του αστροναυτη για ποτε θα το ανακαλυπτες,σε χρονο dt!!!:lol::lol:
- 27-02-2011, 23:49 #32
Originally posted by absolute
εμ φαντασου να αναζητουσες τη διαιτα του αστροναυτη για ποτε θα το ανακαλυπτες,σε χρονο dt!!!:lol::lol:
καλα δεν το συζητω, θα εβγαινε πρωτη σελιδα google search απο πανω ως κατω ολα απο eatingdisorders Θα ηταν
:P
27-02-2011, 23:50 #33
υπάρχει δίαιτα του αστροναύτη?:lol: και δεν την έχουμε αναρτήσει ακόμη στο φόρουμ! ε ποτέ!
27-02-2011, 23:52 #34
χαχαχαχα,μονο αυτη μας λειπει να δουμε ακομα...σορρυ ξεφυγα και απο το θεμα!
27-02-2011, 23:55 #35
Originally posted by click
Originally posted by smart
επισης δεν αρεσει σε ολους να υπαρχει λυση.. δεν εχουν πλεον δικαιολογια..
απο αλλο τοπικ
Originally posted by stargazer
Ίσως το πρόβλημα να είναι κατά βάση η δειλία για το επόμενο βήμα. Σκεφτείτε πόσοι φοβούνται ν' αλλάξουν μια μέτρια δουλειά λόγω των νέων απαιτήσεων. Φοβούνται να πάρουν ρίσκο, να μάθουν νέα πράγματα και βολεύονται στην μέτρια και σίγουρη δουλειά τους που την ξέρουν.
Αντίστοιχα πόσοι και πόσοι δε μένουν σε γάμους ή σχέσεις κενές επειδή φοβούνται να κάνουν μπροστά...Η δύναμη της συνήθειας μας κρατάει πίσω, σε πράγματα σίγουρα τα οποία γνωρίζουμε για να μην έρθουμε αντιμέτωποι με την πρόκληση του νέου.
Κάτι τέτοιο είναι κι η αλλαγή του βάρους. Η αλλαγή του βάρους σημαίνει ότι το άτομο θα πρέπει πλέον να κοινωνικοποιηθεί γιατί στο μυαλό του θα χει πέσει το κύριο εμπόδιο. Έτσι θα πρέπει να βγει, να κάνει παρέες, να γνωρίσει συντρόφους, να δεχτεί κριτική και να περάσει τις όποιες δυσκολίες συνεπάγονται αυτά. Να φλερτάρει, να χάσει από "αντίπαλο" ή να απορριφθεί χωρίς την δικαιολογία των κιλών. Πολλοί υπέρβαροι αποδίδουν την έλλειψη συντρόφου στα κιλά. Φαντάζεστε πόσο θα πικραθούν αν αδύνατοι πάλι δε μπορούν να κάνουν σχέση και δουν ότι κι η συμπεριφορά ή ο χαρακτήρας τους έχει αδυναμίες? Πάει το άλλοθι του βάρους...Ίσως μετά κλονιστεί κι η εμπιστοσύνη τους στον "ιδιαίτερο ψυχικό κόσμο", τον πιο ενδιαφέροντα κλπ.
Γι' αυτό προτιμούν τη σιγουριά του καναπέ, που δεν προσφέρει ευχαρίστηση αλλά ούτε και το ρίσκο νέων απορρίψεων και δυσκολιών.
27-02-2011, 23:55 #36
εγώ πάντως έχουν υπάρξει πολλές φορές που ήθελα να μιλήσω κ να πω οτι μιλάω με κάποιους ανθρώπους σε ένα φόρουμ διατροφικών διατ. αλλά δεν τόλμησα γιατί....σε ποιά κατηγορία να πω οτι ανήκω???Βουλιμία-ανορεξία είναι πολύ μεγαλύτερο ταμπού, αν είχα θέμα με περιττά κιλά θα το έλεγα πολύ πιο άνετα"ναι, μιλάω με κάποιους ανθρωπους, ανταλλάσουμε πληροφορίες κ κάνουμε διαίτα μαζί για συμπαράσταση!".Πολύ διαφορετικό...και υγιές.Ηθελα να το συστήσω κ σε 2 κοπέλες αλλά κ πάλι , φοβήθηκα οτι θα υποψιαστούν..είμαι κ πολύλογού κ καρφώνομαι εύκολα:blush:
27-02-2011, 23:58 #37
Η ροζ με καλυψε,αυτο εννοουσα και εγω αν δεν εγινα σαφης...
28-02-2011, 00:00 #38
ειχα δει ενα κοριτσι, ταμιας στα γκουντυς, με νευρικη ανορεξια. θα μου πεις, πως την εχεις δει ετσι? διαγνωση κανεις?
το κοριτσι ηταν κοκαλα με δερμα, τιποτα αλλο.
κυριολεκτικα ενα βημα απο τον ταφο.
ηταν αρχες της εγγραφης μου στο φορουμ.
ενιωσα τρελες τυψεις που ημουν κι εγω απο τα ατομα που την ειδαν, καταλαβαν, αλλα αδιαφορησαν
28-02-2011, 00:03 #39
εχεις δικιο!αλλα τι μπορουσες να κανεις στην προκειμενη περιπτωση???
"Αν θες να αλλάξεις τον κόσμο, ξεκίνα από τον εαυτό σου!!!",συμφωνω και με καλυπτει-εκφραζει 10000000000%
28-02-2011, 00:05 #40
ειχα δει ενα κοριτσι, ταμιας στα γκουντυς, με νευρικη ανορεξια. θα μου πεις, πως την εχεις δει ετσι? διαγνωση κανεις?
ενιωσα τρελες τυψεις που ημουν κι εγω απο τα ατομα που την ειδαν, καταλαβαν, αλλα αδιαφορησαν
Δε θέλω να επαναλαμβάνομαι,αλλά πιστεύω πως όποιος δε θέλει να σωθεί...
28-02-2011, 00:06 #41
εγω απο τον δικο μου ξεκινησα εδω και πολυ καιρο. εκτιθεμαι, δεν κρυβομαι ουτε το παιζω ανωτερη και ξερολας. και ακριβως επειδη εχω βρεθει στα σκατα, εβλεπα εκεινο το κοριτσι και ενιωθα οτι επρεπε καποιος να την πιασει να την ταρακουνησει μεχρι να ξυπνησει....
και γω αυτο χρειαζομουν καποτε.
ισως και τωρα αυτο χρειαζομαι (Αλλα τεσπα αυτο ειναι αλλο θεμα...)
28-02-2011, 00:08 #42
Originally posted by Kleanthis
Δε θέλω να επαναλαμβάνομαι,αλλά πιστεύω πως όποιος δε θέλει να σωθεί...
η αληθεια ειναι πως πολλες φορες μου εχει περασει απο το μυαλο η σκεψη να πασαρω χαρτακια περι διατροφικων διαταραχων, κρυφα.
ξερω ποσο κουφο ακουγεται. αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι για καποιους δε θεωρουνται αυτονοητα τα αυτονοητα.
και δεν εχουν κανει σκεψεις που μπορει εμεις να νομιζουμε οτι τις εχουν κανει.
28-02-2011, 00:09 #43
εγω απο τον δικο μου ξεκινησα εδω και πολυ καιρο. εκτιθεμαι, δεν κρυβομαι ουτε το παιζω ανωτερη και ξερολας. και ακριβως επειδη εχω βρεθει στα σκατα, εβλεπα εκεινο το κοριτσι και ενιωθα οτι επρεπε καποιος να την πιασει να την ταρακουνησει μεχρι να ξυπνησει....
και γω αυτο χρειαζομουν καποτε.
ισως και τωρα αυτο χρειαζομαι (Αλλα τεσπα αυτο ειναι αλλο θεμα...)
28-02-2011, 00:11 #44
το ξερω,δεν ειπε κανεις οτι κρυβεσαι,το παιζεις ανωτερη ή οτι εισαι ξερολας!απλα μου αρεσε πολυ η υπογραφη σου και καθως εγραφα τη διαβασα και συνειδητοποιησα οτι η αλλαγη ξεκιναει πρωτα απο εμας!και οποιος θελει να αλλαξει,μπορει να αλλαξει..
για οποιον δε θελει ομως δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα...
εμενα αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη...
28-02-2011, 00:12 #45
γ@μησέ τα , ειδικά μετά την δική μου ιστορία όποια κοπέλα δω στον δρόμο πολύ αδύνατη (αρρωστημενα) , καρφωνομαι κ σχεδον την παίρνω απο πίσω θέλοντας να της μιλήσω..αλλά δεν το κάνω γιατί δεν νιώθω ακόμα ικανή να βοηθήσω κάποιον απο τη στιγμή που δεν έχω αφήσει πίσω το δικό μου πρόβλημα.Προχτες ημασταν σε ένα σπίτι 5 άτομα και πίναμε ένα ποτο πριν βγουμε.Όλοι πίναμε κ η μια κοπέλα (με αρκετά περιττα κιλά), καθόταν στον καναπέ , είχε στα πόδια της ένα κουτι με σιροπιαστα γλυκα και τα έτρωγε ..αργά μεν αλλά τελείως παθητικά, λες κ δεν καταλάβαινε την γεύση ή την πράξη της..με έπιασε τρομερή θλιψη γιατι αυτό το έχω κάνει (σε πολύ χειρότερο βαθμο) δεκάδες φορές αλλά είναι όντως θλιβερό να το βλεπεις σε κάποιον τρίτο κ μπορώ να πω οτι με στεναχωρεί κ περισσότερο.Ξέρω οτι πάει σε ψυχολόγο κ οτι προσπαθεί να χάσει κιλά κ ήθελα πραγματικά να της μιλήσω για το φόρουμ αλλά δεν την ξέρω πολύ καλά κ κόλωσα..επίσης πάντα πρωταρχικό εμπόδιο είναι ο φόβος του να αποκαλυφθεί κ η δική μου αρρωστια φυσικά.Τέλος πάντων το καλό είναι πως το φόρουμ είναι πρώτη μουρη στο καβούρι κ όποιος κάνει τον κοπο να ψάξει για δίαιτες, θερμίδες κτλ στο ιντερνετ θα το βρεί.Επίσης ποστεύω οτι υπάρχουν παρα παρα πολλοι άνθρωποι που το διαβάζουν, ενημερώνονται αλλά δν έχουν κάνει εγγραφή.Κ αυτό καλό είναι!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια