συστηνετε το φορουμ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55
    Senior Member

συστηνετε το φορουμ?

Μου εχει τυχει αρκετες φορες να δαγκωνομαι για να μην πω για το φορουμ.

Κυριως σε παχυσαρκα ατομα.
    Ειναι φορες που θελω να μιλησω. Να πω.. τι κανεις??? γιατι?? ξυπνα! μπες και σε αυτο το φορουμ να δεις, κανε μια αρχη, δεν εισαι μονος/η.

αλλα τι να πεις? εγκεφαλικο θα παθει ο αλλος.
    μπορει αντι να μπει στο φορουμ, να πεσει με τα μουτρα στα υπερφαγικα και να παθει σοκ νομιζοντας οτι ειναι πιο χαλια απο οσο νομιζε.

τελικα, ποτε μπορουμε να κανουμε μια τετοια κουβεντα με καποιον με τον οποιο δεν εχουμε οικειοτητα??

οι βουλιμικοι δε φαινονται.
    και απο ανορεκτικα ατομα, μια φορα μονο μου εχει τυχει να δω κραυγαλεα περιπτωση και να θελω να πω για το φορουμ.

αλλα με παχυσαρκους συμβαινει πολυ συχνα.
    ειναι και ορισμενα ατομα που εχουν εμφανη ωραια χαρακτηριστικα και η παχυσαρκια καταστρεφει τα παντα. και τους βλεπω να κυκλοφορουν με αυτο το συννεφιασμενο υφος που μοιαζει σα να ειναι οι πιο αντικοινωνικοι ανθρωποι του κοσμου, φυσικα οταν ξερεις...... καταλαβαινεις οτι δεν ειναι αυτο, φοβος ειναι.

εσεις? το λετε?
    το εχετε κανει ποτε να ανοιξετε τετοια κουβεντα?

Senior Member
    Εγω μια φορα πηγα να ανοιξω συζητηση,αρχικα για να πω αυτο που λεω συχνα "κανε κατι για ΣΕΝΑ" και για να πω και για το φορουμ(που πιστευω μπορει να βοηθησει αρκετα στην προσπαθεια καποιου)και η κολλητη μου με γειωσε,λεγοντας μου πως ο καθενας αν θελει να κανει κατι,θα το κανει οταν το καταλαβει και οχι,π.χ., οταν το λεω εγω που πλεον εχω φτασει το στοχο μου.

Senior Member
    ρε δεν ξερω, ισως αυτη η μουγκαμαρα ειναι που μας φτανει μεχρι το απροχωρητο. επειδη δε βρισκεται καποιος να μιλησει χυμα, οχι με αγενεια, αλλα χυμα!
    και στο φιναλε αμα εισαι μες στη μιζερια και νιωθεις εκτρωμα, σιγα μην καθεσαι να σκεφτεσαι οτι υπαρχουν κι αλλοι που περνανε τα ιδια.
    αφου φτιαχνουμε το σεναριο οτι και καλα εμεις ειμαστε στη χειροτερη μοιρα και οι αλλοι ειναι παντα καπως καλυτερα.

εγω παντως στα 100 θυμαμαι οτι οποιον και να εβλεπα στα κιλα μου ή και παραπανω, μια χαρα μου φαινοταν.

Senior Member
    στην αρχη ειχα μιλησει σε καποια ατομα για το φορουμ.
    δεν τους ειχα πει "κανε κατι" γιατι οσο κ αν προσπαθησεις να το πεις με τροπο, παντα θα πειραξει τον αλλον κ θα θεωρησει οτι του τη λες με κακια... δεν παιζει να δεχθει οτι θες να τον βοηθησεις..
    κ ετσι απλα ελεγα "εχω βρει ενα φορουμ που μου φαινεται πολυ ενδιαφερον.." κ μπλα μπλα μπλα.. ως προσωπικη χρηση δλδ..
    γενικα ειμαι της αποψης οτι ουτε πρεπει, ουτε εχει νοημα να πουμε σε καποιον να κανιε κατι....πολυ περισσοτερο αν δεν τον ξερουμε ατελειωτα χρονια.
    ολοι οσοι εχουν προβλημα ειναι ενημεροι γι αυτο..
    προφανως για να μην εχουν κανει κατι ακομη για να το λυσουν δεν ειναι στο σημειο να μπορεσουν να το λυσουν...
    το να τους δειξουμε για ακομη μια φορα οτι το προβλημα τους ειναι ορατο, δεν ξερω πως μπορει αν τους βοηθησει..

οσο για το φορουμ... οχι δεν το συστηνω πια... κ οχι γιατι δεν ξερω πως να το συστησω μην τυχον κ προσβληθει ο αλλος...

Senior Member
    Καλα εμενα μου λενε και το αλλο "δε φαινοσουν 100" ή "σιγα μην ησουν εσυ 100"
    και σαν να μου το λενε λες και επειδη δεν μου φαινοταν τα κιλα πως τα εχασα κ πιο ευκολα.

Τελοσπαντων,κι εμενα οσο μου ελεγαν να χασω κιλα,ποτε δεν προσπαθησα,μονη μου το πηρα αποφαση αλλα πλεον αν ειχα βρει το φορουμ νωριτερα,πιστευω πως θα ειχα αρχισει και νωριτερα την προσπαθεια μου.

Senior Member
    Οχι αλλα χτες συναντησα σε ενα καφε 2 γυναικες.Εγω με τη φιλη μου φευγαμε κ αυτες ηρθαν για να κατσουν εκει που ημασταν εμεις κ μιλησαμε για λιγο.Η μια ηταν παχυσαρκη απιστευτα συμπαθης κ γλυκεια κ πολυ ανοιχτη σαν ατομο,κ μου ηρθε να της πω:Μηπως εισαι στο φορουμ ΔΠΤ; Αλλα δεν ειπα τιποτα φυσικα.Πως να πεις,δυσκολο.Εμενα προσωπικα αν μου ελεγε καποιος αγνωστος μια τετοια πληροφορια οπως λες θα μου αρεσε γιατι ειναι γνησιο ενδιαφερον,αλλα εγω ειμαι μια μειοψηφια.

Senior Member
    κλικ, δεν το χεις δει κ εδω μεσα?
    ποσα μελη δεν εχουν γραψει αγανακτισμενα οτι καποιος τους προσεβαλε γιατι τους ειπε
    "εχει τοσο ωραιο/γλυκο προσωπο, κριμα να εσαι τοσα κιλα, κανε κατι"?
    τους πηρε κ τους σηκωσε!!!

Senior Member
    προσπαθω να το σκεφτω σαν υποθετικο σεναριο, μεχρι τον αυγουστο που δεν ειχα ασχοληθει.
    πως θα ενιωθα?

νομιζω οτι αν μου το ελεγε καποια που μπαινει επειδη εχει κολλημα με διαιτες αλλα δε θεωρει οτι εχει ΔΠΤ και οντως δεν εχει προβλημα κιλων, θα μου φαινοταν ηλιθια και δεν παιζει να εμπαινα, ισως απο αντιδραση.

αλλα να μου ερχοταν καποια σε φαση onelife, να πει οτι ξερεις κατι κι εγω ημουν σαν εσενα, ειχα προβλημα μεγαλο, εβαλα στοχο κλπ κλπ
    εχω την εντυπωση οτι θα το επαιρνα πολυ θετικα.

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια. Εγώ το έχω συστήσει σε μια κοπέλλα που είχαμε πιάσει κουβέντα για τα κιλα, και που πραγματικά χρειάζετε βοήθεια και συμπαράσταση, και η απάντησή της ήταν "Σιγά μην μπω εγώ σε φόρουμ και λέω το πρόβλημά μου και ο κάθε άσχετος να με κοροηδεύει που είμαι χοντρή". Τότε το έκοψα το θέμα, γιατί κατάλαβα πως είχε την εντύπωση πως μόνο αυτή είναι χοντρή και καμιά άλλη στον κόσμο.

Senior Member
    Καλα αυτο με το προσωπο,Θεε μου,ποσες φορες μπορει να το ειχα ακουσει;;
    Ειναι δυσκολο ρε παιδια να πουμε σε καποιον,οσο και να το θελουμε,"γεια,μπες .eatingdisorders.gr/forum και ολα θα τα δεις αλλιως μετα"
    Δεν ειναι ολοι γυρω μας δεκτικοι

Senior Member
    πρωτα απ ολα, δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωπο ιδιοι.
    αλλο πως θα το παιρνες εσυ, αλλο πως θα το παιρνα εγω, αλλο πως θα, το παιρνε ο καθενας...
    δευτερον, οντως, ο καθενας πιστευει οτι το δικο τους προβληαμ ειναι παντα μεγαλυτερο χειροτερο κ πιο δυσκολο απ οοοοοοοολων των αλλων στον πλανητη.. κ παρανυχιδα να χει πιο σοβαρο θα το θεωρει..
    επισης δεν αρεσει σε ολους να υπαρχει λυση.. δεν εχουν πλεον δικαιολογια..
    αρα το να πας να του πεις οτι εσυ ελυσες οτ προβλημα που αυτος δε μπορει να λυσει θα τον δαιμονισει..
    επισης, οσο κ αν βοηθαει το φορουμ , καποιος που θελει να λυσει το προβλημα του, θα το λυσει ανεξαρτητως φορουμ.. κ καποιος που δε θελει να το λυσει, δε θα το λυσει ουτε κ στο φορουμ..

σ.σ. απαντηση στο ποστ της κλικ, μεσολαβησαν κ αλλα

Senior Member
    δεν ειναι στανταρ οτι θα τα δει αλλιως μετα, ισα ισα.
    βλεπουμε και ατομα στο φορουμ χρονια χρονια που ειναι χειροτερα απο ο,τι ηταν ή εντελως στασιμα.

αλλα εγω θυμαμαι τον εαυτο μου να μη σκεφτεται καν το ενδεχομενο αλλαγης διατροφης, προσπαθειας κλπ
    Θεωρουσα οτι δεν μπορω. Δεν εμαθα να τρεφομαι σωστα λογω των γονιων μου αρα ειμαι καμμενο χαρτι. Και δεν ειχα προσπαθησει. Ουτε και ειχε βρεθει ποτε κανεις να μου πει, κοιτα ποσοι μπορουν, γιατι οχι και συ????
    Στο φορουμ το ειδα...

Απτην αλλη, κατα καιρους συστηνονται και γραφονται πολυ επικινδυνα πραγματα εδω, οποτε πώς να παρεις ευθυνη να το συστησεις??
    Δεν ξερω

Senior Member
    Υπάρχουν τρόποι πολλοί για ν'αλλάξεις και άλλοι τόσοι να συνεχίσεις να υπάρχεις στην παρούσα σου κατάσταση.Καμία κοινότητα δε θα σε αλλάξει τόσο πολύ αν ο ίδιος δε δείχνεις θέληση να «ψαχθείς» γύρω από ένα θέμα.Προσωπικά,δε θ'ανέφερα σε κανέναν,από μόνος μου για την κοινότητα αν δεν έβλεπα ό,τι ο άνθρωπος απέναντι μου δε δείχνει ενδιαφέρον να κάνει κάτι.

Επίσης,ενημερωτικά και μόνο λέω πως δεν είμαστε η μοναδική ελληνική,ηλεκτρονική κοινότητα σχετική με ΔΠΤ.Ειδικά για την παχυσαρκία υπάρχει και αυτή: http://obesity.forumup.gr . Παλαιότερα υπήρχαν κι άλλες,αλλά δε γνωρίζω αν λειτουργούν ακόμα.

Senior Member
    Originally posted by smart

επισης δεν αρεσει σε ολους να υπαρχει λυση.. δεν εχουν πλεον δικαιολογια..
    ΕΓΡΑΨΕΣ

Senior Member
    εγω ποτε δε θα το πω, γιατί είχα γράψει "διάφορα" εδω... και μια φορά το είχε βρεί η αδερφή μου τυχαία στο ίντερνετ και έλεγε α κοιτα γραφουν τι τρωνε καθ/να...
    ε κ κάπως την απέτρεψα... δε θυμαμαι τι είπα αλλά δεν είπα α... τι ωραίο φόρουμ (σόρρυ προς στο φόρουμ )

Page 1 of 4 123 ... LastLast