70+ - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 178

Thread: 70+

Καλησπέρα σας!! Ακόμα είμαι στο 80+ για την ακρίβεια 80.5 αλλά ευελπιστώ 1 Νοεμβρίου να ανήκω και εγώ στην ομάδα σας!! Είπα να γράψω από τώρα για να ανέβει λίγο η ψυχολογία μου γιατί τον τελευταίο καιρό έχει πιάσει πάτο!! ΑΧ πότε θα δω 7 !!

Member
    καλησπερα και απο μενα κοριτσια. καινουργια στην παρεα σας και στο φορουμ γενικα.

βλεπω δειλα δειλα το 7αρακι να εμφανιζεται στην ζυγαρια ολο και πιο συχνα, και επλιζω να μεινει εκει σταθερο τουλαχιστον μεχρι να ανυπομονω για το 6αρακι.λολ

αντε να δουμε ποσο καιρο θα χρειαστω για αυτην την δεκαδα! καλη μας επιτυχια!

melina : παντα με το ξεκινημα οποιασδηποτε συστηματικης ασκησης ο οργανισμος κανει επιπλεον κατακρατηση υγρων, αν επιμεινεις συστηματικα και στα δυο -γυμναστικη,διατροφη- πολυ συντομα θα χαναδεις τη ζυγαρια να περνει την κατηφορα

Senior Member
    καλημερα σας !!!! με θέτε στη παρέα σας??????

Senior Member
    interloudio , engraved μπράβο σας για τη προσπάθεια!!!! μαζι θα τα καταφερουμε να πάμε στο 6!!!! στο 6 που εχω να δω 3 χρονια.....

Καλησπέρα και από εμένα... Νομίζω από αύριο θα είμαι οριακά μεν αλλά επίσημα στην ομάδα σας.. !!Κανονικά κάθε Κυριακή ζυγίζομαι αλλά δεν άντεξα σήμερα και ανέβηκα στην ζυγαριά..είδα 79.9...ελπίζω μέχρι αύριο να κρατηθώ και να μην φάω ώστε να μην δω ξανά 8 μπροστά και απογοητευτώ......!!

Engraved πολύ εντυπωσιακή η προσπάθεια σου,,,,,, 1000 μπράβο!!
    Ria και σε εσένα αξίζουν συγχαρητήρια!!

Τι λέτε μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων πόσο θα έχουμε χάσει;; Έτσι για να βάλλουμε και κανένα επίσημο ρουχαλάκι της προκοπής και να νοιώθουμε άνετα με τον εαυτό μας...

Εδώ μου ταιράζει απόλυτα η παροιμία "Η πεινασμένη καρβέλια ονειρεύεται....."

Senior Member
    κοπελιά, τα Χριστουγεννα θα εχουμε 6 μπροστά!!!! στο υποσχομαι!

ΠΑΜΕ-ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!:roll::roll:

Member
    Μπράβο κορίτσια που τα πάτε τόσο καλά!!!!!!!!:tumble:
    Ε, τι μέχρι τα Χριστούγεννα δεν θα έχουμε χάσει τουλάχιστον 6-7; Μια χαρά ρουχαλάκια θα φορέσουμε όλες και θα φάμε και ένα μελομακάρονο για επιβράβευση!!!!:cul:
    Λοιπόν, εγώ ψιλοξεκόλλησα αλλα όχι φοβερά πράγματα... 64.600. Ούτε καλά, ούτε άσχημα. Απο το τίποτα κάτι είναι κι αυτό όμως. Συνεχίζω τα ίδια όπως τα έκανα, μόνο που έχω βάλει λίγο περισσότερη πρωτεϊνη και λιγότερους υδατάνδρακες στη διατροφή μου, μήπως δω προκοπή.
    Χθες όμως το βράδυ μετά απο καιρό... με έπιασαν οι στραβές μου και κατέβασα μισό σακούλι πατατάκια και ένα γεμιστό μπισκότο.
    Έρχεται και του Αγίου Δημητρίου που θα πάω στην αδερφή μου μιας και γιορτάζει ο ανηψούλης μου....και μαγειρεύει κολασμένα η άτιμη...!!!!

ΑΧ ria απο το στόμα σου και στο θεού το αυτί!! 6 έχω να δω προ 10ετιας...και δεν το χάρηκα και πολύ γιατί ξαναέπεσα με τα μούτρα στο φαί...!Βέβαια και με 6-7 που γράφει η melina_g υπερευχαριστημένη θα είμαι!! Στην αρχή έχανα σχετικά εύκολα..... αλλά τώρα με το ζόρι...

Έχω βαρέθει κάθε γιορτές να ψάχνω στην ντουλάπα να βρώ οτι πιο φαρδύ για να με καλύπτει ώστε να μην προεξέχουν τα σωσίβια.... αφήστε που από το πολύ ρούφηγμα στην κοιλιά απορώ πως δεν έκανα καμιά ώρα ΜΠΑΜ...

Θέλω για επιβράβευση μελομακάρονο με επικάλυψη σοκολάτας...σούπερ παχυντικό :bouncy:

Ωχ ναι είναι του αγίου Δημητρίου.... πάλι θα λέω οτι πόναει το στομάχι μου εκείνη την ημέρα για να μην επιμένουν να φάω γλυκό :P
    Να το χαίρεσαι το ανηψάκι σου!!Να είναι γερό και ευτυχισμένο!!

ΝΑΙ ΝΑΙ πάμε γερά κορίτσια!!

Σήμερα που ζυγίστηκα είδα 79.6 είμαι πολύ χαρούμενη!! Μπήκα και επίσημα στην όμαδα!! Γιούπιιιιιιιιι!!! Ξουτ ξουτ το 8!! Ελπίζω να μη ξανάρθει ποτέ!! Αν και από την πολύ χαρά μου το έριξα στα junk food σήμερα:thumbdown: Ούφφ!!

Member
    Μπράβο interloudio!!!!!!! Δεν πειράζει μωρε μία στο τόσο και το junk food, αρκεί να είναι μία στο τόσο!

Εγώ ζυγίστηκα την Κυριακή (αντικανονικά ενώ κανονικά ζυγίζομαι Πέμπτες) και έδειξε 63,5!:shocked2: Θα με τρελάνει η ζυγαριά μου! Την Τετάρτη και την Πέμπτη, έφαγα μπουρδίτσες (κάτι σουφλεδάκια, κάτι παστούλες, κάτι κεκάκια...) και περίμενα πως θα έχω ξεφύγει! Αντί για αυτό έχασα ένα κιλό! Επανήλθα βέβαια στη σωστή διατροφή μου και περιμένω να ζυγιστώ την Πέμπτη κανονικά και να αλλάξω το τικεράκι μου!
    Α! Ναι! Πήρα και το κοπλιμέντο μου την Τετάρτη που πήγαμε στη γιορτή απο τον γιο μου (περίπου 3 ετών). Είχα φορέσει ένα φόρεμα (είχα να το βάλω χρόοοοοοονια γιατί δεν μου έμπαινε) και όταν ετοιμάστηκα για να φύγουμε μου είπε "μαμα είσαι νεάιδα (νεράιδα)!!! Βαλε φτεα (φτερά) να γίνεις σαν την μπαρμπι!!!":lol:

Καλή συνέχεια σε όλες!!!!!:spin:

Senior Member
    ΑΧ, ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 60+ !!!!:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΥΤΗ ΧΙΧΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙ :yes::yes::yes:smug b::smug b:

Member
    Μαρία δεν αργείς καθόλου!!! Και μπροστά σε αυτά που έχεις χάσει το να δεις το 60+ είναι παιχνιδάκι!!!!!

Ax ki gw thelw n dw to 6 ta xristougenna!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by melina_g
    Μαρία δεν αργείς καθόλου!!! Και μπροστά σε αυτά που έχεις χάσει το να δεις το 60+ είναι παιχνιδάκι!!!!!
    σε ευχαριστώ πολύ για την δυναμη που μου δίνεις!!!!!!!καλημεραααααααα� �ααααααααααααα :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::starhit::starhit::starhit:: starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:: smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smileg rin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by karw poukamiso
    Ax ki gw thelw n dw to 6 ta xristougenna!!!!!!!!!
    στο ευχομαι ολοψυχααααααααααααααααααα αααα:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast