70+ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 178

Thread: 70+

Senior Member
    εγω παλι παντα επαιζα γυρω στα 75. ποτε δεν θυμαμαι τον εαυτο μου αδυνατο εκτος απο 1 εξαμηνο στα φοιτιτικα μου χρονια που καταφερα κι εφτασα στα 60 με υψος 1,74. αλλα μετα το γαμο και τις εγκυμοσυνες καταφερα οχι 1 αλλα 2 φορες να φλερταρω το 3ψηφιο. αλλα αυτο ειναι ο προσωπικος μου πατος. ταρακουνημα γερο και τα κεφαλια μεσα. την πρωτη φορα (πριν 3 χρονια) καταφερα κι εφτασα στα κιλα που ειμαι τωρα και μετα λογο αλλαγης δουλειας και τροπου ζωης γενικα ξαναπηρα την ανηφορα. ομως αυτη τη φορα υποσχεθηκα οτι θα την κανω την υπερβαση. και οχι μονον αυτο. στοχος μου ειναι να παραμεινω εκει. εχω ενα συν που δεν ειχα τις αλλες φορες και που πιστευω οτι θα με βοηθησει να τα καταφερω. κι αυτο ειναι ολοι εσεις εδω...

Senior Member
    Όλοι έχουμε να διηγηθούμε μικρές, πικρές ιστορίες.. Σε βλέπω αποφασισμένη και πιστεύω πως θα τα καταφέρεις αυτή τη φορά, μια για πάντα! Το ίδιο εύχομαι και σε όλους! Να βρούμε επιτέλους τη δύναμη. Να βρούμε τη χαρά, μία χαρά ανώτερη από αυτή του φαγητού και να του δώσουμε επιτέλους του φαγητού τη θέση που του αξίζει: Ενός μέσου επιβίωσης, άντε και χαράς, αλλά μόνο γκουρμέ! Χαίρομαι τους ανθρώπους, που απολαμβάνουν το φαγητό ως γευσιγνώστες και μόνο. Εκεί έχει να κάνει με ποιότητα, με απόλαυση, όχι με σκουπιδοφαγία και κατάπνιξη συναισθημάτων. ʼντε, και στα δικά μας, οι σκουπιδοφάγοι!

Senior Member
    το καλο ειναι οτι εδω μεσα υπαρχουν αρκετα παραδειγματα ατομων που το καταφεραν ολο αυτο. εχασαν τα κιλα τους και δεν επαναπαυθηκαν αλλα διατηρουν το βαρος τους. οποτε αν μη τι αλλο βλεπουμε οτι ειναι κατι εφικτο

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Όλοι έχουμε να διηγηθούμε μικρές, πικρές ιστορίες.. Σε βλέπω αποφασισμένη και πιστεύω πως θα τα καταφέρεις αυτή τη φορά, μια για πάντα! Το ίδιο εύχομαι και σε όλους! Να βρούμε επιτέλους τη δύναμη. Να βρούμε τη χαρά, μία χαρά ανώτερη από αυτή του φαγητού και να του δώσουμε επιτέλους του φαγητού τη θέση που του αξίζει: Ενός μέσου επιβίωσης, άντε και χαράς, αλλά μόνο γκουρμέ! Χαίρομαι τους ανθρώπους, που απολαμβάνουν το φαγητό ως γευσιγνώστες και μόνο. Εκεί έχει να κάνει με ποιότητα, με απόλαυση, όχι με σκουπιδοφαγία και κατάπνιξη συναισθημάτων. ʼντε, και στα δικά μας, οι σκουπιδοφάγοι!

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

κορίτσια εμενα αυτο που με ταρακούνησε, όσο κι αν λένε ότι η "ταμπελοποιηση" είναι ρατσιστικη συμπεριφορά, ήταν ότι το προβλημα μου με το φαγητο πηρε όνομα... πλέον δεν λέω έτρωγα χωρις να ξέρω γιατι, χωρις λόγο, ανόητα και ηλίθια, λαιμαργα.... λέω ότι είχα πρόβλημα... είχα διατροφικη διαταραχη, δεν ήμουν απλά παχια....και ήταν πολυ λυτρωτικο αυτό.... αγκαλιασα τον εαυτο μου και σταματησα να τον μαστιγωνω καθε φορα που λιγουρευομουν κατι.... ενιωθα ότι ειμαι αρρωστη και θελω φροντιδα που μονο εγω μπορω να μου παρασχω

Senior Member
    καλημερα κοριτσια! πως παμε σημερα? συνεχιζουμε δυναμικα πιστευω...
    αργησα να ξυπνησω και πινω τωρα το καφεδακι μου. δεν ξερω και τι να ταισω την φαμιλια...
    αχ! απρογραμματιστη παλι...

Senior Member
    καλημερααααααα...........κανε κατι ευκολο......... φακες.... μακαρονια με σαλτσα... κανα κοτοπουλο αν παιζει στην καταψυξη.......

Senior Member
    τις φακες δεν τις θελουν με την ζεστη, κοτοπουλο παντα παιζει αλλα αργει να ξεπαγωσει, μακαρονακια μαλλον που αρεσουν παντα...
    ευχαριστω!
    τελικα ανεβηκα και σημερα στην ζυγαρια (τελικα εχω εξαρτηση) και ακομη στασιμη! εναν μηνα τωρα... ελεος πια!

Senior Member
    αχ αυτα τα οικογενειακα βαρη...... ..... υπομονη... τηρεις την διατροφη σου κανονικα?

Senior Member
    Τι θα έλεγες για μερικά μπιφτεκάκια Λορα? Ή κάτι σε ψαρι αν υπάρχει σπίτι? Εναν διαιτιτικό μουσακά ίσως?

Senior Member
    κανονικοτατα! εχω πεσει σε πλατω. τι πλατω δηλαδη τοσο καιρο... στην πλατεια συνταγματος επεσα:lol:

ομως εχω πεισμωσει απιστευτα! δεν θα του περασει...

Senior Member
    αν δοκιμασεις να αυξησεις λιγο την γυμναστικη σου?αν και λογικα σε κανα δυο βδομαδες το πολυ θα περασει μονο του

Senior Member
    αν μπορουσα να αυξησω την ανυπαρκτη γυμναστικη μου θα ηταν καλα. αλλα με τα μικρα ειναι αδυνατον...
    απο σεμπτεμβρη...

Senior Member
    Καλημερα!! Κι εγω τον καφε πινω...12 ξυπνησα!! Ουφ...και δε μ αρεσει καθολου να ξυπναω αργα, αλλα ελα που χτες μ ειχε πιασει μια μανια και κοιταζα διαφορα βιντεο στον υπολογιστη και μαζι με τον υπολογιστη, μασουλουσα διαφορα.Τι? 10 αμυγδαλα καραμελωμενα και 5 μικρα δαμασκηνα, σα μπουκιτσες ειναι με επικαλυψη σοκολατα! Αυτες οι οθονες(παντος ειδους) με εχουν καταστρεψει...Τα εφαγα απο βλακεια.....και μετα κοιμηθηκα...Αυτα κανω και δε μπορω να χασω.Ολη μερα κραταω το προγραμμα και προσεχω και το βραδυ, ευτυχως οχι σε καθημερινη βαση, κατι θα βρω να μασουλησω...Εμ κι αυτος ο συζυγοοοος.....του λεω"μη φερνεις τετοια ρε παιδι μου...καπου , καποια στιγμη θα βρεθω σε αδυναμια και θα πεσω σ αυτα!".Ο λιγουρης!!χαχα

Senior Member
    chrys ενταξει μια χαρα ηταν αυτα που τσιμπολογισες. θα μπορουσε να ηταν πολυ χειροτερα. κι εμενα αυτη ειναι η ωρα που συνηθως λυγιζω και κανω βλακειουλες. το βραδυ που χαλαρωνω μπροστα στην tv. ετσι φροντιζω να τρωω το βραδινο μου εκεινη την ωρα που συνηθως ειναι κατι ψητο που το εχω σε μπουκιτσες και λαχανικα σε μπαστουνακια. αλλωστε το τσιμπολογημα γινεται μηχανικα...

Senior Member
    Γεια σας σε ολους! Εγω ειμαι ακομα σε απιστευτη στασιμοτητα απο αποψη κιλων! Εδω και μια εβδομαδα κανω οτι πρεπει απο αποψη διατροφης και κολυμβητηριο 3 φορες την εβδομαδα και 2 λιτρα νερου και .... τιποτα! Απολυτως τιποτα!!! Δεν ξερω τι να κανω, αλλο απο το να συνεχισω βεβαια!

Σημερα
    Πρ: Γαλα με βρωμη
    Δεκ: 5 διαμασκηνα ξερα
    Μεσ: 1 ντοματα γεμιστη, λιγο μελιτζανοσαλατα, 100γρ φετα, 1 αραβικη πιτα
    Βρ: 1 γιαουρτι 2%, 2 κρακερς ολικης

Κολυμβητηριο 1 ώρα - 2000μ

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast