70+ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 178

Thread: 70+

Senior Member
    καλησπερα 7αρακια μου! δεν σας ειπα το 7 ειναι το τυχερο μου νουμερο!
    ειμαι ολυμπιακος εχω γεννηθει τον 7ο μηνα του 77 και ολοι στην οικογενεια μου εχουν γενεθλεια σε μερες πολαπλασια του 7 δηλ 7, 14, 21
    ισως γι αυτο αντιστεκεται και ο οργανισμος μου και χανω με το σταγονομετρο απο τοτε που πατησα στο 7...
    τυχαιο????:bouncy::roll::eureka::spin::crazy :

Member
    Καλημέρα σας!!!
    Είμαι καινούρια (ολοκαίνουρια δηλαδή) στην παρέα σας! Με λένε Μελίνα, είμαι 30 χρονων κι έχω ένα γιο 2,5 χρονών. Τα τελευταία χρόνια (πριν τη γέννα) πήρα 30 ωραιότατα κιλάκια (απο ψυχολογικούς κυρίως λόγους) και πλέον είμαι 78 κιλά που στον δικό μου σωματότυπο δείχνουν πολύ παραπάνω. Έχω κάνει κάτι απόπειρες να τα χάσω αλλα δυστυχώς τα παρατάω γρήγορα επειδή χάνω δύσκολα. Επειδή όμως δεν αντέχω άλλο το πήρα αποφαση και αυτή τη φορά πιστεύω πως δεν θα σταματήσω.
    Απο Δευτέρα θα πάω στο εξοχικό για το καλοκαίρι και νομίζω πως εκεί θα μου είναι πιο ευκολο να ξεκινήσω. Βέβαια δεν θα έχω ίντερνετ (θα λιώνω στο εξοχικό....:P) αλλα θα έρχομαι σπίτι δυο μέρες την εβδομάδα οπότε και θα μπορώ να σας γράφω τα νέα μου και να βλέπω τα δικά σας.
    Λέω να κάνω δίαιτα μετρώντας θερμίδες. Μου φαίνεται πιο εύκολο γιατί θα μπορώ να τρώω ανάλογα με αυτό το φαγητό που θα τρώνε οι άλλοι και δεν θα κάνω ξεχωριστό δικό μου. Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο που δεν θα το βαρεθώ εύκολα, θα μου επιτρέπει να παίρνω τις βιταμίνες που χρειάζομαι και θα είναι και σχετικά οικονομικό (άνεργη γαρ);
    Καλή επιτυχία να έχουμε όλες!!!

Senior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    καλησπερα 7αρακια μου! δεν σας ειπα το 7 ειναι το τυχερο μου νουμερο!
    ειμαι ολυμπιακος εχω γεννηθει τον 7ο μηνα του 77 και ολοι στην οικογενεια μου εχουν γενεθλεια σε μερες πολαπλασια του 7 δηλ 7, 14, 21
    ισως γι αυτο αντιστεκεται και ο οργανισμος μου και χανω με το σταγονομετρο απο τοτε που πατησα στο 7...
    τυχαιο????:bouncy::roll::eureka::spin::crazy :
    :thumbup::thumbup:
    Δε νομίζω

Senior Member
    Originally posted by melina_g
    Καλημέρα σας!!!
    Είμαι καινούρια (ολοκαίνουρια δηλαδή) στην παρέα σας! Με λένε Μελίνα, είμαι 30 χρονων κι έχω ένα γιο 2,5 χρονών. Τα τελευταία χρόνια (πριν τη γέννα) πήρα 30 ωραιότατα κιλάκια (απο ψυχολογικούς κυρίως λόγους) και πλέον είμαι 78 κιλά που στον δικό μου σωματότυπο δείχνουν πολύ παραπάνω. Έχω κάνει κάτι απόπειρες να τα χάσω αλλα δυστυχώς τα παρατάω γρήγορα επειδή χάνω δύσκολα. Επειδή όμως δεν αντέχω άλλο το πήρα αποφαση και αυτή τη φορά πιστεύω πως δεν θα σταματήσω.
    Απο Δευτέρα θα πάω στο εξοχικό για το καλοκαίρι και νομίζω πως εκεί θα μου είναι πιο ευκολο να ξεκινήσω. Βέβαια δεν θα έχω ίντερνετ (θα λιώνω στο εξοχικό....:P) αλλα θα έρχομαι σπίτι δυο μέρες την εβδομάδα οπότε και θα μπορώ να σας γράφω τα νέα μου και να βλέπω τα δικά σας.
    Λέω να κάνω δίαιτα μετρώντας θερμίδες. Μου φαίνεται πιο εύκολο γιατί θα μπορώ να τρώω ανάλογα με αυτό το φαγητό που θα τρώνε οι άλλοι και δεν θα κάνω ξεχωριστό δικό μου. Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο που δεν θα το βαρεθώ εύκολα, θα μου επιτρέπει να παίρνω τις βιταμίνες που χρειάζομαι και θα είναι και σχετικά οικονομικό (άνεργη γαρ);
    Καλή επιτυχία να έχουμε όλες!!!

Καλημέρα, Μελίνα μου. Και καλή αρχή!!
    Ρίξε μια ματιά εδώ:
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid161988
    Είναι μια ισορροπημένη διατροφή και εύκολη να την προσαρμόσεις, αφού στην ουσία περιέχει όλα τα φαγητα που πρέπει να τρώει και οικογένεια μέσα στη βδομάδα.
    Πιστεύω πως θα σου φανεί χρήσιμη.
    Θα περιμένουμε τα νέα σου.
    Φιλια

Member
    Γεια σου κουκουτσι!!! Σ' ευχαριστώ!
    Εσύ αυτή τη δίαιτα κάνεις κι έχεις χάσει τόσα κιλά; Μου φάνηκε εύκολη αλλά νομίζω έχει πολλές θερμίδες ε; Μήπως πάρω αντί να χάσω; Τόσο δεν τρώω ούτε τώρα... (βέβαια το μυστικό μου που πήρα τόσα κιλά βρίσκεται στα σοκολατοειδή και στις άνω κάτω ώρες που τρώω). Αν έχεις χάσει όμως εσύ με αυτή θα τη δοκιμάσω οπωσδήποτε! Δεν έχω να χάσω τίποτα άλλωστε (εκτός απο τα κιλά)!!!

Senior Member
    Δεν κάνω ακριβώς αυτή, αλλά και οι δικές μου δίαιτες είναι πανομοιότυπες. Την βρίσκω πολύ καλή. Η κοπέλα που τη γράφει είπε πως δουλεύει και πως έχει χάσει κι αυτή. Βρίσκω σχεδόν απίθανο να πάρεις αν την κάνεις σωστά κι αν τρώς συχνά γεύματα ώστε να λειτουργεί ο μεταβολισμός σου. Δοκίμασέ τη 1-2 βδομάδες κι αν νομίζεις εσύ ότι χρειάζεται, μπορείς απλά να μειώσεις λίγο τις ποσότητες, έτσι θα πέσουν και οι θερμίδες

Member
    Οκ! Ευχαριστώ πολύ!
    Μακάρι να δουλέψει και σε μένα!:wink2:

Senior Member
    Μια χαρά θα πάει, μην ανησυχείς!!! Καλή αρχή!! Ό,τι θες εδώ είμαστε. Φιλιά

Senior Member
    καλημερα!
    εξαφανιστηκαμε λιγο ή μου φαινεται? επιτελους η ζυγαρια κινηθηκε λιγο και αισιως επιασα τον δεικτη μαζας 25!!! ειμαι πολυ χαρουμενη!!! εσεις που βρισκεστε???

Member
    Μπράβο Λορα!!!!!!!!
    Εγώ γύρισα για δυο μερούλες απο το εξοχικό κι είπα να σας γράψω τα πρώτα νέα. Ξεκίνησα Δευτέρα και μέχρι σήμερα έχω χάσει 2 κιλάκια. Το ξέρω βέβαια πως στην αρχή χάνουμε πιο εύκολα αλλα πήρα μια χαρά...!!!
    Κάνω διαιτα με θερμίδες προς το παρόν, γύρω στις 1100 και μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν πεινάω. Το μόνο που με ενοχλεί είναι το βράδυ που δεν τσιμπολογάω αλλα θα το συνηθίσω που θα πάει. Ευτυχώς έχω μαζί τη μανούλα μου που και μου κάνει παρέα στη δίαιτα και με βοηθάει πολύ ψυχολογικά και το κυριότερο μου φέρνει κάθε λίγο νερό να πίνω γιατί εγώ το ξεχνάω...!
    Είμαι αισιόδοξη λοιπόν!!!!
    Καλη συνέχεια σε όλες μας!!!!

Senior Member
    μπραβο μελινα! καλη συνεχεια!!!
    αυτη η πτωση της αρχης ειναι που μας βοηθαει ψυχικα να βρουμε δυναμη να συνεχιζουμε.
    και η συμπαρασταση απο οπουδηποτε κι αν ερχεται ειναι βασικος παραγοντας επιτυχιας!!!

Senior Member
    τελικα μαλλον μονη ειμαι σε αυτο το τοπικ, ευχομαι ο μονος λογος να ειναι οτι κανουν διακοπες οι υπολοιπες
    αλλα εγω θα ανακοινωσω το κατορθωμα μου! μετα απο μεγααλο κολημα (σε 2 μηνες εχασα μολις 2 κιλα) και χωρις να αλλαξω κατι στο προγραμμα μου τις τελευταιες 10 μερες καταφερα και αποχαιρετησα 3 κιλακια! στον αγυριστο τους ευχομαι! αντε και στις δικες σας απωλιες! καλημερα!!!

Senior Member
    70.8!!!!

Senior Member
    μπραβο οκ! συντομα στην ομαδα 60+ αν υπαρχει!
    εσεις 80αριδες δεν κοντευετε? μονη μου εμεινα!

Senior Member
    Εγώ εδώ ακόμα και για αρκετό καιρο!!! Δεν είσαι μόνη

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast