70+ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 178

Thread: 70+

Senior Member
    αχ! ωραια! και ειμαστε και στα ιδιακιλα! αντε να βαδιζουμε προς το 6αρακι χερι-χερι...:eureka:

Senior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    αχ! ωραια! και ειμαστε και στα ιδιακιλα! αντε να βαδιζουμε προς το 6αρακι χερι-χερι...:eureka:
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Μόνο που εσύ πρέπει να μου ρίχνεις καμιά 20αριά πόντους στο ύψος!!! Κι ε΄γω σου ρίχνω BMI, 31 σχεδόν )

Senior Member
    μμμ... οποτε λογικα θα φτασεις πρωτη στο 6!!! εγω οσο πλησιαζω χανω με το σταγονομετρο!
    ομως μην ανησυχεις, σκοπευω να μεινω εδω για παντα. γιατι κι αλλες φορες τα εχω χασει τα κιλα. αυτην την φορα θα μπαστακωθω εδω για να τα διατηρησω κι ολας...:saint2:

keep going λοιπον...

Senior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    μμμ... οποτε λογικα θα φτασεις πρωτη στο 6!!! εγω οσο πλησιαζω χανω με το σταγονομετρο!
    ομως μην ανησυχεις, σκοπευω να μεινω εδω για παντα. γιατι κι αλλες φορες τα εχω χασει τα κιλα. αυτην την φορα θα μπαστακωθω εδω για να τα διατηρησω κι ολας...:saint2:

keep going λοιπον...
    Καλε όχι και για πάντα!!! Στόχος 69 βλέπω, 1 κιλάκι διαφορά και με πολλή δύναμη θα τα διατηρήσεις αυτή τη φορά!! Κι εγώ να δω πως θα φτάσω στο 50+ που είχα φτάσει παλιότερα, γιατί κι εγώ με ρυθμούς χελώνας χάνω δυστυχώς, αφού μια τρώω, μια προσέχω...

Senior Member
    οταν λεω εδω, εννοω στο φορουμ με την παρεα σας! με βοηθατε απιστευτα να μην αφεθω και παρασυρθω... οσο πλησιαζω προβληματιζομαι για το μετα και προσπαθω να με πεισω οτι αυτη η φορα ειναι διαφορετικη. και τα εχω σχεδον καταφερει...

παντως οι ατασθαλιες που εκανα τους 6 μηνες που ειμαι σε διατροφη ειναι μετρημενες. πραγματικα καθε φορα που παμε να ξεφυγουμε πρεπει να σκεφτομαστε 2 φορες αν αξιζει τον κοπο. εννοω ενταξει σε καποια ιδιαιτερη περιπτωση δικαιολογημενα αλλα ανουσια γουρουνιασματα στο σπιτι μονες ειναι πραγματικα κριμα αφου αυτες οι παρασπονδιες μονο τυψεις μας γεμιζουν και σαμποταρουν την προσπαθεια μας και ριχνουν την αυτοπεποιθηση μας στα ταρταρα... αλλωστε για τις λιγουρες παντα θα υπαρχουν και οι πιο αθωες παρασπονδιες!

Senior Member
    κοριτσια επεστρεψα!!! μετα απο μια εβδομαδα κραιπαλης-αρνησης-αναισθησιας-θυμου επεστρεψα!!!! ειμαι στα 79,7 κ συνεχιζω την κατιουσα απο εδω....

Senior Member
    μπραβο κονινακι! αυτο που εχει σημασια ειναι οτι εισαι εδω! αντε να μαζευομαστε!

Senior Member
    OK τι διατροφη κανεις και εισαι στα 70.8?Σε ποσο χρονικο διαστημα εχασες?

Senior Member
    λορα τωρα το ειδα....συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!! !!!! οκ, αντε σε λιγο θα αλλαξεις δεκαδα.... με το καλο...

Member
    Μπράβο στα κοριτσια που τα καταφέρνουν τόσο καλά κι υπομονή στα κοριτσάκια που έχουν κολλήσει.
    Εγώ αυτή την εβδομάδα μόνο 200γρ.
    Νομίζω πως το λάθος ήταν που δεν τήρησα τις ώρες των γευμάτων αυτή την εβδομάδα. Κι ίσως που έτρωγα το ίδιο πρωινό κάθε μέρα (κουλουρι θεσ/κης) και δεν το άλλαξα καθόλου.
    Απογοητεύτηκα δεν λέω.... αλλα αρχή είναι ακόμα δικαιούμαι να κάνω και κκιανένα λαθάκι ε;
    Έχει αρχίσει να μου λείπει και η σοκολάτα... Ουφ!
    Δεν με αφήνει κι ο μικρός μου να κολυμπήσω όπως υπολόγιζα...
    Γκρινιάζω λίγο αλλα θα μου περάσει!

Senior Member
    εγω σημερα παρότι έλειπα διακοπες 5 μερες, ειμαι -1,2 απο την Δευτερα δηλ. 78,5 κ εχω επισημο ζυγισμα την Δευτερα αυτη....με το ζορι κρατιεμαι να μην αλλαξω σημερα το τικερακι

Member
    Μπράβο konina!!!!!!!!! Είτε το αλλάξεις τώρα είτε τη Δευτέρα το τικεράκι το κιλάκι έφυγε!!!!

Εμένα χθες μετά τη γκρίνια με έπιασε μια λύσα να φάω ότι βρω αλλα ήμουν πολύ πολύ τυχερή γιατί δεν είχα τίποτα στο σπίτι αφού λείπουμε και τελικά τσάκισα 5 κορόμηλα!!! Δεν το λες και κρεπάλη...!!!
    Σήμερα φεύγω πάλι και θα γυρίσω μέσα στην εβδομάδα για λίγο πάλι!
    Καλή συνέχεια σε όλες μας!!!!!!!

Senior Member
    καλημερα σε ολους!!!
    αδιαθετησα επιτελους και αρχικα μου εφυγε ο απιστευτος εκνευρισμος που ειχα με ολους και ολα... τωρα αν μεσα στην εβδομαδα φυγει και κανενα κιλακι θα ειναι τελεια!!! παντως η κατακρατηση μου αυτην την φορα ηταν μονο 100 γρ και αυτο ειναι πολυ θετικο. 75 ολα λοιπον σημερα και βλεπουμε...

Member
    Γεια σας κορίτσια πως τα πάτε;
    Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έφυγε άλλο 1,5 κιλό και τελικά μετά απο πολύ πολύ καιρό βλέπω το 73,800 στη ζυγαριά μου!!! Δεν έχω μήνα που ξεκίνησα και έχουν φύγει ήδη περίπου 5 κιλάκια! Καλά δεν είναι; Και δεν πεινάω καθόλου πλέον. Μου λείπουν βέβαια πίτσες, σουβλάκια και γλυκά αλλά την παλεύω ακόμα.
    Το Σάββατο πήγα σε ένα πάρτυ τον γιο μου και απο όλα τα καλούδια που είχε έφαγα δυο κοτομπουκιές (αφαιρώντας τη φρυγανιά) και λίγο σαλάτα και μία κουταλίτσα τούρτα απο του μικρού και πολύ πολύ νεράκι!!! Και δεν ζήλεψα καθόλου! Είναι ένα βημα κι αυτό και μου αρέσει γιατί βλέπω πως αυτή τη φορά μάλλον το έχω πάρει σοβαρά.
    ʼντε καλή μας συνέχεια!!!!!!!:yes:

Senior Member
    melina μου συγχαρητηρια κ καλη συνεχεια....

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast