70+ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 178

Thread: 70+

Junior Member
    καλημερα κι απο μενα!! κι εγω ακομα στο οχταρακι βρισκομαι αλλα ελπιζω για πολυ λιγο ακομα... οπου να ναι φτανω!!

Senior Member
    asi κι εγω δυσκολευομαι να το πιστεψω οτι τα καταφερα τελικα! η υπαρξη ολων εσας ηταν τελικα η ειδοποιος διαφορα...
    εκει ακριβως που επισημανες βρισκεται το κλειδι. μολις ξεκολησει το μυαλο ξεκολανε κι ολα τα υπολοιπα. αντε με το καλο να μπεις και στο 7αρακι και στο 6αρακι κι εσυ!
    sofouki τα ιδια ακριβως ευχομαι και σε σενα!!!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ....θα ελέγχω το μυαλό μου για να ελέγχει το στόμα μου...που θα πάει...
    απλά έχω πάρει σχεδόν απόφαση..ότι σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε...δεν θα καταφέρω ποτέ να έχω μια 100% υγιή σχέση με το φαγητό...ότι θα επανερχονται υπερφαγικά κλπ....ο στόχος θα πρέπει να είναι να μην ξεφεύγει η κατάσταση βέβαια όπως τις μαύρες περιόδους που έχουμε περάσει όλοι μας εδώ μέσα...
    αν και με λυπεί η παραπάνω σκέψη..ίσως καλύτερα γιατί δεν θα περιμένω θαύματα...

Member
    Γεια σας κορίτσια!!!
    Πως τα πάτε;

Αυτή την εβδομάδα δεν τα πηγα και τέλεια. Μόνο 800 γρ μείον. Εντάξει, δεν παραπονιέμαι κιόλας απλά πλέον αγχώνομαι λιγάκι γιατί λογικά κάπου εδώ γύρω θα κολήσω. Εύχομαι να μην κολήσω για πολύ μόνο.
    Το κακό είναι πως τα βράδια λυσάω να φάω κάτι και δυστυχώς δεν με καλύπτουν τα καρότα και τα αγγούρια πλέον. Προσπαθώ πολύ να μη ξεφεύγω και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνω.
    Για να δούμε....

Καλή συνέχεια σε όλες!!!!

Senior Member
    αν μπορέσεις...όταν κολλήσεις...να αρχίσεις γυμναστικούλα..θα ξεκολλήσεις άμεσα...και επίσης αυτό το άγχος που λες μπορεί να είναι αυτό που σε πάει πίσω...relax..
    :wink2::wink2::wink2:

Senior Member
    Υ.Γ....χεχεεχ εγώ συνεχίζω να γράφω στο 70+ ενώ είμαι ένα στρογγυλότατο 80!!!
    ευσεβείς πόθοι λένε...:saint2::saint2::saint2::saint2::saint2 ::saint2:

Senior Member
    εγω παλι εδω κ 1 εβδομαδα εχω κολλησει στο 76,2-76,5.. εκει κυμαινομαι..... θερμιδικα ειμαι οκ (<1200) αλλα διατροφικα κανω κ βλακειουλες...οποτε μαλλον εγω φταιω κ οχι η ζυγαρια......

Senior Member
    ψυχραιμία...δοκίμασε να κάνεις γυμναστική...ή αν ήδη κάνεις λίγο παραπάνω...φάε λιγο πιο πολύ πρωτείνη και ψυχραιμία...ίσως είναι και ο κύκλος σου που επιρρεάζει,κάποια κατακράτηση ίσως...αλλά όπως επι τούτου επαναλαμβάνω ψυχραιμία...και όλα θα πάνε καλά:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy:

Senior Member
    η αληθεια ειναι οτι αυτες τις μερες τρωω κυριως υδατανθρακες....κ μαλιστα κακους (εφαγα μεχρι και πιτσινια!!!).......τωρα προσπαθω να αυξησω την πρωτεινηκ να ξαναβαλω παλι φρουτα στη διατροφη μου γτ το εχω παρακανει

Senior Member
    Τελικά αυτή η δεκάδα των 70+ πολύ με έχει παιδέψει. Θα φύγω όμως σύντομα. Το ελπίζω δηλαδή.

Member
    asi πολύ καλά κάνεις και γράφεις εδώ. ʼλλωστε τι σου μένει για να μπεις σε αυτή τη δεκάδα; Τίποτα!
    Αυτό με τη γυμναστική το έχω στα υπόψιν... ʼλλωστε η αλήθεια είναι πως πρέπει να χτυπηθώ πολύ για να σφίξει έστω και λίγο η κοιλιά ειδικά (που μετά τη γέννα έχει γίνει σπλατς). Σκεφτόμουν να άρχιζα στα 65 αλλα δεν θα πάθω τίποτα να ξεκινήσω λίγο διάδρομο τώρα. Να το πάρω απόφαση μένει.
    konina έλα να το πάρουμε απόφαση κι οι δύο να κόψουμε τις βλακειούλες, να τρώμε φρουτάκια και να πίνουμε πιο πολύ νεράκι!!!
    raniadio εύχομαι να φύγεις πολύ πολύ πολύ γρήγορα απο το 7 και μετά βουρ να φύγουμε γρήγορα κι απο το 6!!!!!

Senior Member
    και γω εδω στα 70+ και πολυ χαρουμενη!! οχι οτι δε θα με χαροποιουσε το 68 πχ αλλα δε βαριεσαι οταν πριν απο 1,5 χρονο ησουν 120 κιλα, δε παραπονιεσαι!!

Senior Member
    Είμαι επισήμως εδώ...79.4
    :starhit::starhit::starhit::starhit:
    !!!!
    για να δούμε πως θα το χειριστώ....φιλιααα

Member
    Μπράβο asi!!!!!!!!!!!!:smilegrin:
    Είδες που λέγαμε πως δεν θα αργήσεις να έρθεις σε αυτή τη δεκάδα; Με το καλό να φύγεις κι απο αυτή!!!!

Εγώ είμαι λίγο απογοητευμένη. Κολλημένη ακόμα στα 68.400 χωρίς να έχω κάνει κάτι φοβερό απο βλακειούλες.
    Το θέμα είναι πως περίμενα αυτή την εβδομάδα να έχω χάσει περισσότερο μιας κι έκανα γενική στο σπίτι και μου βγήκε ο ποπουλης και αντί για αυτό κολλησα....!!!
    Μου χάλασε κι ο παλιοδιάδρομος και δεν μπορώ να κάνω. Να δω πότε θα βρω χρόνο και χρήμα να τον φτιάξω.
    Αύξησα λίγο τις πρωτεϊνες και λιγόστεψα τους υδατάνθρακες όπως είπαμε αλλα μπαααα.
    Αχ δεν ξέρω τι θα κάνω. Κι όσο τη βλέπω κολλημένη τη παλιοζυγαριά τόσο μου έρχεται να ανοίξω το ψυγείο και να φάω και τις σχάρες!!!!:crazy:

Member
    ʼκυρο! Ξεκόλλησα!!!!:bouncy:
    67.800 σήμερα!!!!!
    Κουλό βέβαια γατί μέχρι χθες ήμουν ένα κιλό πάνω αλλα φαίνεται θα ήταν καμια κατακράτηση... Τι να πω..!!!

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast