Results 16 to 30 of 118
-
02-03-2011, 09:36 #16
Originally posted by Kleanthis
Originally posted by victoria19
εγω παντως συμφωνω με την κοπελα που εκανε καποια σχολια για αυτο το forum. σιγουρα οι παρατηρησεις της εχουν καποια βαση. πραγματικα και σε μενα φαινεται οτι σε αυτο το forum υπαρχουν κλικες και ισχυει οτι οι ανορεξικες δεν γραφουν συχνα, οτι οι βουλιμικες κλαιγομαστε συνεχεια λογω των ψυχολογικων μεταπτωσεων μας και οτι οι παχυσαρκες θεωρουν οτι εχουν τον ελεγχο (γελοιο αυτο, αφου αν τον ειχαν και αν ηξεραν τα παντα για τη σωστη διατροφη δεν θα ηταν παχυσαρκες). Ωστοσο αναγνωριζω οτι υπερεβαλε ελαφρως η κοπελα. Αλλα και παλι, ειναι η δικη της οπτικη γωνια.
Και αυτη ειναι η δικη μου αποψη απο την δικη μου οπτικη γωνια. Σεβομαι την διαφορετικοτητα.
Εσύ, για να κρίνεις όλα τα μέλη που είναι εδώ,το λιγότερο,θα έχεις περάσει και από τις τρεις κατηγορίες ατόμων.Αλήθεια σε ποια είσαι τώρα;
Χιούμορ έκανα.Οι άνθρωποι όμως,δεν είναι αυτοκίνητα να τους βάζεις σε κατηγορίες.
- 02-03-2011, 10:22 #17
εγω παντως συμφωνω με την κοπελα που εκανε καποια σχολια για αυτο το forum. σιγουρα οι παρατηρησεις της εχουν καποια βαση. πραγματικα και σε μενα φαινεται οτι σε αυτο το forum υπαρχουν κλικες και ισχυει οτι οι ανορεξικες δεν γραφουν συχνα, οτι οι βουλιμικες κλαιγομαστε συνεχεια λογω των ψυχολογικων μεταπτωσεων μας και οτι οι παχυσαρκες θεωρουν οτι εχουν τον ελεγχο (γελοιο αυτο, αφου αν τον ειχαν και αν ηξεραν τα παντα για τη σωστη διατροφη δεν θα ηταν παχυσαρκες). Ωστοσο αναγνωριζω οτι υπερεβαλε ελαφρως η κοπελα. Αλλα και παλι, ειναι η δικη της οπτικη γωνια.
Και αυτη ειναι η δικη μου αποψη απο την δικη μου οπτικη γωνια. Σεβομαι την διαφορετικοτητα.
Εσύ, για να κρίνεις όλα τα μέλη που είναι εδώ,το λιγότερο,θα έχεις περάσει και από τις τρεις κατηγορίες ατόμων.Αλήθεια σε ποια είσαι τώρα;
Χιούμορ έκανα.Οι άνθρωποι όμως,δεν είναι αυτοκίνητα να τους βάζεις σε κατηγορίες.
Οι κλίκες ( ή ακόμα καλύτερα,η καλώς νοούμενες συμπάθειες ) είναι στοιχείο που υπάρχει σε κάθε μορφή κοινωνικής συναναστροφής - διαδικτυακής ή μη.Δε γίνεται να είμαστε αρεστοί σε όλους.Επίσης ο καθένας γράφει αυτό που πιστεύει και δεν είναι ανάγκη να το διαβάζει και ο άλλος.Εγώ,επί παραδείγματι,μπορεί για κάποιους να δείχνω ως εκνευριστικός ή «ξερόλας» ή οτιδήποτε.Δεν είναι ανάγκη να με διαβάζει κάποιος αν δεν του αρέσει η γραφή μου ή δεν «ταιριάζουμε».Ελεύθερη κοινότητα είμαστε.
Επίσης,δεν ξεχνάω κάτι πολύ σημαντικό:Το να βλέπεις μια έντονη συμπεριφορά να εκφράζεται εδώ,έχει να κάνει και με το γεγονός ότι όλοι μας τελούμε υπό μία εσωτερική ανισορροπία η οποία εκδηλώνεται με τις ΔΠΤ αλλά και σε διάφορες άλλες εκφάνσεις της προσωπικής μας έκφρασης.Οι «ισορροπημένοι» άνθρωποι συζητούν σε κόσμια πλαίσια.Μην ξεχνάμε ότι εδώ είναι κοινότητα γι'άτομα που «έχουν κάτι»...
Αλήθεια,δε μου απάντησες σε ποια «κατηγορία» είσαι...
02-03-2011, 10:37 #18
Ειναι πολυ διαφορετικο να εισαι ενεργα σε ενα φορουμ κ αλλιως να μπεις σαν ολιγοημερος επισκεπτης για να τσεκαρεις.Και γω οσες φορες εχω επισκεφτει αλλα φορουμ,μου φαινονται ψυχρα κ κρυα ενω εδω νοιωθω κατι σαν ''οικογενεια'' πιο οικεια.Και οι οικογενειες εχουν συγκρουσεις αλλα κ συμπαρασταση κ ζεστασια.Οποτε η'' σπασμενη κουκλα''οπως ειναι το νικ της ειναι λιγο εξω σαν επισκεπτης.Οπως εχω ξαναπει εχω επισκεφτει φορουμ ψυχολογων με τετοιες συγκρουσεις μεταξυ τους που μονοι τους γραφαν τι θα λενε οι επισκεπτες που θα τους διαβαζουν.Εμενα προσωπικα δεν με πειραξε γιατι κ οι ειδικοι ανθρωποι ειναι.Τωρα δεν ξερω τι προσδοκιες ειχε το συγκεκριμενο ατομο αλλα οπως προσεξα της λεγαν κ απο κει να μην μπαινει στο δικο τους φορουμ
02-03-2011, 11:37 #19
Οι κλίκες ( ή ακόμα καλύτερα,η καλώς νοούμενες συμπάθειες ) είναι στοιχείο που υπάρχει σε κάθε μορφή κοινωνικής συναναστροφής - διαδικτυακής ή μη.Δε γίνεται να είμαστε αρεστοί σε όλους.Επίσης ο καθένας γράφει αυτό που πιστεύει και δεν είναι ανάγκη να το διαβάζει και ο άλλος.Εγώ,επί παραδείγματι,μπορεί για κάποιους να δείχνω ως εκνευριστικός ή «ξερόλας» ή οτιδήποτε.Δεν είναι ανάγκη να με διαβάζει κάποιος αν δεν του αρέσει η γραφή μου ή δεν «ταιριάζουμε».Ελεύθερη κοινότητα είμαστε.
Επίσης,δεν ξεχνάω κάτι πολύ σημαντικό:Το να βλέπεις μια έντονη συμπεριφορά να εκφράζεται εδώ,έχει να κάνει και με το γεγονός ότι όλοι μας τελούμε υπό μία εσωτερική ανισορροπία η οποία εκδηλώνεται με τις ΔΠΤ αλλά και σε διάφορες άλλες εκφάνσεις της προσωπικής μας έκφρασης.Οι «ισορροπημένοι» άνθρωποι συζητούν σε κόσμια πλαίσια.Μην ξεχνάμε ότι εδώ είναι κοινότητα γι'άτομα που «έχουν κάτι»...
Αλήθεια,δε μου απάντησες σε ποια «κατηγορία» είσαι...
Ποσο συμφωνω μαζι σου Κλεανθη.
02-03-2011, 13:01 #20
ΚΛΕΑΝΘΗ αυτο που ειπες οτι οι ισσοροπημενοι ανθρωποι λειτουργουν σε κοσμια πλαισια με κανει να σκεφτομαι στα καναλια τους πολιτικους που σκυλοβριζονται ποσο ισσοροπημενοι ειναι...
02-03-2011, 14:42 #21
Originally posted by lessing
ΚΛΕΑΝΘΗ αυτο που ειπες οτι οι ισσοροπημενοι ανθρωποι λειτουργουν σε κοσμια πλαισια με κανει να σκεφτομαι στα καναλια τους πολιτικους που σκυλοβριζονται ποσο ισσοροπημενοι ειναι...
02-03-2011, 16:14 #22
Οριστε πηγα στην πυλη της ψυχολογιας για να ψαξω κατι κ μολις βρηκα οτι ο Νικος D.ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΟΓΩ ΚΑΥΓΑΔΩΝ.:sniffle:Οποτε οπως καταλαβαινετε,καθειστε φρονιμα μην κλεισει και μας!!(πλακα κανω)
Η πυλη της ψυχολογιας
Η κοινότητα επαγγελματιών ψυχικής υγείας του e-psychology.gr θα παραμείνει κλειστή, τουλάχιστον μέχρις ότου διευθετηθούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ συναδέλφων αλλά και της ίδιας της διαχείρισης του e-psychology.gr.
Ενδεχομένως αυτή η κοινότητα να μην ξανα λειτουργήσει. Είναι λυπηρό, συνάδελφοι Ψυχολόγοι να παραβιάζουν κατ επανάληψη κανόνες δεοντολογίας και όρους χρήσης, στο μοναδικό φόρουμ ψυχολόγων που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό διαδίκτυο.
Δυστυχώς, τέτοιες συμπεριφορές, αποτελούν άλλη μια ένδειξη, γιατί αυτό το συνάφι στην Ελλάδα, παραμένει τόσο υποτιμημένο στη συνείδηση των ανθρώπων.
Πολλαπλά προφίλ και απειλητικά μηνύματα, δεν τιμούν ούτε τον κλάδο, ούτε όσους συναδέλφους προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες. Το νομικό τμήμα του E-Psychology.gr ήδη έχει επιληφθεί του θέματος και θα κρίνει εάν χρειαστεί να προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να διεκδικήσει και να διασφαλήσει τα δικαιώματα του e-psychology.gr.
Για τον σκοπό αυτό, θα αξιοποιηθούν όλα τα logs που έχουν κρατηθεί τα τελευταία χρόνια, τα οποία αποδεικνύουν παραβιάσεις όρων χρήσης με
1. πολλαπλά προφίλ
2. Ψευδείς δηλώσεις περί ταυτοποίησης προσώπων.
3. συκοφαντικές δυσφημίσεις προς τη διαχείριση και προς τρίτους.
Εάν η κοινότητα αυτή ξανα-λειτουργήσει, θα γίνει μόνο με άλλα δεδομένα, όπως με ταυτοποίηση των μελών (πχ με δήλωση αριθμού άδειας άσκησης επαγγέλματος ή φοιτητικής κάρτας), διαδικασία βεβαίως που απαιτεί καταρχάς έγκριση από το την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Ίσως το κλείσιμο αυτής της κοινότητας να γίνει αφορμή για τη γέννηση μιας άλλης κοινότητας, από άλλο φορέα.
Ισως μια τέτοια πρωτοβουλία, τύχει καλύτερης διαχείρισης και πιο ώριμης αντιμετώπισης.
Για επικοινωνία με το e-psychology, χρησιμοποιήστε το email [email protected]
Καλούς δρόμους συνάδελφοι και μακρυά από τοξικές συμπεριφορές.
Νίκος Δ.
E-Psychology.gr
02-03-2011, 16:21 #23
καλησπερα. εχω να μπω 1 χρονο στο φορουμ. η αληθεια ειναι πως στο αλλο βρηκα πολυ περισσοτερα, και εμεινα εκει για 1.5 χρονο κ εξακολουθω.
ειμαι 25 χρονων 1.68, 55 κιλα (ελπιζω) και εχω γραψει αυτο το ποστ με το οποιο εγινε η αρχη αυτου του ποστ.
θυμαμαι πραγματα ΕΝΤΕΛΩΣ σαν να ηταν χτες
θυμαμαι οτι ηταν μια κοπελα που δεν ηξερε αν ηταν ανορεξικη η οχι, κ θυμαμαι οτι της εγραψα πως δεν ειναι. εχω περασει ολα τα σταδια ανορεξιοβουλιμιας κ ξερω να ξεχωριζω, κ θυμαμαι μετα απο αυτο να μπαινω στο chat και να ναι 2 κοπελες συχνα μελη εδω (δεν θα πω ονοματα δεν χρειαζεται) οι οποιες γραφουνε στην παχυσαρκια....
η συνεχεια εχει ως εξης, προσπαθησα να κανω συζητηση απλα μαζι τους να περασει η ωρα. κ η μια μου λεει ''α σε θυμαμαι εσενα, εισαι αυτη που ελεγε στην αλλη στο φορουμ οτι δεν εχει ανορεξια!!!!'' της απαντησα πως ναι. κ μ λεει ''απο τι πασχεις εσυ?'' , κ της λεω ''βουλιμια-διπολικη-σχιζοφρενικομορφη διαταραχη''
κ παιρνω σαν απαντηση ''ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΡΕΞΙΑ????''
το θεμα το βρηκε τυχαια καποιος φιλος μου.
μπορω να ψαξω αμα θελετε να βρω κ αλλα. θεματα απ οπου με θιξανε κ με κοροιδεψαν κοπελες απο την παχυσαρκια. ΚΑΙ ΜΟΝΟ απο κει....δεν συμμετειχα μονο 1 μηνα, ημουν μεσα σε αυτο το φορουμ πανω απο μισο χρονο.
αναμενω
02-03-2011, 16:24 #24
θελεις να μας πεις ποιος ειναι ο αλλος λογαριασμος σου?
02-03-2011, 16:25 #25
μαλιστα
mairh1985
02-03-2011, 16:27 #26
H ύπαρξη των ηλεκτρονικών κοινοτήτων έχει διαφορετική χρησιμότητα για τον καθένα.Τις περισσότερες φορές,για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας είναι ένα εύκολο μέσο διαφήμισης και άγρας πελατών, ενώ για τα μέλη λειτουργεί εντελώς υποκειμενικά,για τον καθένα.Μεγάλα παιδιά είμαστε,συμμετέχουμε συνειδητά,εκεί που μας ικανοποιείται κάποια ανάγκη.
Φιλικά.
02-03-2011, 16:28 #27
Το καταλαβαίνεις Lucifer οτι με το πόστ που έγραψες στο άλλο φόρουμ πρακτικά έκρινες ΟΛΑ τα μέλη του φόρουμ; Ακόμα κι αν είχες δίκιο (που δε το ξέρω) προφανώς το χάνεις με συνοπτικές διαδικασίες.
02-03-2011, 16:32 #28
δεν με νοιαζει. εκεινη την μερα ενα αλλο μελος μπηκε και βγηκε επειδη το δουλευαν. ρωτησα τι τους εκανε κ οι συγκεκριμενες 2 που το παιξαν εξυπνες σε μενα ειπαν πως δεν την πανε γτ γκρινιαζει που δεν χανει βαρος, ενω 4 μερες την βδομαδα τρωει γαριδακια και γλυκα και 2 κανει διαιτα.......
φορουμ αυτοβοηθειας
φορουμ ευαισθησιας
μετα απο αυτο, με επιασε κριση γιατι τσαντιστηκα. με ποιο δικαιωμα καποια που δεν εχει ζησει οτι εγω, να μου λεει πως δεν ειμαι ικανη να κρινω?? μηπως παει αναποδα?
02-03-2011, 16:34 #29
μετα αφου μειωσανε εμενα κ εκεινη, μιλουσανε για το χρωμα που θα βαψουν τον τοιχο τους. η μια ελεγε ειχε βαλει δαχτυλιδι κ μιλαγε εκ του ασφαλους......το θυμαμαι, γτ καπου τα ειπα κ μου ειπε το ατομο αυτο για κεινες....
02-03-2011, 16:36 #30
Originally posted by LuciFer
δεν με νοιαζει. εκεινη την μερα ενα αλλο μελος μπηκε και βγηκε επειδη το δουλευαν. ρωτησα τι τους εκανε κ οι συγκεκριμενες 2 που το παιξαν εξυπνες σε μενα ειπαν πως δεν την πανε γτ γκρινιαζει που δεν χανει βαρος, ενω 4 μερες την βδομαδα τρωει γαριδακια και γλυκα και 2 κανει διαιτα.......
φορουμ αυτοβοηθειας
φορουμ ευαισθησιας
μετα απο αυτο, με επιασε κριση γιατι τσαντιστηκα. με ποιο δικαιωμα καποια που δεν εχει ζησει οτι εγω, να μου λεει πως δεν ειμαι ικανη να κρινω?? μηπως παει αναποδα?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση