χμ... τι σου λέει η μανα σου για μένα!!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 118
    Senior Member
    Originally posted by LuciFer
    μαλιστα

mairh1985
    οκ
    Μαιρη το μονο που εχω να πω ειναι οτι σε εκεινη τη φαση ετσι οπως εξελιχθηκε ηταν αναμενομενο να βγαλεις τετοιο συμπερασμα.

Senior Member
    Δε σε νοιάζει αν έχεις δίκιο ή άδικο, το φόρουμ δε το θεωρείς βοηθητικό κλπ, είχες μια άσχημη εμπειρία. όλα δεκτά

Γιατί μπήκες όμως, είναι κάτι που θες να μας πεις; Πραγματικά δε καταλαβαίνω;uzzled:

Member
    ηταν λογικο οχι αναμενομενο. με μειωσανε (δεν εχει σημασια αν ειναι μεσω ενος υπολογιστη γιατι οσα γραφουν τα γραφου αληθινοι ανθρωποι)

Member
    ναι

θελω να πω το εξης

προσπαθηστε να μην ειστε ΣΚΥΛΕΣ μερικες δεν σας φταινε που τρωγατε μονιμως επειδη κατι σας ελειπε! δεν σας φταινε οι υπολοιπες!

κανε διαιτα!

οχι για τους αλλους! αλλα για σενα!

κανε διαιτα! ασε την εγχειρηση! λυσε αυτο κ μετα βαφεις τους τοιχους σου

μην προσπαθεις μεσα απο κακιες να κρυψεις την αθλια μιζερια σου! εισαι πιο ευαισθητη απο μενα!!!!!

οποιος εχει προβλημα στην αληθινη ζωη σου, δεν θα στραφει σε σενα ποτε. γιατι οταν χυνεις δηλητηριο οι αλλοι το μυριζουν. θα μεινεις μονη σου με το παχος σου την μιζερια σου κ αποτυχημενες εγχειρησεις.

δεξου το και βελτιωσε το

δεξου τους αλλους να δεχτουν κ σενα

μην εισαι μονιμως το πισω πισω ατομο στην παραλια

και φυσικα ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΙΔΗΚΕΣ ΣΕ καημενα κοριτσακια μεσα απο ΣΚΥΛΟαπαντησεις και αφ ηψηλου προτασεις. μην αποπαιρνετε κοσμο.

ηταν ενα θεμα με μια κοπελα που εγραφε οτι ειναι χαρουμενη που ειναι βουλιμικη κ εγραφε προκλητικα. γιατι ειπωθηκε να κλειδωθει? απο ποιες υποθηκε?το θυμαστε το θεμα?

Senior Member
    OK

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    OK

:thumbup::tumble:

Member
    TO ok ητανε απλα ενα οκ υποτιμητικο του στυλ ''δεν ασχολουμαι αλλο ο,τι πεις'' ?

Senior Member
    Έλα ντε...

Member
    για μενα η υποτιμηση ειναι σαν βιασμος. και ποναει σαν παρθενα! κ το χω βιωσει κ κυριολεκτικα.

οταν μου την παιρνει καποιος την αξιοπρεπεια που δεν πρεπει ποναει, κανονικα την δινω εκει που εγω θελω

Senior Member
    TO OK ήταν "ΟΚ, κατάλαβα γιατί μπήκες". Για να ξεσπάσεις για την αδικία που υποτίθεται οτι σου έγινε από τους κακούς.

Για να γράψεις για τους μίζερους παχύσαρκους, για τ'ότι ντρέπονται να βγουν στη παραλία κλπ. ʼμα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα καλά έκανες, τι να προσθέσω εγώ δλδ;

Member
    δεν καταλαβες μαλλον. αυτο εκαναν κ κεινες εδω. παιρνανε μια φραση που ελεγα σαν θιξιμο.φραση που τις χαρακτηριζε κατα την γνωμη τους οπως ''οι χοντρες στην παραλια πισω πισω ολο τρωνε''

ειπα τοσα κ εσυ αναφερεις αυτο. φυσιολογικη αντιδραση και δειχνει κ πολλα. κ εγω εκει θα στεκομουνα κακα τα ψεματα.

τα ειπα ολα αυτα να δειξω κατι. οτι ΔΕΝ ειμαι ακαταλληλη ουτε εγω ουτε ομοιοι μου να εκφερουν γνωμη. κ ελπιζω να τα διαβασουν οι κοτες που αναφερομαι

Senior Member
    To υπόλοιπο κείμενο είχε διαφορετικό νόημα απ'αυτά που απομόνωσα δλδ; Ειλικρινά αυτό μου λες;

Senior Member
    Μα σε ποιες αναφερεσαι;
    Και για ποιο αλλο φορουμ λες;
    Συγνωμη αλλα εχω μπερδευτει.
    Φυσικα ΔΕΝ εισαι ακαταλληλη να εκφερεις γνωμη.Προφανως επεσες σε 2 περιπτωσαρες.Ολοι εδω εκφερουν γνωμη κ κανεις δεν δεχτηκε να κλειδωθουν τα θεματα ποσο μαλλον κ ο ιδιος ο ΝΙΚΟΣ D.Ειλικρινα λυπαμαι αν ειχες τοσο ασχημη αντιμετωπιση.

Member
    ναι εντελως διαφορετικο νοημα. και το ειπα ξεκαθαρα τι δεν καταλαβες

Senior Member
    ΟΚ, θα το μελετήσω και θα σου απαντήσω... μπορεί να είμαι περιορισμένης ευθυνης αλλά εμένα το κείμενο σου μόνο αγανάκτηση και εκδικητικότητα μου βγάζει.

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast