χμ... τι σου λέει η μανα σου για μένα!!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 118
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by Kleanthis

Ούτε κρίνεις,ούτε κρίνεσαι...Κάθεσαι συνειδητά αν βρεις κάποιο κομμάτι που σου αρέσει αλλιώς αποχωρείς.
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Αν κρίνεσαι λογικό είναι να κρίνεις ή να αντιδράσεις, Δεν μπορείς να είσαι ο μ...της υπόθεσης. Να σε κάνουν οι άλλοι ότι θέλουν.

Senior Member
    Originally posted by Kleanthis

Καλή δύναμη σε όλους κι εσωτερική ηρεμία να έχουμε.:)

Μας αφιερώνω τούτο: http://www.youtube.com/watch?v=c_XmX...layer_embedded μαζί με τους στίχους.
    KLEANTHI το ειδα και ηταν πολυ ωραιο κ πολυ λυπητερο.Τι ειναι ομως;Ποιος εχει γραψει τη μελωδια κ τους στιχους;Ομολογω πως δακρυσα οταν το ειδα.

Senior Member
    αυτο το τραγουδι το ειδα και εγω..ηταν καταπληκτικο και οντως πολυ λυπητερο...

Senior Member
    Ρε παιδιά καταρχάς δεν είναι τραγούδι αλλά ιστορία. Βασικά το καταλάβατε; Εγώ όχι. Στην αρχή ήταν νεκρή και στη μέση και στο τέλος; Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως ενώ υποτίθεται έπεσε και χτύπησε μίλαγε και πριν και μετά με το πουλί;

Senior Member
    Ειναι συμβολικο νομιζω.Αυτη κ το πουλι ειναι κλεισμενοι σε ενα κοσμο οπου κανεις δεν τους ακουει σαν εγκλωβισμενοι.Αποφασιζουν να κανουν βουτια για να βγουν σε αλλο κοσμο αλλα ξανα ειναι στην ιδια κατασταση εγκλωβισμου.Αυτο με στενοχωρησε γιατι νομιζα οτι μετα τη βουτια θα ειχαν λυτρωθει:sniffle:.Το πουλι μπορει να ειναι μια εξαρτηση δικη της κ να ειναι μονη της μεσα στον εγκλωβισμο να νοιωθει οτι δεν την ακουει κανεις γιατι της λεει''ειναι ολα μεσα στο μυαλο σου''.

Senior Member
    LUCIFER καλως ηρθες ξανα κ ελπιζω αυτη τη φορα να παραμεινεις!:love::love::love:

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Ειναι συμβολικο νομιζω.Αυτη κ το πουλι ειναι κλεισμενοι σε ενα κοσμο οπου κανεις δεν τους ακουει σαν εγκλωβισμενοι.Αποφασιζουν να κανουν βουτια για να βγουν σε αλλο κοσμο αλλα ξανα ειναι στην ιδια κατασταση εγκλωβισμου.Αυτο με στενοχωρησε γιατι νομιζα οτι μετα τη βουτια θα ειχαν λυτρωθει:sniffle:.Το πουλι μπορει να ειναι μια εξαρτηση δικη της κ να ειναι μονη της μεσα στον εγκλωβισμο να νοιωθει οτι δεν την ακουει κανεις γιατι της λεει''ειναι ολα μεσα στο μυαλο σου''.
    Thanks αλλά δεν βγάζει και τόσο νόημα. Και τα αίματα που κολλάνε;

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Κι εγώ αυτό καταλαβαίνω.Γιατί είναι όλα μέσα στο μυαλό.Γι'αυτό, το έβαλα...

Senior Member
    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την επανάληψη. Υποτίθεται πέσανε, ή έπεσε η κοπέλα, σκοτώθηκε και μετά ήταν εγκλωβισμένοι. Όμως από την άλλη, ήταν εγκλωβισμένοι και πέσανε και σκοτωθήκανε. Δεν βγάζει νόημα... :S

Member
    πως να μεινω?που με την μια με ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ report???????

ποιος τολμησε? σα δεν ντρεπεστε ρε. επειδη δεν σας αρεσε το θιξιματακι

Senior Member
    Αυτο το θεμα με ενδιαφερει ιδιαιτερα γιατι κατα καιρους εχω δεχτει την υποτιμηση και απαξιωση για τις λανθασμενες και συχνα συνειδητα επιλογες μου στο θεμα της διατροφης. υπαρχουν πραγματι καποια ατομα σε αυτο το φορουμ που γινονται αρκετα επιθετικα και μονο συμπαρασταση δεν σου προσφερουν. αλλα προφανως αυτη ειναι η ιδιοσυγκρασια τους.... εκρηκτικη. και ειναι ατομα με αποψη την οποια συχνα εκφραζουν με αποτομο τροπο και μπορει να πληγωσουν καποιο αλλο ατομο αθελα τους το οποιο θα αισθανθει αυτη την επιθεση.

το μονο που εχω να πω προς καθε ατομο που ενιωσε οτι θιχτηκε απο αυτες τις κλικες ειναι: να αδιαφορειτε. μην δινετε σημασια στα οσα λενε καποιες ξερολες παχυσαρκες. εχουν κανει σπιτι τους αυτο το φορουμ και νομιζουν οτι ειναι κατι σαν οι αρχηγοι της οικογενειας. και ειλικρινα εδω ηταν και περσι αυτα τα ατομα (απο οτι ειπαν καποιες κοπελες που εμπαιναν παλιοτερα) και ακομη εδω θα ειναι και του χρονου. οταν εμεις θα εχουμε ξεπερασει την διατροφικη διαταραχη. οποτε μην πληγωνεστε με οσα λενε καποια ατομα. να αγαπατε τον εαυτο σας, να στηριζετε την προσπαθεια σας και να μην αφηνετε κανεναν να σας υποτιμα και να σας μειωνει (οχι... δεν εννοω να του απαντατε αν προσπαθησει να το κανει αυτο. αλλα απλα να μην σας επιρρεαζουν τα οσα λεει).

Φιλικα.

Member
    aaaaxxxxx πες τα χρυσοστομη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οποιος ειναι μαγκας ας ερθει χωρις κρυφα report να κανει κουβεντα. με το που την κανουμε εξαφανιζομαι

Junior Member
    lucifer, αφού έτσι κι αλιώς κούκλα μου το warn σου το φόρεσαν, γιατί δε τις ξεσκεπάζεις? τι άλλο δηλαδή θα σου κάνουν?
    πες τα nick τους, να δούμε πόσα απιδια βάζει ο σάκος! τι λες?

Junior Member
    Originally posted by victoria19
    Αυτο το θεμα με ενδιαφερει ιδιαιτερα γιατι κατα καιρους εχω δεχτει την υποτιμηση και απαξιωση για τις λανθασμενες και συχνα συνειδητα επιλογες μου στο θεμα της διατροφης. υπαρχουν πραγματι καποια ατομα σε αυτο το φορουμ που γινονται αρκετα επιθετικα και μονο συμπαρασταση δεν σου προσφερουν. αλλα προφανως αυτη ειναι η ιδιοσυγκρασια τους.... εκρηκτικη. και ειναι ατομα με αποψη την οποια συχνα εκφραζουν με αποτομο τροπο και μπορει να πληγωσουν καποιο αλλο ατομο αθελα τους το οποιο θα αισθανθει αυτη την επιθεση.

το μονο που εχω να πω προς καθε ατομο που ενιωσε οτι θιχτηκε απο αυτες τις κλικες ειναι: να αδιαφορειτε. μην δινετε σημασια στα οσα λενε καποιες ξερολες παχυσαρκες. εχουν κανει σπιτι τους αυτο το φορουμ και νομιζουν οτι ειναι κατι σαν οι αρχηγοι της οικογενειας. και ειλικρινα εδω ηταν και περσι αυτα τα ατομα (απο οτι ειπαν καποιες κοπελες που εμπαιναν παλιοτερα) και ακομη εδω θα ειναι και του χρονου. οταν εμεις θα εχουμε ξεπερασει την διατροφικη διαταραχη. οποτε μην πληγωνεστε με οσα λενε καποια ατομα. να αγαπατε τον εαυτο σας, να στηριζετε την προσπαθεια σας και να μην αφηνετε κανεναν να σας υποτιμα και να σας μειωνει (οχι... δεν εννοω να του απαντατε αν προσπαθησει να το κανει αυτο. αλλα απλα να μην σας επιρρεαζουν τα οσα λεει).

Φιλικα.
    :thumbup:

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast