Results 106 to 118 of 118
-
03-03-2011, 12:16 #106
- 03-03-2011, 12:19 #107
καλωσηρθες lucifer μια που εισαι ονλαιν, ασχολησου με εσενα κ κανε περα ο,τι σε κανει πισω κ επηρεαζει πολυ...
Ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα που τα ειπες...
03-03-2011, 12:40 #108
Originally posted by Constance
xristiana συγνωμη αλλα η online διαγνωση απαγορευεται ετσι κι αλλιως απο τους κανονισμους του φορουμ και οποτε εχει γινει εχει επεμβει ο Νικος D.Και ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γινεται.Απο την αλλη ο καθενας εχει αποψη και μπορει να κρινει,αλλα παντα υπαρχει ο σωστος και ο λαθος τροπος.Α και να πω οτι ουδεποτε εβρισα καποιο μελος που με ρωτησε τι διαιτα κανω,μη βαζετε λογια στο στομα μου.
03-03-2011, 12:44 #109
εγω ναι κατα πολυ. αλλα βλεπεις ειμαι καλοψυχη και θελω να ανοιξω τα ματια ατομων με τον τροπο που μονο εκεινοι ξερουν. αν μιλαει καποιος γαλλικα προσπαθεις να μαθεις κ εσυ λιγα για συννενοηση κτλβαινεις.....................
03-03-2011, 13:07 #110
lucifer, απο τα τοσα ατομα που ειναι εδω μεσα κ μιλας μαζι τους κ απο τα τοσα που εξεφρασαν τη συμπαρασταση τους κ την υποστηριξη τους προς εσενα, γιατι στεκεσαι στο ενα που εκανε το ριπορτ?
ειναι γνωστο οτι δε γινεται να ειμαστε σε ολους αρεστοι.
το οτι σου κανε το ριπορτ, δικο του θεμα,
το οτι ασχολεισαι ΜΟΝΟ με αυτον ομως κ αγνοεις ολες τις καλες προσπαθειες ολων των αλλων,ειναι δικο σου θεμα
03-03-2011, 13:12 #111
δεν τις αγνοω ισα ισα μου αρεσει κα με ανεβαζει και χαιρομαι! αλλα οχι να μας φτηνουνε καλα καλα κ μετα να λεμε γιατι ψυχαλιζει
03-03-2011, 13:15 #112
οσο για τη διαγνωση η εστω την κριση σχετικα με το τι προβλημα μπορει ανεχει καποιος αλλος , προσωπικα ειμα ιτης αποψης οτι μπορει να την κανει κ να την εκφερει μονο ειδικος.
οχι επειδη εσυ εχεις καποιες προβληματα δεν εχεις δικαιωμα... απλα. κ κανενα προβλημα να μην ειχες, παλι δε θα ειχες το δικαιωμα γιατι απλα δεν εχεις τις γνωσεις.
και αν τα εχεις περασει παντα υπαρχει ο παραγοντας στο ατομο στο οποιο μιλας να υπαρχουν καποια στοιχεια, χαρακτηριστικα, δεδομενα τα οποια εινα διαφορετικα απο τα δικα σου κ τα οποια κανουν τη διαφορα.
κ οσο κ αν η δικη σου (δικη μου κτλ) κριση η εκφραση γνωμης ειναι καλοπροαιρετη μπορει ο αλλος στη συγκεκριμενη φαση να περναει τρελα ζορια κ να ψαχνει καπου να πιαστε.. η να δεσει κομπο αυτο που θα τους πεις..κτλ,κτλ,κτλ..
03-03-2011, 13:16 #113
Originally posted by LuciFer
δεν τις αγνοω ισα ισα μου αρεσει κα με ανεβαζει και χαιρομαι! αλλα οχι να μας φτηνουνε καλα καλα κ μετα να λεμε γιατι ψυχαλιζει
αυτο που βγαζεις ωστοσο ειναι οτι ασχολεισαι ΜΟΝΟ με αυτο.
δεν ειδα πουθανε να γραφεις "ευχαριστω παιδια για την υποστηριξη σας, ισως τελικα δεν ειναι ολοι σκαρτοι εδω μεσα..."...
03-03-2011, 13:19 #114
Ρε παιδιά από την άλλη ο άλλος να μην ξέρει τι έχει; Ή αν θέλει να μάθει; Τόσο δύσκολο είναι να πεις αν έχει ανορεξία ή βουλιμία ή παχυσαρκία; Δεν μπορώ να καταλάβω.
03-03-2011, 13:24 #115
μα ειπα σε μια κοπελα που ειπε πως εχει κ κεινη δεχτει επιθεσεις ''πες τα χρυσοστομη''
δεν θελω να φανω ψωναρα και κανενας ιεραρχης αναρχικος που ξεσηκωνει μαζες. ειμαι απλα collector
03-03-2011, 13:27 #116
Originally posted by xristiana
Ρε παιδιά από την άλλη ο άλλος να μην ξέρει τι έχει; Ή αν θέλει να μάθει; Τόσο δύσκολο είναι να πεις αν έχει ανορεξία ή βουλιμία ή παχυσαρκία; Δεν μπορώ να καταλάβω.
ο αλλος για να μαθει τι εχει θα πρεπει να απευθυνθει σε ειδικο.
δλδ εσυ αν εχεις πονο στο στομαχι κ βγουμε για καφε κ μου το πεις, αν σου πω "α, το ειχα κ εγω, εχεις αυτο", εσυ οκ, εχεις μαθει τι εχεις?
03-03-2011, 13:44 #117
Είπα ότι είναι κάτι εύκολο το να καταλάβεις αν ο άλλος έχει βουλιμία ή ανορεξία ή παχυσαρκία ειδικά αν έχεις εμπειρία όπως είπε και η Λούσιφερ. Αλλά εντάξει δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο. Ο καθένας έχει τη γνώμη του.
03-03-2011, 13:53 #118
ναι δεν θα κανω διαγνωση προτεινοντας φαρμακα και θεραπεια αλλα αμα η αλλη ρωταει αν εχει ανορεξια και ζηταει γνωμη κ εγω πω πως κατα την γνωμη μ δεν εχει το στηριζω καπου!
το κοριτσι εκεινο συγκεκριμενα ελεγε πως ειναι αδυνατη αλλα οχι του θανατα πως παντα ητανε αδυνατη αλλα δν ειναι πως δεν τρωει. ετρωγε αλλα προσεγμενα κ ειχε αγχος με το φαι αλλα οχι οτι δεν ετρωγε. κ γω το χω αυτο. ειμαι ανορεξικη?οχι
ανορεκτικο σταδιο ειχα για 6 μηνες, κ ειχα συμπτωματα οπως εμμονη πως αμα φαω κανονικα ισως πεθανω, επειδη ειχε κλεισει τοσο το στομαχι που πονουσα οποτε ετρωγα. μερικες ανορεκτικες ξερνανε μεχρι κ το νερο επειδη τους προκαλει φουσκωμα στο στομαχι. οι ανορεξικες εχουν κατεστραμενα δοντια κ τριχοπτωση, βουλωμενα αυτια απο πιεσεις εμετων στο παρελθον και καμια συναναστροφη με τον εξω κοσμο. δεν εχουν ορεξη και το συμαντηκοτερο ειναι οτι ΔΕΝ ΓΕΛΑΝΕ
δεν μπορεις να χαμογελασεις οταν εχεις ανορεξια. εισαι σαν μια ισχνη κουκλα που απλα κανεις σπασμωδικες κινησεις.
η κοπελα εκεινη ειπε ολα αυτα πανω. ειναι ανορεκτικια ναι η οχι> θα ψαξω να βρω εκεινο το ποστ της
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση