Results 91 to 105 of 118
-
03-03-2011, 01:47 #91
Lucifer,αν και διαφωνω με τον τροπο σου σε καποια που ειπες, εχεις πολλα point.Και φυσικα καταλαβαινω πως ο αποτομος σου τροπος πηγαζει καθαρα απο τις συμπεριφορες καποιων εδω μεσα.Βασικα στο μονο που διαφωνω ειναι το τσουβαλιασμα ολων των μελων που ειναι παχυσαρκοι επειδη καποιοι,λιγοι θελω να πιστευω, εχουν φερθει ετσι οπως ανεφερες κατα καιρους.Κι εμενα εδω μεσα μονο παχυσαρκοι μου εκαναν τους ξερολες και εβγαλαν κακιες.Στην αρχη αδιαφορουσα κι εκανα πως δεν υπαρχουν αλλα κανεις δεν ειναι παντα ψυχραιμος οπως και να χει.
Originally posted by LuciFer
μετα απο αυτο, με επιασε κριση γιατι τσαντιστηκα. με ποιο δικαιωμα καποια που δεν εχει ζησει οτι εγω, να μου λεει πως δεν ειμαι ικανη να κρινω??
και φυσικα ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΙΔΗΚΕΣ ΣΕ καημενα κοριτσακια μεσα απο ΣΚΥΛΟαπαντησεις και αφ ηψηλου προτασεις. μην αποπαιρνετε κοσμο.
ανεφερα οτι ΟΣΑ περιστατικα με θιξανε εδω μεσα τα κανανε παχυσαρκοι.
μια κοπελα εκανε μοντελινγκ κ ητανε βουλιμικια
οποτε ανεφερε το μοντελινγκ της ελεγαν ''τωρα αυτα τα λες για να μας δειξεις πως εισαι κορμαρα???ενταξει το καταλαβαμε!!!''
Βεβαια θα κανω κ λιγο το δικηγορο του διαβολου σε δυο πραγματα.Αφενως υπαρχουν και μελη εδω που πανε γυρευοντας να τους κανεις τον ξερολα.Προσωπικα εχω λαβει απειρο αριθμο με u2u να με ρωτανε τι μαγικη διαιτα εκανα και εχασα τοσα κιλα και πολλοι να απαιτουν να τους γραψω λεπτομεριες και συμβουλες λες και ειμαι ο γνωστος διαιτολογος απο καποιο πρωιναδικο.(υπαρχει λοιπον παντα και δευτερη οψη στο νομισμα).Αφετερου να πω πως επειδη ειδα πως καποιο μελος σου εκανε report να ξερεις πως το report δεν σημαινει παντα οτι θα "εγκριθει" απο το διαχειριστη.Προφανως σου εγινε τελικα γιατι χρησιμοποιησες κακη λεξουλα, που προσωπικα δλδ εμενα οι βρισιες εδω μεσα δε με ενοχλουν αλλα ειναι στον κανονισμο του φορουμ μαλλον.Αυτα τα ολιγα, σορυ για το μεγαλο ποστ.
- 03-03-2011, 09:20 #92
Το να σου κάνει διάγνωση ο άλλος για το τι έχεις δεν είναι κακό. Κακό είναι να σου λένε ότι δεν είσαι άξια να κρίνεις! Έλεος. Ούτε φταίει κάποιος αν ζητήσει μια δίαιτα, είναι λόγος αυτός να μιλήσεις άσχημα; Και όπως και να το κάνουμε λόγια που λέγονται εδώ μέσα, όπως πείραξε κι αυτές πειράζει και τις υπόλοιπες! Και μπαίνουμε να βοηθιόμαστε, άμα μπαίνουμε να χαλιόμαστε, ... μέσα! Αλλά μη μου πεις να μην μπαίνουμε καθόλου, γιατί κάποιοι το χουν ανάγκη αυτό το σάιτ. Βοηθάει στο να χάσεις πως δεν βοηθάει. Παίρνεις κουράγιο! Αυτά τα ολίγα.
03-03-2011, 10:03 #93
Η συμπαράσταση ήταν ο λόγος που μπήκα εδώ και νομίζω πως για αυτό είμαστε εδώ οι περισσότεροι.
Η συμπαράσταση σε ένα πρόβλημα που σε κάποιους φαίνεται χαζό για εμένα όμως είναι μεγάλο.
Συμπαράσταση ακόμα και όταν αυτό που κάνει κάποιος μας φαίνεται τρελό.
Το τραγούδι δεν μου άρεσε είναι άκρως καταθλιπτικό.
Το πουλί και η κοπέλα είναι 1. Μιλάει με τον εαυτό της, δεν ξέρω ποιος είναι ο άρρωστος εαυτός και ποιός εκείνος που αποστασιοποιείται σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της. Η βουτιά είναι όλες εκείνες οι προσπάθειες που συζητάμε με τον εαυτό μας και κάνουμε προκειμένου να βρούμε διέξοδο, και εκείνος συμφωνεί παρόλο που είναι τρελό να πηδήξει από μια γέφυρα αλλά το κάνει γιατί είμαστε απεγνωσμένοι αναζητώντας τρόπο να σπάσουμε την φούσκα του μικρόκοσμου που δημιουργούμε για να έρθουμε σε επικοινωνία με τους άλλους.
03-03-2011, 10:24 #94
Το βίντεο όμως είναι κυκλικό και δεν καταλαβαίνω ποιά είναι η αρχή και ποιό το τέλος.
03-03-2011, 10:58 #95
δεν θελω να κατινιαστω. δεν θελω να βγαλω φορες. ξερουνε ποιες ειναι. και ξερουνε κ ολοι ποιες ειναι. τι θα αλλαξει αμα κατονομασω?θα σταματησουν?οχι
τα συζηταγα τοτε με τον γιατρο μ και του τα λεγα ολα. τοσο με ειχε επιρρεασει. σκεφτομουνα πως ισως εχει δικιο αυτη, πως εγω δεν ειμαι σε θεση να μιλησω γιατι ειμαι τρελλη. επειδη κιολας μπηκα σε ενα τσατ ''υποστηριξης'' ν αμιλησω και να ανταλλαξω αποψεις, κ βρηκα τα 2-3 αυτα ατομα να μιλανε για το χρωμα που θα βαψουν τους τοιχους τους. ηθελα κατι να πω με καποιον να μιλησω που καλητερα απο ενα φορουμ που υποτιθετε με νιωθουνε, επειδη κ σε κεινες ειναι κυριαρχος της ζωης τους κατι πιο δυνατο απο αυτες. το φαγητο
ομως εκτος απο το οτι με αγνοουσανε, μου πεταξανε κ οτι ειπα παραπανω.
εσωψυχα που ισως βγαζω, δεν τα παιρνουν οπως τα εννοω. οπως ο ΦΙΛΙΠΑΡΑΣ που εγραψα κατι κ απο κατω πηρα την απαντηση ''εκτος απο το κανε διαιτα δεν πρωτοτυπησες''. πως βλεπει αυτο το ατομο μια καταθεση ψυχης? αγωνα πρωτοτυπιας. ποιος θα γραψει το καλητερο κ πιο πρωτοτυπο σμιλευμενο λεκτικα θεμα!!!!!!!
λοιπον......οποιος κ αν ετυχε να το διαβασει το θεμα μου, απο κατω θα βλεπε αυτον το χαρακτηρισμο τον δικο του και θα γειωνοτανε. γιατι οσο ν ναι ενα ωραιο πιατο φαι χαλαει αμα του πεταξεις πανω μια κατσαριδα.
αλλο οι διαγνωσεις απο προσωπικη εμπειρια κ αλλο να το παιζει καποιος ειδηκος πανω στο φαι επειδη τρωει μονιμως. δεν πηρε η μπαλα ολους τους παχυσαρκους,.αλλα τυχαινει οι πιο κομπλεξικες απο δω να ναι παχυσαρκες. εχω γνωρισει παχυσαρκες που δεν τις φτανω ουτε στο μικρο τους δαχτυλακι κ 2μετρες 40 κιλα που ο κομπλεξισμος τους σπαει κοκαλα. εγω δεν κρυβομαι ειμαι ΠΟΛΥ κομπλεξικη και το χω πει το χω δηλωσει και το χω αποδεχτει το χω φωναξει δυνατα ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ-ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΔΙΚΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΣΠΑΩ ΣΕ ΚΟΣΜΟ αλλα κανω την αυτοκριτικη μου μετα και δεν το αυγατιζω......
ωραιο να κανεις τον αρχηγο σε ενα φορουμ, επειδη μονο κ μονο ισως στην ζωη σου δεν εισαι τιποτα κατα την γνωμη σου. δεν φταις εσυ ομως αλλοι σε καναν ετσι. ομως καλητερα μην κανεις κ αλλους σαν τα μουτρα σου.
τις υποτιμιτικες φρασεις κατω απο θεματα ατομων που πιθανων θεωρουνται μειωμενα απο αλλους και ανικανα να εκφερουν γνωμη, εγω τις κατουραω πλεον!
03-03-2011, 11:08 #96
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΟΡΙΑΚΑ - ΝΕΥΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΤΟΥΣ....:smilegrin:
KEEP SMILING....:roll::love:
03-03-2011, 11:17 #97
δεν αξιζει για οποιον δεν ενδιαφερεται. εμενα με νοιαζει. γιατι αυτα τα γραφουν αληθινα ατομα
03-03-2011, 11:26 #98
ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ Κ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΜΑΝΕΙΣ, Η ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Η ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ?
uzzled:
.......ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ Κ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΝ - ΕΚΝΕΥΡΙΣΟΥΝ!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...:grin:
03-03-2011, 11:38 #99
Στη θεωρια και με τη λογικη ειναι ευκολο να πεις δε με νοιαζει.Αλλα δυστυχως υπαρχουν ατομα που προσβαλονται η πληγωνονται οταν διαβαζουν διαφορα εδω μεσα.Σιγουρα ΔΕΝ πρεπει να παιρνουμε το φορουμ τοσο σοβαρα αλλα δεν κακιζω κανεναν που θα ενοχληθει γιατι κι εγω εχω βρεθει σε αυτη τη θεση.
xristiana συγνωμη αλλα η online διαγνωση απαγορευεται ετσι κι αλλιως απο τους κανονισμους του φορουμ και οποτε εχει γινει εχει επεμβει ο Νικος D.Και ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γινεται.Απο την αλλη ο καθενας εχει αποψη και μπορει να κρινει,αλλα παντα υπαρχει ο σωστος και ο λαθος τροπος.Α και να πω οτι ουδεποτε εβρισα καποιο μελος που με ρωτησε τι διαιτα κανω,μη βαζετε λογια στο στομα μου.
03-03-2011, 11:39 #100
εγω γιατι δεν καταλαβα τιποτε? ria τι εγινε? διαβασα το πρωτο πρωτο λινκ που εδωσες, το μηνυμα μιας κοπελας κ την πρωτη απαντηση απο κατω.
Αλλα μολις ειδα να της λενε οτι ειναι μια χαρα, τι να πουν ανθρωποι 120-150 κιλα καταλαβα οτι δεν αξιζει να διαβασω παρακατω.
Τι εχω χασει? Κ τι σχεση εχει το δικο μας φορουμ?
μπερδευτηκα :bigsmile:
03-03-2011, 11:44 #101
bad
http://www.youtube.com/watch?v=hxaaLWf0lTE
edit αυτο που εγινε από μέρους μου ηταν απλώς τροφή για σκέψη... τα συμπερασματα δικα σας
03-03-2011, 11:51 #102
Ο Πουλοπουλος ειναι σιγουρα τροφη για σκεψη αλλα μπερδευτηκα πιο πολυ :roll:
03-03-2011, 11:51 #103
ο πουλοπουλος ηταν ειδική αφιερωση καλε :love::love::love::love:
03-03-2011, 11:58 #104
αααα χαχαχαχα καιω καρβουνο :crazy::love::love:
03-03-2011, 12:14 #105
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ οτι πηρε το ματι της σε ενα φορουμ ψυχολογιας το 1ο λινκ που διαβασες.
η κοπελα σε αυτο το λινκ ειμαι εγω κ ημουνα παλιο μελος εδω. το ειδανε και μ το ειπανε κ μπηκα.
λοιπον ενιγουει τα ατομα που την κανουνε δεν εχουν ασχοληθει καν να γραψουν εδω περα. απαξιουνε
αμα γραψουν θα πω πως ειναι ενα απο αυτα, προς το παρον δεν ασχοληθηκαν δεν τους ενδιαφερει το θεμα.
ομως οσο παει ερχονται κ αλλοι που δεχονται επιθεσεις
απαγορευονται οι διαγνωσεις απο ειδηκους, αλλα και καλα ''διαγνωσεις'' απο ασθενεις δεν ειναι διαγνωσεις ειναι απλα γνωμες πως ειναι δυνατον να θεωρειται διαγνωση η αποψη ενος ασχετου?
ασε που γενικα μερικες φορες αμα τα χεις περασει εισαι πιο ειδηκος κ απο τους ειδηκους. γιατι αν οι ειδηκοι τα σπουδασαν και τα διαβασαν σε βιβλια, εμεις τα ζησαμε και τα ζουμε κ αληθεια δεν τα ξεπερνας ποτε! ποτε! αφομοιωνεσαι μαζι του κ το κουβαλας σαν κακο σπυρι στον κ#$λο
ομως μου την εδωσε το ριπορτ. ειμαι 1.6 χρονο στο αλλο φορουμ και κανεις δεν μ εκανε ριπορτ. μονο οταν σκυλοβρισα 1 φορα. μπηκα για 2 ωρες και τσουπ να το! πληγωθηκανε μωρε τα κοριτσακιαααααααα:no:
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή