Γιατί κολλάει η ζυγαριά μου??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Senior Member
    Cobet υποχρεη ειλικρινα και ελπιζω να μπορεσω να ανταποδωσω.......Πρεπει να σου πω 8-10 κιλα δεν τα χανω με τη διαιτα atkins ......... 4 εχασα το πρωτο μηνα .........Πρεπει να σου πω οτι πριν 3 μηνες ειχα ξεκινησει θερμιδικη και δεν εχασα παρα 15 μερες ...........Ενας λογος λοιπον που την προτιμησα ειναι για να ξεφουσκωσω να χασω λιγο , να παρω τα "πανω μου" .........Νερο πινω αρκετο ,αλκοολ πολυ σπανια 2 ποτηρακια κρασι κοκκινο...........Και πάλι Cobet χιλια -χιλια ευχαριστωωωωωωωω................

Junior Member
    φενεται αλλαξε κατι σημερα!

Senior Member
    Cobet, πολυ ενδιαφεροντα αυτα που εγραψες, κι εγω εκανα 1 μηνα σχεδον πρωτεινικη διαιτα για να χασω καποια κιλα και να μπω ξανα δυναμικα στο παιχνιδι και τωρα που μπηκαμε στον Μαρτιο ελεγα να σταματησω και να γυρισω σε κλασσικη διαιτα θερμιδων. Δεν ηξερα ομως οτι πρεπει να προσθεσω λιγους λιγους υδατανθρακες την φορα!! Σε ευχαριστω γιατι 2 μερες τωρα αρχισα να τρωω κανονικα υδατανθρακες παλι και ειδα την ζυγαρια να ανεβαινει!

Senior Member
    brazil ανεβηκε πολυ η ζυγαρια ...........???????

Senior Member
    Οχι, 1 κιλο αλλα και παλι βλακεια δεν ειναι???? Τωρα μαλλον θα κανω παλι λιγες μερες πρωτεινες μονο και θα κανω αυτο που λεει η Cobet! Εκτος βεβαια αν εχετε καμια αλλη ιδεα!!

Alma, τι σοκολατα εγραψες οτι ετρωγες??

Senior Member
    brazil πήρα τη sweet & balance με χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη της Γιωτης.......... τα 4 κομματακια εχουν 71 θερμιδες και 7, 3 υδατανθράκες εκ των οποιων η 6, 7 ειναι πολυολες αρα μονο 0,6 υδατανθρακες τα 4 κομματακια ... Μπορω να κανω άνετα πρωτενεικη διαιτα και να μην ξεπερνω 20 υδατανθρακες ......

Senior Member
    Αληθεια?? Τι εννοεις πολυολες?? Δηλαδη τι αλλο μπορουμε να τρωμε στην πρωτεινικη διαιτα??

Senior Member
    εγω παντως χωρις διαιτες, υδατανθρακοφοβιες κλπ, δεν εχω κολλησει.

δηλαδη οσες φορες εχω μεινει στα ιδια ηταν επειδη ετσι κι αλλιως ετρωγα παραπανω και εφτανα ή υπερεβαινα θερμιδες συντηρησης οποτε λογικο και το κολλημα και οι κατακρατησεις.

γιατι η λυση να ειναι η πρωτεινικη διαιτα? αφου αυτη δημιουργει το προβλημα εξαρχης?

Senior Member
    Με τι διατροφη τα εχασες εσυ click?? Γιατι καπου θα το εχεις γραψει αλλα δεν το θυμαμαι...

Κλικ χωρίσ διαιτα έχεισ χάσει τόσα κιλα?:shocked2:
    Πως το έκανεσ?

Senior Member
    δεν εχω συγκεκριμενο διαιτολογιο. γενικα το τι θα φαω ειναι αποφαση σχεδον της στιγμης.
    αλλα το μονο που εχω κοψει μαχαιρι ειναι τα αναψυκτικα.

και απο σοκολατοειδη με μετρο, στο σπιτι παιρνω μονο υγειας. εξω αμα τυχει κεηκ ή κουλουρακι σε καφετερια.

τηγανητα στο σπιτι επισης τα εκοψα.

πιτσα οταν παιρνουμε, παιρνω λαητ και προσπαθω να μην την τρωω ολοκληρη.
    κρεπα απεξω παιρνω λαητ εκδοχη.
    απο ποτα καθιερωσα τη μπυρα.

βασικα οι ποσοτητες και ο τροπος μαγειρεματος νομιζω οτι καθοριζουν την απωλεια.

Πόσες θερμίδες τρώς την ημέρα αν επιτρέπεται?:grin:

Senior Member
    click μου εσενα ηταν παρθενος ο οργανισμος σου και εισαι και μικρη ..........Εμενα ο οργανισμος μου ηταν κουρασμενος και χρειαζομουν ενα ουπς να ξεκολησω και η διαιτα Ατκινς με βοηθησε ..... Δεν ειμαι και εγω υπερ τετοιων διατροφων για αυτο αν και atkins προσπαθω να τρωω σωστα.........
    Εκτος αυτου ο παθολογος μου εχει κοψει για ενα διαστημα αμυλο , οσπρια κτλ........Με εχει αφησι με ψητα και σαλατες .........Δεν ειχα και πολλες επιλογες ..........
    brazil οι πολυολες δεν μετρουν σαν υδατανθρακες ........
    τωρα για διατροφη , πρεπει να τρως απλους υδατανθρακες (σαλατες π.χ.) με πρωτεινες και μπορει να τρως και λιπος για να κανει ο οργανισμο σου καυσεις .........

Senior Member
    Κοιτα αυτα που λες εγω τα κανω και τα εκανα μια ζωη... ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Τα κιλα μου τα εχω παρει απο μικρη σχετικα και δεν μπορω να τα χασω καθολου ευκολα! Δηλαδη για να καταλαβεις, τηγανιτα δεν εχουμε φτιαξει ΠΟΤΕ στο σπιτι. Ουτε γλυκα τρωω.... Τεσπα, ειμαι μια πονεμενη ιστορια!

Καλη συνεχεια!

Senior Member
    ασημενια δε μετραω θερμιδες και δε ζυγιζω το φαγητο, μου φαινεται καπως αγχωτικο και αρρωστημενο.
    ΑΛΛΑ
    τον πρωτο 1μιση μηνα μετρουσα και ζυγιζα γιατι δεν ειχα ιδεα απο θερμιδες.
    και προσπαθουσα τις 1200 να φτανω
    αργοτερα προσθεσα και κινηση μεσα στην καθημερινοτητα οποτε ειχα αρκετο περιθωριο παραπανω
    ειδικα σε μερες με καμποσο περπατημα ξυπνα ο μεταβολισμος και πανε αρκετα γρηγοροτερα τα πραγματα.
    νομιζω οι 1400 με καθημερινη ασκηση ειναι καλες

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast