ΚΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ- ΠΑΝΙΚΟΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    Originally posted by STARAKI
    συμφωνώ απόλυτα...πάντα ζω με το φόβο μήπως το ξαναπάθω. σήμερα βγήκα κανονικά έξω, δεν έπαθα κρίση αλλά το σκεφτόμουν. το απόγευμα περισσότερο σαν να έλεγα δεν μπορεί να την βγάλω τόσο καθαρή, όπου να ναι θα ρθει σαν να περίμενα να συμβεί...αλλά στο παρά τσακ δεν έγινε τίποτα γιατί γύρισα σπίτι "εγκαίρως". έχω βρει κάποιους μηχανισμούς που με βοηθάνε κάπως να την παλεύω...μπράβο σου που τα κατάφερες mitsokolo, πέρασες πολύ πιο δύσκολη φάση από μένα...είμαστε δυνατοί. και το ξέρουμε. και γι'αυτό το παθαίνουμε..
    :thumbup:Μπραβο!:thumbup:

Senior Member
    τελικά πήγα σε γιατρό να μιλήσω και είμαι πολύ καλύτερα μόνο με μία φορά! βρήκα αυτόν που μου ταιριάζει ευτυχώς~!!! και επιτέλους!! το θέμα είναι ότι μου έδωσε να πάρω zoloft τα οποία μάλλον θα συνεχίζω σίγουρα για κανα εξάμηνο για να εξαλείψουμε λέει εντελώς τους πανικούς. σήμερα μου είπε να πάρω μισό και μετά από τρεις μέρες θα αρχίσεω να παίρνω ολόκληρο. εκεί που θέλω να καταλήξω ειναι ότι παίρνω το χάπι μετά το πρωινό μου και από εκείνη την ώρα και μετά μου κόπηκε η όρεξη εντελώς. πήγα να φάω το μεσημέρι και ένιωθα φουσκωμένη με δυο μπουκιές, έφαγα με το ζόρι. και τώρα -πριν λίγο που πήγα να φάω το βραδινό μου πάλι με το ζόρι εντελώς, τώρα αυτή τη στιγμή όταν σκέφτομαι φαγητό ανακατεύομαι. δεν το έχω ξανανιώσει αυτό. νιώθω ότι δεν θέλω να ξαναφάω στη ζωή μου!!!!!! τέτοια αηδία! τι έπαθα? τόσο πολύ με επηρέσασε? το έχει πάθει καμιά/κανένας;/

Senior Member
    καλη αρχη κοριτσακι μου, μου κανει εντυπωση που σου εδωσε αμεσως zoloft και μαλιστα ολοκληρο!!!!!! τι να πω?
    εγω οταν επαιρνα στην αρχη ladose μου ειχε κοψει τελειως την ορεξη μαλιστα ειχα χασει και βαρος.. συμβαινει πολλες φορες με αντικαταθλιπτικα.
    να πανε ολα καλα και δυνατα ετσι? δεν το βαζουμε τωρα κατω τα καλλητερα ερχονται :) :)

Senior Member
    όταν είχα πάθει στο λύκειο πάλι πανικούς πάλι ζολόφτ μου έδωσε η τότε παιδοψυχίατρος! και τώρα που το θυμάμαι είχα χάσει κιλά τότε χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να κάνω δίαιτα, τότε δεν με ένοιαζαν τα κιλά μου. μάλλον πάλι θα μου την κόψει μαχαίρι την όρεξη αλλά δεν με χαλάει κιόλας :-Ρ ευχαριστώ mitsokolo!!! τα καλύτερα έρχονται για όλους μας!!

Senior Member
    Και μια φίλη που είχα,ζολόφτ έπαιρνε για τις κρίσεις και είδε αποτέλεσμα.Καλή επάνοδο!

Senior Member
    καλημερα,

παλιο ποστ αλλα δυστυχως επικαιρο!! χθες βρε παιδια επαθα κρισαρα πανικου. νομιζα οτι ηρθε το τελος μου........ μεσα σε ολα και αυτο ?????? τι αλλο θεε μου ???? ειμαι οπως καταλαβαινετε αρκετα down σημερα . ουτε διατροφη με ενδιαφερει ουτε ο εαυτος μου ουτε τιποτα.

Senior Member
    Καλημέρα,Τόνια μου!Πώς μας βρίσκει η σημερινή μέρα;Πέρασε η μπόρα;

Senior Member
    natalaki,

κουκλα μου περασε περασε η κρισαρα !!!

προσπαθησα να βγω εξω απο το σπιτι, τακα τακα 10λεπτα και γυρισα με ταξι αλλα τουλαχιστον κατι εκανα!

λατρευω το περπατημα και τωρα ουτε εξω απο το σταδιο δεν μπορω να φτασω :(

Senior Member
    Κριση πανικου πέρναγε δυστυχως μια φιλη μου χωρις να το ξερουμε εδω και καιρο.Πανω απο χρονο.Μεσολαβησα να την εισάγω σε νοσοκομείο να κατσει κανα 2ημερο να κανει εξετάσεις.Σφιγγόταν το στομαχι της, ετρεμαν τα ποδια της και δεν μπορουσε να αναπνεύσει...Κομπος το στομαχι της...Πρεπει να ειναι τραγικο παντως ετσι οπως μου τα περιέγραφε.Δεν ξεραμε τι να κανουμε.Ωσπου μεσα στο ψαξιμο μου για να την βοηθησω επεσα πανω σε μια γνωστη μου που πάθαινε κρίσεις παλιότερα και άνοιξε δρομο για εναν πολύ καλο ψυχίατρο στον Πειραιά.Απο τοτε ειναι σε αγωγη και ξανάρχισε τις καθημερινες της δραστηρίοτητες οπως παλια.Δεν το εχω ζησει και δεν ξερω αλλα οπως το εχω ακουσει πρεπει ναναι πολύ ζόρικο.Ολα ομως με θέληση και τους κατάλληλους γιατρους διορθώνονται...!!!!!!!!

Senior Member
    πηρα κι εγω ειμαι σε αναμονη 3 εβδομαδων. πως περνανε ομως ντε???

Senior Member
    Δυστυχως μονο ο ιδιωτης γιατρος μπορει να σε βοηθησει και οχι απο το ΙΚΑ.
    Η πρωτη επισκεψη κραταει τουλαχισον μιση ωρα με 3 τεταρτα κατι που στο ικα δεν γινεται.
    Πρεπει να μιλησεις να απαντησεις σε ερωτησεις απο τοτε που θυμασαι τον εαυτον σου.Οι γιατροι του ΙΚΑ ειναι μονο για συνταγογράφηση.Δυστυχώς.

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Δυστυχως μονο ο ιδιωτης γιατρος μπορει να σε βοηθησει και οχι απο το ΙΚΑ.
    Η πρωτη επισκεψη κραταει τουλαχισον μιση ωρα με 3 τεταρτα κατι που στο ικα δεν γινεται.
    Πρεπει να μιλησεις να απαντησεις σε ερωτησεις απο τοτε που θυμασαι τον εαυτον σου.Οι γιατροι του ΙΚΑ ειναι μονο για συνταγογράφηση.Δυστυχώς.

και καταληγουμε στο οτι αν δεν υπαρχει "ψωμι"........:thumbdown:

Senior Member
    .........

Page 2 of 2 FirstFirst 12