Χάνουμε στο μπράτσο; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Senior Member
    Τώρα 53. Ούτε ξέρω πως τα έχασα.

Senior Member
    Από 62? Μπράβο ρε! Και στο μπράτσο δεν έχασες; Έχεις πιο χοντρό δηλαδή από της Σολωμού; Εντύπωση μου κάνει,γιατί κι αυτή φαίνεται κάπου στα 50 κιλά. Με 3-4 κιλά δεν θα δεις διαφορά, αλλά με τίποτα μην πας πιο κάτω. Εγώ πιστεύω ότι έχεις αδύνατο μπράτσο. Αν θες στην τελική βγάλτο φωτογραφία και ανέβασέ το, να δεις τι θα σου πούνε και οι άλλες κοπέλες εδώ κι εγώ.

Senior Member
    Απαπαπαπα εδώ δεν κοιτάζω εγώ... αγχώθηκα καλέ!
    Ναι πιο χοντρό από αυτήν. Θα πάω 50 και θα δω. Αλλά τώρα αγχώθηκα! :sniffle:
    Λογικά είναι το διπλάσιο σε πάχος το δικό μου. Ωχ λες δηλαδη δε θα το χάσω; Παναγία μου!

Senior Member
    ʼσε που η Σολωμού την κάνω για κάτω από 50. Είναι κόκαλο εντελώς.

Senior Member
    Ε τότε άμα θες να φτάσεις 50 κάνε γυμναστική όπως σου είπαν, και εξάλλου μπορεί να αδυνατίσεις αφού η Σολωμού είναι κάτω από 50 και έχει τέτοιο μπράτσο!

Senior Member
    chocolate Μην αγχώνεσαι για το μπράτσο...θα αδυνατίσει κι αυτό και θα φτάσεις σε κάποια φάση που θα είναι λεπτό και θα λες πάντα έτσι δεν ήταν; δεν θα μπορείς να θυμηθείς ότι ήταν αλλιώς και μόνο αν κοιτάς φωτογραφίες θα φαίνεται η διαφορά και θα παθαίνεις την πλάκα σου. το έχω πάθει κι εγώ...!

Senior Member
    Απο τα 54 στα 50 δεν θα δεις τρελη διαφορα, συγκρινε το ομως με το πως ησουν πριν.. Εγω στα 53 ενοιωσα πως πραγματικα ειχε αλλαξει το σωμα μου

Senior Member
    Μακάρι μακάρι!!!!!

Senior Member
    leny εσένα είναι λεπτό το μπράτσο σου; Σαν της ηθοποιού; Αν θέλεις βέβαια απαντάς απλά επειδή είμαστε περίπου στα ίδια κιλά γι'αυτό ρωτάω.

Senior Member
    δεν εχω δει τις φωτο αλλα ειναι λεπτο πλεον, καμια σχεση με το πως ημουν στα 60...

Senior Member
    Ουφ! Μακάρι τότε και εγώ να χάσω! Ευχαριστώ κορίτσια με βοηθήσατε πάρα πολύ!

Senior Member
    εχουν δικιο οι κοπελες.
    στα κιλα που εισαι, τωρα τα προσεξα να πω την αληθεια, νομιζω χωρις γυμναστικη δε θα δεις θεαματικη διαφορα...στο επιμαχο σημειο...

Senior Member
    Καλημέρα! Μετρήθηκα σήμερα όχι με μεζούρα όμως, γιατί δεν έχω αλλά με σχοινάκι που μετά το μέτρησα στο μέτρο, μου βγήκαν 28 πόντοι! Αν δεν έκανα λάθος. Μέτρησα λίγο πιο πάνω από τη μέση του μπράτσου στο παχύ σημείο. Λογικά πρέπει να χάσω σε αυτό το σημείο έτσι δεν είναι;

Senior Member
    κατ αρχας, εισαι σιγουρη οτι πρεπει να χασεις?
    και στο μπρατσο κ γενικως?

Senior Member
    Ναι. Το βλέπω κιόλας και στο σώμα μου. Τα κανονικά μου κιλά είναι στα 50.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast