Βοήθεια !! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 89 of 89
    Junior Member
    Originally posted by mariamaria72
    Πήρα τα ultra lipo tex και αρρώστησα....φοβερή διάρροια και πόνος στο στομάχι.Και υποτίθεται είναι φυσικό προιόν
    ειχα παρει lipotox, ανθρωπινα πραγματα και κανει δουλεια, παιζει και carboslim αμα εχεις κανει την μαλακια αποροφαει 500 θερμιδες απο υδατανθρακες μεχρι 6 μπορεις να παρεις σαν να κανεις delete σε μια πιτσα:smilegrin:

εχει διαφορα στο φαρμακειο τσεκαρε το πιστευω πως βοηθαει και στην ψυχολογια γιατι δεν αισθανεσαι μονο σου αλλα οτι και καλα εχεις βοηθεια.

τωρα για την καταθλιψη κτλ παρε ανθοιαματα bach, βοηθανε και σε κρισεις πανικου και σε καταθλιψη...

Senior Member
    εγω που χα παει να παρω τα lipotox η κοπελα επειδη την ηξερα μου πε να μην τα παρω ειναι οτι χειροτερο....

Senior Member
    Originally posted by marzipan8

ειχα παρει lipotox, ανθρωπινα πραγματα και κανει δουλεια, παιζει και carboslim αμα εχεις κανει την μαλακια αποροφαει 500 θερμιδες απο υδατανθρακες μεχρι 6 μπορεις να παρεις σαν να κανεις delete σε μια πιτσα:smilegrin:

εχει διαφορα στο φαρμακειο τσεκαρε το πιστευω πως βοηθαει και στην ψυχολογια γιατι δεν αισθανεσαι μονο σου αλλα οτι και καλα εχεις βοηθεια.

τωρα για την καταθλιψη κτλ παρε ανθοιαματα bach, βοηθανε και σε κρισεις πανικου και σε καταθλιψη...

marzipan8, συγνωμη μου λες να φαω μια ολοκληρη πιτσα και στην συνεχεια να παρω αυτο το σκευασμα που λες ? γιατι να το κανω αυτο ? τι νοημα εχει ?

Senior Member
    άσε που δεν ισχύει... δλδ ούτε καν αυτοί που το πουλάνε δεν ισχυρίζονται τέτοια τέρατα...

Senior Member
    To ξερω Φιλιππε ........ Εδω βιταμινες πηγα να αγορασω , λογω οτι κανω διαιτα και η φαρμακοποιος που ειναι φιλη δεν μου εδωσε ....... Συγκεγκριμένα μου ειπε τρωγε τα φρουτα σου και οτι τρως και μην επιβαρυνεις τον οργανισμο σου με περιττα σκευασματα..........
    Ολα αυτα τα σκευασματα δεν μπορεις να ξερεις τη ζημια μπορει να σου κανουν..........

Senior Member
    Το συγκεκριμένο τουλάχιστον έχει πάρει έγκριση από το FDA οτι είναι ασφαλές και οτι "May assist in weight control when used in conjunction with a sensible diet and exercise program,".

Σε σχέση με τα ανύπαρκτα lipotox είναι μια πρόοδος... και πάλι όμως κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας νομίζω αν πιστέψουμε οτι κάνουν διαφορά..

Senior Member
    Προσωπικα δεν τα γνωριζω......... Πριν χρονια επαιρνα xenikal τα οποια ηταν και συνταγογραφουμενα (δεν πληρωνα , ευτυχως γιατι ηταν ακριβα) και εκανα μια τρυπα στο νερο........
    Αν ετρωγα λιπαρα έπρεπε να κατοικοεδρευω στο μπανιο........... Μολις σταματησα , σταματησα φυσικα και να χανω .........
    Στην συνεχεια σε δημοσιο νοσοκομειο (απορω τωρα που το σκεφτομαι ......) ξεκινησα να πινω κατι σκονες ,που χρυσοπληρωσα........ Δεν μπορω να πω οτι ειδα θεαματικα αποτελεσματα.......
    Και το κυριοτερο απορω πως τις έπινα!!!! Τωρα το σκεφτομαι και αηδιαζω...........
    Αυτη τη στιγμη δεν ξαναθελω κανενα μα κανενα υποτιθεμενο μαγικο φαρμακο........
    Μονο αν βγει ο ΕΟΦ , πει επισημα οτι βρεθηκε το χαπι κατα της παχυσαρκιας και ειναι και πρωτη ειδηση σε ολο το κοσμο...............

Senior Member
    Εγω συμφωνώ απόλυτα, δεν είναι τα χάπια η λύση. Εδώ δε δουλεύουν τα εγκεκριμένα φάρμακα όπως λες, πως περιμένουν κάποιοι οτι θα λειτουργήσουν τα συμπληρώματα αδυνατώ να το συλλάβω. Και όλη αυτή η βιομηχανία που εκμεταλλεύεται τους παχύσαρκους μου τη δίνει πραγματικά στα νεύρα...

Senior Member
    filipparas πριν μερικα χρονια δεν ξερω πως ,αλλα αυτη τη στιγμη φανταζει αδιανοητο στο μυαλο μου ,πηγα στο πρωτο ιατρειο παχυσαρκειας που εγινε σε δημοσιο νοσοκομειο........ Το ιατρειο παχυσαρκιας δεν ηταν τιποτα αλλο παρα να σε ζυγισουν και να σου προτινουν καποιες σκονες υποκαταστατο γευματος......... Σημειωτεον υπηρχε καθηγητης κανονικα στο νοσοκομειο που ηταν υπευθυνος για το ιατρειο αυτο.... Καμμια μα καμμια εξεταση , καμμια προσπαθεια απο που προερχεται το βαρος ,μονο τα στοιχεια , μια λιπομετρηση, και συνταγογραφηση της σκονης.......
    Τωρα πια που το σκεφτομαι με καθαρο μυαλο .......καποιος τα "αρπαξε " χοντρα απο την εν λογω εταιρεια και μεσα απο ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,εκανε τρελλες πωλησεις .................
    Γενικοτερα περα απο την νοσογονο παχυσαρκια ,που αυτη τα τελευταια χρονια δειλα αντιμετωπιζεται με σεβασμο , το δημοσιο συστημα απαξιει πληρως να το δει σαν μια πολυ σοβαρη ασθενεια της εποχης μας ........

Senior Member
    γιατι νασχοληθουν με την παχυσαρκια δωρεαν? εχουν βρει κ βρισκουν τοσους προσοδοφορους τροπους...εμεις φταιμε που τους "πιστευουμε¨...

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Το συγκεκριμένο τουλάχιστον έχει πάρει έγκριση από το FDA οτι είναι ασφαλές και οτι "May assist in weight control when used in conjunction with a sensible diet and exercise program,".

Σε σχέση με τα ανύπαρκτα lipotox είναι μια πρόοδος... και πάλι όμως κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας νομίζω αν πιστέψουμε οτι κάνουν διαφορά..
    καλα οταν η γυναικα δεν μπορει να κανει παιδι κ τη ρωτανε τι επινες/καταπινες τοσο καιρο εκει να δεις πικρα. εγκεκριμμενα ξε εγγεκριμενα ποτε δεν ξερεις!
    ειπαμε χτιζουμε ενα υγιες σωμα, κ στην τελικη κ την πιτσα να φαμε με γεια μας και χαρα μας. με Υγεια μας ομως, οχι να χαιρομαστε χωρις υγεια...
    Και στην τελικη ποιος ειναι ο καθενας που βγαζει χαπια που εμεις θα εμπιστευτουμε να τα καταπιουμε?
    Το χαπι βρισκεται μεσα μας, πολυ νερο θελει κ σκεψη, και θα διαλυθει

Junior Member
    λοιπον εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμε, τα χαπια δεν ειναι λυση σε καμια περιπτωση αλλα απλα βοηθανε σε μια κατασταση κατρακυλας.
    ας μην γελιομαστε ολη εχουμε ψυχολογια φυλακισμενου μεσα σε φυλακες κιλων, εξωστρακισμενοι απο εναν κοσμο εικονας που σχεδιαστηκε για super γκομενους και γκομενες!
    και δεν φτανει που δεν πληρουμε τις προυποθεσεις, αλλα εχεις το βλεμα του οικτου, την μηδενικη ανοχη και την αγενεια!!!

καποια εποχη ταξιδευα πολυ με αεροπλανο και ειδικευτηκα να κραταω την αναπνοη μου για 3 ωρες με τα 29 εκατοστα ζωνης που ειχαν αφου σκεφτομαι να παω για πρωταθλητισμο στο μακροβουτι!

επανερχομαι με χαπια, υπαρχουν 2 κατηγοριες, η πρωτη εκτος φαρμακειου ειναι ακαταλληλη, τα πηρα ενα διαστημα στο εξωτερικο και με 2 ωρες υπνο ειχα ενεργεια για να γυρισω ελλαδα με τα ποδια. η 2η κατηγορια εινα ασφαλη, ουσιαστικα κανουν 2 δουλειες ειτε δεσμευουν υδατανθρακες και ειναι καποιο ειδος φυτου που ελκευει αμυλα, ειτε κελυφη οστρακοειδων που δεσμευουν λιπη, ειτε φυτικα σκευασματα που σου ανεβαζουν μεταβολισμο οπως πρασινο τσαι, καφες, γκουαρανα, πιπερι κτλ. δεν σε σωζουν απλα σε βοηθουν...
    τα εχω χρησιμοποιησει και λειτουργουν αλλα πολυ και αλλα λιγοτερο, επαναλαμβανω πως δεν σωζουν αλλα βοηθουν.

Πως θα βγω από το βυθό μου....πως περνάνε μέρες γιορτινές και να μην χτυπάει ποτέ το τηλέφωνο....πως είναι να μην έχεις ακούσει ούτε τη φωνή σου για μέρες....

Senior Member
    τι κανεις μαρια? πως εισαι?

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456