Results 61 to 75 of 89
Thread: Βοήθεια !!
-
03-03-2011, 22:26 #61
μπραβο ρε ava δικιο εχεις...
μου το χουν πει κ αλλα κοριτσια οτι φυγαν γιατι δεν αντεχαν αλλο...
αντε λιγο να ανεβασουμε η μια την αλλη....μας αξιζει....
πρεπει να μαθουμε να σεβομαστε τον εαυτο μας και να αντιδρουμε αναλογως...συγκεκριμενα αυτος που μου χε πει για το προγουλι που ειπα παραπανω επρεπε τοτε να μου χε κοψει να απαντησω τουλαχιστον εγω μπορω να το χασω με λιγη διαιτα εσυ που για να φτιαξεις τη μυτη σου χρειαζεται σειρα πλαστικων....σε κατι τετοιους το αξιζει για να το βουλωνουν....
- 03-03-2011, 22:28 #62
ετσι πενου! να σας ζησει!!! μακαρι να μπορουσα να μιλησω βρε κοριτσια αλλα απλα δε μου βγαινει.
Μακαρι να δωσει ο Θεος μη μουπουν τιποτε αυριο μερες διασκεδασης ουφ
03-03-2011, 22:33 #63
Να χαίρεσαι το μωράκι σου και να το δεις όπως επιθυμείς! Καμιά φορά δεν είναι απαραίτητο να πούμε κάτι, καρφώνεται ο άλλος που μιλάει με κακία. Πεννού, έβλεπες το sex and the city? Εκεί κάποιος με κοιλιά είπε στη Μιράντα, που μόλις είχε γεννήσει, να πάρει από δίπλα του το χοντρό της κ#λο, και αμέσως του επιτέθηκαν οι φιλενάδες της. Αυτή, του είπαν, μόλις γέννησε, εσένα ποια είναι η δικαιολογία σου? Πολύ το ευχαριστήθηκα!!
03-03-2011, 22:39 #64
ευχαριστω ζουζουνες και στα δικα σας...
ναι το χα δει τρομερη ατακα...
απλα εκεινη την ωρα συνηθως το ασπαζομαστε και δεν εχουμε την δυναμη να αντιδρασουμε αλλα η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο...
03-03-2011, 22:58 #65
δεν μου παει να σερβιρω κανενα φαγητο κρυο ρε γμτ :bouncing:
αχ ναστε καλα με κανατε και γελασα παλι, φοβερη ατακα!
04-03-2011, 17:58 #66
Κορίτσια καλησπέρα.Πήρα την απόφαση να ξεκινήσω αύριο,έχω απελπιστεί,δεν μπορώ να περιμένω να περάσει το τριήμερο.Δεν χάνω γραμμάριο...έτσι είπα να λάβω δραστικά μέτρα.Θα κάνω ξεκίνημα με μία αποτοξίνωση,μόνο με φρέκους χυμούς που θα στίψω σπίτι μου εγώ,όχι δηλαδή φυσικούς εμπορίου.Θα είστε στο πλευρό μου;Ζυγίζω 90 κιλά....θα βάλω έναν εύκολο στόχο,να χάσω τα πρώτα 5 κιλά, από τα 20 που συνολικά ονειρεύομαι
04-03-2011, 18:03 #67
Φυσικά και θα είμαστε στο πλευρό σου, αλλά αυτές οι δίαιτες αποτοξίνωσης δεν είναι καλές για τον μεταβολισμό, θα στον κάνουν αργό άκου και εμένα που έχω χάσει 10 κιλά σε ένα μήνα δεν ξέρω πως αλλιώς να σε πείσω.
04-03-2011, 18:10 #68
Χριστιάνα μου τι έκανες εσυ;Πες μου και θα το κάνω αμέσως!Σε παρακαλώ,βοήθησε με!
04-03-2011, 18:28 #69
Δεν έκανα τίποτα. Αυτό ακριβώς. Δεν έπεφτα πάνω σε δίαιτες ότι μου σερβίρανε, έκανα μόνη μου δίαιτα (έτρωγα από όλα, κανονικά και το βράδυ δεν θυμάμαι, φάε μισή μερίδα αυτό λένε οι διαιτολόγοι και απόγευμα τίποτα και σαλάτες και θα δεις).
04-03-2011, 18:37 #70
επειδη οπως εγραψα και σε αλλο ποστ ειχα διαβητη στην εγκυμοσυνη μου και πηγα σε διαβητολογο και μιλησαμε για ολες τις διαιτες και τις βλακειες που εκανα και μου εξηγησε καποια πραγματα εγω θα σου προτινα ναξεκινησεις την διαιτα που εβαλε η badgirl " Διαιτολόγιο 1600 θερμιδων για διαβητικούς "...
θα το ξεκινησω και γω παλι γιατι ετσι και αλλιως πρεπει να χασω τα κιλα για λογους υγειας...ειναι η πλεον σωστη διαιτα και θα χασεις λιπος και θα φτιαξει και ο μεταβολισμος σου που με διαιτες τυπου αποτοξινωσης-χημικες θα χει κλαταρει οπως συνεβη με μενα...
04-03-2011, 19:16 #71
είναι πάρα πολλές αυτές οι θερμίδες για μένα....
04-03-2011, 19:17 #72
Originally posted by mariamaria72
Κορίτσια καλησπέρα.Πήρα την απόφαση να ξεκινήσω αύριο,έχω απελπιστεί,δεν μπορώ να περιμένω να περάσει το τριήμερο.Δεν χάνω γραμμάριο...έτσι είπα να λάβω δραστικά μέτρα.Θα κάνω ξεκίνημα με μία αποτοξίνωση,μόνο με φρέκους χυμούς που θα στίψω σπίτι μου εγώ,όχι δηλαδή φυσικούς εμπορίου.Θα είστε στο πλευρό μου;Ζυγίζω 90 κιλά....θα βάλω έναν εύκολο στόχο,να χάσω τα πρώτα 5 κιλά, από τα 20 που συνολικά ονειρεύομαι
εννοειται το ρωτας και εγω το ιδιο κανω, αφου σε λιγο θα βελαξω απο την πρασιναδα:shocked2:
τα αλεθω στο μιξερ με κανελα και την βγαζω με φρουτοπουρε αφου σε λιγο θα κοψω τον οδοντιατρο τα δοντια τα εχω διακοσμητικα! μετα ξηγησου και κανενα γιαουρτι γιατι το κοκαλο το γερικο ( 40αρισα βλεπεις) θελει και ασβεστιο, τωρα απο πρωτεινες τι να πω εγω θελω μια καρτελα αυγα για να ηρεμησω, κανω τον μαλακα και σφυραω γυρω γυρω απο το ψυγειο, αφου εχω αρχισει και φαντασιωνομαι τον σκυλο σε διαφορες συνταγες!!
λοιπον παμε ζωηρα γραψτε συνεχεια post μπας και το ξεχασουμε, αφου φοραω ωτασπιδες για να μην ακουω τον στερεοφωνικο ηχο απο το στομαχι..... μουτς
:starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit:
04-03-2011, 19:45 #73
Originally posted by mariamaria72
είναι πάρα πολλές αυτές οι θερμίδες για μένα....
για να διατηρηθει καθε κιλο στο σωμα μας θελει 35 θερμιδες...
δηλαδη αν κανεις τον υπολογισμο για να μην χασεις θα πρεπει να εισαι 45 κιλα...οποτε μην σε αγχωνει αυτο....
04-03-2011, 19:59 #74
εχουν δικιο μαρια αμα πεσεις χαμηλα σε θερμιδες, το σωμα μας νομιζει πως αρχισε πολεμος και ηρθε η κατοχη οποτε μουλαρωνει και δεν χανεις ουτε γραμμαριο.
αφου θυμαμαι ειχα αλλαξει 6 ζυγαριες σε μια βδομαδα ολες σκαρτες τις εβγαζα μεχρι να χαμπαριασω τι παιζει.
παντως εγω επειδη ειμαι ανυπομονη βοηθησα το συστημα και λιγο με χαπια, μετα απο 50 κιλα δεν ειχα πια δυναμη οταν τσιμπησα ενα 10αρικο και ηθελα να ξαναρχισω. υπαρχουν διαφορα στα φαρμακεια που ειναι ασφαλη συνδυασε το με σωστη διατροφη και σιγουρα θα χανεις ενα 2αρι την εβδομαδα. τουλαχιστον εγω ετσι την ειδα γιατι με πολυκυστικες, καθιστικη ζωη και αρρωστημενους διατροφικους συνδυασμους μονο με πριονοκορδελα εχανα κιλα...:spin::spin::spin::spin:
04-03-2011, 20:57 #75
Πήρα τα ultra lipo tex και αρρώστησα....φοβερή διάρροια και πόνος στο στομάχι.Και υποτίθεται είναι φυσικό προιόν
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή