Παχυσαρκία και κοινωνικός ρατσισμός - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Senior Member
    Σαφώς και επηρρεάζομαι, αλλά με φρενάρει η λογική μου και αυτά που αισθάνομαι για τους ανθρώπους. Και να σου πω και κάτι άλλο? Οι διάφοροι που σε κρίνουν για τις επιλογές σου, δεν είναι στο πλευρό σου στα δύσκολα. Οι άνθρωποι όμως που επιλέγεις εσύ, άσχετα από τη διαφορετικότητά τους, μπορεί και να είναι.
    Με τους γκέι, με έκανες και γέλασα! Όντως, τι θα μείνει για μας, αν αυτοί τα βρίσκουν μεταξύ τους? Πάντως, είναι επιλογή τους, οφείλουμε να τη σεβαστούμε και να μην τους βρίζουμε. Ειδικά στο κρεβάτι του ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι του αρέσει, εκτός αν είναι παράνομο βέβαια.

Senior Member
    Originally posted by xristiana
    Καλά και την κάνεις παρέα; Θέλει τζάσιμο αυτή χαχαχα.
    αυριο θα βγω με συναδελφους τουυ ανδρα μου, αναμεσα σαυτους ενα ζευγαρι που οταν παλια στα ιδια κιλα καθισα μαζι τους σε εστιατοριο,
    μετα απο ταξιδι δικο μου κατακοπη κ μετα απο παρακαλετα,
    γυρισαν κ μου ειπαν να μη φαω γιατι ειναι αργα κ να αδυνατισω, ενω ο ανδρας μου ηθελε ναι κ σωσε να με ταισει.
    Μου ειχε χτυπησει τοσο ασχημα που αφου κ το συζητουσα επι μερες με τον ανδρα μου, το με ποιο δικαιωμα επεμβαινουν οταν το ζευγαρι αποφασιζει κατι, το εθαψα πολυ βαθυα.
    Αυριο λοιπον που ΚΑΙ θα καπνιζω ΚΑΙ θα τρωω ας πουν κατι. Πλεον οι σχεσεις μας ειναι πιο δεμενες αφου απο τοτε εχουμε βγει 2-3 φορες.
    Οποτε θα παρω το θαρρος κ θα τους πω οτι βγηκαμε για διασκεδαση και να φαμε.
    Και οτι δε θα πληρωσουν το λογαριασμο για να ανησυχουν (οι κυριες).

Δεν μενοχλει κανενα σχολιο κανενος, και εχω ακουσει πολλα. Μου αρεσει να τα λενε μπροστα μου παρα να υποπτευομαι τα οσα λενε πισω μου.
    Ομως μενοχλει αφανταστα να μιλαω εγω με τον ανδρα μου, να μου λεει φαε, κανε, δειξε, και ενας ξεμπαρκος ννα επεμβαινει.
    Ισως στα ματια του ανδρα μου ειμαι η ωραιοτερη, ισως να με λατρευει, ισως αν τους φεροταν το ιδιο ο ανδρας τους να μην ασχολουνταν μαζι μου.
    Αλλα αυτο οχι δε θα το πω, το λεω ομως σε εσας

ΥΓ θα μπορουσανα μη βγω μαζι τους αλλα με αλλη παρεα και να τους "τζασω" οπως λετε. αξιζει ομως? καλυτερα να προσπερναμε!

Senior Member
    Όχι :P, δεν το έχουν αυτό το δικαίωμα να είναι γκέυ γιατί είναι ανήθικο. Το ότι το επιτρέπει ο νόμος δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό! :P

Senior Member
    Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα.. Το τι είναι ηθικό και τι όχι είναι μεγάλο ζήτημα. Είναι άραγε ηθικό μία γυναίκα να πηγαίνει με παντρεμένους και να διαλύει οικογένειες? Είναι ηθικό να συνευρίσκονται ταυτόχρονα πάνω από δύο άτομα? Είναι ηθικό να έχει σχέσεις ένας πενηντάρης με μία κοπελίτσα, γιατί της τάζει και της κάνει δώρα? Είναι τέλος ηθικό ένας άντρας να έχει σχέση αγάπης με έναν άλλο άντρα? Τι απ' όλα είναι ηθικό και τι όχι? Η ηθική πηγάζει από μέσα μας, ο νόμος είναι αυτός που βάζει τελικά τα όρια.

Senior Member
    Τώρα τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν, με ενδιαφέρει ότι εγώ δεν μπορώ να βρω άντρα γιατί έχουν γίνει όλοι γκέι και αυτό είναι ανήθικο.

Senior Member
    Κακό μου κοριτσάκι, μη μασάς! Μάσησε μόνο τα καλαμαράκια σου, πιες και τα κρασάκια σου, δώσε και ένα φιλάκι στον αντρούλη σου, που σε υπερασπίζεται και χαμογέλα! ʼσε τους συναδέλφους στη δίαιτα, εσύ κοίτα να το γλεντήσεις, και μετά πάλι μέσα τα κεφάλια! Ξέρεις εσύ! :yes:

Senior Member
    ava, πιστευεις οτι οσα λεει τα λεει συνειδητα κ με προθεση να σε πληγωσει?
    εννοειται οτι ειναι απαραδεκτη αλλα βρε παιδια ,δεν ξερω, δυσκολευομαι παρα πολυ να πιστεψω οτι καποια πραγματα λεγονται με προθεση να πληγωθει ο αλλος... (γενικα μιλαω τωρα, δεν περιοριζομαι στη συγκεκριμενη περιπτωση... οταν κατι με πληγωνει δυσκολευομαι να πιστεψω οτι γινεται απο προθεση... κ οταν καποιος πληγωνεται απο μενα ,σαφως δεν εχω καποια προθεση κ σοκαρομαι οταν πιστευει οτι εχω,,, αφου λοιπον εγω δεν εχω προθεση να πληγωσω-ασχετως να κποιος το πιστευει- σκεφτομαι οτι σε τελικη αναλυση ετσι πρεπει να ναι οι περισσοτεροι κ πιστευω οτι πολυ λικοι ειναι οι ..πραγματικα και γνησιοι κακοι :S)
    εγω αυτο που εκλαμβανω ειναι οτι θελει να σε μειωσει κ αυτο με κανει να πιστευω οτι αισθανεται μειονεκτικα απεναντι σου.. αλλα απο την αλλη μου φαινεται (επαναλαμβανομαι κ συγνωμη ) του ματς το να το κανει ΓΙΑ ΝΑ σε πληγωσει :S

(διατηρω καποιες αμφιβολιες για το αν βγηκε νοημα απο οσα εγραψα :S... kala ξεμπερδεματα )

Senior Member
    Το να είναι κάποιος απρόσεκτος, είναι για μένα εξίσου σημαντικό με το είναι κακόβουλος. Έχω την απαίτηση να σκέφτεται ο άλλος τι θα πει, και αν είναι απρόσεκτος, να ζητήσει συγνώμη για τη χοντράδα του. Με τη συγκεκριμένη κοπέλα, όπως προανέφερα, δεν ξέρω τι συμβαίνει, πάντως της τόνισα ότι το "χοντρός" δεν είναι για μένα αφορμή για χοντρά γέλια, με ενοχλεί και να το σταματήσει. Με δυο λόγια, είτε είναι κακόβουλη, είτε άτσαλη, για μένα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν πληγώνομαι πια, δεν είμαι δα και τόσο εύθικτη, αλλά, ναι, με πειράζει, ιδίως όταν γίνεται μπροστά σε τρίτους. Θέλω να έχουν την ευκαιρία να μη δουν τη "χοντρή" πρώτα, αλλά εμένα, σαν άνθρωπο.

Senior Member
    κοριτσια οταν ειχα παει να βγαλω νεα ταυτοτητα
    η ευτραφης αστυνομικινα σχολιασε οτι ειμαι καλοθρεμμενη.
    Ηταν να με μετρησει σε υψος κ καναμε καζουρα οτι ευτυχως δεν μας ζυγιζουν κιολα.
    Ετσι υπεθεσα οτι απλα το ειπε πανω 'στην πλακα'.
    Οταν ομως ο αδελφος της με ειδα -20 κιλα κ μου ειπε "πωπω πως εγινες ετσι, τρομαξα να σε γνωρισω" αναθεωρησα.
    Και αυτο διοτι απο νευματα του καταλαβα οτι εννουσε οτι...παχυνα!!!
    Πειτε μου λοιπον, ενας ανθρωπος που με βλεπει δευτερη φορα στη ζωη του, μεσα σε κοσμο, στο δρομο,
    τη δουλεια εχει να ασχολειται με το αν αδυνατισα ή οχι?
    Και προφανως το κανει κ σπιτι του με την αδελφη του.

Τωρα που η αδελφη του δεν χωραει να περασει απτην πορτα τι πρεπει να του πω?
    Ειλικρινα την ειδα τις προαλλες στο δρομο κ σκεφτηκα "πωπω θα λεει παλι οτι παχυνα" και μετα λεω του ανδρα μου, α στο ...αολο που θα ασχολουμαι τι λενε!:grind:
    Δεν αξιζει να ασχολουμαστε...

Senior Member
    ναι αλλα δε σταματησε και νομιζω πρεπει να τη βαλεις σε θεση που να μη σε προσβαλει...
    Originally posted by Ava
    Το να είναι κάποιος απρόσεκτος, είναι για μένα εξίσου σημαντικό με το είναι κακόβουλος. Έχω την απαίτηση να σκέφτεται ο άλλος τι θα πει, και αν είναι απρόσεκτος, να ζητήσει συγνώμη για τη χοντράδα του. Με τη συγκεκριμένη κοπέλα, όπως προανέφερα, δεν ξέρω τι συμβαίνει, πάντως της τόνισα ότι το "χοντρός" δεν είναι για μένα αφορμή για χοντρά γέλια, με ενοχλεί και να το σταματήσει. Με δυο λόγια, είτε είναι κακόβουλη, είτε άτσαλη, για μένα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν πληγώνομαι πια, δεν είμαι δα και τόσο εύθικτη, αλλά, ναι, με πειράζει, ιδίως όταν γίνεται μπροστά σε τρίτους. Θέλω να έχουν την ευκαιρία να μη δουν τη "χοντρή" πρώτα, αλλά εμένα, σαν άνθρωπο.

Senior Member
    Αφού δε σταματάει, τι άλλο να κάνω? Έχω κάνει τα πάντα, δε γίνεται τίποτα! Με ultrex λούστηκες? Λούσου με ultrex και θα δεις. Μόνο αυτό δεν έκανα πια! Αρκετά μαζί της!

Senior Member
    και να σας πω και ενα τριτο περιστατικο, παλι στα 80 κιλα.
    οταν ημουν στη φαση "διαλαλω οτι κανω διαιτα για να παρακινηθω" προφανως εδωσα στοχο σε καποιον κακεντρεχη που συνταξιδευαμε,
    ο οποιος οταν γυρισα κ ειπα οτι πειναω κ να παμε να φαμε γιατι τρωω λιγο με τη διαιτα ειπε "τι τρως λιγο μωρε που κατεβαζεις τον αμπακα".
    Ευτυχως ηταν παρον ο ανδρας μου κ γελωντας του ειπε "καλα δεν με νοιαζει εμενα τι τρωει κ ασχολεισαι εσυ"?
    βεβαια ουτε αυτο ακουστηκε καλο αλλα καπως ηρεμησε την κουβεντα κ αλλαξε τονο κ θεμα.
    Εκ των υστερων καταλαβα οτι καλο ειναι να μην ανοιγομαστε σε αγνωστους.
    Αλλωστε εχουμε και τα ορια μας, ακουμε ακουμε αλλα δεν ξερω εσεις...οταν αποφασισω να μιλησω ειναι και...αυθορμητο και αποτομο και ακατεργαστο κ προτιμω οσο μπορω να κρατιεμαι.
    Ναι εχω υπομονη αλλα κι αυτη εχει τα ορια της.
    Οταν κατανταμε λαλακες δε λεει!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Αφού δε σταματάει, τι άλλο να κάνω? Έχω κάνει τα πάντα, δε γίνεται τίποτα! Με ultrex λούστηκες? Λούσου με ultrex και θα δεις. Μόνο αυτό δεν έκανα πια! Αρκετά μαζί της!
    αν σου φαινεται ευκολο μπορεις να την "προσποιηθεις".
    Πες της πρωτη εσυ ο,τι σου λεει εκεινη, για εκεινη!
    πχ μολις την δεις πες "τι εγινε βρε αδυνατουλι σα να το τρως το φαγακι σου τελευταια"
    κανε και αυτοσαρκασμο "οι κακες παρεες με χοντρουληδες σε χαλασαν"
    κ αν συνεχισει την πλακα καλως. την επομενη φορα ομως θα το σκεφτει 2 φορες.
    Αν δε συνεχισει την πλακα κ παρεξηγηθει ακομα καλυτερα.
    Με το χαστουκι αυτο θα συνελθει.

Απλα για να πετυχει πρεπει να το εχεις...εν ολιγοις επιθεση για αμυνα...

Senior Member
    Ε, όχι να δώσουμε και αφορμή και στον πρώτο τυχόντα συνταξιδιώτη! Καλά του είπε ο άντρας σου! Ακόμη και να είχε αμφιβολίες για το πόσο τρως, όφειλε να μη σχολιάσει.

Senior Member
    Αυτό μου φαίνεται ότι θα με παρουσιάσει άκρως κομπλεξική. Δεν λέω ότι δεν είμαι, αλλά ας μη καρφωνόμαστε κιόλας. :P Προτιμώ να φαίνεται στους τρίτους ότι έχει αυτή το πρόβλημα και όχι εγώ. ʼλλωστε, αν ήθελα, μπορούσα να της πω κάποια πραγματάκια για τη ζωή της, που θα την κρατούσαν άγρυπνη τουλάχιστον για μία εβδομάδα. Αλλά το έχω ως αρχή να μη χτυπάω τους άλλους εκεί που πονάνε. Και αν το κάνουν αυτοί, ας αντιμετωπίσουν μόνοι τους το πρόβλημά τους. Εγώ προσπαθώ να τα έχω καλά με τον εαυτό μου και να είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast