Παχυσαρκία και κοινωνικός ρατσισμός - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 55 of 55
    Senior Member
    θαυμαζω το κουραγιο σου να τα γραφεις...
    εγω δεν τολμω ουτε να τα επαναφερω στη μνημη μου:barfy:

Senior Member
    Αυτα ειναι τα πιο light..Στα αλλα ...σεξουαλικης φυσης(πχ εκτιμησεις για το μεγεθος των γεννητικων μου οργανων)δεν επεκτεινομαι..

Senior Member
    :shocked2::shocked2:

Λυπάμαι Ντίνα, ούτε φανταζόμουν οτι υπάρχουν τόσο ανάγωγοι άνθρωποι :no:... και μάλιστα πολλοί...

Στενοχωρήθηκα τώρα, τι στο διάολο σε κανά γυάλινο κλουβί ζω και δε τα παίρνω χαμπάρι; Μη τους δίνεις σημασία πάντως, δε το αξίζουν...

Senior Member
    Οχι fillipara δε ζεις σε γυαλινο κλουβι..Απλα εχεις ενα σημαντικο ατου:Εισαι γενους αρσενικου...

Senior Member
    Μπορεί να έχεις δίκιο, τι να πω...

Senior Member
    Και εγω τον εχω ζησει τον ατιμο τον ρατσισμο,αλλα ευτυχως ποτε απο φιλους και συγγενεις.
    Το τελευταιο που μου ετυχε ηταν σε ενα καφε-μπαρ που πηγα να δουλεψω (σερβις).
    πηγα στο μαγαζι,και βλεπω το αφεντικο. Ενας κυριος που οπως εμαθα μετα ειναι 55 χρονων,και 240 κιλα. Βλεποντας με λοιπον,με ρωτησε που εχω δουλεψει κτλ,και μετα με
    κοιταζε απο πανω μεχρι κατω,χωρις να μιλαει. Και στο τελος μου λεει ''Λοιπον,κοιτα τι θα
    κανουμε. Θα σε παρω γιατι εχεις ενα πανεμορφο προσωπο που θα ζηλευαν πολλες,αλλα
    θα δουλευεις μπαρ και οχι σερβις,γιατι ειναι ντροπη να φαινεται το σωμα σου. Χαλας την
    εικονα του μαγαζιου!''
    Δεν ξερω πως κρατηθηκα και δεν του απαντησα κατι αναλογο,μιας και ο συγκεκριμενος
    ειναι ο πορτιερης του μαγαζιου. Αν χαλαω εγω την εικονα,αυτος τι κανει ακριβως?
    Τεσπα.... Αυτοι να ναι καλα,και μακαρι να τους περασει... Γιατι αυτο το πραγμα εχει
    τις ριζες του καπου βαθεια! Ναι μεν καποιοι το κανουν απο απλη κακια,αλλα πολλοι
    νομιζω οτι το κανουν γιατι εχουν τοοοσα προβληματα,τοσες ανασφαλειες με τον εαυτο
    τους,που δεν εχουν την ικανοτητα να τις αντιμετωπισουν και ετσι βρισκουν διεξοδο στο να
    ασχολουνται με τους αλλους και τον (αρνητικο παντα) σχολιασμο τους!

Senior Member
    Νομιζω οτι εχω..Ποιος πιτσιρικας θα ασχοληθει με εναν αντρα που πεταει η κοιλια του?Λιγο πολυ ολοι εχουν..Δεν ειναι τοσο αστειο και δεν προσφερει τοσο εδαφος για σχολια,οσο μια κοπελα παχια..Κι ας μην ξεχναμε,ενας τροφαντος αντρας εχει ''΄κοιλιτσα΄΄ και ευκολα γινεται γοητευτικος(ειδικα αν εχει και το ιδιο παχουλο πορτοφολι η κυρος).Μια γυναικα ομως???

ααααχ, και ποιοι δεν το έχουμε βιώσει.... τώρα Ντινούλα μου θύμισες έναν που κάποια στιγμή παίχτηκε φάση... όλα καλά στην αρχή, που δεν κρεβατωθήκαμε, αγκαλίτσες και φιλάκια και κουβέντα για τα κιλά μου... με το που παίζει η φάση... την ίδια μέρα μου στέλνει ένα μήνυμα και μου λέει... το στομάχι σου ήταν ίσο με τα στήθη σου.. αν θες να μπιιιιιιιπ οκ, αλλά εγώ έξω έτσι όπως είσαι δεν σε βγάζω.... σιγά μην γίνω ρεζίλι και στην Θεσσαλονίκη.... αν είναι όταν χάσεις τα κιλά και θες να είμαστε μαζί οκ..... και όλα αυτά, ένας άνθρωπος κουτσός (γιατί είχε πέσει στο παρελθόν και είχε χτυπήσει την σπονδυλική του στήλη), και έχοντας αντιμετωπίσει μια πολύ σοβαρή ασθένεια (που θα περίμενα να ήταν και πιο ευαίσθητος)...... να'ναι καλά το παιδί όπου και να'ναι..... εννοείται ότι έφαγε σουτ... αλλά μετά από αυτόν έκανα 2 χρόνια να ξαναεμπιστευτώ άνδρα.....

Senior Member
    Μου κάνει εντύπωση που οι αντιρρήσεις του διατυπώθηκαν μέσα από ένα μήνυμα. Θα έλεγα ότι εδώ πρόκειται για αμφίδρομο ρατσισμό. Ήθελε, δηλαδή, να νιώσει κάπως "ανεβασμένος" και γι' αυτό εκφράστηκε με αυτό το χυδαίο τρόπο. Βλέπεις, η αναπηρία μερικές φορές μας κάνει και αισθανόμαστε περιθωριοποιημένοι, βρήκε λοιπόν κάποιον που νόμιζε πως μπορούσε να εκτονωθεί και το έκανε. Όλα τα άλλα είναι αυτονόητα και δεν θα τα σχολιάσω.

Δεν έχεις άδικο.... Βέβαια δεν ξέρω αν κατάφερε να νιώσει πιο ανεβασμένος, πιθανόν και ναι, μιας που εγώ προτίμησα να μην του αναφέρω τα δικά του προβλήματα, αλλά να του πω απλά να μην ξαναβρεθούμε...
    Πιθανόν να ήθελε να δοκιμάσει και το κάτι διαφορετικό.... μιας που μας έχουν εμάς τις αφρατούλες σαν κάτι το διαφορετικό πάνω στο σεξ.... όπως και να'χει ας είναι καλά και αυτοί που με έβλαψαν και αυτοί που μου φέρθηκαν όμορφα σ'αυτή την ζωή... και από τους μεν και από τους δε έχω πάρει τα μαθηματάκια μου και τις εμπειρίες μου!!!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234