Διαιτολόγιο 1600 θερμίδων - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 100
    Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    badgirl11 εχω διαγνωσμενη διπολικη καταθλιψη ,κληρονομια απο επιλοχια καταθληψη.....(ο γυναικολογος τοτε μου ειπε οτι θα κρατησει λιγο και δεν πηρα αγωγη..........δυστυχως...)
    Μετα απο χρονια ο ψυχιατρος μου ειπε οτι η επιλοχια κατθλιψη δεν περνα και παντα υποβοσκει..........
    ΑΛΜΑ οταν λες διπολικη, εννοεις οτι περνας απο καταθλιψεις σε ''υπομανιες'' κ εξαρσεις με συμπτωματα να ξοδευεις πολλα λεφτα,να εισαι σε ευφορια κ.λ.π.;Γιατι εγω πλεον με αυτα που ακουω δεν ειμαι σιγουρη για τις διαγνωσεις.Η Μαργαριτα η Καραπανου ηταν διπολικη.Εχει γραψει κ ενα βιβλιο πανω σε αυτο το ''Ναι''.Αλλα δεν μου δινεις τετοια εντυπωση.

Senior Member
    lessing ναι διπολικη κατασταση ειναι οταν δεν εισαι σε μια σταθερη κατασταση......... Τη μια νοιωθεις τελεια , χαλας χρηματα , κανεις ασυστολα ψωνια (αχρηστα πολλες φορες ) νοιωθεις ευφορια, μιλας πολυ και αλλες φορες δεν μιλας σε ανθρωπο και πεφτεις ........ Σε διαγραμμα του γιατρου , δεστο σαν ενα κυμα , πανω, κατω.......(προσωπικα επειδη εχω δει απο καθηγητη μεχρι και απλο ψυχιατρο , ολοι την ιδια διαγνωση έκαναν....) Τωρα με παρακολουθει δημοσιος γιατρος , βαρεθηκα να πληρωνω και τα εχω βρι μαζι του ........Ειναι πολυ καλος στην δουλεια του ......... Απλα δεν ειναι απλη υποθεση ..........θελει δουλεια και απο τον "ασθενη"και ψυχοθεραπεια ......... Δουλεια χρονων , δεν λυνεται το προβλημα με ενα -δυο συνεδριες ...........

Senior Member
    το να εχεις μεταβαλομενη διαθεση νομιζω ειναι συχνο φαινομενο σε ολους τους ανθρωπους,
    τη μια να βρισκεσαι σε κατασταση ευφοριας και την αλλη να πεφτεις. Νομιζω ειναι και χαρακτηριστικο των κυκλοθυμικων ανθρωπων ({----- να ενας υποψηφιος).
    Μηπως ο βαθμος στον οποιο εκδηλωνεται παιζει ρολο?

Senior Member
    badgirl11 δεν ειναι μια απλη μεταπτωση χαρακτηρα.... Πρωτα απ΄ολα και στην διπολικη καταθλιψη , παρουσιαζεις κλασσικα συμπτωματα καταθλιψης....... Στον καθε ανθρωπο ποικιλουν τα συμπτωματα........... Μπορει να ειναι απο απομονωση μεχρι ανεβασμα αρτηριακης πιεσης , αγχος, νευρα , αδιαφορια , βαρος κτλ....... Οταν ξεκινησεις αγωγη θα πρεπει η αγωγη που παιρνεις ,οταν αρχισει να κανει "επιπεδα" στο αιμα να σε κρατα σε σταθερη κατασταση και ο ασθενης να βλεπει τη βελτιωση σε ολους τους τομεις της ζωης του ........ Ενδεχεται και με την θεραπεια να κανεις το ανεβοκατεβασμα αυτο που λεω πως χαρακτηριζει την διπολικη κατασταση .........Αν συβμει αυτο θα πρεπει στη θεραπεια προστεθει και φαρμακο σταθεροποιητης ......... (μερικοι δινουν λιθιο ........εγω δεν το ηθελα γιατι δεν εκανε να πιω καφε )........ Ολα αυτα τα φαρμακα αυξανουν την ορεξη . Βαζεις βαρος ..... Τοτε ξανα πεφτεις σε καταθλιψη γιατι σε ενοχλουν τα κιλα ( τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση )........ και συνεχιζει ο φαυλος κυκλος ....... χωρια οτι καποια στιγμη εθιζεται ο οργανισμος και πρεπει να αλλαζεις συνεχεια σκευασματα προκειμενου να σε πιανουν.........
    Ειναι λιγο συνθετο το ζητημα και δεν εχει να κανει με απλο κυκλοθυμικο ατομο ........Λιγο πολυ ολοι μας καποια στιγμη γινομαστε κυκλοθυμικοι...........Αλλα αυτο ειναι σε πολυ εντονο βαθμο , ενω ταυτοχρονα παιρνεις φαρμακευτικη αγωγη........
    Το θεμα ειναι να μπορεσεις σιγα σιγα να βρεις τη δυναμη να αντιδρασεις μονο σου ........Θελει πολυ δουλεια απο εσενα τον ιδιο......... Εκει ειναι το κλειδι της επιτυχιας ............
    Και οπως λεει και ο γιατρος χαριτολογωντας (καθοτι λιγο υπερβαρος και αυτος ) μια καταθλιψη την εχουμε ολοι......

Senior Member
    oh yes! μια την εχουμε ολοι...
    βεβαια οταν ειπα στον δικο μου γιατρο αστειευομενη το ιδιο μου ειπε οτι κακως χρησιμοποιω τη λεξη καταθλιψη, εχει αλλη βαρυτητα κ να μην θελω να μαθω ποια...

Senior Member
    αρχιζω αυριο κ θα σας γραφω απωλειες εδω, οι θερμιδες ειναι ο,τι πρεπει για μενα, χανοντας κιλα θα μειωσω λιγο.
    Ισως τωρα στην αρχη αυξησω λιγο. Καλη σαρακοστη κοριτσια! μπαινω σε 40μερη διατροφη :duh:

εφτασα 95 κιλα

Senior Member
    95.7 χθες, 94.9 σημερα, -800 γρ. πρωτη μερα διατροφης

Junior Member
    Καλησπερα σας
    ειμαι καινουριο μελος εδω
    εχω καποια κιλα παραπνω και επιπλεον παω προς διαβητη τυπου β. ηθελα να μου πειτε εαν ξερετε καποιον διατολογο σε νοσοκομειο ή ιδιωτη καταρχην καλο και κατα δευτετον οικονομικο.... ειχα κανει στο παρελθον διαιτα με πολυ καλα αποτελεσματα αλλα δεν ξερω που βρισκεται αυτος ο διαιτολογος...
    βλεπω οτι εσεις εδω το εχετε ψαξει πολυ το ολο θεμα και γι αυτο μπηκα εδω και γραφτηκα και σας ρωτω...
    :smirk:

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    95.7 χθες, 94.9 σημερα, -800 γρ. πρωτη μερα διατροφης

με τη ν διαιτα που εβαλες πιο πανω εχασες 800 γραμμαρια? παρολο που ειναι 1600θερμιδων?? ουαου!!

Senior Member
    ναι χανεις γιατι ειναι πολυ περιορισμενο σε υδατανθρακες...μιας και αυτο ανεβαζει το ζαχαρο...

Senior Member
    Παιδια στα πλαισια της πρωτενεικης διατροφης μς χαμηλους υδταναθρακες .................μολις έφαγα ενα υπεροχο βραδινο και θελω να το μοιραστω μαζι σας γιατι καθολου δεν καταλαβα οτι έκανα διαιτα: Μια ωραιοτατη μεριδα κανονικη ξεροψημενο γυρο , μια υπεροχη σαλατα και μια αυτοσχεδια μους σοκολα που μου καλυψε και την παραμικρη επιθυμια για γλυκο..................
    Αυριο θα προσπαθησω να γραψω εκτενως την εμπειρεια μου απο αυτη την διατροφη...........

Senior Member
    βρε κοριτσια τι σπαστικο πραγμα ειναι αυτο τελευται, σε καποια θεματα καποιες φορες μου ανοιγει μονο την πρωτη σελιδα...
    απαντω λοιπον στα μηνυματα πρωτης σελιδας...

καταρχας καλωσηρθες iren!

zwhtsa που εισαι παιδι μ!!! μηνες κ...ζαμανια! ναι εχασα τοσο κ λογικα αυριο κι αλλο, νιωθω τρομερα ξεφουσκωτη, ισως επειδη ετρωγα ελευθερα το τριημερο ομως...

Πενου λες να ειναι οι χαμηλοι υδατανθρακες? μια χαρα ψωμια εχει κ μεριδες ζυμαρικων...κ φρουτα. Να φανταστειτε η μανα μου (που ειναι διαβητικη) δεν μπορει να φαει ολα αυτα που εχει...το διαιτολογιο!
    Και ειναι στα 80 κιλα, ενω η νονα μου, (για την οποια κ γραφτηκε) ειναι 60-65!!!

Απτην αλλη κ εγω που ειμαι φαγανα γενικα νιωθω μπορω να πω πληρης...
    Βεβαια το εμπλουτιζω μη νομιζετε...αποψε εφαγα 6 αποξηραμενα δαμασκηνα κ ηπια λιγο μιλκο φρι...

Senior Member
    κρατηθειτε! -1300 γρ. (και χωρις τουαλεττα ακομη, συγνωμη για τη περιγραφη αλλα...)! το ωραιοτερο δωρο μια τελεια μερα γεματη δουλειες...
    τωρα θα φαω το ενδιαμεσο μου με αλλο αερα! παω να διαλεξω

Senior Member
    αποψε το βραδυ θα πιω σιγουρα 1 ποτηρι κρασι ξηρο, λεω να το συνοδεψω με φυστικια αιγινης...
    αν δε βαλω ελαιολαδο στη σαλατα χορτα δεν ισοφαριζω? αν εβαζα θα ηταν 150-200 θερμιδες εξτρα, οποτε σκεφτομαι να φαω τα φυστικακια!
    τι λετε?

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    κρατηθειτε! -1300 γρ. (και χωρις τουαλεττα ακομη, συγνωμη για τη περιγραφη αλλα...)! το ωραιοτερο δωρο μια τελεια μερα γεματη δουλειες...
    τωρα θα φαω το ενδιαμεσο μου με αλλο αερα! παω να διαλεξω

ouaou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τελος αυριο το πρωι την ξεκιναω και εγω! το απογευμα εχει μαρκετ!!

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast