Διαιτολόγιο 1600 θερμίδων - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 100
    Junior Member
    βρε παιδια τι διαιτα ειναι αυτη??? διαβαζω οτι τρωτε του σκασμου και χανετε κιλα...... δεν μου την δινετε κι εμενα????
    η θα μου προτεινετε κανεναν διαιτολογο?????:bouncing:

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    Originally posted by badgirl11
    κρατηθειτε! -1300 γρ. (και χωρις τουαλεττα ακομη, συγνωμη για τη περιγραφη αλλα...)! το ωραιοτερο δωρο μια τελεια μερα γεματη δουλειες...
    τωρα θα φαω το ενδιαμεσο μου με αλλο αερα! παω να διαλεξω

ouaou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τελος αυριο το πρωι την ξεκιναω και εγω! το απογευμα εχει μαρκετ!!
    zwhtsa και μετα αλλα -600...απλα απιστευτο μου φαινεται.
    Μετα απτη χαρα μου ημουν πολυ ζαμανφου κ εφαγα ενα σνικερ μινι :tumble:

Senior Member
    Originally posted by irenese
    βρε παιδια τι διαιτα ειναι αυτη??? διαβαζω οτι τρωτε του σκασμου και χανετε κιλα...... δεν μου την δινετε κι εμενα????
    η θα μου προτεινετε κανεναν διαιτολογο?????:bouncing:
    η διαιτα ειναι στην πρωτη σελιδα αυτου του θεματος, στο πρωτο μηνυμα...

Senior Member
    Λοιπον απο αυριο ξεκιναω και εγω αυτη τη διαιτα ,,, η αφορμη μια πολυ 'καλη' μου θεια που παντα ειναι με τον 'καλο' λογο για εμενα ..

οι παλαιοτερες θα θυμουντε τι ου ελεγε ... τωρα λοιπον αρχισε να λεει πως εχω μεινει σταθερη και δεν κανω τπτ για να χασω τρωω γλυκα και πως κριμα τα χρηματα που δωσαμε για την επεμβαση γιατι θα τα ξαναπαρω πισω .. επειδη λοιπον θελω το πασχα να της μπω στο ματι .. ξεκιναω απο αυριο την διαιτα ... ειναι κοντα 40 μερες τοτε ... θα με δει και θα παθει εμφραγμα. απλως καθε τεταρτη και παρασκευη αντι για κρεας θα τρωω οσπρια ..η λαχανικα μονο ...

Senior Member
    ελα ζωητσα παμε μαζι, κ γω αυτη κανω σε γενικες γραμμες αλλα τρωω κ το γλυκακι μου...

Senior Member
    οχι γιατι μου την εχει δωσει τρελα η 'αγαπημενη΄θεια μου .. το απογευμα ψωνιζω κοτοπουλακι, λαχανικα, φρυγανουλες ... και ξεκιναμε! απλα τεταρτη παρασκευη θα ειναι νηστισιμη μερα ... αλλα οκ μπορω να παρω γαριδουλες να κανω με ρυζακι! η οσπρια!

Senior Member
    καλα κανεις κ δεν τα τρως, εγω εχω αλλο στοχο βασικοτερο του βαρους στο μυαλο μου.
    να καταφερω καποτε να τρωω οσο πραγματικα θελω απο τα απαγορευμενα κ οχι ολη τη σοκολατα ή καθολου.
    απλα να απολαμβανω λιγο απο καθε τι.
    θα ειμαι πανευτυχης οταν το κανω αυτο τις περισσοτερες μερες του χρονου.
    Προς το παρον με το ζορι βγαινει η εβδομαδα...

Senior Member
    μολις γυρισα απο το μαρκετ ... και εχω βαλει στον ατμομαγειρα .. κοτοπουλακι και λαχανικα να βραζουν!! για να ειναι ετοιμα για αυριο!!

Senior Member
    ναι κι γω για τετοιο με κοβω αυριο...αλλα δεν το τρωει γμτ ο ανδρας μου,
    σημερα ο σολωμος βγηκε μαπα,
    ειχα μια ληγμενη προ καιρου κρεμα γαλακτος λαιτ στο ντουλαπι
    αφου δεν ξξερω καν να τη χρησιμοποιω...
    εχω επιθυμησει νορμαλ ρουτινα φαγητου. το διημερο με αποδιοργανωσε!
    θελω τη μαμα μου κοινως, να μου μαγειρευει να τα χω ετοιμα, απτην αλλη ο δικος μου αν δε μαγειρεψω εγω κατι απλα δεν το τρωει.
    πιασ ταυγο κ κουρευτω

Senior Member
    Καλημερα,
    εγω παλι μαγειρευω απο το βραδυ .. ωστε την αλλη μερα . οτι ωρα και να γυρισω σπιτι να ξερω πως εχω ετοιμο φαγητο ... διαφορετικα μεχρι να γυρισω θα εχω ενα σωρο χαζομαρες φαγητα μαζι μου,,, βεβαια εγω μενω και μονη μου δεν εχω αλλες υποχρεωσεις .. οποτε οκ! αν και μου φαινοταν πολλες οι 1600 θερμιδες .. υπολογισα τα φαγητα και με βαση το συστημα WW και ειναι 22 ποντους .. ενω δικαιουμαι 23 οποτε μια χαρα!!! τελικα θελει τροπο .. μου φαινεται πως μας εχουν παραμυθιασει λεγοντας μας πως πρεπει να κανουμε διαιτα απο 1100 θεριδες και κατω για να χασουμε .. αλλα αυτο μαλλον ειναι ενα κολπακι των διαιτολογων .. ωστε να μην μπορουμε να τηρησουμε το διαιτολογιο .. να τσιμπολογαμε και ετσι μετα να μας πιανουν οι τυψεις να ξεφευγουμε και να πηγαινουμε περισσοτερο καιρο και να τους τα σταζουμε ..

η μερα ξεκινησε με 2.5 κριτσινια, 1 φετα τυρι μιλνερ και ενα φρεντο καπουτσινο σκετο!

Senior Member
    ποιος ειδικος λεει καλε για 1100 κ κατω να τον μπουφλισουμε?!
    αρκει να ειναι κανεις υποθερμιδικος δηλαδη να τρωει λιγοτερο αποσοκαιει.
    Και το ποσα καιμε εξαρταται εκτος απο το ποσο κινουμαστε κ απο το ποσα κιλα ειμαστε.
    Αλλωστε ενας υπερβαρος ανθρωπος εχει ετσι κι αλλιως να σηκωνει το βαρος του κ καιει περισσοτερο.
    Εμενα και οο διαιτολογος απο 1600 με αρχιζε κ μετα εκοβε αλλα οταν τον ειχα ρωτησω ποτε δεν ειχα κατεβει κατω απο 1400.
    Οπως το ειχα υπολογισει πριν καιρο που μετρουσα θερμιδες, στα κιλα μου αν παιρνω 1950 χωρις ασκηση θα κανω συντηρηση, αρα με οτιδηποτε λιγοτερο χανω.
    Το κιλο ομως ειναι 7700 οποτε το ποσο θελει να χανει κανεις χωρις ασκηση ή με εξαρτατα απο τις προσδοκιες του (και τα θελω του)
    Σκεψου ομως αν τρωμε ελαχιστες μετα θα πεσουμε με τα μουτρα, επισης ο οργγανισμος μπαινει σε φαση αμυνας καποια στιγμη κ δεν χανει αφου λιμοκτονει κ μουλαρωνει, κραταει λιπος να εχει.
    Ο σωστος τροπος απωλειας ειναι να καιμε οχι να μη τρωμε σωστα.
    Οποτε παιρνω να κανονισω για περπατημα σημερα κ αρχιζω κ ελλειπτικο.

Ειμαι στο τελος της περιοδου αλλα επιμενω να νιωθω καταβεβλημενη, εχει τελειο καιρο γμτ...

σε λιγο ζυγισμα, δν κρατιεμαι, αλλα εχω φαει βεβαια...αχ να δω κανενα 95 να τρελαθω λεμε με τις βλακειες του διημερου...αλλα νιωθω ξεφουσκωτη...

Senior Member
    9/3 95.7 κιλα κ αρχισα τη διαιτα αυτη με παρασπονδιες αλλα κ κρεπαλομερες,
    15/3 92.4!!!
    και συνεχιζω πιο πιστα αυτη τη φορα, να μη κλεβω τοσο τις καθημερινες με γλυκακια...

Senior Member
    η μερα κυλισε αψογα! δεν εχω φαει ολα οσα εγραφε και ομως νοιωθω χορτατη ... ας πουμε το μεσημερι που ηταν αρκετο μονο 70γρ κοτοπουλο, σαλατα και 1 μικρο παξιμαδι ..
    κλεφτα ανεβηκα στην ζυγαρια .. και με δειχνει λιγοτερο απο οτι με εδειχνε το πρωι .. σχεδον ενα κιλο .. αλλα οκ χθες ηταν μια μερα κρεπαλης .. οποτε δικαιολογειται μεγαλη απωλεια την πρωτη μερα! αλλα χερομαι που δεν πειναω καθολου! καλη συνεχεια ..:P

Senior Member
    αχ τυχερουλα με μικρο στομαχι!
    εγω μολις το γεμισα με βραδυνο γευμα νο2,
    σημερα δεν τα τηρησα ακριβως, πηρα εσπευσμενα βραδυνο στη δουλεια ασχετο με το διαιτολογιο, και ουτε τα φρουτα μου εφαγα! καλα να παθω. τωρα πεινουσα κ εστρωσα τραπεζι κανονικα!

ασχετο ζωητσα με την επεμβαση δε χωραει το στομαχι τροφη? δηλαδη κ να θες να κανεις βουλιμικο απλα δε χωρα?

αυριο παλι θα τη μπασταρδεψω τη διαιτα αφου δε με κοβω σεθεση να φαω πρωινο μετα απο...βραδυνες φακες!!!

Senior Member
    χωραει τροφη .. αλλα οχι οση ετρωγα πριν την επεμβαση ... πολυ λιγοτερη .... εχει να κανει με την ψυχολογια χαλαρα ομως ..
    σε εμενα τουλαχιστον .. μερες που ειμαι καλα ... η διατροφη εινα σουπερ, και τρωω ελαχιστα ..
    μερες που ειμαι στα κατω μου νοιωθω μονιμος οτι πειναω .. και τσιμπολογαω οποτε μαζευοντε οι θερμιδες ...

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast