Διαιτολόγιο 1600 θερμίδων - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 100
    Senior Member
    πολυ καλο! :thumbup: γιαυτο να χαμογελαμε ο,τι κι αν γινεται! λεμε τωρα! ανεβασμενη ψυχολογια...μεχρι να πεσουμε χεχε
    αχ ποσο θαντεξουμε ακομα οεο?

Senior Member
    δευτερη μερα σημερα .. δεν προλαβα να ζυγιστω! θα το κανω αυριο .. και μαλλον θα καθιερωσω αυτο καθε δευτερη μερα ..

αλλα νοιωθω το στομαχι μου πιο ελαφρυ ... και τελικα χθες το βραδυ με επιασε πεινα .. αλλα εφαγα το υπολοιπο που ειχα απο το μεσημεριανο μου ... κατι ιεναι και αυτο .. ναι μεν δεν ειναι οτι καλυτερο να τρως στις 1 το βραδυ .. αλλα τουλαχιστον δεν ξεφυγα στις θερμιδες ...

Senior Member
    να ζυγιζεσαι, θα χανεις κιλα διαρκως στην αρχη μετα απο κρεπαλες κ παιρνουμ τα πανω μας...οσο ναναι!

Senior Member
    bad μου άσχετο τα παραπάνω δεν είναι στιλ Ζουμπανέα?διάδες τριάδες κτλ?

Senior Member
    nai herts μου ο διαβητικος επιβαλεται να τρωει καθε λιγο κ λιγακι οποτε τριωρα νομιζω βγαινουν, εχει μεχρι κ προ υπνου φρουτο...
    σημερα δε θα κανω τη διαιτα απλα θερμιδομετρηση, κ θα χρησιμοποιησω και τη ζυγαρια συστηματικα που ειχα... καιρο!
    και ολα αυτα λογω του απιστευτου φουσκωματος απο χθες με τις φακες ρε γμτ...
    ελπιζω να μη ξεφυγω θερμιδικα, θα προσπαθησω με νυχια κ με δοντια μεχρι 1600.

Senior Member
    Κοριτσια καλημέρα .... Λοιπον να καταθεσω την δικη μου εμπειρεια απο 2 μηνες περιπου που εχω κοψει τους συνθετους υδατανθρακες και τρωω μονο απλους απο σαλατες .
    Εχω χασει 7 κιλα , και εδω και 10 μερες ισως και λιγο παραπανω εχω κολησει. Αναμενομενο . Αυτο ομως που θέλω να γραψω ειναι οτι εγω πριν ηθελα να φαω μονη μου το μεσημερι μισο κιλο ψωμι . Ειδικα αν ηταν και μαλακο και ζεστο δεν με προλαβαινες . Το ιδιο και με μακαρονια και ρυζι . Απο τη στιγμη που ξεκινησα πρωτενεικη διατροφη , δεν πειναω το βασικοτερο , δεν εχω λιγουρες και δεν ζηλευω να φαω ψωμι ή μακαρονια . Πιστεψτε με δεν μου εχουν λειψει καθολου .
    Εαν μαγειρευα κι ολας δεν θα μου φαινοταν οτι έκανα διατροφη ..... Αλλα επειδη περνω μια κριση με την κουζινα (κατι σαν αλλεργια ) μαγειρευω μονο για την οικογενεια και εγω τρωω τα δικα μου . Το θεμα ομως ειναι οτι δεν εχω κουραστει . Μου αρεσει που δεν ζυγιζω τροφες , που εχω επιλογες σε εξοδο και που δεν εχω νοιωσει το στομαχι μου να γουργουριζει .
    Να σημειωσω οτι δεν ημουν ποτε λαιμαργο ατομο αλλα οσο καιρο ετρωγα υδατανθρακες πεινουσα πιο γρηγορα .
    Το μονο προβλημα ειναι οτι χρονια τωρα εγω θελω δυο καφεδες το πρωι και κατι πολυ μικρο να φαω για πρωινο και μετα ξανα το βραδυ . Δεν νοιωθω επιθυμια να φαω μεσημεριανο , απογευματινο . Θελω μονο ενα καλο βραδινο . Τωρα βεβαια που προσπαθω να χασω το εχω τροποποιησει αυτο και τρωω κατι μικρο και ενδιαμεσα δυο φορες .
    Παντως με την πρωτενεικη διατροφη νοιωθω ανανεομενη , πολυ καλυτερη διαθεση (με δεδομενο οτι εχω διπολικη καταθλιψη) και κυριως δεν ζοριζομαι ............... Αυτα..............:blush:

Senior Member
    μια χαρα αλμα μου! ομως η διατροφη των διαβητικων για ισορροπημενο σακχαρο εχει μεσα κ υδατανθρακες... μπορεις να δοκιμασεις...αλλωστε καποτε θα ξαναφας υδατανθρακες απο αλλες πηγες, τοτε τι θα γινει?

Senior Member
    Αλμα καλησπερα..Μια διευκρινιση..Απλοι υδατανθρακες ειναι οι επεξεργασμενοι (λευκο ρυζι, ζαχαρη, λευκο ψωμι κτλ) και συνθετοι ειναι αυτοι που εχουν περισσοτερες φυτικες ινες (τα σικαλης, ολικης, πολυσπορα, λαχανικα και φρουτα)

Senior Member
    Ναι το ξερω , εξάλλου και πρωτενεικη διαιτα σιγα σιγα αυξανει τους υδατανθρακες ......... Απλα θελω να χασω τα πρωτα δεκα κιλα badgirl11 και στη συνεχεια ανα 15 μερες θα ανεβαζω 5 -5 τους υδατανθρακες .......

Senior Member
    spaceride σε ευχαριστω πολυ............... Τους απλους εχω κοψει και βρηκα την γεια μου !

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Ναι το ξερω , εξάλλου και πρωτενεικη διαιτα σιγα σιγα αυξανει τους υδατανθρακες ......... Απλα θελω να χασω τα πρωτα δεκα κιλα badgirl11 και στη συνεχεια ανα 15 μερες θα ανεβαζω 5 -5 τους υδατανθρακες .......
    αυτο μου θυμιζει south beach διαιτα, που εγω δεν μπορουσα να κανω λογω φρουτων (ηταν καλοκαιρι)
    ριξε μια ματια μηπως σου κανει...ειχαμε κ θεμα γιαυτην ανοιξει (η forty νομιζω)

Senior Member
    λοιπον σημερα μου εκατσαν καλα οι θερμιδες κ μπορω να πω οτι μου ελειψε η θερμιδομετρηση.

για λιγες μερες απλα θα μετρω θερμιδες κ θα κανω συχνα γευματα κ επανερχομαι.
    Ζωητσα πως πας?

Senior Member
    η διατροφη ειναι σουπερ ...
    αν και χθες την χαλασα κατα πολυ .. βλεπεις πηγαμε σε μεταμεσονυχτια προβολη στο σινεμα (00:30- μαυρος κυκνος)... πριν ειχε προηγηθει ποτακι (α) .. στο σινεμα ποπ κορν .. και μετα στις 3 το βραδυ που γυρνουσαμε ενα καταπληκτικο χαμπουργκερ που φτιανχιε ενας τυπος , ολα με δικα του υλικα οχι πλαστικουρα ... που δεν μπορεις να αντισταθεις ..

αλλα απο σημερα ξανα παλι στο ρυθμο . το σημαντικο ειναι πως η ζυγαρια παρα το χθεσινοβραδυνο γουρουνιασμα με δειχνει λιγοτερο απο οτι με εδειχνε την τριτη που ξεκινησα! κατι ειναι και αυτο!!

Senior Member
    ας εκμεταλευτουμε το μοναδικο καλο των προηγουμενων κρεπαλων...
    ο,τι φαμε λιγοτεροκαλο ειναι :bouncy: εμενα ανεβηκε απο 92.4 - 93 με το φαγητο αργα!
    ειχα ξεφυγει κιολα...
    σημερα μαζεμα αλλα με κοβω για γλυκα, θα πεσειπεινα μετα βεβαια αλλα θελω τοσο γλυκο...

Senior Member
    ξεφυγα σε θερμιδες σημερα που δεν εκανα το διαιτολογιο,
    εφαγα ολο υδατανθρακες κ γλυκα, αυριο παλι θερμιδες αλλα με πρωτεινη περισσοτερο κ μεθαυριο επιστρεφω στα γνωστα εδω λιγο απολα.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast