Διαιτολόγιο 1600 θερμίδων - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 100
    Senior Member
    ασε κακο μου κοριτσακι .. και εγω χθες ξεφυγα παλι ... ολο χαζομαρες ετρωγα .. ισως φταει που πλησιαζουν οι δυσκολες μερες..

ευτυχως ομως η ζυγαρια συνεχιζει να με δειχνει 500γρ κατω απο την τριτη που ξεκινησα αυτη τη διατροφη υποτιθετε .. καλο αυτο .. με μια μερα διατροφης .. να χανω τοσο ωστε 2 μερες κρεπαλης να μην ειναι αρκετες για να τα παρω πισω τα χαμενα .. χαχα

το γυρναω στο χιουμορ γιατι εχω απιστευτα νευρα με αυτη την κατασταση .. απο σημερα ομως ξανα στο προγραμμα! κριμα ειναι..
    εχει τοσο ομορφη μερα .. και λεω σε λιγο καιρο θα ειμαι χωρις μπουφαν πια εξω ... πρεπει να ειμαστε ωραιες λοιπον με τα ζακετακια και τα σακακια μας! λοιπον απο σημερα νεα αρχη! 1
    την καλημερα μου!! και μην ξεχνιομαστε ε? it's friday!!!! i'm in love!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ασε διαθεση πολυ :crazy: δεν θα κανω τιποτε σημερα, ουτε θερμιδες ουτε τιποτε. απλα θα υπαρχω, μετα το βολιμικο αδυνατισα. θα τρελαθω τελειως δηλαδη. απλα θα ζυγιζομαι...δεν εχω κ καμμια διαθεση να φαω προς το παρον ουτε να μαγειρεψω, μαλλον με σουπα παλι σημερα θα τη βγαλω.
    καλα να περασεις κουκλιτσα!

Senior Member
    γιατι σουπιτσα? εισαι αρρωστουλα?

Senior Member
    βαριεμαι να μαγειρεψω...ναι σαν αρρωστη νιωθω σημερα, ειμαι χαλια, βρεχει, κανει διακοπες το ρευμα απο χθες βραδυ και γενικα δε με παει...
    βαριεμαι που ζω ενα πραγμα...

Senior Member
    να πινεις βιταμινη C οταν αισθανεσαι ετσι .... σε προστατευει απο τα κρυολογηματα!

Senior Member
    καλα με ενα ουισκακι κ καλη παρεα θα στρωσω! χαχαχαχχα
    σκεφτομαι να αρχισω βιταμινες για 20 μερες, τοσο μουχε πει ο διαιτολογος οτι χρειαζονται να δρασουν, ευτυχως μου το θυμισες ζωητσα! απο δευτερα ομως...
    βοηθουν κ στο αδυνατισμα γιατι εξισορροπουν τα παντα μεσα...

Senior Member
    οτι βοηθουν στο αδυνατισμα δεν το ηξερα ... χμ χμ χμ

Senior Member
    απλα καλοκουρδιζουν το εσωτερικο μας ρολοι (αν αυτο εχει προβλημα ετσι?) κ μιλω για πολυβιταμινες...
    παντως μονο για 20 μερες οτι κανουν... αυτο θυμαμαι μου ειχε τονισει...(τις πρωτες 20 μερες)

Senior Member
    Ημέρα ζυγίσματος σήμερα...
    -1300 ειμαι πολυ χαρουμενη .. γιατι μονο τις 3 μερες ακολουθησα την διαιτα ουσιαστικα μεσα στην βδομαδα καταγραμμα.. τις υπολοιπες ολο και κατι παραπανω θα ετρωγα .. αλλα την θεωρω βδομαδα προσαρμογης και απο σημερα ξεκιναμε δυναμικα και κατα γραμμα τις συμβουλες!
    καλημερα!!

Senior Member
    καλημερα! μπραβο ζωιτσα για την απωλια! ευχομαι να σου εδωσε αρκετη δυναμη για ακομα μεγαλυτερες απωλιες!
    εγω ειμαι μπερδεμενη... απο 87,7 που εδειξε εχθες σημερα και 87,4 αλλα και 88 την ιδια ωρα... σας τα κανουν κι εσας αυτα οι ζυγαριες σας?

Senior Member
    ναι και εμενα μου εχει τυχει .. και ανεβαινω και τριτη φορα μετα για επιβεβαιωση του τι ισχυει απο τις δυο μετρησεις..
    ε αν σου δειξει διαφορετικη μετρηση .. κατι δεν παει καλα .. και μαλλον θελει αλλαγμα.. :P

Senior Member
    την 3η εδειξε 88... :grind:
    ας ειναι κραταω αυτο... αν και εχει αρχισει να μου λειπει η παλια απλη μου ζυγαρια...

Senior Member
    παμε μαζι ζωητσα, αρχιω και γω αυριο.
    ναι λορα μου κι εμενα το κανει η ζυγαρια μου, αλλα ειναι η ζγαρια που ειχα και στα 106 κιλα που πρωτοαρχισα διαιτα και ετσι δε μου κανει καρδια να την αλλαξω.
    Ειχα παρει κ αλλες κ μπερδευομουν,
    τωρα ξερω, ανεβαινω 2-3 φορες σαυτη κ κραταω την μεσαια μετρηση.
    (αφαιρω παντα και 1.8 γιατι απτην πρωτη μερα που την πηρα δειχνει 1.8 πανω απο ολες τις ζυγαριες...)

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    Ημέρα ζυγίσματος σήμερα...
    -1300 ειμαι πολυ χαρουμενη .. γιατι μονο τις 3 μερες ακολουθησα την διαιτα ουσιαστικα μεσα στην βδομαδα καταγραμμα.. τις υπολοιπες ολο και κατι παραπανω θα ετρωγα .. αλλα την θεωρω βδομαδα προσαρμογης και απο σημερα ξεκιναμε δυναμικα και κατα γραμμα τις συμβουλες!
    καλημερα!!
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup: ετσι ακριβως κ εγω στην αρχη εμ το διαιτολογιο αυτο, καιρος να μπω ξανα σε προγραμμα ομως...
    ζυγισμα αυριο κ ο Θεος βοηθος

Senior Member
    γεια σας κοριτσια, αρχιζω, σκεφτομαι να γραφω εδω τι τρωω (και στο ημερολογιο)
    με διευκολυνει εδω γιατι εχω την πρωτη σελιδα ανοιχτη κ βλεπω τι πρεπει να φαω, απτις αντικαταστασεις.

Ελεγα δε θα ζυιγστω καθοτι ειμαι υπερβολικα πρησμενη αλλα θα το κανω για να δουμε απωλεια κ παλι. επισης ετσι δεσμευομαι αν την κρατησω για ολη την εβδομαδα ! (λεμε τωρα)
    αλλα κ αν παρεκτραπω ναναι μονο σενα γευμα κ οχι επι μερες.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast