Διαιτολόγιο 1600 θερμίδων - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 100 of 100
    Senior Member
    25/3
    μετα απο 14 ωρες εφαγα

1 & κατι καλαμακι κοτοπουλο σχαρας
    1/2 μεριδα πατατες τηγανιτες

θα δειξει τι θα φαω μετα, με το τσιγαρο σημερα και πολλα ευτραπελα και στεναχωριες απλα δεν πεινω...

Senior Member
    Καλημερες! χθες φαγαμε, ηπιαμε, μεχρι 10κ μιση το βραδυ...ειχαμε αρχισει απο τη δουλεια!
    Εντωμεταξυ φαγαμε τοσο αλατι που ειμαι πρισμενη οσο δε παει.
    Σημερα αυριο θα κανω τη γνωστη "διαιτα" πρωτεινη-σαλατα κ επανερχομαι μεθαυριο με ζυγισμα και 1600 θερμιδες

Senior Member
    καλημέρα κορίτσι!

κι εγω ακριβως τα ίδια ρε γμτ...
    ενώ δεν εφαγα υπερβολικά , το αλάτι με πέθανε!!!
    Έκανα το λάθος να ζυγιστώ κ έπαθα πλακάρα!!!!
    +2 κιλά!!!!!!!! ολο κατακρατηση!!!
    ο μπακαλιαρος ηταν τόσο λύσσα δε, που εχω πιει το βόσπορο κι ακόμη διψάω!!!!
    φφφφφφφφφφ.... φιλενάδα υπομονη θα ξεπριστούμε!!!!

Senior Member
    αλατι + ποτα = δεν κανει να πω τη λεξη :bouncing:
    εγω δε ζυγιστηκα αλλα εκανα 20' ελλειπτικο, ηπια και 1 λιτρο νερο και στανιαρα ελαφρως..!
    το βραδυ μεχρι αργα δουλεια κ παλι ποτε μετα αλλα...κανονισα και αυριο πρωι δε δουλευω και θα κανω διπλη αεροβια!

Senior Member
    καλημερα, η προηγοθμενη βδομαδα ηταν ακταστροφη απο την διατροφη .. αδιαθετησα και ετρωγα οτι χαζομαρεσ εβρισκα ... γι αυτο σημερα λεω να την περασω με σουπιτσα λαχανικων να πεσω λιγο γιατι αυριο εχει ζυγισμα .. και οχι μονο δεν εχω χασει αλλα πηρα και ολας

Senior Member
    ζωητσα η σουπες φουσκωνουν, προσεξε το αλατι τους...μη ζυγιστεις βρε κοριτσι μου αυριο, ασε μεθαυριο...
    καλη δυναμη, εγω μπηκα σε διαιτα με πρασιναδες απο βιβλιο φυτοφαγιας...
    νιωθω χορτταη κ σουπερ! απο μεθαυριο παλι εδω με 1600 κ τρελη αεροβιωση

Senior Member
    κακο κοριτσι μου .. θα ζυγιστω αυριο .. οτι και να δειξει .. γιατι αν το αφησω σε αυριο και μεθαυριο .. αστο το εχασα το παιχνιδι μετα ...
    τελικα δεν εφαγα σουπιτσα αλλα μεχρι στιγμης 3 κ.σ. κουακερ σε νερο με λιγο τυρι cottage .... και το βραδυ με βλεπω παλι με το ιδιο γευμα και σιγουρα καποια φρουτακια

Senior Member
    καλημέρα, δυστυχώς η ζυγαρια εδειξε + 500γρ .. και πως να μην δεικει αφου μονο διαιατα δεν εκανα .. με αυτη την περιοδο ειχα απιστευτη ορεξη .. για γλυκα και αλμυρα .. αλλα απο σημερα παλι σε ρυθμο! αντε να τελειωνουμε βαρεθηκα τους κακοηθεις ανρθρωπους .. εχω βαλει την φωτο της θειας μου που με σχολιαζει στο ψυγειο μου ... οποτε αν παω να το ανοιξω να λεω .. ωπα .... κανε πισω .. η θεια καραδοκει να σε κατηγορησει παλι χαχχαχα
    την καλημερα μου!

Senior Member
    κακο κοριτσακι που εισαι??? ασε χθες με επιασε απιστευτη πεινα .. βγηκα βολτα υποτιθετε για να ξεχαστω.. και πριν απο καθε μαγαζι που εφτανα εβγαζα το πορτοφολι μου και σκεφτομουν τι θα φαω .. ευτυχως ομως και τις 4 φορες εφτασα μεχρι την πορτα και συνεχιζα να περπαταω ...... και τελικα εφαγα ενα ελαφρυ βραδυνο.. και η ανταμοιβη μου ειναι σημερα να με δειχνει οσο και την προηγουμενη τριτη .. οποτε παμε γερα να μας δειξει μειον την αλλη βδομαδα ..

σε εμενα ρε γμτ λειτουργει ενα μενου λιγο ασχημο .. δλδ ... να τρωω πρωινο ενα κουλουρακι, το μεσημερι κουακερ σε νερο με λιγο τυρι , το απογευμα ενα ποτηρι γαλα μιλκο φρεε, και το βραδυ μετα ενα πιο γεματο γευμα ( ετσι ξεπερναω τις βραδινες περιοδιες ...) αλλα το πιο βαρυ γευμα ειναι οτι χειροτερο γευμα να τρωγεται το βραδυ .. , το γεγονος ομως τι τρωω το βραδυνο κατα τις 8-9 ... και κοιμαμαι μετα τις 1 το βραδυ ... δεν ειναι ενα ελαφρυντικο?

Senior Member
    ελα βρε ζωητσα μου ειμαι σε μυαλο-διακοπες, ειπα να ξεκολλησω τελειως το μυαλο απο ζυγαρις - διατροφες.
    κανω οσα εχω συνηθισει, πιατο :3, βραδυνες νηστειες και πορευομαι. δεεν καταγραφω τιποτε κ χαθηκα...

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567