Results 136 to 150 of 180
Thread: Hρθα για να μεινω!!!
-
25-03-2011, 17:02 #136
καλησπερα και χρονια πολλα!!!
σημερα, φοβερη μερα. την εκμεταλευτηκαμε κι εμεις και βγηκαμε βολτα με τα τέκνα. ετσι κουνηθηκα λιγακι...
κατα τάλλα σημερα, παραδοσιακα φαγαμε μπακαλιαρο, αλλα πλακυ , οχι τηγανιτο. σαλατουλα, λιγο ψωμακι και τωρα εχω ετοιμασει αυτοσχεδιο παγωτακι με γιαουρτι 0% σιροπι sweet & balance και κεικ βρωμης ανακατεμενο. θα σας πω εντυπωσεις...
- 26-03-2011, 13:34 #137
πρωι-> καφες με γαλα, ατομικο κεκακι βρωμης
μεσημερι-> κολοκυθια γεμιστα, χορτα βραστα
απογευμα-> γιαουρτοπαγωτακι... ηταν καλο τελικα
βραδυ->ομελετα με γαλοπουλα
27-03-2011, 17:45 #138
2η μερα περιοδου σημερα και φυσικα δεν ζυγιστηκα
ασκηση=0
πρωινο-> καφες-γαλα, 1 ατομικο βρωμοκεικ
μεσημερι->κοτοπουλο στηθος και λαχανο σαλατα (μεγαλη ποσοτητα)
απογευμα-> καφες-γαλα και γιαουρτοπαγωτακι
βραδυ-> κοτοπουλο αν εχει μεινει διαφορετικα ομελετα με μανιταρια
29-03-2011, 17:18 #139
καλησπερα!!!
Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι !
ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!
αυτα...
31-03-2011, 17:26 #140
και η βαρεμαρα συνεχιζεται...
κατα τ'αλλα το προγραμμα μου συνεχιζεται κανονικα. ειμαι εδω και 1 1/2 μηνα μακρυα απο ατασθαλειες και οσο περναει ο καιρος ουτε που το σκεφτομαι καν. η απωλια πλεων ειναι παααρα πολυ αργη αλλα δεν με πειραζει. τις τελευταιες μερες η ζυγαρια κυμαινεται γυρω απο το 87,5 αλλα βαριεμαι να αλλαζω το τικερακι.
γυμναστικη εξακολουθω να μην κανω αλλα οσο να'ναι οι δουλειες ειναι περισσοτερες οσο πλησιαζει το πασχα.
αν επιανα το 85 μεχρι το πασχα θα ημουν ευτυχισμενη. αλλα ενταξει δεν θα δυστυχισω κι αν δεν το πιασω...
αγαλι αγαλι...
01-04-2011, 13:06 #141
Καλημέρα, λοιπόν να σου πω κατι? εγω προσωπικά σταματησα να βαζω στοχους μακροπρόθεσμους, δηλαδη δεν σκεφτομαι το Πασχα για παραδειγμα να ειμαι 110 γιατι με πνιγει, το μονο στοχο που βαζω ειναι τον εβδομαδιαιο και αυτον αν δεν τον φτασω δνε σκαω απο την στιγμη που εχω κανει σωστα την διατροφη μου, βεβαια τωρα ειμαι και σε περιεργα κιλα λογω το οτι ημουν χρονια σε αυτα και καπου κολλαω αλλα οκ
01-04-2011, 15:08 #142
καλησπερα!
δυστυχως σε μενα ο εβδομαδιαιος στοχος δεν μου πηγε καλα. το εκανα για 2 εβδομαδες και ετυχε να πεσω σε πλατω...
ετσι το πηρα με στραβο ματι. και παλι τα 85 κιλα το πασχα δεν ειναι στοχος απλα επιθυμια. γενικα το 85 ειναι το επομενο μαξιλαρακι μου και μετα το 80 και θα ειμαι στα προ 3ετιας κιλα μου. εχω πολλα ρουχα γι'αυτα τα κιλα...
μετα θα το παω οσο πιο αργα μπορω με συντηρηση εφ ορου ζωης ελπιζω. αυτος ειναι ο πραγματικος μου στοχος. και χωρις ημερομηνιες...
συγχαρητηρια για την απωλια και καλη συνεχεια και σε σενα! πιστευω οτι οσο πιο μακρυς ειναι ο δρομος και η προσπαθεια τοσο μειωνονται οι πιθανοτητες για πισωγυρισματα
02-04-2011, 16:58 #143
86,4 σημερα!
πρωινο->γαλικος καφες με ζαχαρινη και γαλα, 1 κεκακι βρωμης
μεσημερι->4 λαχανοντολμαδες αυγολεμονο χωρις επιπλεων λαδι, χωρις ρυζι
απογευμα-> 1 γιαουρτι 0% 1 κεκακι βρωμης καφε
βραδυ-> λαχανοντολμαδες αν προλαβω...
02-04-2011, 19:37 #144
σημερα εφαγα γυρω του κοσμου τα μπισκοτα, καποια ελεγαν οτι εχουν βρωμη μεσα κ σε σκεφτηκα
ακομα να κανω τη συνταγη σου! για να μη τα βαριεσαι πρεπει ναναι πολυ σουπερ ετσι? καλη συνεχεια κουκλα!
03-04-2011, 16:34 #145
ενταξει δεν ειμαι κι ο πιο δυσκολος κριτης οσον αφορα στα γλυκα τουλαχιστον... μου αρεσουν σχεδον τα παντα... αυτα ειναι ο πιο ιδανικος συνδιασμος γευσης-διαιτας που εχω βρει. και το εχω ψαξει πολυ... χωρια που ειναι πολυ ευεργετικα και για το εντερακι...
καλη συνεχεια σε ολους μας και παλι μπραβο! και εις κατωτερα!
20-04-2011, 18:19 #146
χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια!
χαθηκα για αρκετες μερες λογω οικογενειακου προβληματος και καπου εχασα και τον δρομο μου.
πιο συγκεκριμενα, χρειαστηκε να μπει μια 23χρονη ξαδελφουλα μου για πολυ σοβαρη εγχειρηση καρδιας που δοξα το θεο πηγε πολυ καλα τελικα και υποσχεθηκα να αντικαταστησω την θεια μου και μητερα της κοπελας στην οικογενειακη ταβερνα. μιλαμε για ατελειωτες ωρες δουλειας, πρωι-βραδυ απο μαγειρεμα μεχρι λατζα και να βλεπω ελαχιστα τα παιδια και τον αντρα μου.
με την διατροφη στην αρχη μια χαρα, η ζυγαρια κατεβηκε στο 84 και μετα μπαινοντας η μεγαλοβδομαδα αρχισα παραληλα με την διαιτα να κανω και αυστηρη νηστεια. αυτο ηταν το λαθος μου. η στερηση με βαρεσε κατακουτελα και απο χτες σαν να μπηκε ο εξω απο δω μεσα μου δεν μπορω να σταματησω να τρωω. την νηστεια δεν την σταματησα βεβαια αλλα την διαιτα την πηρε και την σηκωσε! τι ξηρους καρπους, τι γλυκα του κουταλιου τι παστελια...
προσπαθω να συνεφερω τον εαυτο μου και δεν μπορω. σκεφτομαι τους τελευταιους 3 μηνες χωρις υπερφαγικο και ποσο υπερηφανη ενιωθα γι αυτο, τα κιλα που εχουν φυγει αλλα το διαβολακι μεσα στο μυαλο μου με σπρωχνει παρακατω...
σε μια παρορμηση της στιγμης πηγα και αγορασα παρα πολλα φρουτα για να κανω φρουτοφαγια τις επομενες 2 μερες μηπως σωσω λιγο την κατασταση. η αληθεια ειναι οτι περιμενω και περιοδο και σε συνδιασμο με την κουραση, την νηστεια και το αγχος της προσωρινης δουλειας που εκανα πριν αρκετα χρονια και με γυρισε σε εποχες οχι τοσο ευχαριστες (γενικα το περιβαλλον δεν με σηκωνει) ολα αυτα μαζι με κανουν και εχασα και το τελευταιο ψιχουλο της δυναμης και της αποφασιστικοτητας των τελευταιων 3 μηνων.
σας παρακαλω, χρειαζομαι καποιον να με χτυπησει, να με ταρακουνησει, να επαναφερει την γεναια λορα που καταφερε αρκετα γιατι νομιζω την χανω ετσι ξαφνικα κι ενω ολα πηγαιναν τοσο καλα. νιωθω οτι παραληρω, ο χρονος, ο χωρος ολα με πιεζουν. ξερω οτι πρεπει να με συγχωρησω για την αδυναμια μου αλλα αδυνατω, δεν θελω να ξαναγυρισω πισω, δεν πρεπει, οχι τωρα που εχω κανει την μιση διαδρομη, ειναι τοσο κριμα. πρεπει να ξαναφυγω για τη δουλεια, τη σιχαινομαι, με εκνευριζουν ολοι τους, και υποτιθεται τους κανω και εξυπηρετηση αλλα ολο ειρωνιες και καρφια εισπρατω ολο υπονοουμενα για αγαπημενα προσωπα κι εγω για να μην απαντησω και μπλεχτω, για να μην τσακωθω και κανω κολαση τις υπολοιπες 4 μερες που υποσχεθηκα οτι θα ειμαι εκει ειμαι τοσο ηλιθια που ξεσπαω στον εαυτο μου. δεν ξερω ποσο χαζα ακουγονται ολα αυτα, δεν ξερω αν τελικα θα τα δημοσιευσω, αν δεν το κανω θα ειναι καταστροφικο
20-04-2011, 19:16 #147
20-04-2011, 19:40 #148
το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι ολος ο πανικος αρχισε σε στιγμη που εχανα.... ειπα οτι φαω και σημερα και απο αυριο 2 μερες αποτοξινωση με φρουτα. ελπιζω να μην τα κανω χειροτερα. ειμαι σε πανικο
24-04-2011, 19:03 #149
τελικα περασα 2,5 μερες με αποκλειστικη φρουτοφαγια μεχρι εχθες το βραδυ και τη μαγειριτσα. μου ηρθε και περιοδος 3 μερες νωριτερα οποτε ειχε τελικα αλλη μια εξηγηση ολος ο πανικος.
σημερα το φαγοποτι ηταν οπως ακριβως το ζηταει η μερα, ατελειωτο. αυριο ζυγισμα και διατροφη σαν να μην συνεβει τιποτα. εχουμε δρομο ακομα μπροστα μας.
να δω ποσο θα εχω παει απο τα 83,9 που ειδα εχθες το πρωι... γυρω στο 86 περιμενω
25-04-2011, 19:32 #150
Originally posted by ΛΟΡΑ
τελικα περασα 2,5 μερες με αποκλειστικη φρουτοφαγια μεχρι εχθες το βραδυ και τη μαγειριτσα. μου ηρθε και περιοδος 3 μερες νωριτερα οποτε ειχε τελικα αλλη μια εξηγηση ολος ο πανικος.
σημερα το φαγοποτι ηταν οπως ακριβως το ζηταει η μερα, ατελειωτο. αυριο ζυγισμα και διατροφη σαν να μην συνεβει τιποτα. εχουμε δρομο ακομα μπροστα μας.
να δω ποσο θα εχω παει απο τα 83,9 που ειδα εχθες το πρωι... γυρω στο 86 περιμενω
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία