Hρθα για να μεινω!!! - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 180
    Senior Member
    τελικα πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα. 85!! μονο!!! με το στομαχι ακομα πρισμενο και με περιοδο. αισιοδοξω οτι μεσα στην εβδομαδα θα ξαναδω το 83 μπροστα. και κυριως θα ειμαι χορτατη για αρκετες μερες νομιζω... ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!

Senior Member
    :blush::blush::blush:

Senior Member
    και ναι! επιτελους! τα καταφερα! δηλαδη καταφερα τον αρχικο μου στοχο! γιατι ο πρωαρχικος ηταν και ειναι να μην ξαναφεθω! να καταφερω να σταθεροποιηθω εδω που ειμαι! εναρξη συντηρησης λοιπον σημερα ή αλλιως 3η φαση διαιτας αλλα ντουκαν γιατι τελικα εμενα αυτο δεν με κουραζει και αυτο μου ταιριαξε!
    σας χρωσταω σε ολους ενα ευχαριστω γιατι ησασταν κι εσεις χορηγοι και αρωγοι σε αυτην την διαδρομη μου. και σας χρειαζομαι τωρα ακομα περισσοτερο διπλα μου να μου θυμιζετε τους λογους που δεν πρεπει ποτε να ξαναφεθω.
    κι εγω με την σειρα μου μου υποσχομαι οτι θα διατηρησω αυτην την επαφη γιατι οπως καπου εχω ξαναπει... ηρθα για να μεινω!!!

Senior Member
    μπράβο Λόρα! Η συντήρηση είναι και αυτή ζόρικη φάση οπότε σου εύχομαι δύναμη και καλή συνέχεια σε ό,τι θέλεις να πετύχεις!

Member
    μπραβο λορα.
    το θεμα ειναι ομως οχι μονο η απωλεια των περιττων κιλων.. αλλα κ να μαθει καποιος να τρωει σωστα. κι αυτο μονο με καλη διατροφη που περιλαμβανει ολη τη διατροφικη αλυσιδα μπορει να το πετυχει. παρακολουθοντας πριν λιγο τα οσα εγραφες... διαπιστωσα οτι η διατροφη σου δεν ηταν καλη .. καμια σχεση με τη δικη μου διατροφη...
    οποτε η απορια μου τωρα ειναι πως σκεπτεσαι να επιτυχεις την συντηρηση ? τι θα τρως ?

Senior Member
    ευχαριστω και ανταποδιδω! ευχομαι να νιωσετε ολοι την χαρα που ζω το συντομοτερο!

Senior Member
    Μπράβο Λόρα!!! Καλή συνέχεια στη συντήρηση!!!

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Συγχαρητήρια ΛΟΡΑ!!!!!

Senior Member
    ευχαριστω πολυ παιδια! τελικα μια ιδεα ηταν ολα! πολυ θετικη ενεργεια, προγραμματισμος και καταλληλη υποστηρηξη.
    και τωρα αρχιζει το μεγαλο στοιχημα...
    αντε και στα δικα σας!

Senior Member
    αστεριιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιι..μπραβο κοπελαρα μου ..χιλια μπραβο..θα συνεχισεις συντηρηση της dukan τωρα??

Senior Member
    ευχαριστω migg μου! αν και για μενα το αστερι εισαι εσυ!!!
    εννοειται συνεχιζω με 3η φαση! αλλωστε ξεκινησα την dukan γι'αυτον ακριβως τον λογο... για την τελεια συντηρηση!
    σημερα θα φαω καρπουζακι και ανα εβδομαδα θα προσθετω 1-1 νεο τροφιμο ωστε να μην σοκαριστει ο οργανισμος μου. κι αν μεχρι τοτε φυγει κανενα κιλακι ακομα δεν με χαλαει...

Senior Member
    ΛΟΡΑ κ εγώ αυτή τη μέρα περιμένω, αλλά δεν βλέπω να έρχεται :no::no::no::no::no:

Senior Member
    αντε μπραβο..να χουμε και εναν ανθρωπο στην συντηρηση να μας λεει και μας...χαχαχαχαχα αναμενουμε εντυπωσεις...break θα ρθει η μερα αυτη..να σαι σιγουρη...

Senior Member
    migg το ελπίζω κ θα το προσπαθήσω γιατί απο μόνη της η ελπίδα δεν μπορει να κάνει κ πολλά!!:spin::spin::spin::spin:

Εσύ πως τα πάς? Απ' 'οτι βλέπω τέλεια, συνεχίζεις ακάθεκτη :thumbup::thumbup::thumbup:

Να σε ρωτήσω? Τόσο καιρό που κάνεις διατροφή δεν σου μπαίνουν ιδέες για τσιμπούσια?

Και πως τις βγάζεις? Γιατί εμένα εάν μου μπει κάτι στο μυαλό δεν μπορώ να το βγάλω

Senior Member
    κοιτα αν μου ρθει πολυ πολυ εντονα την κανω την αμαρτια μου..αλλα πρεπει να το αισθανθω παρα πολυ εντονα....και να μην περναει με τιποτα..φαντασου δηλαδη δυο φορες το μηνα περιπου..

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast