Hρθα για να μεινω!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 180
    Senior Member
    εγω αποφευγω το γαλα με τα δημητριακα γιατι με κανουν παντα να πειναω μετα. σαλατες δεν τρως καθολου? με λιγο παξιμαδι η και τυρι ειναι χορταστικο δειπνο. καλυτερα να φας κατι ελαφρυ ωστε να μην σε οδηγησει η πεινα αλλου...
    σημερα εφαγα κοτοπιτα με καφε-γαλα για πρωινο. το μεσημερι 3 μπιφτεκακια ζυμωμενα χωρις ψωμι-φρυγανια και σαλατα για μεσημερι, και απογευμα εναν καφε με γαλα και γιαουρτι 0% με 2 ζαχαρινες και ενα κεκακι ανακατεμενα. το βραδυ αλλο 1 μπιφτεκι που εχω κρατησει με αναμικτη σαλατα

Μπράβο Λόράκι, ωραίο το μενού σου Σχετικά με το κεκάκι,άλειψα επάνω λίγη μαρμελάδα κεράσι και είναι πολύ πιο νόστιμο....α ξέχασα,νομίζω πως έχει πολύ λιγότερες θερμίδες,έκατσα και τα υπολόγισα.Εγώ έβγαλα 4 κεκάκια,τα έκανα λίγο μεγαλύτερα δηλαδή,και οι θερμίδες που έχει το κάθε ένα από αυτά είναι γύρω στις 100 θερμίδες (το ζύγισα μάλιστα,είναι 50 γραμμάρια)

Senior Member
    400 θερμιδες δηλ ολη η συνταγη? μια χαρα! εγω τα τρωω σε 2 μερες! και με καλυπτουν απολυτα για γλυκο.
    ξεχασα να σου πω, για να μην βγαινουν στεγνα ψησε τα λιγοτερη ωρα. φουρνος απο φουρνο διαφερει... εμενα μου βγαινουν μια χαρα δροσερα.

είναι πολύ ωραία και σκέφτομαι πως αν βάλω μέσα λίγο τυράκι αντί για τις ζαχαρίνες θα είναι πολύ νόστιμα εξίσου

Senior Member
    εγω τα φτιαχνω σαν κοτοπιτα η με τονοπιτακια η με σπανακι. για κοτοπιτα βαζω τα ιδια βασικα συστατικα εκτος μπαχαρικα και ζαχαρινες και προσθετω κρεμυδι και ανηθο λιωμενα στο μπλεντερ και ψιλοκομμενο βραστο κοτοπουλο. με λιγη φαντασια γινονται πολοι συνδιασμοι.

Πάντως έχει φοβηθεί το μάτι μου από τις προηγούμενες φορές.Να κάνω δίαιτα 2 μέρες,να χάνω 1-2 κιλά και την τρίτη μέρα να ανεβαίνω στη ζυγαριά και να με δείχνει και βαρύτερη μπορώ να σου πω από το ξεκίνημα.Το ξέρω πως μάλλον υγρά είναι αλλά η απογοήτευση είναι αρκετή που με κάνει να σταματήσω.Αυτή τη φορά θέλω να φανώ δυνατή....δεν αντέχω άλλο την ειρωνία των τρίτων

Senior Member
    κατ'αρχην μην σκεφτεσαι τις προηγουμενες προσπαθειες. αυτη ειναι μια νεα , καμια σχεση με τις υπολοιπες. μην την καταδικαζεις απο την αρχη. και μην ζυγιζεσαι καθημερινα! ειναι δυσκολο το ξερω κι εγω το εκανα και καθε πρωι που ξυπναω μπαινω σε πειρασμο, αλλα λεω ο χ ι !! σκεψου ολα τα λαθη που εκανες σε προηγουμενες προσπαθειες ωστε να μην τα ξανακανεις.
    αυτο που με βοηθησε πολυ ηταν να παρατηρω ποιες ειναι οι τροφες που με κανουν να πειναω μετα και τις αφαιρεσα τελειως απο την διατροφη μου. σε μενα αυτες ηταν η ζαχαρη, τα φρουτα, το γαλα με τα δημητριακα (ισως επειδη ολα τα δημητριακα περιεχουν ζαχαρη) και η καφεινη. οι 5 πρωτες μερες ηταν εφιαλτικες. απο κει που ημουν εθισμενη στην καφεινη επινα ντεκαφεινε... αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε. τωρα τρωω απλα αυτα που εχω προγραμματισει απο πριν και μαλιστα χωρις να πειναω καθολου! πραγματικα δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου.
    λιγη υπομονη θελει μονο μεχρι να συνηθισουμε στα νεα δεδομενα. και πιστεψε με αξιζει τον κοπο

Πραγματικά τα φρούτα και σε μένα έτσι λειτουργούν,τα έκοψα εντελώς.Θέλει υπομονή....σκέφτομαι αν πρέπει να τσιμπίσω κάτι το βράδυ.λίγο καπνιστό σολομό για παράδειγμα,αν και νιώθω τύψεις που έφαγα αρκετά δημητριακά το μεσημέρι

Senior Member
    οι τυψεις παχαινουν!!! εξακριβωμενο!!! σολωμος με σαλατουλα ειναι μια χαρα. οσο μεγαλυτερη η σαλατα τοσο καλυτερα. το λαδι μονο μετρημενο...

Λοιπόν,δυο φρυγανιές με cottage cheese και λίγο καπνιστό σολομό επάνω συν 6 μεγάλες ελιές!

Καφές με ζαχαρίνη,κεκάκι βρώμης,2 φρυγανιές με cottage,μπολάκι μεγάλο με δημητριακά και 1,5 γάλα περίπου 1,5 ποτήρι,κεκάκι βρώμης με μαρμελάδα light και 2 φρυγανιές με cottage και λεπτή φέτα σολομού από πάνω και 6 μεγάλιες ελιές.Έφαγα πολύ γμτ;

Νιώθω φοβερές τύψεις,να πάω για τρέξιμο;

Υπέροχα,90.3 δείχνει η ζυγαριά

Senior Member
    καλησπερα! καλη σαρακοστη!!!
    καλα, mariamaria ποσες φορες ζυγιζεσαι την ημερα? και μονο νερο να πινεις και παλι το βραδυ δεν θα σε δειξει λιγοτερο. το μονο που κανεις ειναι να σαμποταρεις την προσπαθεια σου... και ειπαμε οι τυψεις παχαινουν. και δεν μου φαινονται καθολου πολλα αυτα που εφαγες. εγω τρωω πολυ περισσοτερο. ελπιζω να εισαι ακομα μαζι μου στην προσπαθεια. ε??? φανταστικο μου παρεακι???

Senior Member
    εγω οταν νοιωθω οτι τρωω πολυ σε ενα γευμα,μικραινω την ποσοτητα απο το αλλο-δεν ξερω αν σε βοηθαει αυτο...

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast