Results 46 to 60 of 180
Thread: Hρθα για να μεινω!!!
-
07-03-2011, 15:27 #46
Καλησπέρα....όχι Λοράκι,δεν εγκαταλείπω την προσπάθεια,απλώς εκείνο που έχει αρχίσει να με προβληματίζει είναι ότι αν σκεφτώ σαν λογικός άνθρωπος διαπιστώνω ότι οι ποσότητες που καταναλώνω είναι μικρές αλλά αν σκεφτώ ως παράφρων - που δυστυχώς έτσι έχω γίνει τις τελευταίες μέρες γιατί δεν με αντέχω άλλο - οι ποσότητες μου φαίνονται XL.Έτσι λοιπόν σήμερα το πρωί έφαγα 1 φρυγανιά με μία φέτα τυρί light,ένα μπισκότο digestive και ο καφές με τη ζαχαρίνη.Όσο για το μεσημέρι 1 φρυγανιά,μια κουταλιά σούπας ταραμοσαλάτα,6 μεγάλες ελιές και μισό φλυτζάνι ρύζι...στο ενδιάμεσο έφαγα μιάμισυ φρυγανίτσα από τις πολύ λεπτές της Elite και μια καραμέλα χωρίς ζάχαρη.Τώρα λέω να φτιάξω ένα καφέ και να φάω ένα κεκάκι βρώμης και το βράδυ ένα γιαούρτι με 0% λιπαρά με ένα κριτσίνι.Είναι πολλά;
- 07-03-2011, 15:42 #47
Είναι πολύ πολύ λίγα αν θες την άποψη μου, δε νομίζω πάνω από 1000 θερμίδες... επίσης τρέφεσαι σχεδόν αποκλειστικά με υδατάνθρακες το οποίο δε μου φαίνεται σωστό και διατροφικά, δε πρέπει να πήρες παρά ελάχιστη πρωτεΐνη σήμερα.
07-03-2011, 15:50 #48
πολλα? εμενα και τα 4 γευματα σου μου φαινονται σαν ενδιαμεσα σνακς!!! θα εχεις διαβασει φανταζομαι και εδω στο φορουμ και γενικα οτι οι πολυ μικρες ποσοτητες φερνουν τον οργανισμο μας σε κατασταση συναγερμου και κανει οικονομια στις καυσεις του για να ανταπεξελθει στην πεινα. εμεις δεν το θεμε αυτο. και σιγουρα δεν πρεπει να πειναμε ωστε να αντεξουμε και να μην υποκυψουμε σε πειρασμους... οποτε απλα πρεπει να τρωμε εξυπνα αλλα ικανοποιητικα.
εγω θελω κατ αρχην να χορταινει το ματι μου. γι αυτο φροντιζω σε καθε κυριο γευμα να εχω μπροστα μου μια τεραστια πολυχρωμη σαλατα. επισης με εκνευριζει το 125γρ κοτοπουλο, μισο φλιτζανι μακαρονια. θα φαω κανονικα την μπριζολα μου, απλα θα διαλεξω την οσο πιο απαχη γινεται. ετσι και δεν πειναω, και εχω ησυχη την συνειδηση μου για τις επιλογες μου, και δεν αγχωνομαι για την ζυγαρια. ειμαι σιγουρη οτι στο τελος της εβδομαδας δεν θα εχει ανεβει η ζυγαρια. στην χειροτερη θα ειναι σταθερη (μονο οταν περιμενω περιοδο) απο κει και περα καθε απωλια δεκτη και ευλογημενη!!!
δεν μπορεις να φανταστεις οταν καταφερεις να αποβαλεις την ανυπομονισια και το αγχος ποσο ευχαριστη γινεται ολη η προσπαθεια. οταν οχρονος γινει συμαχος και οχι εχθρος. δεν θεμε αλλους εχθρους, συμαχους χρειαζομαστε
07-03-2011, 15:51 #49
συμφωνω με φιλιππο,ουτε 1000..
07-03-2011, 15:55 #50
Φίλιππε θα φάω το γιαουρτάκι μου το βράδυ,οπότε θα πάρω και ένα ποσοστό πρωτείνης.ʼλλωστε μέσα σε μία δίαιτα 1000 θερμίδων,τόσες είναι πράγματι,πόσο κατανομή να έχει το 15% που αντιστοιχεί στις πρωτείνες;Πρόσθεσε και το λίγο γάλα που έβαλα μέσα στον καφέ,πάνω κάτω το καλύπτω.
07-03-2011, 15:57 #51
χρειαζεσαι τουλαχιστον 1 γρμ πρωτεινης για καθε κιλο του βαρους σου..
07-03-2011, 16:00 #52
Παιδιά πρέπει ζοριστώ,είμαι στην 3η μέρα δίαιτας και η ζυγαριά μου έχει μουλαρώσει.Ξέρω ότι ο οργανισμός μου κρατάει άμυνες αλλά αυτή η περίοδος διαρκεί το πολύ ένα δεκαήμερο,μετά θέλει δεν θέλει θα αρχίσει τις καύσεις.Δεν θέλω να με κακομάθω γιατί αυτό έκανα τις προηγούμενες φορές και χάλαγα την προσπάθεια.Τώρα που δείχνω να το έχω πάρει απόφαση κρατιέμαι,μόνο και μόνο επειδή έχω αντέξει στην πείνα όλη μέρα και για το γμτ δεν θα χαλάσω την προσπάθεια.Λογική καυτής πατάτας,αλλά πριν το χάσω τελείως,καλύτερα να ζοριστώ μιας και τώρα φαίνεται να το αντέχω
07-03-2011, 16:03 #53
εμεις για καλο στο λεμε παντως να ξερεις γιατι μπορει να κολλησει ο μεταβολισμος σου με 1000 θερμιδες(και μαλιστα στο δικο σου βαρος) και κυριως υδατανθρακες!οτι νομιζεις εσυ θα κανεις εννοειται και μακαρι να πανε ολα καλα!
07-03-2011, 16:09 #54
Το ξέρω ότι το λέτε για το καλό μου,γι'αυτό άλλωστε είμαι εδώ μέσα
07-03-2011, 16:35 #55
σημερα το μενου μου εχει ως εξης
πρωι/ 1 ντεκαφεινε με ζαχαρινη, 2 λεπτες φετες λαγανα με ταχινι και μελι
δεκατιανο/ 1 ζελε light
μεσημερι/ αφθονα ψητα θαλασσινα και λαχανικα χωρις λαδι (σημερα θα νηστεψω)
απογευμα/ καφες, ζελε light
βραδυ/ 1 κονσερβα καλαμαρακια, αγγουρι-ντοματα
08-03-2011, 15:28 #56
καλησπερα!!!
σημερα ξυπνησα με μια πεινα... τι να σας λεω!!! πιθανων λογω νηστειας εχθες.
ετσι αντι να πιω τον καφε μου με γαλα, ηπια γαλα με καφε κι 1 κομματ ικεικ διαιτητικο.
δεκατιανο, 2 φετες γαλοπουλα και 1 ρυζογκοφρετα
μεσημερι, μοσχαρι βραστο με ζουμακι και κολοκυθι-καροτο-κρεμυδι
απογευμα, 1 γιαουρτι καο καφες
βραδυ, μαλλον το ιδιο με το μεσημερι...
10-03-2011, 15:29 #57
καλησπερα! η διαιτα προχωραει κανονικα, χωρις προβληματα.
αυριο ζυγισμα και ο θεος βοηθος...
σημερα
πρωινο/ καφες χωρις καφεινη με γαλα, 1 κεικ ατομικο βρωμης
μεσημερι/ κουνελι λεμονατο μαγειρεμενο χωρις λαδι, 1 μεριδα χορτα με 1 κουταλακι λαδι
απογευμα/ το καθιερωμενο μου γιαουρτακι και κεκακι και καφε με γαλα.
βραδυ/ αν πειναω πολυ την μιση ποσοτητα του μεσημεριανου διαφορετικα ιδιο με το απογευμα χωρις τον καφε φυσικα...
αιντε να δουμε τι θα δουμε...
11-03-2011, 17:40 #58
εβδομαδιαιο ζυγισμα σημερα κι εφαγα μια μικρη ψιλοηττουλα!
-400γρ μ ο ν ο!!!
αλλα μου ελεγαν τα ρουχα μου και ο καθρεφτης! αλλα τωρα που το σκεφτομαι γιατι να κρατησω αυτο που λεει η ζυγαρια? εγω νιωθω πολυ καλυτερα και ας λεει ο,τι θελει!!! θα επιμεινω και στο τελος εγω θα κερδισω! το λεει και ο λαος!
συνεχιζω λοιπον ακαθεκτη! αντε να κανω μια προσπαθεια να καθιερωσω το βραδυ μονο γιαουρτακι με φρυγανιες...
σημερα
πρωι 1 γιαουρτι 0% με κεικ βρωμης και καφε- γαλα
μεσημερι κοτοπουλο φιλετο με βραστα λαχανικα
απογευμα γιαουρτι και μηλο-κανελα-ζαχαρινη
βραδυ γιαουρτι 2 φρυγανιες
12-03-2011, 16:36 #59
αγαπημενο μου ημερολογιο καλησπεραα! μυρισε ανοιξη επιτελους!
το προγραμμα για σημερα εχει
πρωι/ καφε γαλικο και κεικ βρωνης
μεσημερι/ ομελετα με 1 αυγο 3 ασπραδια, κιμα μαγειρεμενο χωρις λαδι
απογευμα/ γιαουρτι 0% κεικ ατομικο
βραδυ/ γιαουρτομους με κεικ
13-03-2011, 17:50 #60
φοβερη μερα σημερα! την εκμεταλευτηκα λοιπον κι εγω και εβγαλα το ποδηλατο. με την κακοκαιρια ειχα πολυ καιρο να το παρω και ειδα μεγαλη αλαγη. τα κιλα που εφυγαν μου αφησαν πολυ μεγαλυτερη δυναμη και αντοχη. να λοιπον και αλλο ενα κινητρο που δεν ειχα υπολογισει...
σημερα πρωινο-απογευματινο τα καθιερωμενα
μεσημερι-βραδυ κοτοπουλο ψητο και μπροκολο
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία