Hρθα για να μεινω!!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 180
    Senior Member
    Καλημέρα Λόρα!!!!! Μπράβο για την απώλια!!! Βλέπω τα πας πολύ καλά!!!Συνέχισε ετσι και ο στόχος θα έρθει χωρίς να το καταλάβεις!!!!!

Senior Member
    Μπράβο Λόρα, εγω περιμένω να αρχισω τα μπανια να κολυμπήσω, περυσι δεν εκανα ουτε ενα γιατι ντρεπομουν πολύ

βλέπεις οταν εχεις μαθει στα 64 αντε 70 και μετα είσαι 140 σου ερχεται καπως
    αλλα φετος πιστευω θα με ζορισω να το ξεπεράσω

Senior Member
    ευχαριστω για τα καλα σας λογια και τις ευχες σε μια μερα λιγο πιο δυσκολη απο τις αλλες... και οχι ουτε πειναω ουτε επεσα σε ατοπηματα. απλα ειναι καποιες μερες που απλα νιωθεις κουρασμενος. που απλα τα κεκτημενα εκμηδενιζονται και τα ποθουμενα φαινονται βουνο... ομως θα περασει. μπηκα εδω και ηδη νιωθω καλυτερα...
    οσο για τα μπανια καραμελα, πονεμενη ιστορια... εγω παντα 70-80 ημουν και παντα ενιωθα ασχημα στην παραλια. κατι η κυταριτιδα, κατι τα κιλα και κυριως οι ραγαδες... ακομα και οταν εφτασα 60 κιλα καποτε και παλι ενιωθα απαισια. τοτε εκανα μονο βραδυνα μπανια!!! και να φανταστεις γεννηθηκα, μεγαλωσα και ζω σε νησι με πανεμορφες παραλιες... τωρα πλεων εχω πεισει τον εαυτο μου οτι τα μισω τα μπανια. ετσι δεν το σκεφτομαι καν.

Senior Member
    σημερα προστεθηκε αλλο ενα παλιοτερο παντελονι στην τωρινη μου γκαρνταρομπα. αρκετα στενο βεβαια αλλα με μαζευει αρκετα και βλεπω μεγαλη διαφορα στον καθρεφτη. αντε και στα επομενα! και ειναι πολλα σε ολα τα μεγεθη. βλεπετε ποτε δεν πεταξα ρουχο που μικρυνε. αυτα που μεγαλωνουν στελνω στον αγυριστο...
    σημερα
    πρωι καφες γαλικος με γαλα και κεικ βρωμης
    δεκατιανο 2 φετες γαλοπουλα με 1 φρυγανια ολικης
    μεσημερι 6!!! ψητα μετρια ψαρια και χορτα βραστα
    απογευμα καφες γιαουρτι και ατομικο κεικ βρωμης
    βραδυ γιαουρτι μηλο 2 φρυγανιες

Senior Member
    μπραβοοοοοο!!!α,τελικα εφτιαξα και εγω κεικ βρωμης& ολ μπραν αλεσμενα αλλα εβαλα μεσα τις παναγιας τα ματια για να βγει γλυκο(μπανανα,μηλο,αποξημα� �ενα βερικοκα),ζαχαρη καθολου ομως!ειπα να το κανω αλα ψωμακι γλυκο(βγηκε λεπτο αλλα μαλακο και πολυ νοστιμο) και βαζω πανω 1 κγλ μελι ή μαρμελαδα λαιτ!και οπως το υπολογισα γυρω στις 95-100 θερμιδες τα 50 γραμμαρια!:starhit::starhit:

Senior Member
    χαιρομαι πολυ που σου αρεσαν. εγω οπως ειπα βαζω ζαχαρινες σε αυτην την φαση αλλα καταλαβαινω οσους ειναι επιφυλακτικοι...
    αργοτερα ισως βαζω μελι. αλλα και μηλο-κανελα θα βγαινει πολυ καλο σιγουρα...

Senior Member
    το επομενο εγω εχω σκοπο να το κανω τουμπανο!αλλα θρεπτικο και υγειηνο φυσικα!

εχω ζαχαρινες και το σκεφτηκα αλλα προσωπικα δεν με καλυπτουν σα γευση,θα επρεπε να βαλω 30 φακελακια:lol::lol:

Senior Member
    κι ομως ενω κι εμενα με χαλανε στον καφε στα κεικ δεν επηρεαζουν στην γευση. εγω βαζω 10-12 χαπακια ζαχαρινης (που ειναι πιο οικονομικα απο την σκονη) και βγαινεουν μια χαρα γλυκα. αντε να βαλεις 15... γλυτωνεις ετσι τις θερμιδες απο τα επιπλεων...

σημερα
    πρωι/ καφες με γαλα-κεικ ατομικο
    μεσημερι/ 1 μεριδα σπανακορυζο με ελαχιστο λαδι 1 μικρο κομματι φετα
    απογευμα/ καφες γιαουρτι με ζαχαρινη
    βραδυ/ γιαουρτι με δημητριακα και μηλο κανελα ζαχαρινη ανακατεμενα ολα μαζι

παντως δεν νομιζω να παω καλυτερα κι αυτην την εβδομαδα. αν δεν βαλω λιγη κινηση στη ζωη μου δεν γινεται. και πως?

Senior Member
    :thumbdown:

Senior Member
    hello there!!!
    με ανεβασμενη ψυχολογια σημερα! σε καλο μου γιατι αυριο μεθαυριο εχω ζυγισμα...
    3 διαφορετικα ατομα μου ειπαν οτι αδυνατισα και μου ζητησαν και την διαιτα μου... ισως φταιει το θεοστενο τζιν που λειτουργει και ως κορσες αλλα ειχα να το βαλω αρκετους μηνες και τωρα το απολαμβανω...
    το μενου μου σημερα
    καφες γαλα/ κεικ βρωμης
    σπανακοριζο αλαδωτο με το λαδι ωμο απο πανω 1 αυγο βραστο 1 φρυγανια
    γαουρτι 0% μηλο κανελα ζαχαρινη
    χωριατικη σαλατα, παξιμαδι

Senior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    hello there!!!
    με ανεβασμενη ψυχολογια σημερα! σε καλο μου γιατι αυριο μεθαυριο εχω ζυγισμα...
    3 διαφορετικα ατομα μου ειπαν οτι αδυνατισα και μου ζητησαν και την διαιτα μου... ισως φταιει το θεοστενο τζιν που λειτουργει και ως κορσες αλλα ειχα να το βαλω αρκετους μηνες και τωρα το απολαμβανω...
    χαρινη
    χωριατικη σαλατα, παξιμαδι
    Λορα μου το test με το τζιν ειναι αδιαψευστος μαρτυρας οτι εχουμε χάσει!!!!
    Και ...................έχει και το υπεροχο συναισθημα !!!!!!!!

Senior Member
    Επιτέλους η ευκαιρία που έψαχνα για εκδίκηση.... αχαχαχαχαχαχαχα

Τυχερές γυναίκες, που να ξέρατε πόσο θα θέλαμε κι εμείς να φοράμε θεόστενα τζην αλλά δε μπορούμε λόγω.... οικογένειας!!! Να ξέρατε πόσο τυχερές είστε!!!:yes:

Senior Member
    Φιλιππε ασε κατι και για μας !!! Δεν φορατε θεοστενα τζιν αλλα εχετε υπεροχα ποδια χωρις κυταριτιδα ! Και επιπλεον ενα στρωμα λιπους λιγοτερο απο τις γυναικες (οι γυναικες λογω μητροτητας εχουν περισσοτερο λιπος)
    Μην τα θελετε ολα δικα σας ......:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:

Senior Member
    για να μην μιλησουμε και για τον μεταβολισμο!!!

Senior Member
    Αμάν με τη κυτταρίτιδα, πόσες φορές θα μου το χτυπήσετε δλδ;:lol:

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast