Hρθα για να μεινω!!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 180
    Senior Member
    ΛΟΡΑ μου πολυ ωραια τα λες μονο προσεχε να τρως αρκετα...δηλαδη μη ψωμολυσσας...δεν θα σε βοηθησει μακροπροθεσμα...γραφε τι τρως, βοηθα πολυ...φιλι ακαλη συνεχεια! κ σας διαβαζω διαρκως κ για τα βρωμο-πιτακια-κεκακια, μετα το σαβ/κο θα τα κανω...

Senior Member
    βρε κακοκόριτσο πόσα κιλά είσαι γιατί δεν βλέπω το ένα το tikeraki sou ???

Senior Member
    ευχαριστω πολυ badgirl αλλα λογικο δεν ειναι να μειωσω ποσοτητες για να ξεκολησω?
    σημερα ηπια καφε με λιγο γαλα και 2 μικρα κοτοπιτακια με βρωμη, για μεσημερι 1 τονο σε νερο με ντοματα-μαρουλι και 1κγ λαδι. τωρα πινω καφε με λιγο γαλα και τσιμπησα 3 φετες γαλοπουλα γιατι με ειχε κοψει. αργοτερα αλλα 2 κοτοπιτακια και για βρδινο ιδιο με το μεσημερι. εκοψα δηλαδη τα γιαουρτια και τις φρυγανιες κι εδωσα βαση σε απαχη πρωτεινη που λενε οτι βοηθαει. μεχρι να ξεκολησω και μετα θα επανελθω σιγα σιγα στην προηγουμενη διατροφη μου. οντως βοηθαει η καταγραφη. ηδη νοιωθω πιο αισιοδοξη... ευχαριστω!!!

Senior Member
    βρε κορίτσια εγώ όταν χάνω έστω και 1 κιλό, ζαλίζομαι, ενώ δεν κάνω δίαιτια πείνας , τρώω κανονικά και έχω κάνει και εξετάσεις αίμοτος, σας συμβαίνει αυτό ?

Senior Member
    92 ειμαι, ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε LOL
    ενταξει ΛΟΡΑ μου εννοουσα αυτο ακριβως να τρως...οχι οτι τρως πολυ με βαση οσα ειδα. Απο θερμιδες ξερεις? μη τις ριχνεις πολυ γιατι δε βοηθας ετσι αυτο εννοω.
    Σημερα κοριτσια μου τη βαρεσε κ ηθελα μερεντα, 1026 θερμιδες αναθεμα τη, εφαγα κ πολυ βεβαια.
    Απο αυριο ξανα σε διατροφη, τουλαχιστο μη ξεπερασω σημερα τις 1900 θερμιδες (συντηρησης) κ ευχαριστημενη θα ειμαι...

Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    βρε κορίτσια εγώ όταν χάνω έστω και 1 κιλό, ζαλίζομαι, ενώ δεν κάνω δίαιτια πείνας , τρώω κανονικά και έχω κάνει και εξετάσεις αίμοτος, σας συμβαίνει αυτό ?
    αυτο μου φαινεται λιγο κουφο, εννοω αφου εχεις εξεταστει...
    το ειχα με τη γυμναστικη το να ζαλιζομαι οσο καλα φαγωμενη κι αν ημουν, μετα απο υπερπροσπαθεια.
    Μετα απο συνεχη υπερπροσπαθεια κατεληξα με υπερκοπωση, προσεξε το λιγο αν γυμναζεσαι...

Senior Member
    ο σιδηρος και ο αιματοκριτης σου δηλ μια χαρα? μηπως εχεις θεμα με υποταση?
    μπορει αν δεν συντρεχει αλλος λογος να ειναι και ψυχολογικο. εγω σε παλιοτερες διαιτες που τις εκανα τελειως αγγαρεια με το που ξεκινουσα ειχα ζαλαδες. ετσι ειχα αλλον ενα λογο να τα παραταω. τωρα που ειμαι πιο συνειδητοποιημενη και δεν το κανω με το ζορι πραγματικα εχω μια ευεξια που δεν ειχα ποτε. παιζει τεραστιο ρολο η ψυχολογια.
    την επομενη φορα που θα νιωσεις ετσι παντως τσεκαρε και την πιεση σου...

Senior Member
    έχω χαμηλή πίεση 9-10 και καμιά φορά 11, αλλά το έχω πάντα.... ευεξία νοιώθω και εγώ συνήθως, αλλά που και που μου έρχεται και μια ζαλάδα....

μπατκόριτσο η μερέντα είναι κόλαση...... τι την έχεις μες το σπίτι? πέτα την, εγώ έχω για τρώει ο μικρός....

ωραία όλως γύρω από το 90 ήμαστε !!!!!!!!!

Senior Member
    εκτος απο την υποταση αλλη αιτια για ζαλαδες ειναι η υπερκοποση, η αφυδατωση ή η υπογλυκαιμια μετα απο καταναλωση γλυκων και υδατανθρακων. σε πιανει συγκεκριμενες ωρες? ή μετα απο καταναλλωση συγκεκριμενων φαγητων?

Senior Member
    εχουμε απειρα τετοια μες το σπιτι, εχω κ γω ενα μικρο ετων 33 :tumble:
    απο πιεση δεν εχω ιδεα κοριτσια, μπορω να σας πω τι μου ανεβαζει την πιεση αν ενδιαφερεστε :dork: χαχχαχα
    ολες στο ιδιο καζανι yeap

Senior Member
    σκεπτομενη για ιδεες για αθωα γλυκακια θυμηθηκα μια συνταγη για γιαουρτο μους που δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τις κανονικες. δοκιμαστε και θα με θυμηθειτε!
    1 γιαουρτι 2ή 0%
    1 ασπραδι χτυπημενο σφιχτη μαρεγγα
    2κγ κακαο
    2κσ γλυκαντικο.
    τα ανακατευουμε ολα μαζι κι εχουμε μια απολαυστικη μους! και αν την προτιματε γινεται και με γευση λεμονι βαζοντας ξυσμα και ελαχιστο χυμο απο λεμονι (χωρις κακαο εννοειται)

Senior Member
    γιατι δεν ανοιγει την επομενη σελιδα? το κανει αρκετες φορες. κανω κλικ στην 5 και πηγαινει στην 1...
    τελος παντων η ζυγαρια επιτελους αρχισε να ψιλοκουνιεται και μου εδωσε επιπλεων δυναμη
    η διατροφη μου παραμενει λιγο πιο αυστηρη μεχρι να δω πιο ουσιαστικο ξεκολημα
    σημερα
    πρωινο καφες ντεκαφεινε σκετος με γαλα, 1 κοτοπιτακι
    δεκατιανο 2 ασπραδια αυγου
    μεσημερι κοτοπουλο φιλετο μεγαλη μεριδα και σαλατα αναμικτη
    απογευμα ιδιο με πρωι
    βραδυ κοτοπουλο φιλετο μικροτερη μεριδα και σαλατα
    ειδομεν...

Senior Member
    ΛΟΡΑ Καλησπερα , βλέπω το τικερακι σιγα σιγα κατεβαινει .... Λορα κανεις καποια πρωτενεικη διατροφη απλα ετυχε να τρως σημερα κοτοπουλο και σαλατα ?

Senior Member
    μιαα χαρα οι πρωτεινουλες...
    αντε κ εις κατωτερα! εγω περναω υδατανθρακοφαση και σαβουροφαση γμτ παλι...
    οταν γραψεις μηνυμα σε παει στο τελευταιο μηνυμα...ειδαλως καποιες φορες κολλαει οντως...

Senior Member
    το γλυκακι με το γιαουρτι γινεται πολυ ωραιο χωρις ασπραδι, με ωμο αυγο δεν ξερω αν θαναι ωραιο/ασφαλες uzzled:

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast