Καινούργια στο φόρουμ...!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Junior Member

Καινούργια στο φόρουμ...!!!!

Φίλοι μου γεια σας !!!
    Εχω διαβάσει πολλές φορες τις αναρτήσεις σας τις εμπειρίες σας και μου άρεσε πολύ αυτη η επαφή που υπάρχει μεταξύ των μελών..καθώς το πρόβλημα της παχυσαρκίας είναι μεγάλο και οι δυσκολίες και οι φόβοι μιας επέμβασης επίσης πολλές.. Πήγα για πρώτη φορά στο Παπαγεωργίου με ραντεβού στον κ. Δεληβοριά και μου είπε για την συγκεκριμένη μέθοδο. Πήρα το οκ απο αυτόν και σύντομα λέω να ξεκινήσω τις εξετάσεις που ζητάνε.. Θα ήθελα αν κάποια- ος απο εσάς εχει κάνει την επέμβαση στο ίδιο Νοσοκομείο, να θέλει να μου πει κάποια πράγματα και να μοιραστεί την εμπειρία της.. Παράλληλα θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την ασφάλεια..Είναι πιο εύκολα με ΟΓΑ ή ΙΚΑ??? Τα καλύπτουν όλα ??? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Θα τα λέμε συχνάαααα

Senior Member
    γεια σου μιμικα να σε ρωτησω ποσα κιλα εισαι και γιατι αποφασισες μια τετοια μεθοδο και οχι καποια διατροφη????ειναι αρκετα τα κιλα που θες να χασεις????

Senior Member
    Μιμικα καλως ορισες.Πες μας τα κιλα σου,το υψος σου κ το δμσ σου.Το ογα τα καλυπτει ολα.Στο ικα περνας επιτροπη με δμσ μεγαλυτερο του 40 η του 35 αν υπαρχουν προβληματα υγειας νομιζω.

Senior Member
    Ο ΟΓΑ ίσως είναι πιο ευέλικτος.Το σίγουρο είναι ότι οι φορείς καλύπτουν μία μόνο επέμβαση τέτοιου είδους,γι αυτό πρέπει πάση θυσία να κάνεις την καταλληλότερη για το διατροφικό και ιατρικό σου ιστορικό.
    Στο Παπαγεωργίου κάνουν μόνο σληβ,αυτό δεν σημαίνει ότι ταιριάζει σε όλους και αn κάνεις επέμβαση που δεν ταιριάζει,τότε η επαναφορά του βάρους είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη.
    Οι φορείς καλύπτουν όλο το κόστος εφόσον την κάνεις σε δημόσιο νοσοκομείο-αλλά θα κάνεις υπομονή στη λίστα αναμονής-ενώ στα ιδιωτικά καλύπτουν τα έξοδα του χειρουργείου μόνο-την κάνεις όμως γρογορότερα-