Hρθα για να μεινω!!! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 180
    Senior Member
    ναι φοβεροο αυτο με το ψαρι γμτ, τρως κ πεινας...κ πληρωνεις αδρα!
    καλωσηρθες ναταλι!

Senior Member
    Lora... μπράβο για το κιλάκι, τεμπέλα λες τον ευατό σου, εγώ μια χαρά σε βρίσκω, με τα πιτάκια το ποδηλατάκι σου.
    Να ρωτήσω που μένεις και πας στη δουλειά με ποδήλατο, γιατί μου κάνει κάτι σε "το μικρό σπίτι στο λιβάδι"....

Ναταλί καλωσήρθες !!!!!!!!

Senior Member
    αλαλουμακι μου το μικρο σπιτι δεν ειναι στο λιβαδι παρα σε νησι. καταλαβαινεις γυρω-γυρω θαλασσα τι αποστασεις να δυανυσει κανεις? οσο για το στατικο ποδηλατο αλλη μια φορα απεδειξα στον εαυτο μου ποσο τεμπελα ειμαι αφου προτιμησα το πρωι να ξανεπεσω για υπνο παρα να κανω... και ειναι η μοναδικη ωρα της ημερας που θα μπορουσα... αλλη μια μερα αναβολη...
    τουλαχιστον η ζυγαρια πηρε επιτελους τον κατηφορο! 87.7 σημερα! δηλαδη σε 3 μερες 1.400!!! μου το χρωστουσε παντως μετα απο 10+ μερες αδρανειας...
    natali... natali... (που θα'λεγε και ο γεωργαντας...) καλωσορισες! γι'αυτο ειμαστε ολοι εδω... να δινουμε και να περνουμε βοηθεια!

Senior Member
    Α, πες μας ότι μένεις σε νησί.... γιατί κόντευα να τρελαθώ.... τι τυχερό κορίτσι που είσαι ? σε ζηλεύω... μακάρι να έμενα σε νησί... Μπράβο για την απώλεια είδες τίποτα δεν πάει χαμένο.... έχεις πεισμώσει νομίζω, για αυτό έχεις αποτελέσματα.

Εγώ δεν λέω να συνέλθω... τι έπαθα μια χαρά πήγαινα και ξαφνικά κατέβασα κουρτίνες... τέλως πάντων θα πάω το απόγευμα σε διαιτολόγο, μπας και αλλάξει κάτι στην ψυχολογία μου... ή που θα γίνει χειρότερα. Θα σα πω αύριο ή το βράδυ.

Senior Member
    εχει τα καλα του αλλα εχει και τα κακα του... οντως ειχα πεισμωσει πολυ στην αρχη αλλα τωρα πια ειναι πολυ πολυ ευκολο. εχω συνηθισει, βλεπω πια μεγαλες διαφορες στα ρουχα, τον καθρεφτη, στην συμπεριφορα του συζυγου που εχει αρχισει και ζηλευει... τελικα τα περισσοτερα κινητρα ερχονται στην πορεια...
    πολυ καλα εκανες με τον διαιτολογο. σε καμια περιπτωση δεν θα νιωσεις χειροτερα. ευχομαι να βρεις εκει το σπρωξιμο που χρειαζεσαι για να ξαναμπεις σε πορεια... καλη αρχη!

Senior Member
    εχουμε και λεμε (τι εφαγα σημερα)

πρωι-> καφες σκετος-γαλα, κοτοπιτακι (αχ! πεθυμησα τα κεκακια μου!) +1ασπραδι αυγου
    μεσημερι-> κοτοπουλο φιλετο το οποιο βγηκε λυσα και εφαγα το 1/2 με το ζορι +σαλατα λαχανο
    απογευμα νωρις ->αλλα 2 κοτοπιτακια γιατι μ'εκοψε πεινα +1 ποτηρι pepsi max γιατι λυσαξα...
    απογευμα-> φραπε σκετο γαλα και γιαουρτι με ζαχαρινη
    βραδυ-> (θα) κοτοπουλο φιλετο (αναλατο αυτη τη φορα) +λαχανοσαλατα

μαλλον αρχισαν τα προεορτια γιατι θελω γλυκο. αυριο θα φτιαξω τα αγαπημενα μου κεκακια...

Senior Member
    αυτη τη φορα τον κρατησα τον λογο μου. δεν ξαναπεσα για υπνο αλλα εκανα 25 λεπτα ποδηλατο. νομιζω για αρχη καλα ειναι... τωρα αν πω οτι ενιωσα καλυερα, ψεματα θα πω... αγγαρια ηταν... ελπιζω η περιβοητη ευφορια που ακουω να με επισκευτει κι εμανα καποια στιγμη κι εμενα...

Senior Member
    μπράβο... μια χαρά πας... με η χωρίς ευφορία το ποδήλατο κάνει καλό....
    Λοιπόν πήγα στον διαιτολόγο, ο οποίο είναι και πολύ γνωστός και είχα ενδοιασμούς.... ήταν απλά υπέροχος και έχω πάει σε πολλούς πιστεψέ με... θα κάνω κάτι εξετάσεις που δεν έχω ξανακάνει, πχ τεστ μεταβολικού ρυθμού, και μετά θα μου δώσει διατροφή... μου άρεσε και με έκανε να πάρω τα πάνω μου για να δούμε και τη συνέχεια όμως....

Senior Member
    μπραβο! πολυ βασικη η πρωτη εντυπωση! και αυτο το τεστ μεταβολικου ρυθμου εχω παει σε 3 διαιτολογους στην ζωη μου μα πρωτη φορα το ακουω... βεβαια ουτε λιπομετρηση μου εκαναν ποτε... μαλλον ειχα ψωνισει απο σβερκο... πολυ καλος ακουγεται ο δικος σου οντως. και μονο που πηρες τα πανω σου κατι λεει... αντε καλη αρχη!

Senior Member
    παρατηρω καποιες αλλαγες στο σωμα μου απο τοτε που ξαναημουν στα ιδια κιλα. ενω τοτε τα ρουχα μου με στενευαν στους γοφους καθοτι κλασικο μεσογειακο σκαρι, τωρα με στενευουν στην κοιλια... ενταξει εχω περασει και απο 2 εγκυμοσυνες αλλα και παλι η κοιλια ειχε φυγει... εχθες λοιπον μου ειπε η αδελφουλα μου οτι ειδε μια θεια μας και της ειχε φυγει η κοιλια τελειως! χωρις να εχει αδυνατισει γενικοτερα. της ειπε για καποιο υγρο σκευασμα που βαζεις μικρη ποσοτητα σε μεγαλη ποσοτητα νερου και το πινεις οποτε διψας για 10 μερες στην αρχη καθε εποχης. λεγεται << turboslim drink>> της forte farma. το γνωριζει κανεις???

Senior Member
    πρώτη φορά το ακούω....

Senior Member
    88.3 σημερα. αρχισε μαλλον η κατακρατηση... δεν εχω παει και τουαλετα εδω και 2 μερες...
    σημερα το μενου εχει και παλι ψαρακι στο φουρνο αυτη τη φορα. μαζι με φασολακια πρασινα σαλατα

θα ρωτησω και στο φαρμακειο για το παραπανω σκευασμα. τοσα εχω δοκιμασει αυτο να μου ξεφυγει?
    θα ειναι και αφορμη να πινω νερο που τελευταια το ξεχναω.
    φευγω για μαγειρεμα τωρα

Senior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    αυτη τη φορα τον κρατησα τον λογο μου. δεν ξαναπεσα για υπνο αλλα εκανα 25 λεπτα ποδηλατο. νομιζω για αρχη καλα ειναι... τωρα αν πω οτι ενιωσα καλυερα, ψεματα θα πω... αγγαρια ηταν... ελπιζω η περιβοητη ευφορια που ακουω να με επισκευτει κι εμανα καποια στιγμη κι εμενα...
    χαχαχαχαχ προς το παρον ας αποφυγουμε την εφορια και θαρθει και η ευφορια!
    λοιπον αποψε λεω (λεω) να κανω δειλα δειλα ελλειπτικο.
    Μια που εχω σπασμενα νευρα μηπως ξεδωσω εκει κ νιωσω κι γω την ευφορια που ενιωθα παλια...
    χαχαχαχα
    alalumaki πολυ χαιρομαι! γιατι ναχεις ενδιασμους για γνωστο διαιτολογο? το πιο δυσκολο ειναι να κρατησεις το ονομα σου...μπραβο του/της ευχομαι να πανε ολα καλα!

Senior Member
    εχθες τελικα οργιασα! επιλεκτικα μεν, μεγαλες ποσοτητες δε...
    κεικ με σιροπι της διαιτιτικης σειρας της γιωτης, γιαουρτι με σιροπι, ομελετα με ασπραδια και γαλοπουλα, 4 ψαρακια που ειχαν μεινει απ'το μεσημερι, αλλο ενα κεκακι (βρωμης παντα) με σιροπι... και παιζει να εχω ξεχασει και κατι...
    και σημερα 87.5!!! ναι!!!!
    για σημερα
    πρωι-> καφες
    δεκατιανο-> μινι σαντουιτσακι με γαλοπουλα
    μεσημερι-> κολοκυθια γεμιστα με κιμα και αυγολεμονο (μιαμ μιαμ...)
    και βλεπουμε...

ποδηλατο σημερα γιοκ καθως εχω και τα 2 μικρα σπιτι . δευτερα και βλεπουμε...

ηθικον, ακμαιοτατον....

Senior Member
    συνεχεια
    απογευμα-> γιαουρτι 0% με σιροπι sweet & balance
    βραδυ-> ομελετα με λαχανικα και χορτα βραστα

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast