βοηθεια!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15

Thread: βοηθεια!

Junior Member

βοηθεια!

γεια σας!
    ειμαι 14 κ νοιωθω πως μεγαλωνω πολυ γρηγορα.
    Το καταλαβα οταν μου ειπαν πως σκεφτομαι σαν 18.
    Προσπαθησα να το αλλαξω αυτο κ τα πηρα ολα απο την αρχη αλλα τωρα συμβαινει ξανα κ δεν ξερω τι να
    κανω.
    Το λεω αυτο γιατι να μεγαλωνω τοσο γρηγορα με κανει να μην μπορω να χαρω την τωρινη μου κατασταση κ να θελω ολο κ περισσοτερα πραγματα για να ειμαι χαρουμενη
    (σορρυ π δν εβαλα τονους)

Senior Member
    τι ενοοεις οτι μεγαλωνεις πολυ γρηγορα???αναπτυσσεσαι εννοεις??

Junior Member
    ναι τι εννοεις;

Banned
    προφανως εννοει οτι συμπεριφερεται με σκεπτικο που δεν ταιριαζει στην ηλικια της.
    Δεν μπορω να καταλαβω ομως που εντοπιζεται το προβλημα.
    Λειπουν αρκετα στοιχεια.

Senior Member
    Μήπως βιάζεσαι να μεγαλώσεις και μάλιστα τόσο ώστε να δηλώνεις 18 ετών;;;

Αντιγράφω από εδώ >> http://www.e-psychology.gr/index.php?option=com_content&task=view&id= 220&Itemid=

Αναφορικά με το φόρουμ υποστήριξης, για να πραγματοποιηθεί εγγραφή, ο επισκέπτης καλείται να δηλώσει αν είναι άνω των 18 ετών. Το e-psychology δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση που ο επισκέπτης δηλώσει ψευδή στοιχεία.

Banned
    Originally posted by TC

ο επισκέπτης καλείται να δηλώσει αν είναι άνω των 18 ετών.

εγω ειμαι πανω απο 18, αλλα νιωθω σαν παιδι,
    πιανεται και αυτο???

;)

Senior Member
    Άν πεις πώς νοιώθει ένα παιδί, μπορεί να μην πιαστεί!

Junior Member
    λοιπον το προβλημα ειναι πως (νομιζω πως πρεπει ν τ επισημανω αυτο) πως εγω ποτε δν ημουν ετσι κ πως δν εγινα ετσι επειδη τ ηθελα,κατι με ωθησε προς αυτο κ συγκεκριμενα καποιο ατομο π μετακομισε ξαφνικα στο σπιτι μας,η θεία μου.
    Καθε φορα π τις ελεγα κατι μ αποδοκιμαζε κ μου ελεγε τ να κανω στη ζωη μου χωρις ν τη ρωταω δλδ μπηκε μεσα στν ζωη μ χωρις ν τ καταλαβω κ τν αποδιοργανωσε τελειως.
    (συνεχιζω παρακατω)

Junior Member
    κ εγω για να τς δειξω δηθεν τι αξιζα εγινα ετσι: ωριμη κ υπερανω, χωρις ν τ θελω.
    Κ τοτε αρχισαν ολα.Επαιρνα τους χειροτερους βαθμους,εκλαιγα ολη μερα,εκανα παρεα μ παιδια π μ επικριναν γ οτιδηποτε π εκανα κ δν τους ελεγα τπτ γτ ουσιαστικα δν ειχα καθολου αυτοεκτιμηση κ ενοιωθα πως δν αξιζα τιποτα σε σημειο π ν επικρινω ακομα κ τν εαυτο μ για αυτα π κανει!
    Οι γονεις μ ειχαν εξοργιστει μ τις επιδοσεις μ κ δν μ αφηναν ν βγαινω
    (συνεχιζω παρακατω)

Junior Member
    Κ οι φιλοι μ ηταν ανυπαρκτοι (τουλαχιστον ετσι νομιζα γτ τ καταλαβα αργοτερα αυτο).
    Εκανα πραγματα π αργοτερα μετανιωσα γ αυτα κ αυτη τ επαιζε φιλη εισχωρωντας ολο κ πιο βαθια στν ψυχη μ κ κανοντας με ν νοιωθω ενοχη γ αυτο π ειμαι.
    Βεβαια καποια στιγμη ξυπνησα κ καταλαβα τι επιρροη ασκουσε πανω μ.
    Κ τοτε απομακρυνθηκα αν κ ακομα παλευω ν καλυψω τς φθορες π μ προκαλεσε αυτη η ιστορια.
    Γ αυτο ζηταω βοηθεια γ οσους δν καταλαβατε.

Junior Member
    Γιατι ταυτιστηκα μ τν ρολο αυτο που υποδυομουν.
    (λεω παραπανω γ αυτο)

Senior Member
    μπερδεμενα τα εχεις πει αλλα αν καταλαβα σωστα ηρθε μια θεια,μεετακομισε μαζι σας και με την συμπεριφορα της απεναντι σου σου δημιουργησε την αναγκη να δειξεις κατι διαφορετικο απο οτι εισαι με αρκετες επιπτωσεις στην ζωη σου και ισως και το μελλον σου...
    το εχεις συζητησει με τους γονεις σου??οτι σε κατακρινει συνεχεια??? κοιτα αν δεν εξαρτιεσαι απο την θεια σου(η η οικογενεια σου) μπορεις ποοοολλυ απλα να της πεις πως δεν εχει το δικαιωμα να σε κατακρινει γιατι ουτε σε γεννησε ουτε σε μεγαλωσε(αν και οι γονεις δεν πρεπει να κατακρινουν τα παιδια τους)Καταλαβαινω αυτο που λες σε ενα μερος..και εμενα με κατεκρινε και συνεχιζει να το κανει η μανα μου(δνε εχει μαλλον τον τροπο και βγαινει σε αυτη την μορφη) και οντως οταν αρχιζα να το καταλαβαινω ειχα παρομοιες αντιδρασεις(π.χ. με το διαβασμα και τους βα8μους)

Επομενως κοιτα εσυ να καταλαβεις ποσο αξιζεις και να το πιστεψεις και ασε τους αλλουσ να κουρευονται...και το τι θα κανεις στην ζωη σου το αποφασιζεις εσυ χωρις να απορριπτεις καποιες συμβουλες φυσικα..μην αφησεις κανενα να επιλεξει για κατι που αφορα αποκλειστικα και μονο εσενα...

Junior Member
    pennoula σ ευχαριστω πολυ για τν βοηθεια σου!!
    :D

Senior Member
    αρκει να πιστεψεις εσυ οτι αυτο που εισαι αξιζει και δεν χρειαζεται αλλαγες....δεν αλλαζουμε,βελτιωνομαστε....� �ωρα σε οποιον αρεσουμε και για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε...κοιτα να χαλαρωσεις και μεινε ο εαυτος σου..νομιζω πως ετσι θα σε αγαπανε και παλι...

Senior Member
    Οι χρήστες του e-psychology.gr καλούνται να διαβάσουν τους όρους χρήσης και να συμφωνήσουν με αυτούς πριν την εγγραφή τους.
    Επίσης, για την εγγραφή τους στο forum καλούνται να δηλώσουν αν είναι 18 ετών και άνω.

Παραθέτω τα σχετικά αποσπάσματα:

> από τους όρους χρήσης:
    Οι υπηρεσίες του e-psychology.gr απευθύνονται σε ενήλικες, που έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.

> από τις προϋποθέσεις εγγραφής στο forum:
    Αναφορικά με το φόρουμ υποστήριξης, για να πραγματοποιηθεί εγγραφή, ο επισκέπτης καλείται να δηλώσει αν είναι άνω των 18 ετών.

Συνεπώς, αυτό το θέμα κλειδώνεται προς το παρόν.