8elhsh xreiazete!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

8elhsh xreiazete!!!

Γεια σας...!! εγω ειμαι καινουρια στις συζητησεις σας.. με απασχολει το θεμα της βουλιμιας περιπου 1χρονο... αν κ παντα ειχα υπερφαγικα επεισοδια αλλα πολυ λιγοτερα σε αριθμο απ οτι τον τελευταιο χρονο.... παρ ολα αυτα εχω καταφερει πλεον κ ελεγχω τον εαυτο μου κ τον τροπο που τρωω.. δεν στερουμαι πλεον τιποτααααααα απλα προσεχω τις ποσοτητες!
    Ειχα παντα καποιες αυτοκαταστροφικες τασεις! Καταφερα να κοψω το καπνισμα (μανιακη καπνιστρια κιολας)... Καταφερα να κοψω τα ναρκωτικα(ναι περασα λιγο κ απο αυτην την φαση)... Δεν επιτρεπω καν στον εαυτο μου να με ελεγχει η κακη συνηθεια της βουλιμιας.. Ελεος μια εξαρτηση ειναι κ αυτο.. Αφου εκοψα τις προηγουμενες δυο μπορω κ αυτην. Κ ξερετε γιατι? Γιατι με αγαπαω κ τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο οταν αγαπας τον εαυτο σου.............

Senior Member
    Καλως ορισες......Ειλικρινα μπραβο τα εχεις καταφερει μια χαρα...ολα αυτα ειναι εξαρτησεις που πραγματικα χρειαζονται δυναμη να ξεπεραστουν..μετα απ αυτα που εχεις καταφερει θα εχεις πληρη ελεγχο....οντως αγαπη προς τον εαυτο μας χρειαζεται............

Junior Member
    κι ομως η πιο δυσκολη εξαρτηση ειναι το φαγητο... κ αυτο γιατι δεν μπορεις να πεις το κοβω οπως τα υπολοιπα.... το φαγητο ειναι πολυ σημαντικο για μενα.. εννοω οτι το βλεπω κ σαν απολαυση(ολοι μας νομιζω) και ισωσ ειναι ενας λογος που αποφασισα να το σεβομαι κ να το απολαμβανω κ ταυτοχρονα να απολαμβανω τη ζωη χωρις καμια καταστροφικη εξαρτηση...
    Τιποτα δεν ειναι ανεφικτο.. Η δυναμη ειναι μεσα σου... Το ερωτημα ειναι.... Θ Ε Λ Ε Ι Σ???? ουτε ο ιδιος ο θεος δεν μπορει να σταθει εμποδιο στα θελω σου.

Junior Member

Ως ποτε θα ειμαι θυμα της αδυναμιας μ?

σπουδαζω διαιτολογια κ εδω κ μισο χρονο επεσα στα διχτυα της βουλιμιας.Δεν ειμαι εγω αυτη.χανω τον εαυτο μου.ΣΟΣ!

Junior Member

βουλιμιααα ΣΟΣ

γεια σας παιδια ειμαι η νεα βουλιμικη της παρεας κ ανακαλυψα αυτο το φορουμ στις 3 το πρωι τρωγοντας τα τελευταια κομματια πιτσα...ψαχνω απεγνωσμενα κατι που θα με βοηθησει να απαλλαγω απ'αυτο τον φαυλο κυκλο που εχω μπει...εμετοι απογοητευση καθαρτικα μετα ηρεμια κ υστερα παλι ξανα κ ξανα...γιατι μου συμβαινει εγω δεν ειχα ποτε προβλημα.γτ σε μενα??? τι ειναι αυτο που εχει τοση δυναμη ωστε να σταματησει το μυαλο μ κ να με οδηγει στην καταστροφη