Results 1 to 13 of 13
Thread: H' AYTO H' ΕΓΩ ΔΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ
-
10-03-2011, 10:46 #1
H\' AYTO H\' ΕΓΩ ΔΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ
πως να αγαπησω τον εαυτο μου πως να βρω τν παλιο μ εαυτο κ τις διαταραγμενες πλεον ισορροπιες μου.πως να ξεφυγω απ'το τερας της βουλιμιας που τρεφεται απ την αδυναμια μ κ ψαχνει την καθε επομενη φορα που θα νιωσω αδυναμη κ ευαλωτη για να με κατασπαραξει για ακομη μια φορα??πως ε?????:sniff:
- 10-03-2011, 13:06 #2
Ισως να ζηταγες βοηθεια;θα σε βοηθουσε να μιλησεις με καποιον ειδικο;
10-03-2011, 14:57 #3
Originally posted by wise girl
πως να αγαπησω τον εαυτο μου πως να βρω τν παλιο μ εαυτο κ τις διαταραγμενες πλεον ισορροπιες μου.πως να ξεφυγω απ'το τερας της βουλιμιας που τρεφεται απ την αδυναμια μ κ ψαχνει την καθε επομενη φορα που θα νιωσω αδυναμη κ ευαλωτη για να με κατασπαραξει για ακομη μια φορα??πως ε?????:sniff:
10-03-2011, 22:12 #4
σκεφτηκα αρχηκα να διαβασω 2 βιβλια 1)η δυναμη της θετικης σκεψης 2)βουλιμια κ πως να παρεις ξανα στα χερια σου τον αυτοελεγχο.Δεν ξερω αν θα καταφερω κατι με αυτα αλλα ειναι η τελευταια μου ελπιδα.Μετα θα απευθυνθω σε ειδικο νομιζω.Μηπως εχετε ιδεες να μου προτεινετε ετσι ωστε να φευγουν αυτες οι εμμονες??
10-03-2011, 22:27 #5
Μην λειτουργεις με προγραμμα.....ξεκινα απο μεσα σου βασισου πανω σου και προχωρα.................
02-04-2011, 00:21 #6
καλοι φιλοι και ενδιαφεροντα...
καλη τυχη:yes:
14-04-2011, 22:36 #7
Eimai 20 xronwn,exw ipsos 1.71 kai eimai 57 kila.apo 16,5 pasxw apo voulimia.i periodos auti twn 3,5 etwn eixe to poli ,3 mines diakopi,apo to na prokalw st eauto m na apoballw fagito.kai omws ts teleutaius mines ginetai olo kai pio entono me apotelesma na exw katantisei ena (psixologika)koureli!den trww gt peinaw.trww gia na timwrisw tn eauto m skeftomeni pws auto m aksizei.den eyxaristiemai to fagito.den m kanei kamia aisthisi,otan to trww se kanoniki posotita mou dimiourgei enoxi kai otan exw peristatika iperfagias to blepw san timwria.ola auta einai enas faulos kiklos,apo ton opoio thelw n ksefigw alla dn pisteuw oti pote tha ta kataferw
14-04-2011, 23:35 #8
natasa, μην καταθετεις τα οπλα. εχει μεγαλη δυσκολια η σχεση με το φαγητο αλλα αν πουμε οτι ποτε δεν θα τα καταφερουμε την πατησαμε... ΚΟΥΡΑΓΙΟ
19-04-2011, 00:27 #9
Είμαι 23 ετών με ύψος 1,73 και βάρος κάπου 83 κιλά. Υπήρξαν πριν 2 χρόνια και 95 κίλα. Η βουλιμία υπάρχει στη ζωή μου περίπου απο τα 16 μου.Θυμάμαι τον εαυτό μου να βγαίνει έξω και να ψάχνω τη τουαλέτα για να ξέρω που θα καταλήξω πρίν φύγουμε...είναι άθλιο συναίσθημα..περίπου 1 χρόνο είχα βρει τον αυτοέλεγχο όμως άλλαξαν κάποιες ισορροπίες στη ζωή μου κι έχασα πάλι τον έλεγχο. Ο σύντροφος μου με αγαπάει πολύ...προσπαθεί να με βοηθήσει να πηγαίνω γυμναστήριο, να προσέχω τη διατροφή μου όμως δεν του έχω πεί πως έχω ξανά βουλιμικά επεισόδια..ντρέπομαι. Θέλω να τελείωσω με αυτό... (μην λέτε τα κοινότυπα "βρες αλλού την ευχαρίστηση",παρόλο που το λέτε απο ενδιαφέρον, γιατί δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...και γω μια χαρά ζωή έχω. με φίλους που με αγαπάνε, το αγόρι μου, τις παρέες μου...ουσιαστικά δεν μου λείπει κάτι!)
19-04-2011, 18:34 #10
Originally posted by ME_87
Είμαι 23 ετών με ύψος 1,73 και βάρος κάπου 83 κιλά. Υπήρξαν πριν 2 χρόνια και 95 κίλα. Η βουλιμία υπάρχει στη ζωή μου περίπου απο τα 16 μου.Θυμάμαι τον εαυτό μου να βγαίνει έξω και να ψάχνω τη τουαλέτα για να ξέρω που θα καταλήξω πρίν φύγουμε...είναι άθλιο συναίσθημα..περίπου 1 χρόνο είχα βρει τον αυτοέλεγχο όμως άλλαξαν κάποιες ισορροπίες στη ζωή μου κι έχασα πάλι τον έλεγχο. Ο σύντροφος μου με αγαπάει πολύ...προσπαθεί να με βοηθήσει να πηγαίνω γυμναστήριο, να προσέχω τη διατροφή μου όμως δεν του έχω πεί πως έχω ξανά βουλιμικά επεισόδια..ντρέπομαι. Θέλω να τελείωσω με αυτό... (μην λέτε τα κοινότυπα "βρες αλλού την ευχαρίστηση",παρόλο που το λέτε απο ενδιαφέρον, γιατί δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...και γω μια χαρά ζωή έχω. με φίλους που με αγαπάνε, το αγόρι μου, τις παρέες μου...ουσιαστικά δεν μου λείπει κάτι!)
σε ολους μας συμβαινουν λιγο πολυ τετοια μπλοκαρισματα απλα συνηθως τα νεαρα ατομα οπως εσυ δυσκολευονται λογω ηλικιας να τα διακρινουν. για να μη χασεις πολυτιμο χρονο θα σου προτεινα να μιλησεις με εναν ψυχολογο αν παλι δε θελεις ενας ευκολος τροπος να καταλαβεις 5 πραγματα για σενα ειναι-μη γελασεις- να γραφεις καθε πρωι τα ονειρα σου σε ημερολογιο- αυτα που βλεπεις στον υπνο σου- , θα εκπλαγεις μετα απο λιγο καιρο με οσα θα ανακαλυψεις. σε καθε περιπτωση μη το βαζεις κατω εισαι νεο κοριτσι και εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου, αυτα απο εμενα :wink2:
07-05-2011, 23:26 #11
Ευχαριστω natalia για το ενδιαφερον...οντως μεσα μου πρεπει να βαλω μια τάξη. Για την ώρα αρχισα να γράφω γενικώς...δυστυχώς ακομη και σήμερα με επιασε..είναι απο το αγχος της εξεταστικής!..Ευχαριστώ πάντως!
08-05-2011, 20:47 #12
Βασικά βοηθάει πολύ να παρατηρείς κάτω από ποιές συνθήκες σε πιάνει βουλιμία και σε ποιές όχι. Για παράδειγμα εμένα με έπιανε πολύ έντονα σε περίοδους ήπιου αλλά συνεχόμενου στρες, βαρεμάρας και σε μέρες που είχα κουραστεί πάρα πολύ. Επίσης παρατήρησα πως ενώ δεν πήγαινε τίποτα άσχημα στη ζωή μου, δεν είχα πηγές έντονης ευχαρίστησης. Βέβαια, τότε ίσως και να μη με ευχαριστούσε και τίποτα ιδιαίτερα.. οπότε μοναδική πηγή ευχαρίστησής μου ήταν το φαί. Ακόμα όταν βρισκόμουν σε περιβάλλον που ένοιωθα ότι δεν ήμουν κυρία του εαυτού μου και ένοιωθα καταπιεσμένη από αυτό, για παράδειγνα όταν γύρναγα σπίτι μου για διακοπές, από τη πόλη που σπουδάζω, και ξαφνικά από ενήλικας αισθανόμουν πάλι το "παιδάκι των γονιών μου".
Αντιθέτως, σε περιόδους έντονου στρες, ή σε φάσεις που είχα πάρα πολλά πράματα να κάνω μέσα στη μέρα τα οποία με ικανοποιούσαν, με επιβεβαίωναν και με γέμιζαν, όπως επίσης και όταν καταπιανόμουν με διάφορα δημιουργικά χαζοπραματάκια, κατασκευές, ζωγραφική κτλ δεν είχα μυαλό για φαί ούτε για βουλιμικά επεισόδια.
Ελπίζω να βοήθησα :)
10-05-2011, 20:59 #13
'Εχεις πάρα πολύ δίκιο...είδα εμένα σε αυτά που γράφεις...!! Ναι βοήθησες πάρα πολύ!! :thumbup:
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια