test μεταβολισμου-πως αυξανεται ο μεταβολισμος?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

test μεταβολισμου-πως αυξανεται ο μεταβολισμος?

Εκανα την προηγουμενη εβδομαδα τεστ μεταβολισμου κ βγηκε αργος.........καιω περιρπου 400 θερμιδες λιγοτερο απο το κανονικο...νομιζω...δεν θυμαμαι κ καλα.....

τι κανουμε για να ανεβει ο μεταβολισμος?

δεν κανω διαιτα αλλα προσπαθω να προσεχω...πχ εχω κοψει γλυκα(τρωω μονο λιγη σοκολατα μαυρη) και ανθυγεινα σνακ αλλα η ζυγαρια ανεβαινει συνεχως.....λετε να φταιει που εκοψα τσιγαρο και καφε?

τι να κανω για να ανεβει ο μεταβολισμος μου?
    σκεφτηκα να ξεκινησω λιποτοξ.....

Senior Member
    Γυμναστική ο πιο σίγουρος τρόπος

Senior Member
    οταν κοψεις το τσιγαρο επανερχεται στα φυσιολογικα του επιπεδα ο μεταβολισμος (ενα ουπς το εχουν οι καπνιστες),
    περι καφε δε γνωριζω.
    Διαβασα καπου οτι ο καπνιστης για την ιδια ωρα αεροβιας καιει περισσοτερο αλλα δε θυμαμαι λεπτομερειες κ μηχανισμους κτλ...
    google it
    απλα θα σου προτεινα να μη μπεις καν στο τρυπακι τι ειναι προτιμοτερο, τσιγαρο ή κατι αλλο γιατι απλα το τσιγαρο δεν ειναι λυση κ εκανες παρα πολυ καλα που το εκοψες!
    Επισης να σου πω οτι με κομμενο τσιγαρο ειχα χασει 25 κιλα, οποτε ο,τι γινει ειναι στην αρχη, μετα μια χαρα χανεις...

Σχετικα με τον μεταβολισμο μπορεις να δοκιμασεις να γυμναζεσαι σε ωρες που κοιμαται, ωστε να τον εχεις σε εγρηγορση.
    πχ γυμνασου βραδακυ αλλα κ πρωι, μην εχεις στανταρ ωρα στην αεροβια. ετσι τον εχεις σε εγρηγορση...

Senior Member
    λετε βρε παιδια?????
    δυστυχως ενω ξεκινησα γυμναστηριο το σταματησα γιατι μετακομισα σε αλλη πολη λογω σπουδων οποτε μισες μερες μενω στην πολη μου και τις αλλες μισες στην πολη που σπουδαζω....

το προβλημα ειναι οτι συνεχως παιρνω κιλα..........εχω τρομαξει....

Senior Member
    Δεν υπάρχει πανεπιστημιακό γυμναστήριο;

Σχετικά με το κάπνισμα, είναι γνωστό οτι οι καπνιστές έχουν αυξημένο μεταβολισμό γιατί ο οργανισμός προσπαθεί να επιδιορθώσει τις ζημιές που γίνονται... κοινώς καλύτερα να πάρει κάποιος μερικά κιλά άμα είναι να το κόψει...

Senior Member
    ψηφιζω ασκηση!
    ακομα και χαλαρο περπατημα, κανει τη διαφορά!

Senior Member
    Δεν νομιζω πως αυξανεται ο μεταβολισμος μπορει να κανω λαθος αλλα ο μεταβολισμος ειναι η ενεργεια που παραγεται απο μια τροφη.Διορθωστε με αν κανω λαθος.Οποτε μιλαμε για καυσεις(:wow:

Senior Member
    ενεργοποιειται με καποιους τροπους.
    και επισης "αποκοιμιεται" με καποιους αλλους.

Senior Member
    Εγω σήμερα αποφασισα να ξεκινήσω γυμναστήριο, γιατι εχω κολησει ........... Βεβαια ειμαι τελειως αγυμναστη και θα αρχισω πολυ χαλαρα αλλα απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο .....

Senior Member
    Originally posted by click
    ενεργοποιειται με καποιους τροπους.
    και επισης "αποκοιμιεται" με καποιους αλλους.

click μπορεις να αναφερεις μερικους τροπους?