παχυσαρκία και ερωτική ζωή
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 48

παχυσαρκία και ερωτική ζωή

Είναι γνωστό ότι η εποχή μας αντιμετωπίζει ρατσιστικά και απαξιωτικά, όχι απλώς τα περιττά κιλά αλλά και το φυσιολογικό βάρος..., τολμώ να πω! Το κουλό?/ το καλό? της υπόθεσης είναι ότι γυναίκες με φυσιολογικό βάρος και με τα αυτονοητα , λιγο στηθος / λίγο πισινό προωθούνται σαν πληθωρικές σεξοβόμβες στη showbisz. Ω καιροί, ω ήθη...Τι να πεις...

Ο ρατσισμός είναι ρατσισμός και για τα 2 φύλα αλλά απέναντι στις γυναίκες είναι μακράν πιο μεγάλος, είναι πασιφανές. Εντάξει, οι φέτες και το θηλυπρεπές ξυρισμένο κορμί στον άντρα είναι must της εποχής αλλά οι κοιλίτσες και η τρίχα εξακολουθούν ακόμη να ελκύουν το γυναικείο φύλο. Για τον σοβαρά παχύσαρκο τα πράγματα είναι προφανώς πιο δύσκολα, αλλά πιο εύκολα από ότι για μια παχύσαρκη γυναίκα.

Σε συζητήσεις μεταξύ ανδρών πολύ συχνά αναφέρονται οι "χοντρές" σαν "μιάσματα" ή δεν ξέρω εγώ τι. Είναι ντροπή για έναν νέο σύγχρονο άντρα να είναι με μια χοντρή κλπ. Στις 8 των 10 περιπτώσεων, τουλάχιστον, αυτό συμβαίνει. Όλοι κατά βάθος γουστάρουν μια γυναίκα με καμπύλες αλλά με μεγάλη ευκολία θα αποκαλέσουν χοντρή ακόμη και κάποια μόλις αφρατούλα που δεν τους χάλαγε καθόλου στην πραγματικότητα. Τα πρότυπα των media βλέπετε... ʼν έχει όντως πραγματικά παραπανίσια κιλά, δεν το συζητάω τι κοσμητικά θα ακούσει.
    Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δείχνουν μεγαλύτερη ανεκτικότητα και προτίμηση σε παχουλές γυναίκες. Αυτό συμβαίνει είτε επειδή η εμπειρία τούς έχει διδάξει ότι θηλυκό χωρίς χειρολαβές δε νοείται είτε επειδή νιώθουν ότι έχει περάσει η μπογιά τους και μειώνουν τα στάνταρντ τους.
    Υπάρχουν και εκείνοι, η μειοψηφία που λατρεύει και προτιμά κατά κόρον τις παχουλές γυναίκες κι αυτή τους η σεξουαλική προτίμηση ενίοτε χαρακτηρίζεται από κάποιους, καταφανώς στενόμυαλους, ως ένα είδος ιδιορρυθμίας, βίτσιου, ψιλοδιαστροφής...

Τι άποψη έχετε για τα ανωτέρω;

Fat girls πώς σας αντιμετωπίζουν οι άντρες γύρω σας;
    Fat boys πώς σας αντιμετωπίζουν οι γυναίκες γύρω σας;

Έχετε σεξουαλική ζωή;
    Νιώθετε άνετα μέσα σε αυτή;
    Είστε ικανοποιημένη από τη σεξουαλική σας ζωή;
    Kι αν όχι, είναι η κύρια αιτία για αυτό το βάρος σας;

Senior Member
    Εχω τη γνωμη πως παντα οι αντρες θα συγκινουνται απο τις γυναικες με καμπυλες,πως μια γυναικα με λιγο παραπανω κιλα παντα θα ειναι επιθυμητη,πως ενας αντρας με προσωπικοτητα παντα θα ειναι ευχαριστημενος με μια γυναικα που αγαπαει κ αισθανεται δικη του διπλα του ασχετως αφρατοσυνης κ καποιος που ειναι τοσο ετεροφωτος ωστε να επηρρεαζεται απο τους παραγωγους των τηλεοπτικων προγραμματων ουτως η αλλως δεν εχει κανενα ενδιαφερον.Επισης εχω την εντυπωση πως κανεις παρεα με τους λαθος αντρες:wink2:

Senior Member
    εγω παντως τωρα ειμαι υπερβαρη ακομα, και παρολαυτα βλεπω 50 κεφαλια να γυριζουν οταν κυκλοφορω.

οσο ημουν παχυσαρκη δεν εβλεπα.

αλλα οτι πρεπει νασαι κοκαλιαρα, αβυζη και ακωλη για να σε κοιταξουν, απλα δεν ισχυει.

Senior Member
    Originally posted by click
    εγω παντως τωρα ειμαι υπερβαρη ακομα, και παρολαυτα βλεπω 50 κεφαλια να γυριζουν οταν κυκλοφορω.

οσο ημουν παχυσαρκη δεν εβλεπα.

αλλα οτι πρεπει νασαι κοκαλιαρα, αβυζη και ακωλη για να σε κοιταξουν, απλα δεν ισχυει.
    ισως ως ενα βαθμο να θεωρουσες δεδομενο οτι δε θα γυρισει κανενα κεφαλι τοτε κ αυτο εξεπεμπες.

Senior Member
    δεν εβλεπα γενικως, δεν κοιταζα. ημουν ρομποτ ετσι κι αλλιως...

δεν εχω ιδεα τι γινοταν

Senior Member
    αλλα περα απ αυτο, σιγουρα παιζει ρολο η εμφανιση.

Senior Member
    εγω πριν παρω τα πολλα κιλα τολμω να πω πως ειχα αναλογιες μοντελου...ολοι με κοιταζαν με θαυμασμο και ολοι μου μιλουσαν!!!!!μετα απο 3 χρονια ομως κανενας δν μου μιλαει γνωστος...και αν το κανει θα το κανει απο αγγαρεια η απλα για να μην καρφωθει....επισης κατι που με στεναχωρησε πολυ...οταν χωρισα απο τον πρωην μου και τα εφτιαξα με καποιον αλλον, το νυν δηλαδη, ((αφου ειχα παρει τα πρωτα κιλα)), ο κολλητος του πρωην μου ελεγε σε ολουσ τους γνωστους μου ''μα καλα πως την κυκλοφοραει ετσι ο 8ανασης??δεν την βλεπει πως ειναι??δεν ντρεπεται??''......απο τοτε πασχιζω να αδυνατισω με καθε τροπο////και μολις αδυνατισω εχω να του κανω πολλα χουνερια....και ασ μου λενε ολοι να μην ασχολουμαι....8α γινει της π@Τ@Ν@Σ....

Senior Member
    ανθη τι μεσολαβησε κ πηρες τα κιλα σου?

Senior Member
    Εγώ κορίτσια μπορώ να πω πως δεν είχα ποτέ εμπόδειο τα κιλά μου στην ερωτική μου ζωή. Πάντα είχα σύντροφο, πάντα είχα και κάπιους που έδειχναν ενδιαφέρον και με κάθε ευκαιρία το έδειχναν. Ναι, δεν λέω, υπήρχαν και οι τύποι που λέγαν, μα καλά πως είναι έτσι αυτή κτλ, αλλά τους είχα γραμμένους. Εχω κυκλοφορίσει με πολύ ωραίους άντρες, και με έχουν σχολιάσει γιαυτό, υπήρχαν πάντα τα κομπλιμέντα γύρω μου, έστω κιαν ήμουνα σε σχέση. Ακόμα και στα μέγιστά μου, (150 κιλά) δεν είχα πρόβλημα στις σχέσεις μου με το άλλο φύλο. Τώρα θα μου πείτε, αφού είχα επιλογές, γιατί πήγα και παντρέφτικα τον άντρα μου? Ξέρετε που λένε τα ετερόνημα έλκονται? Ε κάτι τέτιο!!!! Πάντος ακόμα και τώρα, στο πέρασμά μου ακούω κομπλιμέντα και βλέπω κεφάλια να γυρνάν με θετικό βλέμμα. Μπορώ να πω πως μεγαλώνοντας όλο και πιο πολλά θετικά βλέμματα και όχι μόνο εισπράττω παρά αρνητικά. Πολλοί είναι αυτοί που μου είπαν ξεκάθαρα πως είμαι πολύ ποθυτή, και προσπάθησαν για κάτι περισσότερο από απλή κουβέντα, αλλα οκ, το στεφάνι μου σέβομαι!

Senior Member
    smart μεσολαβησαν αρκετα ....μια καταθλιψη που σαν συνεπεια ειχε να παιρνω αντικαταθλιπτικα...με τα λιγα κιλα που πηρα εμφανιστηκε ενα προβλημα που ειχα εκ γεννετης στην σπονδυλική στηλη...επρεπε αναγκαστικα να σταματησω προπονηση μπασκετ και το γυμναστηριο...απο κει κ επειτα αρχισα να παιρνω τα κιλα...χωρις να το καταλαβω εννοειται!μετα με το αγορι μου βγαιναμε κ μετα απο καθε εξοδο ακολουθουσε φαγητο...και τρωγαμε λες και ειμασταν πεινασμενα!!!ξερεις τωρα πως ειναι αμα μπλεξεις με παρεα και δεν σκεφτεσαι τον εαυτο σου δεν αργεις να παχυνεις....και εφτασα σε σημειο 112...μετα με καποια διαιτα επεσα 96...στη συνεχεια λογω γιορτων (χριστουγεννα) πηρα τα 6....φτανω στα 102...μετα καποια προβληματακια στο σπιτι πηρα αλλα 6 κ εφτασα τα 108....με διαιτα τελικα δεν καταφερα κατι,,,,πηρα τα lipotox και εχασα υπερβολικα πολλους ποντους αλλα κανενα κιλο...που πιο πολυ ηθελα να χασω βαρος παρα ποντους...τωρα ξεκινησα ξανα τα lipotox τα χαπια αλλα σε συνδυασμο με τα φακελακια...και αρχιζω και βλεπω τρομερη διαφορα σε ρουχα και σε ζυγαρια....δεν εχω μια εβδομαδα που τα ξεκινησα και εχω ηδη πολλα κοπλιμεντα....ειναι πολλοι που μου λενε να μην παιρνω χαπια αδυνατισματος...αλλα δεν τουσ ακουω και ουτε προκειται να σταματησω,,,,

Πωλίνα, από περιέργεια, τι ύψος έχεις; Πες μου και μετά να σου συνεχίσω τη σκέψη μου.

Senior Member
    για καποιον περιεργο λογο ο,τι κ να πουμε στα λιποτοξ το γυρνας... αλλα τεσπα..
    εχεις σκεφτει οτι ισως ο λογος που παλιοι γνωστοι δε σου μιλανε δεν ειναι απαραιτητα τα κιλα σου αλλα οτι εχεις αλλαξει?
    η καταθλιψη,,, τα προβληματα....
    ο,τι δλδ σε οδηγησε στην προσληψη βαρους μπορει να σε απομακρυνε κ απο τους φιλους/γνωστους σου?

Senior Member
    Εγώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω όταν παχαίνω είναι ότι νιώθω δυσκίνητη, τα εσώρουχα με κόβουν και πετάγονται τα πλαινά κάτι που με οδηγεί να φοράω εσώρουχα που μόνο sexy δεν τα λες.

Γενικά νιώθω πολύ πιο ανασφαλής σε ένα σώμα που δεν μου αρέσει, το οποίο είναι φανερό. Ο Τάσος ποτέ δεν μου έχει πει κουβέντα και το εκτιμώ ιδιαίτερα.

Το χειρότερο πάντως όταν ανά διαστήματα έτρωγα πολύ είναι ότι μετά είχα διάθεση μόνο να κάτσω να χωνέψω ότι είχα χλαπακιάσει, και με το που χώνευα να ξαναφάω κάτι ακόμα, και φτου και από την αρχή.

Πόσο αρεστή να είμαι μέσα σε φαρδιά άκομψα ρούχα? Διότι στα υπόλοιπα δεν έμπαινα ... και ούτε λόγος να πάω να αγοράσω μεγάλυτερο νούμερο, το είχα πει ψώνια μόλις χωρέσω στα ρούχα μου, έχω κάνει και λογαριασμό στην τράπεζα που βάζω τα λεφτά για τα ψώνια μόλις αδυνατίσω, αυτό θα είναι η ανταμοιβή μου.

Μόνο φόρμες φοράω, πιο φαρδιά παντελόνια κλπ. Τζιν ούτε για αστείο μιας και ΔΕΝ χωράω. Ελπίζω τον Φλεβάρη να μπαίνω τουλάχιστον.

Senior Member
    Originally posted by Silk
    Εγώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω όταν παχαίνω είναι ότι νιώθω δυσκίνητη, τα εσώρουχα με κόβουν και πετάγονται τα πλαινά κάτι που με οδηγεί να φοράω εσώρουχα που μόνο sexy δεν τα λες.

Γενικά νιώθω πολύ πιο ανασφαλής σε ένα σώμα που δεν μου αρέσει, το οποίο είναι φανερό. Ο Τάσος ποτέ δεν μου έχει πει κουβέντα και το εκτιμώ ιδιαίτερα.

Το χειρότερο πάντως όταν ανά διαστήματα έτρωγα πολύ είναι ότι μετά είχα διάθεση μόνο να κάτσω να χωνέψω ότι είχα χλαπακιάσει, και με το που χώνευα να ξαναφάω κάτι ακόμα, και φτου και από την αρχή.

Πόσο αρεστή να είμαι μέσα σε φαρδιά άκομψα ρούχα? Διότι στα υπόλοιπα δεν έμπαινα ... και ούτε λόγος να πάω να αγοράσω μεγάλυτερο νούμερο, το είχα πει ψώνια μόλις χωρέσω στα ρούχα μου, έχω κάνει και λογαριασμό στην τράπεζα που βάζω τα λεφτά για τα ψώνια μόλις αδυνατίσω, αυτό θα είναι η ανταμοιβή μου.

Μόνο φόρμες φοράω, πιο φαρδιά παντελόνια κλπ. Τζιν ούτε για αστείο μιας και ΔΕΝ χωράω. Ελπίζω τον Φλεβάρη να μπαίνω τουλάχιστον.
    Kai ομως κ σε αυτα τα κιλα που εισαι να παρεις ωραια ρουχα για να αισθανεσαι ομορφα κ μετα που θα εχεις μειωσει το βαρος τους κανεις μεταοιηση!

Senior Member
    Παντως εκτος απο τους σχεδιαστες που ψαχνουν για κρεμαστρες για τα ρουχα τους κι ετσι κ αλλιως δεν συγκινουνται οι περισσοτεροι απο το γυναικειο σωμα,δεν νομιζω να υπαρχουν κ πολλοι αντρες που να συγκινουνται απο γυναικες σανιδες οπως μας τα παρουσιασε η φιλη στο ποστ εκτος αν ειναι γκευ οποτε πασο!

Page 1 of 4 123 ... LastLast