ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Η ομορφοτερη στιγμη της ημερας για μενα ειναι οταν......... δυει ο ηλιος (οξυμωρο?)
    μου φτιαχνει τη διαθεση να .... δε βρισκω τιποτα να μου φτιαχνει τη διαθεση αυτο τον καιρο.

tweetaki15
    Guest
    Originally posted by Ciciliana
    Η ομορφοτερη στιγμη της ημερας για μενα ειναι οταν.........ειμαι με τον φίλο μου :love: (αλλά δε γίνεται καθ/να γιατι τον βεπω αραιά..)

Μου φτιαχνει τη διαθεση να........βγαίνω και να είμαι συνέχεια με τον φίλο μου:smilegrin:

ε.. σόρρυ αλλά δε βρίσκω τιποτα άλλο που να με κάνει τόσο ευτυχισμένη..
    χαχαχαχαχα κ για μενα ακριβως τα ιδια ισχυουν :smilegrin:

Senior Member
    Η ομορφοτερη στιγμη της ημερας για μενα ειναι οταν.........γυριζω σπιτι και χαλαρωνω αγκαλια με τον αντρουλη μου!!!!
    Μου φτιαχνει τη διαθεση να........τον κοιταω στα ματια και να μου χαμογελαει...!!!!!!!!!!:wink1:

Senior Member
    Η ομορφοτερη στιγμη της ημερας για μενα ειναι οταν.........,απο χθες το βραδυ που με ειδοποιησαν, σκεφτομαι οτι την αλλη πεμπτη μπαινω για χειρουργειο!!!!!!!!
    Μου φτιαχνει τη διαθεση να........σκεφτομαι την αλλη πεμπτη.......χιχιχιχιχιιχιχ!!! !!:P:kiss::spin::kiss:

Senior Member
    Η ομορφοτερη στιγμη της ημερας ειναι οταν ξυπναω το πρωι και βλεπω τον ηλιο. (Αισθανομαι τοσο αισιοδοξη και δυνατη. Φυσικα αυτο το συναισθηαμα υποχωρει σταδιακα καθως πλησιαζει η νυχτα)

Μου φτιαχνει την διαθεση να πηγαινω για ψωνια (Οταν ψωνιζεις ο κοσμος γινειται πιο ομορφος. Ειναι σαν να εξαγοραζεις την ευτυχεια σου. Το καλο ειναι παντως οτι κανεις δεν μπορει να σου παρει πισω αυτη την ευτυχεια, δεν την στηριζεις σε καποιον που μπορει να σε προδωσει, δεν ειναι ευθραυστη)

Η ομορφότερη στιγμή της ημέρας για μένα είναι όταν έχω τη δυνατότητα να απελευθερώσω την δημιουργικότητά μου.

Μου φτιάχνει τη διάθεση να συζητάω με ανθρώπους που αγαπώ το τί μπορώ να κάνω για να βελτιώσω τη ζωή μου.

:starhit:

Senior Member
    Πόσο δικιο εχεις, και ποσο σημαντικο ειναι αυτό....Προσωπικά πιστεύω πως λείπουν τέτοια άτομα απο την ζωή μου

Senior Member
    Η ομορφότερη στιγμή της ημέρας μου, είναι η στιγμή που καταφέρνω ειρηνικά και χωρίς σκέψεις να κοιμηθώ το βράδυ.

Μου φτιάχνει τη διάθεση ένας όμορφος περίπατος χωρίς σκοπό στη λιακάδα, με ή χωρίς παρέα...

Originally posted by Scarllet_D
    Πόσο δικιο εχεις, και ποσο σημαντικο ειναι αυτό....Προσωπικά πιστεύω πως λείπουν τέτοια άτομα απο την ζωή μου
    Καλά, μη νομίζεις ότι έχω πολλούς τέτοιους ανθρώπους.
    Μόνο η στενή μου οικογένεια είναι.

Φίλους καρδιακούς δεν έχω.
    Μόνο "φίλους", με τους οποίους συζητάμε πάντα επιφανειακά θέματα. :sniff:

Page 2 of 2 FirstFirst 12