Results 31 to 33 of 33
Thread: Ημερολογιο της Βιβιαν
-
20-03-2011, 03:24 #31
Originally posted by vivian20
54.4 σημερα. και επειδη την κυριακη εχω μια σημαντικη συναντηση θα κανω τα παντα για να ειμαι 53 κιλα μεχρι την κυριακη.
πολλες φορες η συμπεριφορα μου μου θυμιζει εναν χαρακτηρα απο μια ξενη σειρα που λεγεται skins, μια κοπελα που λεγεται cassie. λοιπον αυτη ειχε πει καποια στιγμη σε ενα αγορι με το οποιο θα εβγαινε ραντεβου: Ι didn't eat for three days so I could be lovely.
poly ωραιο βιντεο που εδωσαν σε διπλα τοπικ στην ανορεξια αλλα ειχα προχειρο το λινκ κ το βαζω...
- 20-03-2011, 03:36 #32
Originally posted by vivian20
οχι ciciliana. θα εχω αυτοσυγκρατηση και αλλωστε αν κλεισει το στομαχι μου δεν θα μπορω να φαω και πολυ μετα. μακαρι καποια στιγμη το στομαχι μου να συρρικνωθει τοσο οσο των ατομων που εχουν κανει sleeve.
σημερινο ζυγισμα: 53.4 (και ειμαι παρα πολυ χαρουμενη). αυριο ελπιζω να ειμαι 53.
σλιβ κανουν οσοι χρειαζονται, οχι στα 50 κιλα σιγουρα. γιατι λοιπον να ειναι νορμαλ να εχεις το στομααχι ενος εγχειρισμενου?
απο που θα χασεις μετα? απο το κρανιο οπως το γλυπτο στο βιντεο?
συγνωμη αν σε ταρακουνησα αλλα αυτο ηθελα!
κι αν δεν υπαγεσαι σαυτη την περιπτωση ε...συγνωμη λαθος...
προβληματισου παντως γιατι αυτα που γραφεις απλα δεν στεκουν.
οπως δεν στεκει το να θελω εγω να συνεχισω να τρωω ενω ειμαιι "χοντρη" (οπως πολυ σωστα σκεφτεσαι).
αλλα εγω σκεφτομαι τι σκεφτεσαι, εσυ σκεφτεσαι τι σκεφτομαστε οι υπολοιποι και γιατι προβληματιζομαστε?
φιλικα παντα.
20-03-2011, 10:25 #33
λοιπον επειδη εχουμε πανω κατω τις ιδιες αναλογιες και επειδη οπως καταλαβαινω τα κουβαλας επανω σου καιρο αυτα τα τελευταια τρια κιλακια που θες να χασεις σου λεω πως αυτα χανονται και πιο δυσκολα. πρεπει να κανεις υπομονη και να προσεχεις πολυυυυυυυυ τη διατροφη σου. μεσα σε τρεις μερες ΔΕΝ μπορεις να χασεις τρια κιλα τα οποια ειναι πραγματικα και δεν εχουν ελθει απο καποια κατακρτηση. πχ εγω το τελευταιο διαστημα ημουνα γυρω στο 57,5 , αν και προσεχα τι ετρωγα ενα πρωινο ξαφνικα πηγα 58.8 επαθα σοκ, δεν ηξερα τι να κανω. σε πληροφορω πως ειχα φουσκωσει απο τα λαχανικα και επειδη δεν ειχα παει τουαλετα, μετα απο δυο μερες πηγα 57 ακριβως, εχασα και μισο κιλακι δλδ. ομως αυτα τα 1.8 σχεδον δυο κιλα δεν ηταν αληθινα γιαυτο και τσουυπ εφυγαν νερο. απο τα 57 στα 56 μου πηρε δυο βδομαδες προσεχτικης διατροφης γιατι αυτο το κιλο ηταν αληθινο και το κουβαλαγα πολυυυυυυυ καιρο. τωρα που θελω αλλο ενα κιλακι ξερω πως για να συμβει το θερμιδικο ελλειμμα των 7.000 θερμιδων που απαιτειται χρειαζομαι τουλαχιστον δυο βδομαδες. αυτα ελπιζω να βοηθησα.
αν για καποια περισταση θες να φαινεσαι πιο σουλουπωμενη ξεχνα τη ζυγαρια και δυο μερες πριν το event φροντισε να περιορισεις το αλατι, πιες πολυ νερο και φαε απαχη πρωτεινη και αγγουρια για γευμα, και βρομη με γαλα για πρωινο.
αυτα ελπιζω να σε βοηθησα
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση