ΔΟΚΙΜΉ THINOPUNTIA 12/03/2011 - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 66
    Senior Member
    Originally posted by brazil
    Originally posted by mtsek85
    παντως αυτη τη φορα, αν και εκανα την αρχη, δεν εχω πλεον καθολου θετικη διαθεση και δεν αισθανομαι πως θα καταφερω κατι... ελπιζω να βγω λαθος....

διαθεση ξανα στο μηδεν οπως τον πρωτο καιρο που μπηκα..
    Αχ, οχι μην σκεφτεσαι ετσι!! Θα τα καταφερεις ΣΙΓΟΥΡΑ!! Απλα συγκεντρωνομαστε στο στοχο μας, μικρο καθε φορα για να μην απογοητευμαστε και συνεχιζουμε!! Δεν το βαζουμε κατω!
    θα είχα πιο θετική ενεργεια βρε φιλεναδα να είχα κρατήσει ότ κέρδισα το καλοκαίρι... θυμάσαι? ξεκινησαμε μαζι κ ημουν κ 1 κιλο λιγότερο από εσενα.. μεχρι τα 79 πηγαιναμε μαζι... και μετα μεσα σε 6 μηνες γυρισα στα παλια....

Ιούλιο 78 κιλα....Μαρτη 91... απλα τραγικό...

Senior Member
    βασικα για όλα φταίει η πολύ κακή μου ψυχολογία...

στα ασχημα μου το ρίχνω στο ποοολυ φαί.... και από το καλοκαίρι είχα περίεργες μέρες....

ελπίζω να καταφέρω κάτι αυτή τη φορά και να μην είναι απλά για 1 μηνα το αποτέλεσμα....

γιατί ουσιαστικά έφτασα τα 78 κιλά τον Ιούνιο και από τον Αύγουστο άρχισα πάλι να τα παίρνω... Δε πρόλαβα καν να χαρω την επιτυχία μου...

Senior Member
    Τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει...Α,ναι εμένα!Κουκλίτσα ακριβώς το ίδιο κι εγώ...εκεί που χάνω τα κιλά και πάω να χαρώ,κάτι θα γίνει και θα τα χαλάσω πάλι όλα...
    Το μόνο που άλλαξε αυτή τη φορά είναι ότι σταμάτησα να σκεφτομαι τα αποτελέσματα του παρελθόντος και να λειτουργώ σαν να το κα΄νω για πρώτη φορά,γιατί οι σκέψεις τύπου ''είχα χάσει τόσα κιλά και η ηλίθια τα ξαναπήρα'',''δεν θα τα καταφέρω πάλι'' κλπ, μόνο κακό μας κάνουν..
    Τώρα τι σου λέω κι εγώ,λες και δεν τα ξέρεις...
    Απλά μπορεί μία στις τόσες να θέλεις να το ακούσεις και από κάποιον τρίτο...
    Μην σκέφτεσαι αρνητικά,όσο είναι αυτό εφικτό:grin:

Senior Member
    Originally posted by Cherie
    Τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει...Α,ναι εμένα!Κουκλίτσα ακριβώς το ίδιο κι εγώ...εκεί που χάνω τα κιλά και πάω να χαρώ,κάτι θα γίνει και θα τα χαλάσω πάλι όλα...
    Το μόνο που άλλαξε αυτή τη φορά είναι ότι σταμάτησα να σκεφτομαι τα αποτελέσματα του παρελθόντος και να λειτουργώ σαν να το κα΄νω για πρώτη φορά,γιατί οι σκέψεις τύπου ''είχα χάσει τόσα κιλά και η ηλίθια τα ξαναπήρα'',''δεν θα τα καταφέρω πάλι'' κλπ, μόνο κακό μας κάνουν..
    Τώρα τι σου λέω κι εγώ,λες και δεν τα ξέρεις...
    Απλά μπορεί μία στις τόσες να θέλεις να το ακούσεις και από κάποιον τρίτο...
    Μην σκέφτεσαι αρνητικά,όσο είναι αυτό εφικτό:grin:
    αυτές οι σκέψεις που ανέφερες. είναι ακριβώς ότι τριγυρίζειτο μυαλό μου συνεχώς.... "τα καταφερα μια... αραγε θα το πετυχω ξανα?"

θα δούμε... ισως αν ξεκινησω κολυμπι να μπω πιο ευκολα σε προγραμμα και να κταφερω να χασω πάλι...

Senior Member
    Σίγουρα η άσκηση μόνο παραπάνω βοήθεια θα σου προσφέρει!
    Πόσα βράδια δεν κοιμάμαι με αυτές τις σκέψεις να ήξερες...πόσες φορές είπα ότι αν τότε κρατούσα το στόμα μου τώρα θα είχα πετύχει το στόχο μου...Και πόσες άλλες είπα τέρμα από αύριο αυστηρά τη διατροφη ο κόσμος να χαλάσει...
    Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από το παρελθόν και να αντιμετωπίζουμε καταστάσεις του μέλλοντος γνωρίζοντας περισσότερα και άρα πιο αποτελεσματικά.Εύχομαι αυτή να είναι η καλύτερή σου προσπάθεια,και να πετύχεις το στόχο σου!
    Αργά ή γρήγορα αφού τα κατάφερες μια φορά θα τα καταφέρεις και πάλι!
    Μόνο προσπάθησε το ουράνιο τόξο σου να έχει μόνο φωτεινά χρώματα:wink2:

Senior Member
    Σε ευχαριστω βρε αγαπη για τα καλα σου λογια...

η αληθεια ειναι πως χρειαζομαι μερικα καλα λογια... μου εχουν λειψει και αποτι βλεπω τα εχω αναγκη...

το κακο με εμενα ειναι πως παρασιρομαι πολυ ευκολα, απογοητευομαι και οταν πετυχω τα παραταω με αποτελεσμα να φτανω και παλι στο μηδεν...

ελπιζω την Παρασκευη να εχω ομορφη μερα για να παω να κανω την αρχη...!

Senior Member
    Μη με ευχαριστείς,κι εμένα μου κάνει καλό η συζήτηση.Θα τα έχεις τα αποτελέσματα,από σένα εξαρτάται.Και όχι,αυτή τη φορά δεν θα αποτύχεις.Κάθε φορά που απογοητεύεσαι,σκέψου δυο και τρεις φορές τι πας να κάνεις,πως νιώθεις,και κυρίως πως θα νιώθεις μετά.Δεν πετυχαίνει πάντα,και είναι πολύ λογικό.Αλλά αν τις δυο από τις τρεις φορές πετύχει τότε είναι πολύ καλά!Το φαγητό δεν θα βγει από τη ζωή μας,απλά πρέπει να το δώσουμε λιγότερη σημασία.Που θα πάει΄σιγά σιγά θα γίνει και αυτό!Σκέψου ότι στη ζωή μας δεν πετυχαίνουν όλα με την πρώτη προσπάθεια.Αλλά με τη δευτερή,την τρίτη,θα πετύχουν!Έτσι θα γίνει και με αυτό.Προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη γιατί δεν βοηθάς τον εαυτό σου διαφορετικά.Απλά προδιαθέτεις το αποτέλεσμα.Μην θέτεις όρια,μην ζορίζεσαι,όλα θα γίνουν στην ώρα τους...Αρκεί λίγη υπομονή και λίγη καλή διάθεση από μέρους μας!

Senior Member
    παντως αυτη τη φορα, αν και εκανα την αρχη, δεν εχω πλεον καθολου θετικη διαθεση και δεν αισθανομαι πως θα καταφερω κατι... ελπιζω να βγω λαθος....

Αχ, οχι μην σκεφτεσαι ετσι!! Θα τα καταφερεις ΣΙΓΟΥΡΑ!! Απλα συγκεντρωνομαστε στο στοχο μας, μικρο καθε φορα για να μην απογοητευμαστε και συνεχιζουμε!! Δεν το βαζουμε κατω!
    θα είχα πιο θετική ενεργεια βρε φιλεναδα να είχα κρατήσει ότ κέρδισα το καλοκαίρι... θυμάσαι? ξεκινησαμε μαζι κ ημουν κ 1 κιλο λιγότερο από εσενα.. μεχρι τα 79 πηγαιναμε μαζι... και μετα μεσα σε 6 μηνες γυρισα στα παλια....

Μην λες τραγικο!! Σιγα!! Εισαι η πρωτη ή η τελευταια?? Γιατι εγω δεν τα ειχα ξαναχασει πριν απο 2 χρονια και περσι παλι ημουν στα 85?? Ξερω ειναι απογοητευση, αλλα καλυτερα να ξαναρχισεις εντατικη προσπαθεια και σε ενα μηνα θα εχεις δει αποτελεσματα και θα εχεις τελειως διαφορετικη ψυχολογια!!Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!

mtsekaki μην στεναχωριέσαι... θυμαμαι ποσο ευκολα ειχες χασει τα κιλά περισυ, σχεδον τετοιο καιρο δεν ειχες παει διαιτολογο? ησουν τοσο ενθουσιασμενη... κανε μια αρχη με το ιδιο διαιτολογιο, το εχεις ηδη ετοιμο... και μην χανεις την πιστη σου!

Senior Member
    mtsek δεν είσαι η μόνη που το έχει κάνει αυτό, μάλλον όλοι, εγώ είχα φορτώσει τον οργανισμό μου με ένα κάρο reductil και είχα πάει 79 κιλά, και ακριβώς αυτό που είπες ούτε 2 εβδομάδες δεν τα χάρηκα και σταδιακά έφτασα 98, και φόρτωσα και τον οργανισμό μου με χημικά....

μην τα σκέφτεσαι κοιτάμε μόνο μπροστά όχι πίσω.... άντε γιατί έχω πέσει και εγώ λίγο.... μια ιδέα είναι ή 3 μήνες αυτοσυγκράτησης, δεν είναι τόσο τραγικό...

Senior Member
    οντως 3 μηνες δουλεια ειναι ρε γμτ κ δε μπορουμε να πειθαρχησουμε, α στο καλο...απτην αλλη γιατι να πειθαρχησω 3 μηνες κ μετα να πεσω μετα μουτρα... σλοουλι σλοουλι...ναχει κ διαρκεια...

ειμαι σιγουρη οτι ειναι καλα το μτσεκακι μας, απλα δουλευει πολυ,
    αυτο με τη διαθεση ομως ειναι το πιο σημαντικο κ πρεπει να το φτιαξουμε, ετσι κοριτσακι?
    ευχομαι να σαι ηδη καλυτερα.

Senior Member
    Originally posted by taniataniatania
    mtsekaki μην στεναχωριέσαι... θυμαμαι ποσο ευκολα ειχες χασει τα κιλά περισυ, σχεδον τετοιο καιρο δεν ειχες παει διαιτολογο? ησουν τοσο ενθουσιασμενη... κανε μια αρχη με το ιδιο διαιτολογιο, το εχεις ηδη ετοιμο... και μην χανεις την πιστη σου!

NAmai και πάλι σημερα....!!! Ναι τανια περίπου τέτοια εποχή είχα πάει στη διαιτολόγο.. η αλήθεια είναι πως είχα πολύ μεγάλο ενθουσιασμό!!!!

τωρα για την ώρα κρυο-ζεστη η κατάσταση...

θα δούμε από βδομάδα!!!!

Senior Member

Μην λες τραγικο!! Σιγα!! Εισαι η πρωτη ή η τελευταια?? Γιατι εγω δεν τα ειχα ξαναχασει πριν απο 2 χρονια και περσι παλι ημουν στα 85?? Ξερω ειναι απογοητευση, αλλα καλυτερα να ξαναρχισεις εντατικη προσπαθεια και σε ενα μηνα θα εχεις δει αποτελεσματα και θα εχεις τελειως διαφορετικη ψυχολογια!!Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!
    είναι τραγικό βρε κοριτσάκι... γιατί πάλι γυρισα πίσω...!!!! εσύ τουλάχιστον το πάλεψες...

Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    mtsek δεν είσαι η μόνη που το έχει κάνει αυτό, μάλλον όλοι, εγώ είχα φορτώσει τον οργανισμό μου με ένα κάρο reductil και είχα πάει 79 κιλά, και ακριβώς αυτό που είπες ούτε 2 εβδομάδες δεν τα χάρηκα και σταδιακά έφτασα 98, και φόρτωσα και τον οργανισμό μου με χημικά....

μην τα σκέφτεσαι κοιτάμε μόνο μπροστά όχι πίσω.... άντε γιατί έχω πέσει και εγώ λίγο.... μια ιδέα είναι ή 3 μήνες αυτοσυγκράτησης, δεν είναι τόσο τραγικό...
    με ριχνει πολυ γιατί πέτυχα!!! ήμουν πριν 3 χρονια 55 με 60κ!
    εφτασα τα 95.... εχασα περσ πήρα 78..
    και τωρα πάλι στα 90+....

και το μπροστα οταν το βλεπεις σταθερο, δε νομιζω πως ουτε εσενα σε ανεβαζει κ τοσο... σνιφ...

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    οντως 3 μηνες δουλεια ειναι ρε γμτ κ δε μπορουμε να πειθαρχησουμε, α στο καλο...απτην αλλη γιατι να πειθαρχησω 3 μηνες κ μετα να πεσω μετα μουτρα... σλοουλι σλοουλι...ναχει κ διαρκεια...

ειμαι σιγουρη οτι ειναι καλα το μτσεκακι μας, απλα δουλευει πολυ,
    αυτο με τη διαθεση ομως ειναι το πιο σημαντικο κ πρεπει να το φτιαξουμε, ετσι κοριτσακι?
    ευχομαι να σαι ηδη καλυτερα.
    αχ βρε bad!!!! παλι απο την αρχη.... Λες να είμαστε κορμάρες το καλοκαίρι...? και να ειμαστε και το χειμωνα ομως μετα...?

εχω βαλει ταξη στη διατροφη μου (οσο μπορω βεβαια), αλλα με τη δουλεια ξεμυαλιζομαι...

ειναι και η διαθεση χαλι.... θελω να προσπαθησω, αλλα σκεφτομαι αρνητικα.... και απογοητευομαι πριν καν δω το αποτελεσμα...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast