Results 1 to 15 of 66
Thread: ΔΟΚΙΜΉ THINOPUNTIA 12/03/2011
-
14-03-2011, 00:52 #1
ΔΟΚΙΜΉ THINOPUNTIA 12/03/2011
Φιλεναδούλες μου καλησπέρα!!! Ήρθε η ώρα να κάνω κ εγώ την επανεμφάνισή μου!!!
Ανοίγω νέο θεματάκι με νέα χαρτιά στο τραπέζι μας!!!!
Διάβασα για τα νέα φυτικά χάπια αδυνατίσματος ΤΗΙNOPUNTIA, έκανα μια έρευνα με φαρμακοποιούς και πήρα την απόφαση να κάνω την αρχή της νέας μου προσπάθειας με αυτά!!!!
Να μεταφέρω κάποιες πληροφορίες: διάβασα πως μπορείς να έχεις απώλεια μέχρι και 4,3κ τη βδομάδα, δεν ακολουθείς κάποια διατροφή, το παίρνεις μετά από κάθε κύριο γεύμα (μεσημέρι - βράδυ δηλαδή ή όποτε έχεις βασικό γεύμα), είναι φυτικό προϊόν, μπορούν να το πάρουν και διαβητικοί, δεν προκαλεί δυάρια και βοηθά γενικά στη διάσπαση του λίπους. Κόστος 30ε και έχει μέσα 30 παχάκια.
Αναφορά:
12/03/2011 αρχή λήψης με βάρος 91κ (πρώτη μέρα περιόδου)
Θα ορίσω λοιπόν σα μέρα μετρήσεων το Σάββατο.
Σκοπεύω να ξεκινήσω και γυμναστήριο πάλι (ελπίζω να πετύχω να πηγαίνω 3-4 φορές τη βδομάδα)
Έχω κόψει περιττές τροφές και χαζοθερμίδες.
Πρωινό στάνταρ γάλα με δημητριακά ή τοστ γαλοπουλα-τυρι
Ενδιάμεσο κουτάκι χυμό 330ml
Μεσημέρι ότι μπορεί να έχω μαγειρέψει
Απόγευμα 2 φρούτα (βάση διατροφής ότι ισούται με 2 φρούτα)
Βράδυ κάτι σχετικά ελαφρύ (γιαούρτι με δημητριακά, τοστ, ομελέτα κοκ)
Λόγω δύσκολου προγράμματος στη δουλειά δε ξέρω αν θα μπορώ να γράφω καθημερινά, αλλά θα σας ενημερώνω σχετικά.
Ελπίζω αυτή τη φορά να είναι θετικά τα αποτελέσματα και να πετύχω να φτάσω στα 70κ...
Αν έχει πάρει κανείς τα ίδια χάπια, ας γράψει εδώ την εμπειρία του.
Φιλιά πολλά και καλή μας συνέχεια!!!!!!!!!!!! :starhit:
- 14-03-2011, 02:33 #2
Originally posted by mtsek85
Κόστος 30ε και έχει μέσα 30 παχακια
14-03-2011, 02:35 #3
Πρωτη φορα τα ακουω αυτα τα χαπια.Τωρα αρχιζεις διαιτα η εχεις αρχισει κ τωρα πηρες κ αυτα;Γραψε μας πως πας κ καλη επιτυχια!
14-03-2011, 08:47 #4
ευχομαι να εχεις καλη επιτυχια κ να φτασεις το στοχο σου μτσεκακι! κι ας μη συμφωνω καθολου με το μεσο που χρησιμοποιεις...
και μετα τα χαπια τι? (τροφη για σκεψη)
14-03-2011, 12:45 #5
Καλημέρα σας!!!!!
χαχαα ήταν αναγραμματισμός ηταν just in time!! (παχακια.. χιχιχ)
Είναι νέο προϊόν γιαυτό δε το έχεις ακούσει.. Ο αρραβωνιαστικός δουλεύει σε φαρμακευτική εταιρεία και το εντοπίσαμε και μετά είδα και διαφημίσεις σε περιοδικά...
Θα δούμε...
Το Σάββατο θα έχουμε την πρώτη εικόνα...
Bad μου!!!! Τι μου κάνεις καλέ????? πως πάει η ζωή στο γάμο??? Θυμάσαι που λέγαμε πως δεν έτρωγα σχεδον τιποτα και δεν έχανα.. Πλέον τρώω βάση της διαιτολόγου μου όσο μπορώ βέβαια γιατί λόγω της δουλειάς μου δε μπορώ να την ακολουθήσω....
τα χάπια αυτά είναι φυτικά και τα ξεκίνησα για να αρχίσω να χάνω πάλι (ελπίζω δηλαδή να πετύχω κάτι με αυτά...) και να συνεχίσω μετά μόνο με τη διατροφή μου. Ουσιαστικά ήθελα κάτι να με ξυπνήσει... Θα δούμε αποτελεσματα!!!
Θα ενημερώνω σχετικά!!!
Σημερα για την ώρα μετά από 2 μέρες με τα χάπια δεν έχω δει αποτέλεσμα διαφορετικό (είμαι και στη δεύτερη μέρα περιόδου, οποτε είναι δύσκολο να δω 'εντονη διαφορά)
ΑΥΤʼ ΓΙΑ ΤΗΝ ΏΡΑ... ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛʼ!!!!!!!!!!!!!
14-03-2011, 13:03 #6
Γεια σου mtsek!!! Καλη αρχη και παλι, αλλα καλο ειναι να μην βασιζομαστε μονο στα χαπακια. Σιγουρα καπου θα βοηθησουν, δεν μπορει!!!
Καλη αρχη και να τα λεμε!!!!
14-03-2011, 13:28 #7
Καλή αρχή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! περιμένουμε να μας πεις τις εξελίξεις!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπίζουμε να είναι θετικές!!!!! :roll::bouncing::roll:
15-03-2011, 00:40 #8
Brazillllllll μου!!!!
τι κανεις βρε κοριτσακι???? χαθηκαμε μωρε..... βλεπω παντως εσυ κρατας καλα!!! εγω μαλλον ειμαι αυτη που την πατησα μετα το καλοκαιρι.... Ελπόζω να βρω άκρη και να αρχίσω παλι να είμαι στα μειον...
Ευχαριστο bigwildrose!!! θα ενημερωνω οσο πιο συχνα μπορω!!!
Σημερα έχουμε σα διατροφή ημέρας:
πρωι τοστ γαλοπουλα-τυρι
δεκατιανο 1 κουτακι 330ml χυμο
μεσημερι γέμιση γαλοπουλας -μεριδα ρυζιου- και λιγο κρεας λεμονατο (ναι των χρισοτυγεννων.. εφτιαξε η μαμα και την τιμησα)
απογευμα μιση φετα κεικ νυστισιμο (ισα για δοκιμη στην κυριολεξια)
βραδακι 1 μπανανα και κομποστα ροδακινο
και τωρα 1 Kit kat... δεν αντεξα....
αυτα...
αρκετα συγκρατημενα σε σχεση με το τι ετρωγα τοοοσες βδομαδες...
και 2 λιτρα νερο
16-03-2011, 01:01 #9
Καλησπέρα και από εδω!!!!!!
σημερα νομιζω πως πηγε κάπως πιο καλά η μέρα...
πρωι τοστ γαλοπουλα-ΤΥΡΙ
ενδιαμεσο μισο κουτακι χυμο φρουτων
μεσημερι κοτοπουλο ψητο, 5 πατατες ψητες, σαλατα λαχανο
απογευμα 2 μικρα κομματια σπανακοπιτα
βραδυ 1 φετα κεικ νηστισιμο
+μια μπουκια παξιμαδι με παστα ελιας
+1 1/2λ νερο
αυτα... καλα δεν ειναι?
απο κιλα στα ίδια.. βεβαια είμαι σχεδον τριτη μερα περιοδου, σε αθλια κατασταση... ελπιζω το Σαββατο να δω λιγο παρακατω...
16-03-2011, 01:02 #10
παντως αυτη τη φορα, αν και εκανα την αρχη, δεν εχω πλεον καθολου θετικη διαθεση και δεν αισθανομαι πως θα καταφερω κατι... ελπιζω να βγω λαθος....
διαθεση ξανα στο μηδεν οπως τον πρωτο καιρο που μπηκα..
16-03-2011, 01:30 #11
kala eiμαστε στην ιδια ημερα περιοδου, στα ιδια σχεδον κιλα, ξαναπαχυναμε και οι δυο κ ειμαστε ξανα σε προγραμμα, πηγαιναμε κ οι δυο για τα 70 ταυτοχρονα, τυχαιο?
ελεος δλδ, μηπως εισαι εγω αλλα με αντρα φαρμακοποιο?
ο κολλητος μου ειναι σε εταιρεια με φαρμακα κτλ στην αθηνα, εχει γουστο!
16-03-2011, 01:33 #12
μια χαρα τρως τωρα βρε μπραβο! εννοω σε σχεση με τα παλια που εγραφες στο προηγουμενο μηνυμα!
μια χαρα ο εγγαμος βιος με ο,τι συνεπαγεται!
δεν ειδα οτι ξαναμπηκες εξου κ δεν απαντησα εγκαιρως, νομιζα θα κανουμε παλι μηνα να σε δουμε βρ εκοριτσαρα!
16-03-2011, 08:23 #13
Originally posted by mtsek85
παντως αυτη τη φορα, αν και εκανα την αρχη, δεν εχω πλεον καθολου θετικη διαθεση και δεν αισθανομαι πως θα καταφερω κατι... ελπιζω να βγω λαθος....
διαθεση ξανα στο μηδεν οπως τον πρωτο καιρο που μπηκα..
16-03-2011, 21:35 #14
Καλησπέρα!!! Μην σκέφτεσαι αρνητικά!!!! Θα τα καταφέρεις!!!!
Είναι λογικό κάποια στιγμή να πέφτει κάποιος ψυχολογικά!!!!!!!
φταίει και η περίοδος..
17-03-2011, 02:11 #15
Καλησπέρα φιλενάδες μου!!!!!
Βad μου αν θυμασαι είχαμε φτασει και μαζι τοτε που εκανες το γαμο σου στα ιδια ακριβως κιλα.... Οντως παμε μαζι εμεις οι δυο τελικα!!!
Η αλήθεια ειναι πως έχω χαθεί αρκετο καιρό γιατι είχα πολλά θεματα με τη δουλειά, προσωπική μου ζωη, υγεια, αλλά τωρα ήρθα για να μείνω!!! Απλά θα γράφω τέτοια ώρα που γυρίζω σπίτι!!!!
Λοιπόν, το αποφάσισα, θα ξεκινήσω και πάλι το κολύμπι!!! ΒΑΖΙΛΙΑΝΑ μου, αποτι θυμάμαι είναι θερμενόμενη η πισίνα μας το χειμώνα σωστα? 20ε δεν είναι το μήνα?
Από την Παρασκευή λεω πως θα είμαι και πάλι στο κολυμβητριο και θα πηγαίνω πρωι πριν από τη δουλειά.
Όσο για την ψυχολογία, δεν είναι μόνο θέμα περιόδου, γενιμα είμαι άνω κάτω μέσα μου... Αλλά μια αλλαγή θα με χαλαρώσει πιστευω.. αν χάσω κανένα κιλάκι θα πάρω πάλι τα πάνω μου...
Σήμερα έφαγα:
πρωί τοστ γαλοπούλα-τυρι
μεσημέρι 1 burger μπομπα αλλά το ήθελα κολασμένα!!! + πατατούλες...
απόγευμα 6 δαμάσκηνα ξερά
βράδυ γιαούτρι 2% με 1 κουτ σουπας κορν φλειξ..
αυτά για σημερα...
+2λ νερο
καλά τα πήγα...
η ζυγαρία δε λέει να αλλάξει γραμμούλα, αλλα θα περιμένω λίγο ακόμα μπας και αλλάξει κ αυτή γνωμη...
πάντως έχω ξεπριστει εδώ κ μια βδομάδα που προσέχω τι τρώω και βλέπω το πρόσωπό μου να πέφτει...
για να δουμε...
πηρα κ ένα ωραίο τζιν σορτσάκι αλλά θέλει να χάσω 5-6κιλα για να είναι καλο!!! (τώρα κουμπώνει με δυσκολία-μεχρι σκασμού μπορώ να πω)
αυτά τα νεάκια για την ώρα...
φιλια πολλά!
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία