ΔΟΚΙΜΉ THINOPUNTIA 12/03/2011 - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 66
    Senior Member
    ποτε τα κανες ολα αυτα βρε...uzzled:

Senior Member
    βουρ για τον παλιο σου εαυτο κουκλιτσα τοτε! εμεις ειμαστε καταδικασμενες εδω, νεος παλιος ιδια χαλια

Senior Member
    ας πω και τι εκανα σημερα.....

πρωι τοστ γαλοπουλα-τυρι
    μεσημερι ντολμαδακια (μια κανονικη μεριδα)
    βραδυ σαλατα λαχανο, καροτο, μαρουλι, 2 ντοματινια, 1 κουταλια κρουτον, 1 αραβικη πιτα, 1 κουταλια του γλυκου παρμεζανα

+ 1λ νερο...

πηρα σημερα και ρώτησα περισσότερες πληροφοριες για τα thinopuntia, Μου ειπαν απο την εταιρεια πως πρεπει να παιρνεις 1 μετα από κάθε κανονικο γευμα (πχ μετα απο σαλατα ή φρουτο δε χρειαζεται) και πως δε θελει να τρεφεσαι με πολλα λυπαρα.

αυτα....

το Σαββατο κλεινω 1 βδομαδα χρησης οποτε Κυριακη πρωι έχουμε ζυγισμα.... λογικα θα εχει τελειωσει κ η περιοδος και θα δουμε τι θα δουμε...

επιασαν τοπο τα 30ε? η αλλη μια αποτυχημενη προσπαθεια...?

αυριο αν εχει καλο καιρο θα παω για κολυμπι, εχω ρεπο και μαλλον θα κανω τηνν αρχη.. σημερα εβρεχε οποτε ακυρωθηκε η εναρξη...

Senior Member
    καλη αρχη κουκλα, προσεχε μονο μη πιασεις κανα κρυωμα με την περιοδο βρε συ, καλυτερα καθυστερησε την αρχη αλλα να γινει με ασφαλεια...
    ποτε προλαβαινεις τυχερουλα κ πας για κολυμπι...αχ ουτε το καλοκαιρι εμεις τι να πεις...
    καλα βρε με τετοιο ανδρα τα χαπια τα πληρωσες? :roll: φιλιακαλο ξημερωμα, εχω χαλια διαθεση κ θα σε χαλασω..,,

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    καλη αρχη κουκλα, προσεχε μονο μη πιασεις κανα κρυωμα με την περιοδο βρε συ, καλυτερα καθυστερησε την αρχη αλλα να γινει με ασφαλεια...
    ποτε προλαβαινεις τυχερουλα κ πας για κολυμπι...αχ ουτε το καλοκαιρι εμεις τι να πεις...
    καλα βρε με τετοιο ανδρα τα χαπια τα πληρωσες? :roll: φιλιακαλο ξημερωμα, εχω χαλια διαθεση κ θα σε χαλασω..,,

ελα να ενωσουμε τη χαλια μας διαθεση bad μου!!!
    μη σκας στο ιδιο καζανι ειμαστε....

δε ξερωκαν αν θα προλαβαινω για κολυμπι, αλλα ελπιζω να βρω την ακρη...

βασικα ακου προγραμμα

πιανω δουλεια σττις 12 το πρωι (οποτε φευγω απο το σπιτι 11,30) σχολαω 4 (οποτε φτανω σπιτι 4,30) και ξαναφευω για δουλεια 7,30 και γυριζω μετα σπιτι 12,30...

πρωι πριν τις 11,30 πρεπει να μαγειρεψω για το μεσημερι, να ετοιμασω πρωινο και καπου εκει θα μπει και το κολυμπι μαλλον...

ενδιαμεσα 4,30 με 7,30 τρωω, μαζευω το σπιτι, γραφω για τη δευτερη δουλεια που απασχολουμαι, και λεω πως ξεκουραζομαι κιολας....

βραδυ που γυριζω 12,30 εχω τοοοση υπερένταση που τη βγάζω όπως βλέπεις στο πισι.. και με παίρνει ο ύπνος καλες 3-4....

δραμα... που διαθεση για διατροφη???

Senior Member
    τι να κανεις καθε δουλεια εχει τα δυσκολα της,,, δεν θες νακουσεις δικομου προγραμμα...μεταβλητο βεβαια αλλα ποτε προς το καλυτερο
    τι να γινει, ετσι ειναι ετσι πορευομαστε...οσο για τη διατροφη ειναι το μονο ευκολο τπο ολες τις συνθηκες ειλικρινα.
    Οταν εχει γινει το κλικ στομυαλο το σωμα δεν πολλες επιλογες...

Senior Member
    θα σου πω ενα παραδειγμα μονο χωρις να αναλωννομαι σε μακρυγοριες:
    αυγουστο με καθημερινο ωραριο 8 πρωι 3 μεσημερι 5 απογευμα-2 βραδυ στο κενο δυωρο πηγαινα γυμναστηριο...(μετα το γαμο)

Senior Member
    α κ 8-9 ή 9-10 διαλειμμα μεταξυ των 2 δουλειων γιαμπανιο σπιτι...
    παω συγχιζομαι που τα σκεφτομαι, την αλλαγη στο σωμα να τη καταλαβω περασε πολλα...
    κ πισογυρισε. την αλλαγη στα μυαλα δε καταλαβαινω. ειμαι αλλος ανθρωπος...

τρομαξα οταν ειδα ποσες φορες αλλαξες τοσο το σσωμα σου...
    γιαυτο σου ειπα ποτε τα εκανες ολα αυτα...
    πρεπει ναναι πολυ ψυχοφθορο ρε γμτ, πρωτη φορα πισογυρισα κ εχω τρομοκρατηθει...

Senior Member
    παω συγχιζομαι που τα σκεφτομαι, την αλλαγη στο σωμα να τη καταλαβω περασε πολλα...

πρεπει ναναι πολυ ψυχοφθορο ρε γμτ, πρωτη φορα πισογυρισα κ εχω τρομοκρατηθει...
    ειναι τρομερα ψυχοφθορο ειναι αληθεια...
    ημουν αδυνατη.. εκανα πρωταθλητισμο στην κολυμβηση και οταν σταματησα πηρα πολλα κιλα... ειχα φτασει οταν σταματησα τοτε σχεδον 100 κιλα...

εκανα διατροφη μονη μου κ με τη στεναχωρια και το τρεξιμο απο την προηγουμενη δουλεια που ημουν εφτασα παλι 55 με 60.. βεβαια πολυ αδυνατη, αλλα ημουν τοσο...

μετα παλι αφεθηκα και εφτασα τα 90τρεχα...

εχασα παλι περσυ που τα λεγαμε...

και τωρα παλι πισω....

κοιταζαμε στη δουλεια σημερα φωτο με ενα συναδελφο και απλα μου ειπε πως δε πιστευει πως ημουν καποτ αδυνατη...

γενικα εχω περασει πολλα σταδια... ποσα ρουχα εχω να με περιμενουν.. ποσες φωτο ακομα να συγκρινω....

Senior Member
    κ εσυ παντως ειχες πολυ χαλια προγραμμα δε μπορω να πω... πως μας εχουν κανει ετσι μωρε... ολο να τρεχουμε... ολο δουλεια... ολο στεναχωρια....

Senior Member
    ναμαστε καλα να δουλευουμε μτσεκ μου, ας εχει δουλεια κ ας δουλευω 24 ωρες τη μερα.
    οταν ομως εχεις δικες σοου δουλειες δυστηχως αποκαρδιωνεσαι τελειως οταν δουλευεις τσαμπα.
    εσυ απλα πρεπει νασαι εκει, ορθια, μες τη ζεστη/κρυο, ασχχετα αν θα αποδοσουν οι κοποι σου...

Senior Member
    δεν τα θυμομουν αυτα, κανει κολπα το μυαλο, κ ελεγα τι μου θυμιζει το κολυμπι τι μου θυμιζει...
    Originally posted by mtsek85

ειναι τρομερα ψυχοφθορο ειναι αληθεια...
    ημουν αδυνατη.. εκανα πρωταθλητισμο στην κολυμβηση και οταν σταματησα πηρα πολλα κιλα... ειχα φτασει οταν σταματησα τοτε σχεδον 100 κιλα...

εκανα διατροφη μονη μου κ με τη στεναχωρια και το τρεξιμο απο την προηγουμενη δουλεια που ημουν εφτασα παλι 55 με 60.. βεβαια πολυ αδυνατη, αλλα ημουν τοσο...

μετα παλι αφεθηκα και εφτασα τα 90τρεχα...

εχασα παλι περσυ που τα λεγαμε...

και τωρα παλι πισω....

κοιταζαμε στη δουλεια σημερα φωτο με ενα συναδελφο και απλα μου ειπε πως δε πιστευει πως ημουν καποτ αδυνατη...

γενικα εχω περασει πολλα σταδια... ποσα ρουχα εχω να με περιμενουν.. ποσες φωτο ακομα να συγκρινω....

Senior Member
    ναμαστε καλα να δουλευουμε μτσεκ μου, ας εχει δουλεια κ ας δουλευω 24 ωρες τη μερα.
    οταν ομως εχεις δικες σοου δουλειες δυστηχως αποκαρδιωνεσαι τελειως οταν δουλευεις τσαμπα.
    εσυ απλα πρεπει νασαι εκει, ορθια, μες τη ζεστη/κρυο, ασχχετα αν θα αποδοσουν οι κοποι σου...
    δε θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να κρατήσω μια δική μου δουλειά.. βλέπω τους αγώνες των γονιών μου, που ώρες ωρες είναι απλά άκαρποι και γίνονται κομμάτια....

οποτε, ας είμα κάτω από κάποιον όσο μπορώ... βρέξει χιονίσει να έχω λεφτα και έχουμε..

Senior Member
    mtsek έχει δίκιο, και εγώ αν είχα πάει 60 και μετά 90, δεν θα είχα άλλη δύναμη, εκτός από μια μικρή σπίθα μέσα μου που θα μου έλεγε ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΛΙ, δεν είναι καθόλου εύκολο το ξέρω αλλά έχεις άλλη λύση? εκτός και αν πεις ΟΚ μου αρέσω στα 90 και είμαι καλά εδώ.... αν το πεις τότε εντάξει αν δεν σου αρέσεις στα 90 δεν έχεις άλλη λύση παρά μόνο το δρόμο προς την επιστροφή..... τι ωραία που τα λέω μέχρι και τον εαυτό μου έπεισα !!!

να μου πω όμως κοιμάσε πολύ λίγο, εγώ αν δεν κοιμηθώ καλά μια μέρα, δεν μπορώ να κάνω δίαιτα, σκέφτομαι συνέχεια το φαγητό....

όλη τραβάμε το ζόρι μας, εγώ γυρίζω σπίτι 6.30 και συνεχίζω το τρέξιμο.... μαγειρεύω 5.30 το πρωί...

Senior Member
    τι κανεις μτσεκακι? καθε φορα που σε λεω ετσι μου θυμιζεις κεκακι... :bigsmile: ο πεινασμενος...αχ οι πρωτες ωρες ειναι δυσκολες αμα πεις στοπ

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast