Forum Υποστήριξης

Ερώτηση σχετικά με " κόλλημα" ζυγαριάς

Θέμα: Ερώτηση σχετικά με " κόλλημα" ζυγαριάς

1. need2loose said:
    Originally posted by filipparas
    Σε καμία περίπτωση μη κατεβάσεις κι άλλο θερμίδες πάντως.
    'Ετσι λέω και εγώ , αν τις κατεβάσω νομίζω ότι θα χάσω το παιχνίδι, μήπως όμως έπρεπε να ξεκινήσω με περισσότερες?

2. penelope1985 said:
    Θα κολλησει και πιο κατω trust me

3. badgirl11 said:
    δεν παιζει ρολο ποσα χρονια εχεις τα κιλα, το λιπος ειναι λιπος...και το παλιο κ το νεο το ιδιο χανονται...δυσκολα...υπομονη κ επιμονη! μια χαρα χανεις...
    εχουν δικιο τα παιδια!

4. smart said:
    κι ομως το σωμα αντιστεκεται περισσοτερο οταν βρισκεται στα κιλα οπου ηταν για μεγαλο χρονικο διαστημα.
    και το εχω διαπιστωσει (πολλες φορες ) k διαιτολογος μου το χε πει ..

5. penelope1985 said:
    Originally posted by smart
    κι ομως το σωμα αντιστεκεται περισσοτερο οταν βρισκεται στα κιλα οπου ηταν για μεγαλο χρονικο διαστημα.

εννοειται... τα κιλα π πηρες τελευταια φευγουν πιο γρηγορα απο το βαρος που κουβαλας χρονια πανω σου!

6. badgirl11 said:
    ειναι ψυχολογικο, θεμα εικονας, συνηθειας, βολεματος κτλ...το λιπος ειναι λιπος.

ΥΓ το σωμα θυμαται σιγουρα κ γυριζει σε προηγουμενες καταστασεις, αυτο το εχω ζησει! στο χερι μας ειναι να μας αλλαξουμε...

7. filipparas said:
    Όσο πιο λίγο είσαι τόσο πιο δύσκολα δημιουργείς ενεργειακό έλλειμμα, οπότε χάνεις και πιο δύσκολα... 1+1=2

8. karamela_ed said:
    ετσι ειναι για αυτο μου εχει σπασει και εμενα τα νευρα αυτη η δεκδα του 11, ημουν 4 χρονια περιπου σε αυτα τα κιλα γργργργ

9. badgirl11 said:
    Originally posted by filipparas
    Όσο πιο λίγο είσαι τόσο πιο δύσκολα δημιουργείς ενεργειακό έλλειμμα, οπότε χάνεις και πιο δύσκολα... 1+1=2
    :thumbup: