'Ετσι λέω και εγώ , αν τις κατεβάσω νομίζω ότι θα χάσω το παιχνίδι, μήπως όμως έπρεπε να ξεκινήσω με περισσότερες?Originally posted by filipparas
Σε καμία περίπτωση μη κατεβάσεις κι άλλο θερμίδες πάντως.
'Ετσι λέω και εγώ , αν τις κατεβάσω νομίζω ότι θα χάσω το παιχνίδι, μήπως όμως έπρεπε να ξεκινήσω με περισσότερες?Originally posted by filipparas
Σε καμία περίπτωση μη κατεβάσεις κι άλλο θερμίδες πάντως.
Θα κολλησει και πιο κατω trust me
δεν παιζει ρολο ποσα χρονια εχεις τα κιλα, το λιπος ειναι λιπος...και το παλιο κ το νεο το ιδιο χανονται...δυσκολα...υπομονη κ επιμονη! μια χαρα χανεις...
εχουν δικιο τα παιδια!
κι ομως το σωμα αντιστεκεται περισσοτερο οταν βρισκεται στα κιλα οπου ηταν για μεγαλο χρονικο διαστημα.
και το εχω διαπιστωσει (πολλες φορες) k διαιτολογος μου το χε πει ..
Originally posted by smart
κι ομως το σωμα αντιστεκεται περισσοτερο οταν βρισκεται στα κιλα οπου ηταν για μεγαλο χρονικο διαστημα.
εννοειται... τα κιλα π πηρες τελευταια φευγουν πιο γρηγορα απο το βαρος που κουβαλας χρονια πανω σου!
ειναι ψυχολογικο, θεμα εικονας, συνηθειας, βολεματος κτλ...το λιπος ειναι λιπος.Originally posted by smart
ΥΓ το σωμα θυμαται σιγουρα κ γυριζει σε προηγουμενες καταστασεις, αυτο το εχω ζησει! στο χερι μας ειναι να μας αλλαξουμε...
Όσο πιο λίγο είσαι τόσο πιο δύσκολα δημιουργείς ενεργειακό έλλειμμα, οπότε χάνεις και πιο δύσκολα... 1+1=2
ετσι ειναι για αυτο μου εχει σπασει και εμενα τα νευρα αυτη η δεκδα του 11, ημουν 4 χρονια περιπου σε αυτα τα κιλα γργργργOriginally posted by smart
:thumbup:Originally posted by filipparas
Όσο πιο λίγο είσαι τόσο πιο δύσκολα δημιουργείς ενεργειακό έλλειμμα, οπότε χάνεις και πιο δύσκολα... 1+1=2