συναντηση Αθηνα Σαββατοκυριακο - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 87
    Senior Member
    Originally posted by smart

οσο κ να προσπαθησα δε μπορεσα να καταλαβω τις απιθανους συνειρμους εκανες κ κατεληξες στο συμπερασμα οτι ασχολουμαι μαζι σου!!!
    λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα δεν εισαι το κεντρο του κοσμου-οχι του δικου μου τουλαχιστον!!!
    αν θεωρεις οτι εκανα οποιαδηποτε αναφορα σε σενα το προβλημα ειναι δικο σου κ οχι δικο μου!!!
    οσο γιατο αν υπαρχει λογος να αναστατωσουμε εδω τα υπολοιπα μελη... εχεις πολυ πλακα, το ξερεις???
    Αυτή ξέρει ότι έχει πλάκα, εγώ ξέρω οτι είναι το κέντρο του κόσμου, του δικού μου τουλάχιστον. Τώρα μένει κάποιοι να παραδέχονται τα 'γραπτά ' λόγια τους και να μην μιλούν για κάποιους άλλους έτσι αόριστα.

Τι περίεργο.. ε?? Ψάξε τώρα να βρεις και τους δικούς μου συνειρμούς ..

Κάποια Ευγενία..

Senior Member
    Ευγενια εισαι σε λαθος τοπικ.Εδω ειναι η συναντηση του Σαββατοκυριακου.
    Παρεπιπτοντως θα χαρουμε πολυ να επαναληφθει κ με πολλα αλλα ατομα.:tumble:

Senior Member
    Lessing μου έχεις δίκιο σου ζητώ συγνώμη για την κατάχρηση, απλά δεν το ανέχτηκα.
    Θα ήθελα να σου πώ επίσης ότι κάνετε πολύ καλά που συναντιέστε . Και πολύ θα ήθελα να σας γνωρίσω κ εγώ εάν ανέβαινα Αθήνα. Το έχω κάνει ήδη και ήταν μοναδική εμπειρία..!! Καλά να περνάτε και να το οργανώνετε συχνότερα. Φιλιά πολλά κοριτσάκι!!

Senior Member
    βρε μαμουνια? συναντηθηκατε? πουλακια μου! χιχιχ

Ναταλακι μου , δωσε κανενα σημα μου ελειψες! :love: :love:

Senior Member
    να ξανακανονισουμε!!!

Senior Member
    Εννοειται!Εγω εχω πει καποια στιγμη να κανουμε μια ''αμερικανια'' τυπου συναντηση ΟΛΟΥ του φορουμ!Γιουπι!!!!!Συνεδριο κι ετσι!!!!!

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Εννοειται!Εγω εχω πει καποια στιγμη να κανουμε μια ''αμερικανια'' τυπου συναντηση ΟΛΟΥ του φορουμ!Γιουπι!!!!!Συνεδριο κι ετσι!!!!!
    :thumbup:

Senior Member
    Originally posted by freedom30
    να ξανακανονισουμε!!!

:thumbup:

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Περασαμε πολυ ωραια.Δε φαγαμε-χι χι-ηπιαμε καφε .Χαρηκα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που συναντηθηκαμε κ ελπιζω την επομενη φορα να ερθουν κ ολοι οι αλλοι!!:kiss::kiss::kiss:
    +1 :thumbup:

Senior Member
    η συναντηση ηταν παρα πολυ ωραια. φριντομ επρεπε ναχες ερθει ρε κοριτσι!! και εσυ ntl nexti time!
    ελπιζω οταν ξαναοργανωθει να μπορω να ειμαι κι εγω εκει.
    χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα ολους και ολες!:starhit:

ναντιν, καλα θα κανεις να μεταφερθεις εσυ σε u2u ή εστω να ανοιξεις νεο τοπικ δικο σου και να μη χαλας τετοια θεματα και μαλιστα χωρις την παραμικρη αφορμη.

Senior Member
    Θέλω να ευχαριστήσω ολα τα παιδια που ήρθαν στη συναντηση την Κυριακη. Πραγματικα πέρασα παρα-πολυ ομορφα , Χαλαρωσα και απολαυσα απιστευτα την παρεα σας.
    Να ευχαριστησω και την click ιδιαιτερως που ειχε την ιδεα για το Θησειο . Πήγα μιση ωρα νωριτερα και ειχα την ευκαιρια να περπατήσω στα στενα του Θησειου ............... Ειχα παρα πολυ καιρο να κανω κατι τέτοιο ............
    Και πάλι ενα μεγαλο ευχαριστω για την ομορφη παρεα σας ........:blush::blush::blush::blush::blush:

Senior Member
    Γεια σου ρε ΑΛΜΑ με τον πλακατζη αντρα!!!!!!:starhit:

Senior Member
    ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΞΕΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΕΡΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩ ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧ

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Θέλω να ευχαριστήσω ολα τα παιδια που ήρθαν στη συναντηση την Κυριακη. Πραγματικα πέρασα παρα-πολυ ομορφα , Χαλαρωσα και απολαυσα απιστευτα την παρεα σας.
    Να ευχαριστησω και την click ιδιαιτερως που ειχε την ιδεα για το Θησειο . Πήγα μιση ωρα νωριτερα και ειχα την ευκαιρια να περπατήσω στα στενα του Θησειου ............... Ειχα παρα πολυ καιρο να κανω κατι τέτοιο ............
    Και πάλι ενα μεγαλο ευχαριστω για την ομορφη παρεα σας ........:blush::blush::blush::blush::blush:
    περιμενω αποκατασταση της αληθειας κλικλικωωωωωωω:spin:

Senior Member
    τωρα εσυ μαλλον θελεις να νομιζεις οτι ηταν δικη σου ιδεα το Θησειο?
    επειδη δε θυμαμαι και τοσο ξεκαθαρα δε θα στο χαλασω :tumble::tumble::tumble:

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast