σας χαιρετω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 130
    Senior Member

σας χαιρετω

δυστηχως ή ευτυχως βλεπω ατομα εδω μεσα να οδηγουνται στην καταστροφη κ αυτο με στεναχωρει παρα πολυ.
    Με ενοχλει το οτι δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο, ή κατι παραπανω τουλαχιστο, αφενος γιατι δεν ειμαι αρκετα δυνατη απο μονη μου για εμενα, αφετερου γιατι δεν εχω μαθει να παιιρνω την ευθυνη αλλων ανθρωπων επανω μου.
    Δεν νομιζω να υπαρχει λογος να γραφω τι τρωω ή τι κανω οταν κανεις δεν ασχολειται με το τι λεει ο αλλος κ απλα κοιταει να κανει την οποια καταστροφικη διαιτα.
    Σιγουρα υπαρχουν ομορφα "πηγαδακια" μεσα στο φορουμ απο τα οποια μπορει κανεις να αντλησει δυναμη αλλα εκει οι κοπελες ειναι ηδη δυνατες κ δεν τις φοβαμαι...

Αυτο που με φοβιζει ειναι οτι οι υπολοιπες, ελευθερες οπως ειναι αλλωστε φυσικα, αντι να "επηρεαστουν" απο τα θετικα δρωμενα του φορουμ πανε κ πεφτουν μεσα στη σαπιλα κ τις λακουβες του ...

Να θυμαστε οτι ναι, ειστε ελευθερες να διαλεγετε οποιο δρομο θελετε, οτι καθε δρομος εχει λακουβες,
    αλλα να ξερετε κ κατι αλλο...
    οταν διαλεγετε τον δρομο που εχει πινακιδα που λεει "ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΙΕΞΟΔΟ" τοτε ειστε κ κατι αλλο εκτος απο ελευθερες...

Και αγανακτω γιατι εκτος απο ελευθερες θα μπορουσατε να ειστε ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ κ να ρωτησετε τον ανθρωπο που γυριζει απο το μονοπατι που επιλεξατε 'ΠΩς ΗΤΑΝ Ο ΔΡΟΜΟς" κ να αναθεωρησετε αν ειστε λαθος. Ομως εσεις προτιματε να το παιζετε εξυπνες...
    Εγω ομως στεναχωριεμαι υπερβολικα που φτανετε σε αδιεξοδο κ δεν θα αφησω τον εαυτο μου να διαβαζει αλλο αυτα...
    Χαιρετω κ καλη συνεχεια! ευχομαι να ξυπνησετε ΠΡΙΝ να ειναι πολυ αργα...

Senior Member
    Τι εννοείς όταν λες καταστροφική δίαιτα; Και σε ποιούς απευθύνεσαι;

Senior Member
    Ομολογώ ότι το μήνυμά σου με προβλημάτισε...πιθανώς, λόγω ηλικίας, καταλαβαίνω τί εννοείς! Όμως δεν είναι κάπως σκληρό να ζητάς από όλα τα κορίτσια αντίστοιχη ωριμότητα;;Γιατί πρέπει όλα τα κορίτσια που δεν έχουν την αντίστοιχη εμπειρία να κατανοούν αμεσως την παγίδα; Θα μου πεις...μα ουρλιάζουμε εδώ μέσα μακριά από μαγικές δίαιτες!!!!! δηλαδή, ρωτάω αφελώς, στα ίδια λάθη δεν έχεις υποπέσει;;;;; ΝΑΙ! θα μου πεις, γι'αυτό προσπαθείς να τις προστατεύσεις...δυστυχώς, πρέπει να επιτρέπουμε το δικαίωμα στο λάθος...είναι κύκλος που οδηγεί τελικά στο σωστό!
    Εκτιμώ αφάνταστα τη στοργική σου διάθεση και η ειλικρινή σου πρόθεση διακρίνεται τόσο έντονα στο μήνυμά σου που με συγκινεί...βαθειά ανθρώπινο το καλό μας "κακό κορίτσι", είσαι η πρώτη μου με καλωσόρισε και με έβαλε ομαλά στην παρέα αυτή...δε θέλω να μας χαιρετήσεις...ξανασκέψου το! Σκέψου τι θα γινόταν, αν ο δάσκαλος έφευγε κάθε φορά από την τάξη,όταν το πρωτάκι στο θρανίο έκανε λάθος στην ανάγνωση...

Ποια είναι η σαπίλα και οι λακκούβες?Δεν νομίζω να έχω δει κάτι τόοοσο κακό εδώ μέσα, Συνήθως συμβουλές και συμπαράσταση στην όποια επιλογή του άλλου ,καλή ή κακή .
    Θα ήθελα αν μπορείς να εξηγήσεις λίγο τι εννοείς.

Senior Member
    BaD μου
    Δεν είναι ανάγκη να ασχολούμαστε με όλους.
    Ούτε πρέπει να σηκώσουμε εμείς το φορτίο τον άλλων.
    Όλοι κάνουμε τις επιλογές μας, είτε αυτές είναι σωστές είτε όχι.
    Όταν πρωτομπήκες στο forum, θεωρώ ότι μάλλον το έκανες μόνο για σένα.
    Γι αυτό και θα πρέπει να συνεχίσεις, μόνο για σένα.
    Αν δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο τότε δεν είναι ανάγκη να αναλώνεσαι με τίποτα άλλο
    Καλή συνέχεια και σε σένα.

Senior Member
    Originally posted by mayumi
    Ποια είναι η σαπίλα και οι λακκούβες?Δεν νομίζω να έχω δει κάτι τόοοσο κακό εδώ μέσα, Συνήθως συμβουλές και συμπαράσταση στην όποια επιλογή του άλλου ,καλή ή κακή .
    Θα ήθελα αν μπορείς να εξηγήσεις λίγο τι εννοείς.
    Σωστή mayumi

Αλήθεια. Τι θα πει "σαπίλα και λακούβες"?

Πές καθαρά ποιους και τι εννοείς, διαφορετικά τι να πει κανείς, ακατάληπτο το κείμενο σου...

Senior Member
    Το σαπίλα και λακούβες το γραψε η bad, και όχι η mayumi.

Senior Member
    Το ξέρω, απλά συμφωνώ με τη mayumi και ρωτώ το ίδιο πράγμα.

Senior Member
    Originally posted by MKEH78
    BaD μου
    Δεν είναι ανάγκη να ασχολούμαστε με όλους.
    Ούτε πρέπει να σηκώσουμε εμείς το φορτίο τον άλλων.
    Όλοι κάνουμε τις επιλογές μας, είτε αυτές είναι σωστές είτε όχι.
    Όταν πρωτομπήκες στο forum, θεωρώ ότι μάλλον το έκανες μόνο για σένα.
    Γι αυτό και θα πρέπει να συνεχίσεις, μόνο για σένα.
    Αν δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο τότε δεν είναι ανάγκη να αναλώνεσαι με τίποτα άλλο
    Καλή συνέχεια και σε σένα.

Συμφωνω με την ΜΚΕΗ!
    Εγω παντως οσο καιρο βρισκομαι μαζι σας -και δεν ειναι πολυς- ομολογω οτι επαιρνα παραδειγμα απο την BaD.
    Τι να πω...λυπαμαι πραγματικα που το κανει αυτο...

Senior Member
    Προφανώς, λανθάνει κάτι άλλο...όπως και να'χει, σεβόμαστε την όποια απόφασή σου...εμείς, εξάλλου, θα είμαστε εδώ...καλοκακόριτσο!

Senior Member
    Originally posted by BaD
    δυστηχως ή ευτυχως βλεπω ατομα εδω μεσα να οδηγουνται στην καταστροφη κ αυτο με στεναχωρει παρα πολυ.
    Με ενοχλει το οτι δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο, ή κατι παραπανω τουλαχιστο, αφενος γιατι δεν ειμαι αρκετα δυνατη απο μονη μου για εμενα, αφετερου γιατι δεν εχω μαθει να παιιρνω την ευθυνη αλλων ανθρωπων επανω μου.
    Δεν νομιζω να υπαρχει λογος να γραφω τι τρωω ή τι κανω οταν κανεις δεν ασχολειται με το τι λεει ο αλλος κ απλα κοιταει να κανει την οποια καταστροφικη διαιτα.
    Σιγουρα υπαρχουν ομορφα "πηγαδακια" μεσα στο φορουμ απο τα οποια μπορει κανεις να αντλησει δυναμη αλλα εκει οι κοπελες ειναι ηδη δυνατες κ δεν τις φοβαμαι...

Αυτο που με φοβιζει ειναι οτι οι υπολοιπες, ελευθερες οπως ειναι αλλωστε φυσικα, αντι να "επηρεαστουν" απο τα θετικα δρωμενα του φορουμ πανε κ πεφτουν μεσα στη σαπιλα κ τις λακουβες του ...

Να θυμαστε οτι ναι, ειστε ελευθερες να διαλεγετε οποιο δρομο θελετε, οτι καθε δρομος εχει λακουβες,
    αλλα να ξερετε κ κατι αλλο...
    οταν διαλεγετε τον δρομο που εχει πινακιδα που λεει "ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΙΕΞΟΔΟ" τοτε ειστε κ κατι αλλο εκτος απο ελευθερες...

Και αγανακτω γιατι εκτος απο ελευθερες θα μπορουσατε να ειστε ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ κ να ρωτησετε τον ανθρωπο που γυριζει απο το μονοπατι που επιλεξατε 'ΠΩς ΗΤΑΝ Ο ΔΡΟΜΟς" κ να αναθεωρησετε αν ειστε λαθος. Ομως εσεις προτιματε να το παιζετε εξυπνες...
    Εγω ομως στεναχωριεμαι υπερβολικα που φτανετε σε αδιεξοδο κ δεν θα αφησω τον εαυτο μου να διαβαζει αλλο αυτα...
    Χαιρετω κ καλη συνεχεια! ευχομαι να ξυπνησετε ΠΡΙΝ να ειναι πολυ αργα...

Bad γιατί όλα αυτά???????
    Τι άλλαξε?
    Εγω στεναχωριέμαι γιατί αυτό το φόρουμ, στο οποίο έχω ενταχθεί τελευταία, είναι η συμπαράσταση μου - η πληροφόρηση μου - η συμπόνοια η η η η και δεν έχω αντιληφθεί αυτά που αναφέρεις. Ισως οχι ακόμα
    Σεβαστή πάντως η αποψη σου και η επιλογή σου.
    Αρκει να είσαι καλά.

Senior Member
    Originally posted by BettyG
    Το ξέρω, απλά συμφωνώ με τη mayumi και ρωτώ το ίδιο πράγμα.
    A ok.

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Ομολογώ ότι το μήνυμά σου με προβλημάτισε...πιθανώς, λόγω ηλικίας, καταλαβαίνω τί εννοείς! Όμως δεν είναι κάπως σκληρό να ζητάς από όλα τα κορίτσια αντίστοιχη ωριμότητα;;Γιατί πρέπει όλα τα κορίτσια που δεν έχουν την αντίστοιχη εμπειρία να κατανοούν αμεσως την παγίδα; Θα μου πεις...μα ουρλιάζουμε εδώ μέσα μακριά από μαγικές δίαιτες!!!!! δηλαδή, ρωτάω αφελώς, στα ίδια λάθη δεν έχεις υποπέσει;;;;; ΝΑΙ! θα μου πεις, γι'αυτό προσπαθείς να τις προστατεύσεις...δυστυχώς, πρέπει να επιτρέπουμε το δικαίωμα στο λάθος...είναι κύκλος που οδηγεί τελικά στο σωστό!
    Εκτιμώ αφάνταστα τη στοργική σου διάθεση και η ειλικρινή σου πρόθεση διακρίνεται τόσο έντονα στο μήνυμά σου που με συγκινεί...βαθειά ανθρώπινο το καλό μας "κακό κορίτσι", είσαι η πρώτη μου με καλωσόρισε και με έβαλε ομαλά στην παρέα αυτή...δε θέλω να μας χαιρετήσεις...ξανασκέψου το! Σκέψου τι θα γινόταν, αν ο δάσκαλος έφευγε κάθε φορά από την τάξη,όταν το πρωτάκι στο θρανίο έκανε λάθος στην ανάγνωση...
    λογικΑ μου ακουγονται, ισως αν προσπαθουσα να μην πολυασχολουμαι...αλλα μπορω? MKEH TEti eyxaristw poy me katalavainete

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Σκέψου τι θα γινόταν, αν ο δάσκαλος έφευγε κάθε φορά από την τάξη,όταν το πρωτάκι στο θρανίο έκανε λάθος στην ανάγνωση...
    ποιός είναι ο δάσκαλος και ποιό είναι το πρωτάκι δεν κατάλαβα?

Senior Member
    Λοιπον κι εγω δεν θελω να μας χαιρετησεις, πως να το κανουμε!
    Καταλαβα απο την αρχη για ποιο πραγμα μιλας και τι εννοεις, αλλα βρε BaD οπως λεει και η tidekpe ολοι εχουν δικαιωμα στο λαθος...ετσι δεν ειναι?...εστω και μια φορα...
    Αυτο ομως δεν πρεπει να σε κανει να θες να αποχωρησεις..
    Υπαρχουν και αλλα ατομα εδω που χρειαζονται τις συμβουλες σου, την υποστηριξη σου, την παρουσια σου γενικα...
    Και στη τελικη ποιος θα εμψυχωνει εδω μεσα?Ε?
    Τωρα που μου γινεστε αδυνατουλες ολες θα μου την κανετε σιγα σιγα?
    Τι θα γινουμε εμεις που εχουμε δρομο ακομη???

Page 1 of 9 123 ... LastLast