στιγμές.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55
    Kαταρχήν δεν έχεις λόγο να ντρέπεσαι για τίποτα. Άσε αυτό το προνόμιο εκεί όπου αξίζει και όχι σε σένα. Σημασία έχει πως σου έγραψε αγωγή και αν την ακολουθήσεις θα πάνε όλα καλά. Έχεις κάνει πολλά βήματα και δεν σοπυ αξίζει το πισωγύρισμα. Eγώ που σε ξέρω, βρίσκω ότι είσαι ένας καταπλητκικός άνθρωπος, έξυπνος, αλλά πολύ ευαίσθητος. Θα το παλέψεις και θα δεις πως θα νικήσεις.
    Yπομονή.

Senior Member
    Θεοφανία ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
    μακάρι..

Senior Member
    έλιωσα στον ύπνο.. ούτε θυμάμαι απο πότε είχα να κοιμηθώ έτσι.. από πότε είχα να ξυπνήσω το πρωί κ να μην πονάω.. από πότε είχα να μπώ στο μπάνιο κ να ευχαριστηθώ το νερό που πέφτει πάνω μου.. το αφρόλουτρο παντού.. αχ απόλαυση..........
    ξύπνησα κ χαζογελάω σαν την ηλίθια κ πολύ το ευχαριστιέμαι..
    μακάρι να κρατήσει!

Senior Member
    μμαρια τα φαρμακα σε πιασανε μαλλον τα καινουρια.χερομαι πολυ για σενα.ετσι χαμογελαστη να ξυπνας και γω ετσι ξυποναω.

Senior Member
    υπαρχει ο βορειος πολος κ η αφρικη.το πιο ωραιο ειναι κατι ενδιαμεσο,η χρυση τομη..Αυτος ο βορειος πολος ωρες ωρες δεν αντεχεται..κ πολεμας να φυγεις κ φτιαχνεις μεταφορικα που χαλανε αλλα παντα κραταμε στο χερι μας ενα βασικο εργαλειο-την ελπιδα..Αυτο ειναι ΜΜαρια κ οχι οτι ειμαστε χεστρες..Ετσι νομιζω..

Senior Member
    \"Δεν μπορεισ να πεισ ότι δεν υπάρχει ουτε ενασ ανθρωποσ σε αυτο τον κοσμο που να μην μπορεισ να τον κανεισ λιγοτερο δυστυχη, λιγοτερο μόνο... Αυτος ο ενας ανθρωποσ, σε δενει με τη ζωη.. Πως μπορεισ εσυ να γινεισ λιποτάκτησ?\"

Αυτο απο τον μεγαλο Αντωνη Σαμαρακη, που διαβαζοντας αυτο αλλα και πολλα απο τα βιβλια του ειμαι σιγουρη πως του ειχε περασει η αυτοκτονια απο το μυαλο και οτι μπορουσε να περνα απο την καταθλιψη στην αισιοδοξια, και εζησε μεχρι πριν λιγα χρονια που εφυγε σε μαγαλη ηλικια και ειχε το χρονο να μασ αφησει τα αριστουργηματα του....

Senior Member
    Originally posted by carrie
    \"Δεν μπορεισ να πεισ ότι δεν υπάρχει ουτε ενασ ανθρωποσ σε αυτο τον κοσμο που να μην μπορεισ να τον κανεισ λιγοτερο δυστυχη, λιγοτερο μόνο... Αυτος ο ενας ανθρωποσ, σε δενει με τη ζωη.. Πως μπορεισ εσυ να γινεισ λιποτάκτησ?\"
    carrie σ\'αυτο καταλήγω κ γώ.. ότι ζούμε για τους άλλους, όσο κ αν μας πληγώνουν, όσο κ αν υπομένουμε βάσανα για εκείνους. ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω.. πως θέλουν να γίνω για την πάρτι μου κ να συνεχίσω την ζωή μου για εμένα, μου μοιάζει σκληρό κ αδύνατο

Μαρία.....δεν ζούμε για τους άλλους. Επιλέγουμε να το κάνουμε.
    Πρώτα απ όλα πρέπει να κοιτάμε εμάς, γιατί αν δεν είμαστε εμείς καλά και δεν τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, τότε δεν μπορούμε να δώσουμε τίποτα στους άλλους, παρά μόνο μπαλώματα που μας προσφέρουν μια μικρή προσωπική ευχαρίστηση.
    Όσο και να θυσιαστείς, όσο χαμηλά και να πέσεις ο άλλος θα δει ότι ότι είναι υποχρέωση σου και σου σου αξίζει γιατί πρώτα απ όλα εσύ το πιστεύεις για τον εαυτό σου.
    Είναι από τα ρητά που λατρεύω αν και είναι τόσο απλό.
    \"Αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου, δεν μπορούν να σε αγαπήσουν και οι άλλοι\"................

......Η αλλιώς...............

\"Αν δεν αγαπάς εσύ τον εαυτό σου, γιατί περιμένεις να τον αγαπήσουν οι άλλοι?\"

Senior Member
    Εχμμμμ... άμα βλέπεις ότι σε αγαπάνε οι άλλοι έ τότε δε αγαπάς κοματάκι παραπάνω και εσύ τον εαυτό σου???

(Το ότι όντως το να μας αγαπάνε οι άλλοι είναι μία ανάγκη μας δεν σημαίνει όμως ότι είναι και η μοναδική, οπότε να καταλήγω να ζώ την ζωή μου ΜΟΝΟ για τους άλλους)
    been good, been bad. WILL GO ON

Originally posted by justme
    Εχμμμμ... άμα βλέπεις ότι σε αγαπάνε οι άλλοι έ τότε δε αγαπάς κοματάκι παραπάνω και εσύ τον εαυτό σου???
    Ναι, αλλά για να δώσεις στους άλλους την...πάσα να σε αγαπήσουν, δεν πρέπει πρώτα απ όλους εσύ να δείχνεις ότι αγαπάς και σέβεσαι τον εαυτό σου?
    Να μια ωραία λέξη.....σέβεσαι.
    Όταν εμείς δεν σεβόμαστε τον εαυτό μας και δεν τον προσέχουμε, γιατί να φερθούν διαφορετικά οι άλλοι απέναντι μας?

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    .....
    Όταν εμείς δεν σεβόμαστε τον εαυτό μας και δεν τον προσέχουμε, γιατί να φερθούν διαφορετικά οι άλλοι απέναντι μας?
    Γιατί υπάρχουν και ωραίοι, καλοί, άνθρωποι που δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη αιτία αλλά μπορούν να είναι ωραίοι, καλοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Τότε το πάμε στη λύπηση...δηλαδή......είμαι \"καλός\" άνθρωπος και προσπαθώ να συμπαρασταθώ σε καποιον που με έχει ανάγκη. Μπορεί να τον αγαπάμε και να τον συμπονούμε, αλλά δεν είναι λίγο άνιση αυτή η σχέση?

Τότε το πάμε στη λύπηση...δηλαδή......είμαι \"καλός\" άνθρωπος και προσπαθώ να συμπαρασταθώ σε καποιον που με έχει ανάγκη. Μπορεί να τον αγαπάμε και να τον συμπονούμε, αλλά δεν είναι λίγο άνιση αυτή η σχέση?

Senior Member
    Προσωπικά, όταν βλέπω θετική ενέργεια από τρίτους προς εμένα τότε την ενέργεια αυτή την τραβάω και με βοηθάει πολύ (ίδίως στις άσχημες φάσεις μου). Και δεν κάθομαι να πολυσκεφτώ την αιτία που προκαλεί αυτή την ενέργεια. Απλά την δέχομαι.

(ή όπως έλεγε και ο παππούς μου όταν μου χαρίζουν ένα γάιδαρο δεν θα τον κοιτάξω και στα δόντια)

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast