Results 1 to 8 of 8
Thread: thelo mia gnomh!
-
25-03-2011, 03:34 #1
thelo mia gnomh!
eimai 19 eton me ipsos 1.66 kai varos 129kg...exw kanei arketes apotiximenes diaites kai pleon skeftika th lish tou gastrikou daktiliou!!tha h8ela na rwthsw einai asfales gt exw akousei polla oti einai epikindino kai epishs to asfalistiko tameio kaliptei olo t poso se neous kato ton 28?isxuei kati tetio??dioti uparxei oikonomiko provlhma kai de t exw kanei mexri shmera!
- 25-03-2011, 07:09 #2
Καλώς ήλθες.
Κάποιες αρχικές πληροφορίες μπορείς να δεις εδώ: http://www.skrekas.net/surg_lapband.htm
Γράφε μ'ελληνικά.Είναι κανόνας της κοινότητας.
25-03-2011, 08:52 #3
ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΣΤΡΙΚΟ ΜΑΝΙΚΙ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ..ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ..ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ
25-03-2011, 09:17 #4
Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι επεμβάσεων και κάθε τύπος ταιριάζει σε διαφορετικό ασθενή,δεν είναι έτσι απλά 'δακτύλιο ή μανίκι'(και ο δακτύλιος πλέον είναι παρωχημένη επέμβαση όσον αφορά τα μακροχρόνια αποτελέσματα της)
Έχεις γνώση του ιατρικού και διατροφικού σου ιστορικού για να πεις ποια επέμβαση θα κάνεις;δεν είσαι γιατρός.
Η καλύτερη μονάδα παχυσαρκίας βρίσκεται στο Παμεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο.Μπορείς να απευθυνθείς εκεί ώστε να μπεις σε σειρά προτεραιότητας.
26-03-2011, 00:02 #5
Το ταμείο για το ΙΚΑ που ξέρω καλύπτει όλο το πόσο της οποίας επέμβασης χρειάζεσαι ,άσχετα αν είσαι πάνω η κάτω από 28 ετών , εφόσον το κάνεις σε δημόσιο νοσοκομείο . και στην Πάτρα και στην Αθήνα υπάρχουν νοσοκομεία που πραγματοποιούν επεμβάσεις .
26-03-2011, 01:18 #6
και εγω εχω ακουσει για το νοσοκομειο του Ριου αλλα μενω Καβαλα και για μενα ειναι πολυ μακρια.Μου ειπαν οτι πιθανοτατα γινετε σε καποιο νοσοκομειο της Θεσσαλονικης.Σας ευχαριστω για της απαντησης!
26-03-2011, 05:55 #7
Για Θεσσαλονίκη αν σκεπτόμαστε τον ίδιο γιατρό δεν είναι και ότι καλύτερο, έχουν ακουστεί και γίνει διάφορα από αυτόν , όπως κακές εκτελέσεις τεχνικών , μη σωστή μετεγχειρητική ιατρική πρόληψη και διάφορα άλλα.
Ψάξου πολύ καλά, άρχισε να διαβάζεις πολύ περί επεμβάσεων , διάβαζε και ιστορίες μελών με κάθε επέμβαση , ενημερώσου για τους τύπους των χειρουργείων να μάθεις πως λειτουργεί η καθεμία, τι ποσοστά επιτυχίας-αποτυχίας έχουν , τι επιπλοκές άμεσες η μελλοντικές, και τι απαιτήσεις συνεργασίας από μέρους σου θέλουν , και μόνο αν διαβάσεις και μάθεις ποιος κάνει τι ,και πως δουλεύει το κάθε τι ,σε μια επέμβαση και αρχίσουν να σου δημιουργούνται απορίες , τότε μόνο θα μπορείς να κρίνεις κατά ένα ποσοστό που θα κάνεις το χειρουργείο σου. Και αν συμφωνείς με τι μέθοδο που σου προτείνουν .
η απόσταση από ένα νοσοκομείο είναι το λιγότερο πρόβλημα που πρέπει να σκεφτείς , αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι : χρόνια εμπειρίας του χειρούργου (σε βαριατρικα χειρουργεία) , ύπαρξη ομάδας υποστήριξης του γιατρού(ιατρικό team) γνώση και εκτέλεση όλων τον τύπων επεμβάσεων , μετεγχειρητική φροντίδα και παρακολούθηση Εφ όρου ζωής.
26-03-2011, 09:45 #8
Η απόσταση δεν είναι κριτήρο,ο καλός γιατρός είναι το κριτήριο.Κάποτε πηγαίναμε στην Αγγλία για καρδιακό μπαι πας.
Η μόνη ασφαλής και εμπεριστατωμένη λύση στη Θεσσαλονίκη(άρτια τεχνική,σωστή επιλογή χειρουργείου κτλ) είναι με ιδιώτη που έχει εκπαιδευτεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο.
Το μόνο δημόσιο που κάνει στη Θεσσαλονίκη είναι το Παπαγεωργίου,αλλά κάνει μόνο ένα τύπο επέμβασης-και δεν ταιριάζει σε όλους αυτός ο τύπος επέμβασης-(δεν γνωρίζω για την τεχνική αρτιότητα,καθώς αυτό θα φανεί σε μερικά χρόνια σε όποιον εγχειρείστηκε εκεί)
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία